Τρίτη, 14 Αυγούστου 2012

Τσιπάκια εντοπισμού ενέκρινε η Αρ. Πρ. Δεδομένων!


"Θαρθεί καιρός, που θα σας πουν να βουλωθείτε με τη βούλα του Σατανά.Να μη βουλωθείτε. Αν βουλωθείτε και στου βοδιού το κέρατο να κρυφθείτε θα σας βρουν" τάδε έφη Πατροκοσμάς.
"Και έκαμνε πάντας, τους μικρούς και τους μεγάλους, και τους πλούσιους και τους πτωχούς, και τους ελευθέρους και τους δούλους, να λάβωσι χάραγμα επί της χειρός αυτών της δεξιάς ή επί των μετώπων αυτών και να μη δύναται μηδείς να αγοράση ή να πωλήση, ειμή ο έχων το χάραγμα, ή το όνομα του θηρίου, ή τον αριθμόν του ονόματος αυτού.
Εδώ είναι η σοφία’ όστις έχει τον νούν, ας λογαριάση τον αριθμόν του θηρίου διότι είναι αριθμός ανθρώπου και ο αριθμός αυτού είναι χξς" τάδε έφη Αποκάλυψη του Ιωάννη.

ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ: ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!

Η ΕΛΛΑΣ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.
ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
.

Μα, γι αυτούς είναι.... φυσιολογικό! Σαραντάχρονος παντρεύτηκε... εντεκάχρονη! Μία από τις 51 εκατ. νύφες-παιδιά ανά τον κόσμο


Σαραντάχρονος παντρεύτηκε... εντεκάχρονηΠριν ξεκινήσει η γαμήλια τελετή τους στο Αφγανιστάν, ένας 40χρονος φωτογραφίζεται με το 11χρονο κορίτσι (παιδί ακόμα) που πρόκειται να παντρευτεί.
Το κορίτσι λέει στη φωτογράφο ότι λυπάται που παντρεύεται διότι έλπιζε να γίνει δασκάλα και το αγαπημένο της μάθημα ήταν η τοπική γλώσσα, αλλά αναγκάστηκε να το εγκαταλείψει προκειμένου να νυμφευθεί το 40χρονο.
Τις φωτογραφίες παρουσίασε στην εκπομπή της στο CNN η γνωστή δημοσιογράφος Κριστιάν Αμανπούρ. Είναι ένα από τα 51 εκατομμύρια ...κορίτσια ανά τον κόσμο που παντρεύονται σε παιδική ακόμα ηλικία. Και δεν αφορά μόνο τους μουσουλμάνους. Συμβαίνει σε πολλές κουλτούρες και περιοχές

Έπνιξαν την κόρη τους, με μια πλαστική σακούλα, επειδή δεν ήθελε να ακολουθήσει τα ήθη και τα έθιμα της πακιστανικής υπαίθρου
ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΚΑ  Χρηστά ήθη…
Άστραψε και βρόντηξε ο βρετανός δικαστής Roderick Evans στην δίκη των παιδοκτόνων Iftikhar Ahmed, 52 ετών, και της συζύγου του, Farzana, 49ετών.
«Η κόρη σας συνθλίφτηκε ανάμεσα σε δυο πολιτισμούς, σε αυτόν στον οποίον ήθελε να ζήσει και σε αυτόν που θέλατε να της επιβάλλετε», είπε, ανάμεσα σε άλλα, πριν ανακοινώσει την 25ετή κάθειρξη και των δύο.

Για μια περίπου δεκαετία οι γονείς της Shafilea παριστάνανε τους θλιμμένους γονείς των οποίων, υποτίθεται, η πανέμορφη 17χρονη κόρη είχε απαχθεί. Στην πραγματικότητα, οι ίδιοι την είχαν σκοτώσει, πνίγοντάς την με μια πλαστική σακούλα, επειδή δεν ήθελε να ακολουθήσει τα ήθη και τα έθιμα της πακιστανικής υπαίθρου, και συγχρόνως τρομοκρατούσαν τα υπόλοιπα τρία παιδιά τους να μην αποκαλύψουν τίποτα από την τραγική αυτή ιστορία.
Και δε μιλάμε για κάποιο χωριό στο Πακιστάν, ούτε καν για κάποια «εκπολιτισμένη» μουσουλμανική κοινότητα, αλλά για το βρετανικό προάστιο του Warrington. Ο δικαστής στο Chester Crown Court ήταν καταιγιστικός: «Τι ήταν αυτό που σας έφερε εσάς τους δύο, τους ανθρώπους που της δώσατε τη ζωή, στο σημείο να τη σκοτώσετε? Επιλέξατε να φέρετε την οικογένειά σας στο Warrington, αλλά οι κοινωνικές και πολιτισμικές σας συνήθειες είναι αυτές της πακιστανικής υπαίθρου!» Στηλίτευσε και το απαράδεκτο γεγονός του ότι υποβάλλανε στα υπόλοιπα παιδιά τους το μαρτύριο του να γίνουν μάρτυρες στην δολοφονία της αδερφής τους, ενώ η συγκλονιστικότερη ίσως διαπίστωση που έκανε, αφού αναφέρθηκε στην πίεση που ασκούσαν στη νεαρή κόρη τους, ήταν ότι «θέλανε να ζήσουνε στο Πακιστάν (ενώ ζούσανε) στο Warrington».
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...