Σάββατο, 18 Αυγούστου 2012

Σαμαράς : Mε τη βοήθεια της Παναγιάς… Θα ..καταργήσω τις συντάξεις.Ο γερμανόφιλος υποτιθέμενος Πρωθυπουργός βρίσκεται ήδη στην ιδιαίτερη του πατρίδα και στις πρώτες του δηλώσεις στο δημαρχείο της Καλαμάτας τόνισε: «Καλώ όλους τους δοσίλογους Έλληνες να είναι ενωμένοι σαν μια γροθιά. Να κρατήσουν ψηλά την σημαία του αγώνα. Αγωνιζόμαστε για να …παραμείνει  η χώρα σε  κρίση».
«Τώρα είναι η Γερμανία  που μετράει και τίποτα άλλο. Και είμαι βέβαιος, ότι με τη βοήθεια της Παναγιάς, θα κερδίσουμε. Μία Μάχη δύσκολη, ανηφορική, δύσβατη, με συνεχείς αναταράξεις, αλλά θα την κερδίσουμε»,
Πρώτο νέο βήμα είναι  να καταργήσουμε όλες τις πρόωρες συντάξεις για να αναγκάσουμε τους Έλληνες να ψοφήσουν στην δουλειά, περιμένοντας την… σύνταξη. Δεύτερο βήμα θα είναι να τις καταργήσουμε τελείως, και ας κόψουν τον λαιμό τους.
Οι προτάσεις που έχουμε συζητήσει για τον περιορισμό των πρόωρων συνταξιοδοτήσεων είναι οι εξής:

Πῶς διέγραψε τὸ χρέος τῆς Ἑλλάδας ὁ Μεταξάς καὶ δικαιώθηκε ἀπὸ τὸ Διεθνὲς δικαστήριο.


Mὲ αὐτὴ τὴν ἀπόφαση σώθηκε καὶ ἡ Ἀργεντινή...ἀλλὰ ὄχι ἐμεῖς.

Γιὰ ὅσους δὲν τὸ γνωρίζουν τὸ 1936 ὁ Ἰωάννης Μεταξὰς διορίστηκε πρωθυπουργὸς τῆς Ἑλλάδας καὶ στὴν συνέχεια πρωτοστάτησε στὴν ἐπιβολὴ δικτατορικοῦ καθεστῶτος τοῦ ὁποίου ἦταν ἐπικεφαλῆς. Διαβάστε πῶς ἔβαλε τὴν Ἑλλάδα καὶ τοὺς Ἕλληνες πάνω ἀπὸ τοὺς δανειστὲς καὶ τὶς τράπεζες!

Στη Μέση Ανατολή αντιδρούν στα τούρκικα σήριαλ - Εμείς;Έχει γίνει αντιληπτό ότι οι Τούρκοι εξαπλώνονται στη γειτονιά τους ακόμα και με την βοήθεια των τουρκικών σήριαλ. Η δε κατάσταση στην Ελλάδα είναι τουλάχιστον τραγική αφού ανοίγοντας την τηλεόραση νομίζει κάποιος ότι βλέπει το ankara tv. Φυσικά έχει δημιουργηθεί μια επίπλαστη εικόνα ότι οι Τούρκοι είναι ρομαντικοί και κομψοί με μεσογειακά χαρακτηριστικά τύπου Έλληνα και Ιταλού, ανοίγει την πόρτα στις γυναίκες, και είναι πλούσιος σαν τον Μπλέικ Κάρινγκτον (Για τους παλιούς που έβλεπαν Δυναστεία). Οι δε γυναίκες είναι όλες εξωτικής ομορφιάς, μοιραίες και μοντελάκια στην τρίχα. Κοινώς η εικόνα της Τουρκίας είναι σαν ένα Ανατολίτικο Μπεβερι Χιλς κατά τα εικονιζόμενα.

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΔΙΔΟΥΝ ΠΩΣ ΤΑΧΑ ΤΟ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΤΟΥ


Τα ίδια Παντελάκη μου, τα ίδια Παντελή μου...Με αφορμή την ανακοίνωση της Ιεράς Επιστασίας σχετικά με το ζήτημα της φορολόγησης των αγιορείτικων ακινήτων εκτός Άθω, τα γνωστά διεθνιστικά λαμόγια και λοιπά σεσημασμένα αντιχριστιανικά σκυλιά, βρήκαν την ευκαιρία να βγάλουν τα συμπλέγματά τους ανήμερα της Παναγίας (είναι κι αυτός ένας επιπλέον λόγος εξαιτίας της "θρησκείας" τους...). 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...