Τετάρτη, 22 Αυγούστου 2012

ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΟ ΣΤΟ ... ΧΕΡΙ

Επιτευχθηκε ο σκοπός ο οποίος ηταν να πουληθουν ολα αυτα τα φωτοβολταικά και να υποθηκευθουν περιουσιες .

Άδοξο τέλος στο πάρτι των φωτοβολταϊκών!
Αναστέλλεται η διαδικασία-Ήδη η σύμβαση υπερκαλύπτει το όριο για την εγκατεστημένη ισχύ κατά το έτος 2014 και ξεπερνά ακόμη και το όριο για το έτος ... 2020 !Αλλαγές και στις τιμές των ΦΒ στις στέγες

Αφίχθησαν οι πρώτοι λαθρομετανάστες από την Συρία


Από καιρό τους περιμέναμε τους λαθρομετανάστες από την Συρία και να που ήρθαν! Στη Μυτιλήνη, λοιπόν, κατελήφθησαν από το Λιμενικό οι 15 πρώτοι Σύριοι λαθρομετανάστες, άρτι αποβιβασθέντες με φουσκωτό σκάφος από την Τουρκία. Την ίδια ώρα, δεύτερο φουσκωτό που εντοπίστηκε να έρχεται στο νησί από την Τουρκία καταδιώχθηκε και «συνελήφθησαν» άλλοι 10 Σύριοι και ο (Τούρκος) δουλέμπορος που τους κουβάλησε.

Ο μέγας ζητωπατριώτης Καμμένος διορίζει το σόι του.Τον εξάδελφό του (και συνονόματό του Παναγιώτη Καμμένο) διόρισε ως μετακλητό στο γραφείο του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου των Ανεξάρτητων Ελλήνων της Βουλής ο Πάνος Καμμένος. Προέβη στη συγκεκριμένη τοποθέτηση ενώ μέχρι πρόσφατα κατήγγελλε και καταδίκαζε αντίστοιχα περιστατικά και εμφανιζόταν σκληρός τιμητής κάθε κρούσματος οικογενειοκρατίας και επιλεκτικών συμπεριφορών του πολιτικού συστήματος.

Τι φοβάται ο Καρατζαφέρης και δεν μιλά. Αφού γνωρίζει…. Πολλά.Με την "γιάφκα" της οργάνωσης "Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς" στην συμβολή των οδών Δασκαλοπούλου και Πραΐδου στο Αγρίνιο , η οποία ανακαλύφθηκε τις 5 Δεκεμβρίου 2010, "συνδέει" η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία την αιματηρή ληστεία στην Πάρο πριν από δέκα ημέρες! Το πρώτο ερώτημα που τίθεται σχετίζεται με τον συγκεκριμένο ρόλο του Τάσου Θεοφίλου σε αυτό το παζλ του κόσμου της ένοπλης βίας στην Ελλάδα τόσο όσον αφορά στον κύκλο επαφών του στην Αθήνα όσο και στη Θεσσαλονίκη. Το ζήτημα που ερευνάται είναι το κατά πόσο ο ρόλος του ήταν περιφερειακός όσον αφορά στους Πυρήνες της Φωτιάς, δηλαδή ρόλος επιχειρησιακής υποστήριξης (γιάφκα Αγρινίου), ή περισσότερο κεντρικός αλλά και διαμεσολαβητικός. Ρόλος, δηλαδή, που συνίσταται στη διαχείριση των σχέσεων μεταξύ διαφορετικών ομάδων δράσης.

Μα τι….κ…. είναι αυτή η Μενεγάκη.Δεν συνηθίζουμε να ασχολούμεθα με τα των celebrities  αλλά ο φωτογράφος ήταν πολύ τσακάλι  για να πιάσει την… στιγμή. Εκτός εάν είναι ..στημένο.

Διαμαρτύρονται οι εργαζόμενοι στη Μαρίνα Αγ. Νικολάου για το ξεπούλημα σε ιδιώτες..Με έκπληξη και αγανάκτηση οι εργαζόμενοι της Δημοτικής Ανώνυμης Εταιρίας του Δήμου Αγίου Νικολάου ενημερωθήκαμε από τις εφημερίδες ότι το Υπουργείο Οικονομικών ανακοίνωσε την μεταφορά στο Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου (ΤΑΙΠΕΔ) του δικαιώματος παραχώρησης σε τρίτους κάθε δικαιώματος χρήσης, διοίκησης, διαχείρισης και εκμετάλλευσης 23 λιμένων και τουριστικών λιμένων και μεταξύ αυτών της Μαρίνας του Αγίου Νικολάου.
Είναι αδιανόητο με το πρόσχημα της εξεύρεσης πόρων να ξεπουλιέται ο Δημόσιος πλούτος και στην προκειμένη περίπτωση η καρδιά μιας πόλης, έναντι πινακίου φακής.

Μείωση έως και 50% στις δόσεις των στεγαστικών εξετάζουν οι τράπεζεςΑνάσα στους δανειολήπτες που δυσκολεύονται να αποπληρώσουν το στεγαστικό τους δάνειο...
αναμένεται να δώσουν οι νέες ρυθμίσεις που επεξεργάζονται οι τράπεζες σε συνεργασία με την Ένωση Ελληνικών Τραπεζών.


Στόχος, των προτάσεων, είναι το ποσό της μηνιαίας δόσης να μην ξεπερνά το 30% των αποδοχών του δανειολήπτη ή ακόμα και το 25% για τις περιπτώσεις εξαιρετικά χαμηλά εισοδημάτων, κάτι που επιθυμεί και η κυβέρνηση.

Ανοίγουν τα σύνορα για τους Τούρκους


Μαζική είσοδος Τούρκων στην Ελλάδα με την βοήθεια της Ξενογιαννακόπουλου.

Ανοίγουν τα σύνορα για τους Τούρκους
Οδηγίες προκειμένου να διευκολυνθεί η μαζική είσοδος Τούρκων στην Ελλάδα έχει δώσει το υπουργείο Εξωτερικών της χώρας μας στις αρμόδιες προξενικές αρχές σύμφωνα με την αποκαλυπτική απάντηση της αναπληρώτριας υπουργού Μαριλίζας Ξενογιαννακοπούλου.
Η υπουργός μάλιστα εξηγεί απροκάλυπτα ότι αρκεί η «καλή πίστη» των ταξιδιωτών και τα «εγκεκριμένα ταξιδιωτικά πρακτορεία» προκειμένου να παρακαμφθεί  ακόμα και η αυτοπρόσωπη παρουσία στο ελληνικό προξενείο των Τούρκων που θέλουν να εισέλθουν στην χώρα μας!
Συγκεκριμένα, το έγγραφο – απάντηση της κυρίας Ξενογιαννακοπούλου προς απάντηση σχετικής ερώτησης της κυρίας Ντόρας Μπακογιάννη αναφέρει ότι  «έχουν δοθεί οδηγίες εφ όσον οι περιστάσεις το επιτρέπουν για τη χρήση δυνατότητας εξαίρεσης από την υποχρέωση αυτοπρόσωπης παρουσίας των αιτούντων, προκειμένου περί ταξιδιωτών καλής πίστης ή όταν μεσολαβούν εγκεκριμένα ταξιδιωτικά πρακτορεία καθώς και οδηγίες για την συντόμευση του χρόνου έκδοσης των θεωρήσεων εντός 24 ωρών».

ΠΩΣ ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΛΟΜΠΙ ΜΕΤΑΛΛΑΞΕ ΤΙΣ ΗΝΩΜΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ‏


του Λεωνίδα Χ. Αποσκίτη

  [H.N.:Ένα από τα σημαντικότερα «φαινόμενα» της σύγχρονης ιστορίας ήταν η ριζική «μετάλλαξη» των HΠΑ από έθνος ευρωπαιογενές και αγγλοσαξονικό-πουριτανικό, κατά βάση, σε ένα «πολυπολιτισμικό» μοντέλο κοινωνίας, όπως αυτό που παρέλαβε ο μαύρος Πρόεδρος Oμπάμα πριν λίγες ημέρες. Όπως και η συμπόρευση την τελευταία δεκαετία της, πάλαι ποτέ, αντιεβραϊκής αμερικανικής θρησκευτικής δεξιάς με τα ισραηλινά συμφέροντα].
O θάνατος των HΠA μπήκε σε εφαρμογή το 1965 με την υπογραφή του Open Immigration Law, δηλαδή του νόμου για την ελεύθερη-ανοικτή μετανάστευση

ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ ΣΤΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΒΑΛΤΕΣΙΝΙΚΟΥ ΑΡΚΑΔΙΑΣ: ΕΚΕΙ ΟΠΟΥ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΥΝΑΝΤΑ ΤΟΥΣ ΑΣΚΗΤΕΣ!


Κείμενο - Φωτογραφίες: Δημήτρης Σωτηρόπουλος
Μια βδομάδα πριν την μεγάλη εορτή της Παναγίας, είχα την τύχη και ευλογία να βρεθώ στα ιστορικά μέρη του Βαλτεσινίκου, στην ορεινή Αρκαδία: Τόπος ιερός και πανέμορφος, μα συνάμα σκληρός και απομονωμένος.

Κατευθύνθηκα στην Ιερά Μονή Κοιμήσεως της Θεοτόκου, που βρίσκεται λίγο έξω από το χωριό: Εκεί, με υποδέχτηκε με θέρμη ο μοναχός Δανιήλ, που εγκαταβιώνει ολομόναχος στο Μοναστήρι για δέκα και πλέον έτη!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...