Παρασκευή, 17 Αυγούστου 2012

Κρατήστε μια ημερομηνία στο μυαλό σας: Μέσα Νοεμβρίου


Ξυπνώντας από τον λήθαργο

Ο χρόνος μετράει αντίστροφα: Η ημερομηνία ορόσημο μέχρι την οποία έχει η χώρα μας περιθώριο για να αποτρέψει το μοιραίο, που ακόμα και τώρα δεν είναι αναπόφευκτο. 

Γράφει ο Τειρεσίας.

Κρατήστε μια ημερομηνία στο μυαλό σας: Μέσα Νοεμβρίου. Η Ελλάδα μέχρι τότε, μπορεί να ελπίζει ότι έχει τα χρονικά περιθώρια για να ξυπνήσει από το λήθαργο στον οποίο έχει βυθιστεί τις τελευταίες δεκαετίες και να αντιδράσει στο διαφαινόμενο "ατύχημα", που ακόμα και τώρα δεν είναι αναπόφευκτο. Ως γνωστόν, για τότε είναι προγραμματισμένες οι επόμενες προεδρικές εκλογές στις ΗΠΑ.

ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΚΟΚΤΕΪΛ ΕΠΙΘΕΣΕΩΝ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ


fanatikioi-islamistes
Φόβοι ότι σχεδιάζουν να εφαρμόσουν μεθόδους Μ. Ανατολής:
• Επιθέσεις-καμικάζι σε βάρος χριστιανικών εκκλησιών
• Απαγωγές χριστιανών και απαίτηση υπέρογκων λύτρων για απελευθέρωσή τους!
Από τον Μάκη Βραχιολίδη
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
Στην πιο σκληρή φάση του φαίνεται ότι εισέρχεται το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης στη χώρα μας. Οι πλέον των 2 εκατομμυρίων παράνομων αλλοδαπών που βρίσκονται στην Ελλάδα, η συντριπτική πλειοψηφία των οποίων είναι μουσουλμάνοι, αποτελούν ήδη ένα μη διαχειρίσιμο πρόβλημα. Μετά δε από τη δολοφονική ενέργεια του 21χρονου Πακιστανού σε βάρος της 15χρονης Μυρτούς στην Πάρο, ο οποίος πέρασε στην αντεπίθεση καταγγέλλοντας ξυλοδαρμό του από αστυνομικούς, ήρθαν να προστεθούν οι αντίστοιχες καταγγελίες του Προέδρου της Πακιστανικής κοινότητας κ. Ασλάμ ότι «τ ους τελευταίους έξι μήνες φασίστες με μαχαίρια έχουν επιτεθεί σε 500 άτομα με την ανοχή της αστυνομίας, ενώ κανένας νόμος δεν εφαρμόζεται γι΄αυτούς», με συνέπεια να δίνεται το έναυσμα για αντίποινα φανατικών ισλαμιστών σε βάρος Ελλήνων πολιτών. Στα παραπάνω, συνεπικουρεί και η συνεχής προπαγάνδα του ΣΥΡΙΖΑ και της ΔΗΜΑΡ για περιστατικά ρατσιστικών επιθέσεις σε βάρος μεταναστών!
Στην Ελλάδα, οι σκληροπυρηνικοί ισλαμιστές υπολογίζονται στους 300. Πρόκειται για άτομα με δογματική και τζιχαντική συμπεριφορά. Η καταγωγή τους δεν είναι μόνον από τη Μ. Ανατολή αλλά και από Δυτική Αφρική, Νοτιοανατολική Ασία, Ινδική υποήπερο και κεντρική Ασία. Συνιστούν ένα εκρηκτικό μείγμα, αποτελούμενο από σιίτες και σουνίτες. Όπως μάλιστα υποστηρίζει ο γνωστός διεθνολόγος-στρατιωτικός αναλυτής Θανάσης Δρούγος, «τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει η χώρα μας από μουσουλμάνους μετανάστες, προέρχονται από κάποιους Αφρικανούς, Αφγανο-πακιστανού ς, Σομαλούς και ακραίους Κούρδους. Είναι οι πιο επικίνδυνοι», τονίζει και ειδικά για τους Πακιστανούς, Αφγανούς και Σομαλούς, επισημαίνει εμφατικά: «Προσοχή σε Πακιστανούς, Αφγανούς και Σομαλούς. Έχουν και συμπεριφορά καμικάζι!».

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΞΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ;
Τοῦ Πρωτοπρεσβυτέρου Διονυσίου Τάτση 
ΟΛΟΙ σχεδὸν δέχονται ὅτι ἡ Πατρίδα μας ἀντιμετωπίζει σοβαρὴ οἰκονομικὴ κρίση καὶ τὰ προβλήματά της εἶναι δυσεπίλυτα. Ἤδη βιώνουμε κατὰ ἕνα μεγάλο ποσοστὸ τὴ χρεωκοπία. Ἡ πραγματικότητα εἶναι σκληρὴ καὶ τὴ ζοῦν περισσότερο οἱ φτωχοὶ καὶ ἄνεργοι.
Παράλληλα ἐμφανίζονται πολλοί, ὑπερβολικὰ πολλοί, ἐκεῖνοι ποὺ ἐπιλέγουν νὰ ἀσχοληθοῦν μὲ τὰ κοινὰ καὶ αὐτοχαρακτηρίζονται πολιτικοί. Ἡ προθυμία τους νὰ κυβερνήσουν τὴ Χώρα καὶ νὰ τὴν ὁδηγήσουν στὴ σωτηρία μὲ τρόπο εὔκολο, ἀνώδυνο, ἀλλὰ καὶ παιγνιώδη, ἀποκαλύπτει τὴν ἐπιπολαιότητά τους καὶ τὴν κενή τους φιλοδοξία. Εἶναι ὅλοι τους σταθεροὶ στὶς βασικὲς ἀρχὲς τῶν κομμάτων τους, χρησιμοποιοῦν τὴν ἀποκρουστικὴ ξύλινη γλώσσα καὶ τὶς ὑποκριτικὲς ἐκρήξεις πὼς τάχα διαφωνοῦν μεταξύ τους. Στὰ παράθυρα τῆς τηλεόρασης προσπαθοῦν νὰ πείσουν τὸ λαὸ ὅτι ἡ δική τους πολιτικὴ—καὶ ὅλοι τους μὲ ἐντελῶς διαφορετικὲς συνταγές—θὰ μπορέσει νὰ λύσει τὰ προβλήματα!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...