Κυριακή, 12 Αυγούστου 2012

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!! ΑΠΟΖΗΜΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ 16.000 ΕΥΡΩ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗ ΒΙΑΣΤΗ ΓΙΑ "ΗΘΙΚΗ ΒΛΑΒΗ"!16.000 ΕΥΡΩ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΓΙΑ ΗΘΙΚΗ ΒΛΑΒΗ 
ΣΕ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗ ΠΟΥ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ.
ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΛΒΑΝΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΑΦΓΑΝΩΝ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΜΑΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕ ΝΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΟΥΜΕ ΙΡΑΚΙΝΟ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΕΠΕΙΔΗ ΕΜΕΙΝΕ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΣ ΕΩΣ ΟΤΟΥ ΑΠΕΛΑΘΕΙ !!!
ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΟ ΝΑ ΤΟ ΑΚΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ.
ΠΟΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ."ΗΘΙΚΗ ΒΛΑΒΗ" KAI ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΣΕ ΒΙΑΣΤΕΣ;; 
ΣΤΑ ΒΙΑΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΚΑΚΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΗΘΙΚΗ ΒΛΑΒH ΡΕ ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΙ;;...

Γιατί πρέπει να είσαι προετοιμασμένος!!!

ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΑΡΘΡΟΥ ΜΙΑΣ ΚΑΙ Η ΑΚΥΒΕΡΝΗΣΙΑ ΚΡΥΒΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΛΑΓΟΥΣ..
Έχοντας γράψει διάφορα άρθρα για τον τρόπο προετοιμασίας και αποθήκευσης σε περίπτωση που τα πράγματα πάνε πολύ άσχημα (που θα πάνε) παρατήρησα την αντίδραση διάφορων σχολιαστών και κατέληξα στο συμπέρασμα ότι οι περισσότεροι πιστεύουν ότι η ανάγκη προετοιμασίας και αποθήκευσης μπορεί να συμβεί μόνο σε περίπτωση καταστροφής του πολιτισμού!!
Και αυτή η άποψη είναι απόλυτα επικίνδυνη , αυτή η άποψη μπορεί να φέρει την ζωή σας και τις οικογένειες σας σε θανάσιμο κίνδυνο! Για αυτό θα σας αναλύσω ένα υποθετικό σενάριο μη καταστροφής πολιτισμού που μπορεί να συμβεί άμεσα στην Ελλάδα .


Ας θεωρήσουμε ότι σύντομα μας ανακοινώνετε μια στάση πληρωμών ,όχι σταδιακή άλλα απόλυτη ,δηλαδή μια κανονική πτώχευση και έξοδος από την ευρωζωνη! Το πέρασμα στην δραχμή δεν θα μπορεί να γίνει μέσα σε μια μέρα (αν βέβαια δεν είναι  όλο στημένο και έχουν ήδη τυπώσει δραχμές), όπως και η διαδικασία επανεκκινήσεις του όλου οικοδομήματος που λέγεται σύστημα !
Ακόμα ας πούμε ότι λόγω εξόδου από το Ευρώ δεν έχουμε δώσει τα πάντα στα λαμογια και έτσι υπερασπίζουμε όσο μπορούμε τα δικαιώματα μας στο θέμα πετρελαίων κοκ...
Ας θεωρήσουμε οτι η Τουρκία αμετι μου χαμετι θέλει να μπει και να χαρτογραφήσει - ερευνήσει για πετρέλαια στην δική μας μεριά ...

Nτοκιμαντέρ που πρέπει να δεις για τον εξωγήινο πολιτισμό που είναι δίπλα μας ...

Nτοκιμαντέρ που πρέπει να δεις για να καταλάβεις τι ακριβός φοβούνται οι ΗΠΑ μετά τον βομβαρδισμό με τακτικά πυρηνικά τεχνουργημάτων που βρέθηκαν στην Σελήνη.  
 Η πραγματική αποστολή του Απόλλων 11 και η συνάντηση τους με εξωγήινο πολιτισμό...

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΔΙΟΡΙΣΑΝ ΔΥΟ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ - ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΟΙ «ΥΠΕΡΠΑΤΡΙΩΤΕΣ» ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ!


Αυτοί δεν είναι που κατηγορούσαν τους διορισμούς των άλλων κομμάτων και φώναζαν «ΑΛΗΤΕΣ - ΠΡΟΔΟΤΕΣ - ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ»;
Φαίνεται πως η τσάμπα μάσα (και τι μάσα! πλουσιοπάροχη...) που προσφέρει το άντρο της διαφθοράς και απατεωνιάς που ονομάζεται βουλή, είναι τόσο δελεαστική που ούτε οι "σκληροί εθνικιστές" που μέχρι πρόσφατα απειλούσαν πως θα την...κάψουν (!!!) μπορούν να αντισταθούν!
Μιλάμε φυσικά για την Χρυσή Αυγή, που σκανδαλωδώς διόρισε ΔΥΟ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ - ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΧΡΥΣΟΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ!
Ποιοι είναι αυτοί; Σύμφωνα με το ΦΕΚ που παρουσιάζουμε, ο Απόστολος Γκλέτσος (που εξελέγη τον Μάϊο, αλλά τελικά δεν κατάφερε να μπει στη βουλή ως...βουλευτής) και ο Σίμος Ανδρόνικος, αμφότερα στελέχη της Χ.Α!
Βέβαια, τα κομματόσκυλα θα πουν ότι "δεν κάναμε κάτι παράνομο, αφού το προβλέπει ο νόμος"!
Αλήθεια, εσείς δεν κατακρίνατε (και δικαίως) τα κόμματα που διόριζαν τέτοιους "υπαλλήλους" στη βουλή;
Εσείς δεν ουρλιάζατε όταν κάποιοι εξαγόραζαν τον...υπερπατριωτισμό με μια θεσούλα στη βουλή;
ΓΙΑΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΝΕΤΕ ΤΑ ΙΔΙΑ;;;
Ο "νόμος" το προβλέπει μεν, αλλά δεν υποχρεώνει κανένα κόμμα να διορίσει αργόμισθους στη βουλή!
Από τη στιγμή όμως που το κάνατε, επιβαρύνετε τον κρατικό προϋπολογισμό όπως αντιστοίχως πράξατε με την αποδοχή των βουλευτικών μισθών, προνομίων, αυτοκινήτων και κρατικών επιχορηγήσεων!
Για μας όμως, πέρα από το οικονομικό, ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΜΕΓΙΣΤΟ ΗΘΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ!
Όπως άλλωστε, προέκυπτε και όταν π.χ ο Καρατζαφέρης διόριζε τα κομματόσκυλά του στη βουλή σε αντίστοιχες θέσεις!
Τότε φωνάζατε (ορθά)!
ΤΩΡΑ, ΘΑ ΤΟΛΜΗΣΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΙΔΙΟ;
Με τέτοιου είδους καμώματα θα "χτυπήσετε το Σύστημα";
Με διορισμούς κομματόσκυλων στα μουλωχτά θα αποδείξετε τον πατριωτισμό σας;
ΑΙΣΧΟΣ! ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ! 

Καπετάνιος στο πειρατικό που λέγεται “Ελλάς” ή συγκυβερνήτης στη σκούνα του παρελθόντος; (Ο Σαμαράς ως εθνικός ηγέτης και όχι ως κομματικός αρχηγός)

Θα τα πω όπως τα αισθάνομαι. Δεν πιστεύω στις επαναδιαπραγματεύσεις Μνημονίων από θέση προβάτου προς σφαγή. Θεωρώ τους τακτικούς επισκέπτες της χώρας από την Εσπερία, οικονομικούς τρομοκράτες. Δεν ανέχομαι να με χειρουργούν με βρόμικο νυστέρι χωρίς αναισθησία. Και σε αυτό ακολουθώ το αμερικανικό δόγμα. Δεν συναλλάσσομαι με τρομοκράτες.
Τα μνημόνια και οι όροι τους είναι αδιέξοδα. Οι οικονομικές παραδοχές τους και η μεθοδολογία τους είναι ξεπερασμένες από τις περιστάσεις. Δεν μπορεί η χώρα να ελπίζει ότι θα σωθεί εφαρμόζοντας τις βαρείες ή πιο ελαφρές εκδοχές ενός σχεδίου που είναι φτιαγμένο να αποτύχει. Ούτε ότι με συγκυριακή και ευκαιριακή μικροδιαχείριση των πραγμάτων μέσω ετερόκλητων λυκοσυμμαχιών με πολιτικούς αντιπάλους θα επιτευχθεί επιδιόρθωση των καταστάσεων.
Αλλά το κυριότερο, δεν μπορεί αυτή η χώρα να ορθοποδήσει αν δεν αισθανθεί ελπίδα και αισιοδοξία, αν δεν τονωθεί το φιλότιμο και η λεβεντιά μας. Αν δεν φύγει το μαύρο σύννεφο απαισιοδοξίας από τα πρόσωπά μας.
Και αυτό είναι καθήκον πρωτίστως του Πρωθυπουργού.
Ο οποίος αμέσως μόλις του επιτρέψει η υγεία του, πρέπει ο ίδιος να δώσει το ρυθμό. Πως;
Καταρχήν να κόψει τον αέρα ορισμένων συνομιλητών μας από την Δύση, που νομίζουν ότι απευθύνονται σε υποτακτικούς. Χωρίς πολλές διπλωματικές ευγένειες, να απαντήσει στην προσβολές με άμεσο και ευθύ τρόπο. Όταν η κάθε κυρία Λαγκάρντ, ο κάθε κύριος Τόμσεν, ο κύριος Ρεν, ή όποιος άλλος κύριος ή κυρία προσβάλλει τους Έλληνες και την Ελλάδα, να βγει αυτός πρώτος και να κατακεραυνώσει τους υβριστές. Να σηκωθεί και να πει στον κύριο Σόϊμπλε «και ποιος είσαι εσύ που μιλάς έτσι για τους Έλληνες; Ποιος σου έχει δώσει αυτό το δικαίωμα;». Δεν μας δανείζουν δωρεάν. Με τόκο μας δανείζουν και μάλιστα πικρό. 110 δις ευρώ θα δώσουμε για τόκους στους διασώστες μας μέχρι το 2020.
Θα μας εκβιάσουν λέει με το παραμυθάκι ότι θα μας διώξουν από το Ευρώ; Να σηκώσει το γάντι ο Πρωθυπουργός και να τους πει κατάμουτρα ότι το Ευρώ δεν είναι ο Θεός για τους Έλληνες. Οι Έλληνες έζησαν και πριν το ευρώ και θα ζήσουν και μετά από αυτό. Αν δεν θέλουν οι Ευρωπαίοι την Ελλάδα στο Ευρώ, μπορεί και η Ελλάδα κάλλιστα να πράξει προς το συμφέρον της ότι νομίζει καλύτερο. Ο εφιάλτης τους δεν είναι αν θα πάμε στη δραχμή. Αλλά περισσότερο αν ξεστομίσουμε τις λέξεις «ΑΟΖ», υδρογονάνθρακες»,…«δολάριο».
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...