Πέμπτη, 16 Αυγούστου 2012

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ! ΝΑΙ ΣΤΗ ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ!


Ένα κείμενο που πρέπει να διαβάσουν με προσοχή όλοι οι συνέλληνες:
 ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ!
ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ!
«ἐν τῷ κόσμῳ θλῖψιν ἕξετε· ἀλλὰ θαρσεῖτε, ἐγὼ νενίκηκα τὸν κόσμον».
Ρωτήσανε τόν Γέροντα Παΐσιο, γιατί κάποιοι πού συναντοῦν δυσκολίες αὐτοκτονοῦν. Καί ὁ Γέροντας ἀπάντησε, ὅτι αἰτία εἶναι ὁ ἐγωισμός, ὁ ὁποῖος ὁδηγεῖ στήν ἀπελπισία. Ὁ διάβολος ψιθυρίζει στό αὐτί τοῦ ἀνθρώπου «ἐν καιρῷ θλίψεως» ὅτι ὅλα τελείωσαν κι ὅτι δέν μπορεῖ νά κάνει τίποτε πιά γιά τό πρόβλημά του. Αὐτό ὅμως εἶναι ἕνα μεγάλο ψέμμα τοῦ διαβόλου, πού μᾶς πολεμᾶ μέ τό ἰσχυρότερο ὅπλο του, τήν ἀπελπισία! Κι ἄν ὁ ἄνθρωπος δέ μπορεῖ νά κάνει τίποτε, μπορεῖ ὅμως ὁ Παντοδύναμος Θεός, πού μᾶς διαβεβαίωσε ὅτι «ἄνευ ἐμοῦ οὐ δύνασθε ποιεῖν οὐδέν». Ἀρκεῖ, νά στραφοῦμε σ’ Αὐτόν καί θά μᾶς δώσει ὅ,τι ἀκριβῶς μᾶς χρειάζεται.
Μᾶς καλεῖ: «δεῦτε πρός με πάντες οἱ κοπιῶντες καὶ πεφορτισμένοι, κἀγὼ ἀναπαύσω ὑμᾶς»!

ΘΕΩΡΙΑ ΠΑΙΓΝΙΩΝ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ


Στην  Θεωρία  Παιγνίων   ένα  πολύ   γνωστό  παιγνίδι  είναι  το  "δίλημμα  του  φυλακισμένου"   . Οι  παίκτες   πρέπει  να  συνεργαστούν  για  να  αποσπάσουν   χρήματα  απο  έναν  "τραπεζίτη"  .
Βλέπε   λεπτομέρειες   στο  εξαιρετικό  βιβλίο   "ΤΟ  ΕΓΩΪΣΤΙΚΟ   ΓΟΝΙΔΙΟ"  του  RICHARD  DAWKINS  ,  κεφάλαιο 12 .
Πάμπολλα    φαινόμενα  στην  Βιολογία   και  στην  Πολιτική   εξηγούνται  με  αυτό  το παιγνίδι  .

Υπάρχουν  πολλών  ειδών  στρατηγικές    για  να  παίξεις   το  παιγνίδι  . 
Κάποιες  αποκαλούνται    "κακοπροαίρετες"  (  η  πρώτη σου  κίνηση  είναι  να   προδώσεις  τον  άλλον  παίκτη ) . Οι  αντίθετες  λέγονται  "καλοπροαίρετες" .

Κάποιες   λέγονται   "πολύ   εκδικητικές"  (  να  απαντάς  με  πολλές   προδοσίες   σε  μία  προδοσία  του  άλλου  παίκτη ) .  Οι  αντίθετες  λέγονται "συγχωρητικές"  .

Υπάρχουν  και  οι   "ζηλόφθονες"  και  οι    "μή   ζηλόφθονες   στρατηγικές"  . Στην ζηλόφθονη  στρατηγική  με  ενδιαφέρει   ο  άλλος  παίκτης   να  μήν  κερδίσει   ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ   απο  εμένα .  Δηλαδή  εάν  έχω  τις  δύο  επιλογές  :

ΜΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗ .... ΣΥΜΒΙΩΣΗ

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ, ΕΞΟΡΓΙΣΤΙΚΟ ΣΥΜΒΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΤΗΝ ΛΕΥΚΑΔΑ.


ΜΗΝ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΕΑΝ ΕΙΣΤΕ ΣΕ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΦΟΡΤΙΣΗ.
20120815-235429.jpg

Οι Πακιστανοί ευχαριστούν τον ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΚΕ και απειλούν με πόλεμο!!! Βίντεο σοκ!!


Η αριστερά στην Ελλάδα υπήρξε πάντοτε προδοτική... Συνεργαζόταν πάντοτε με ξένες δυνάμεις ενάντια στα συμφέροντα της χώρας.. Έτσι και σήμερα συνεργάζεται με τους λαθρομετανάστες,που διαλύουν τον εθνικό κοινωνικό ιστό της χώρας και τρομοκρατούν τους Έλληνες... Οι αριστεροί κατηγορούν τους Έλληνες για ρατσισμό και βοηθούν ώστε να έρθουν και να εγκατασταθούν εκατομμύρια λαθρομετανάστες στην χώρα... Μάλιστα ο πρόεδρος των Πακιστανών στην Ελλάδα που μιλάει στο βίντεο απειλεί και με πόλεμο

 
Aκολουθεί βίντεο

Κοιμούνται οι βουλευτές της Χρυσής αυγής στην …βουλή

H ΦΩΤΟ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΙ ΤΑ "ΛΕΒΕΝΤΟΠΑΙΔΑ" ΤΗΣ Χ.Α ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΠΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΤΟ ΤΣΙΠΑΡΙΣΜΑ ΕΝΗΛΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΩΝ?

 Ενέκριναν καλοκαιριάτικα και εν κρυπτώ την ηλεκτρονική παρακολούθηση - προάγγελο του σφραγίσματος! ΦΡΕΣΚΑΡΙΣΜΑ ΜΝΗΜΗΣ


Ποιος βουλευτής της Χρυσής Αυγής κοιμήθηκε στα έδρανα της βουλής; Δείτε την φάτσα του για να μην λέει ο Μιχαλολιάκος ότι του κάνουμε προβοκάτσια. Στην Ελλάδα του 2012 τίποτα δεν μας ξαφνιάζει ακόμα και να κοιμούνται, οι ..άγρυπνοι φρουροί, ούτε ότι ο βουλευτής της ..χρυσής αυγής κοιμήθηκε εν ώρα..υπηρεσίας.  

ΕΝΑ ΕΝΑ ΘΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ..... ΣΕΙΡΑ ΤΩΡΑ ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ ΤΟΥ ..... ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ

Δείτε τον γιο της Α. Πάνια και του Ν. Καρβέλα!


Το στυλ των γονιών του φαίνεται ότι ακολουθεί πιστά ο 4,5 ετών Ανδρέας, ο μονάκριβος του Νίκου Καρβέλα και της Αννίτας Πάνια!
Η οικογένεια βρέθηκε προ ημερών για βόλτα στην Κηφισιά: ντυμένοι casual και με καλοκαιρινή διάθεση, Νίκος, Αννίτα και Ανδρέας το διασκέδασαν με την ψυχή τους, με το…

κοκοράκι στην κορυφή του κεφαλιού του μπόμπιρα να κλέβει τις εντυπώσεις.

Αγαπημένο παιχνίδι του συνθέτη;

Το μάθημα των θρησκευτικών, επιχειρείται τελευταίως να μεταλλαχθεί σε θρησκειολογικό, με το έωλο επιχείρημα για να μην θίξουμε τάχα τους μετανάστες!Τι να πει δε κανείς για την πολεμική κατά του μαθήματος των θρησκευτικών, το οποίο, μετά τις απανωτές προσπάθειες υποβάθμισης και περιθωριοποίησής του, επιχειρείται τελευταίως να μεταλλαχθεί σε θρησκειολογικό, με το έωλο επιχείρημα για να μην θίξουμε τάχα τους μετανάστες! Πού αλλού ακούστηκε αυτό;
Ηθική και πνευματική κρίση
Του Βασιλείου Χ. Στεργιούλη, θεολόγου
Επίκαιρο το θέμα της οικονομίας της χώρας μας. Απασχολεί το σύνολο του πληθυσμού καθώς η οικονομική κρίση βαθαίνει ολοένα και περισσότερο και δημιουργεί στρατιές ανέργων κάνοντας προβληματική την επιβίωση μεγάλου μέρους του λαού.

Υποχρέωση κάθε Έλληνα εκπαιδευτικού να υπερασπίζεται το Σύνταγμα

ΚΑΤΑ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ !!! ΑΣ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΑΥΤΟ


Υποχρέωση κάθε Έλληνα δασκάλου να υπερασπίζεται το Σύνταγμα
Δημήτρης Νατσιός, Δάσκαλος Κιλκίς
Είναι γνωστό σε όσους καταγίνονται με τα θέματα της «διά βίου μάθησης» ότι στα Παιδαγωγικά τμήματα των πανεπιστημιακών σχολών παρεισέφρησαν,πλην ελαχίστων τιμητικών εξαιρέσεων, νεοταξοσκώληκες ολκής, αδίστακτοι εθνοαποδομητές, με σκοπό να αλυσοδέσουν την σκέψη, να μαγαρίσουν την κρίση των υπό εκκόλαψιν δασκάλων. Αν δεν υπάρχουν ισχυρά αντισώματα από την οικογένεια, οι περισσότεροι νέοι δάσκαλοι, ή μάλλον δασκάλες, εξέρχονται των σχολών αυτών μπουκωμένοι με εκκλησιομαχία και με μπαζωμένο το πατριωτικό φρόνημα.
Μία ολιγόλογη παρένθεση. Ανέφερα πριν για δασκάλες. Δυστυχώς τα τμήματα αυτά κατά 90-95% πληρούνται από φοιτήτριες, από δασκάλες.

Ήδη στα σχολεία παρατηρείται ένα πρόβλημα. Η έλλειψη ανδρών, δασκάλων. Χάνεται έτσι το αντρικό πρότυπο. Είναι καλό και υγιές οι μαθητές του δημοτικού, σε κάποια τάξη, να «συναντούν» και να διδάσκονται από άντρες. (Μου το επισήμανε σοφός, πολιός καθηγητής). Αν συνδυαστεί αυτό με την άλωση της τηλεόρασης από θηλύγλωσσα, παρδαλοειδή υποκείμενα, την απουσία του πατέρα από το σπίτι και τα πολλά διαζύγια, εξηγεί ένα πρόβλημα που λίγοι τολμούν να το θίξουν. Και ας μην παρεξηγηθώ από τα νέα παιδιά που επέλεξαν την υψοποιό αποστολή που ονομάζεται δάσκαλος-δασκάλα. Άλλο το ένα, άλλο το άλλο.
Νέοι, λοιπόν, δάσκαλοι εμποτισμένοι, δυστυχώς, με τα δηλητήρια των γραικύλων που εγκαταβιώνουν στις σχολές τους, μπαίνουν στις τάξεις και αντί «να γιομίζουν τους μαθητές προκοπή κι αρετή, καθαρόν πατριωτισμόν και αγάπην στην θρησκείαν του Χριστού» (Μακρυγιάννης) τους μαθαίνουν πράγματα άξια «της απιστίας και παραλυσίας».

Τρώμε ανθρώπινα εμβρυϊκά κύτταρα. Και αρουραίων! Ποια προϊόντα τα περιέχουν


Τρώμε ανθρώπινα εμβρυϊκά νεφρικά κύτταρα, κύτταρα αρουραίων..
ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΠΟΙΕΣ ΤΡΟΦΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.
[Βίντεο]
HEK 293 = human embryonic kidney cells = ανθρώπινα εμβρυϊκά νεφρικά κύτταρα.
Που βρίσκονται, με ποιο τρόπο και από ποιες εταιρείες.
Που τα συναντάμε:
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...