Πέμπτη, 23 Αυγούστου 2012

Η Χρυσή Αυγή διόρισε στη Βουλή 4 υποψήφιους βουλευτές. Δεν τους έβαλε ο Λαός, τους έβαλε ο Νίκος!


thumb
Σε θέσεις μετακλητών υπαλλήλων της Βουλής διόρισε η Χρυσή Αυγή τέσσερις υποψήφιους βουλευτές της.
Αναλυτικότερα, σύμφωνα με το ΦΕΚ (τεύχος ΥΟΔΔ) 355/26-07-2012, διορίζονται σε κενές οργανικές θέσεις οι:
♦ Απόστολος Γκλέτσος του Κων/νου (ΑΔΤ Χ482350), ΔΕ κατηγορίας
♦ Ανδρόνικος Σίμος του Νικολάου (ΑΔΤ ΑΗ634166), ΔΕ κατηγορίας. Επίσης, όπως φαίνεται στο ΦΕΚ (τεύχος ΥΟΔΔ) 390/14-08-2012, διορίζονται σε κενές οργανικές θέσεις οι:...

♦ Νικήτας Σιώης του Γεωργίου (ΑΔΤ ΑΕ868048), ΔΕ κατηγορίας.
♦ Γεώργιος Μισιάκας του Χρήστου (ΑΔΤ ΑΙ294905), ΔΕ κατηγορίας.
Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Σιώης είχε εκλεγεί βουλευτής αλλά παραιτήθηκε επικαλούμενος φόρτο εργασίας αν και όπως είχε δηλώσει ήταν άνεργος

“Έσπασε” η πολιορκία του στρατοπέδου στην Κόρινθο – Εγκαταστάθηκαν περίπου 300 ΛΑΘΡΟμετανάστες


ΠΗΓΗ: korinthostv.blogspot.gr
- Ο Δήμος Κορίνθου έκοψε το νερό στο στρατόπεδο και δε μαζεύει τα σκουπίδια
- Τι λέει o Δήμαρχος Κορίνθου
- ΔΕΙΤΕ φωτογραφίες και video
Τελικά οι κάτοικοι και τα μέλη της Χρυσής Αυγής δεν κατάφεραν να εμποδίσουν την πλήρη εγκατάσταση των παράνομων μεταναστών στο στρατόπεδο της Κορίνθου. Λίγο μετά τη μία ο αποκλεισμός “έσπασε” και οι κλούβες της αστυνομίας πέρασαν στο στρατόπεδο. Σύμφωνα με την αστυνομία στο στρατόπεδο της Κορίνθου έχουν εγκατασταθεί 100 μετανάστες που έχουν συλληφθεί στα όρια του νομού και άλλοι περίπου 200 που μεταφέρθηκαν εκεί από την Αμυγδαλέζα.
Ένταση και επεισόδια..

Θυμάσαι την πρωταγωνίστρια του Dirty Dancing; Δες πως είναι σήμερα 25 χρόνια μετά!


 
"Κανείς δεν θα αφήσει την Βaby στη γωνία" ! Θρυλική φράση του αδικοχαμένου Patrick Swayze από μια επίσης θρυλική αγαπημένη ταινία, το Dirty Dancing! Ποιος δεν χόρεψε και δεν τραγούδησε το "Τhe time of my life"!

Όλοι ακόμα και οι νεότεροι θυμούνται το ασχημούτσικο αλλά γλυκό κοριτσάκι που είχε ερωτευτεί στην ταινία ο γοητευτικός Patrick Swayze.

Καλό χειμώνα ..Σαμαρομαλάκες.Όσο και αν φαίνεται περίεργο, οι Γερμανοί διαμαρτύρονται, καθώς η λιανική τιμή πώλησης του πετρελαίου έφτασε τα 95 λεπτά το λίτρο, υψηλότερη τιμή από το 2008, όταν είχε αγγίξει τα 98 λεπτά.
Σύμφωνα με την εφημερίδα "Τα Νέα", περίπου 6.000.000 νοικοκυριά στη Γερμανία χρησιμοποιούν το πετρέλαιο θέρμανσης ως καύσιμο και η πλειοψηφία τους ανεφοδιάζεται το καλοκαίρι, όταν οι τιμές συνήθως σημειώνουν πτώση.
Αξίζει να σημειωθεί ότι τον Ιούνιο το πετρέλαιο θέρμανσης στη Γερμανία, κόστιζε μόλις 80 λεπτά.
Οι συγκρίσεις με την Ελλάδα της φτώχειας είναι φυσικά πικρές. Στη Γερμανία της ευημερίας, η τιμή διατηρείται κάτω από το 1 ευρώ, ενώ εμείς ετοιμαζόμαστε λόγω της εξίσωσης του φόρου να πληρώσουμε από 1,40 μέχρι 1,45 ευρώ το λίτρο.
Όπως σημειώνεται στο δημοσίευμα, αυτό σημαίνει ότι ο Γερμανός θα αγοράζει με 1.900 ευρώ 2000 λίτρα και ο Έλληνας με τα ίδια χρήματα ...; 1300 λίτρα!

{BINTEO} ΠΟΙΟΙ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΥΠΟΓΕΙΩΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΣΟΥ; Έλληνες! Γνωρίστε τον εχθρό σας!
Εκτός απο την σαυροειδή όψη τους (οι αρχαίοι Έλληνες τους ονόμαζαν Σαυρομάτες), τα περίεργα έως ακραία εγκληματικά διατροφικά γούστα και τα μαζικά(σύμβολα/τελετές με δράκους (αστερισμός) και ερπετά που χαρακτηρίζουν τους κινέζους, ένα ακόμα στοιχείο που υποδηλώνει έντονη ερπετική υπογραφή στο γονιδιωμα - DNA των κινέζων είναι και το ακόλουθο.


Οι κινέζοι έχουν πολύ έντονα ρεφλέξ - αντανακλαστικά.Αυτό τους κάνει πολύ καλούς στις ασιατικές πολεμικές τέχνες όπως το κουγκ-φου ,καράτε, σαολιν, κλπ

Μια ματιά στις ταινίες του Μπρους Λι και Τσα Κι Τσαν πείθει τους πάντες για αυτά τα πολύ έντονα ρεφλέξ των Κινέζων σε επίπεδο παράκρουσης και νεύρωσης!!!

Επιπλέον οι Κινέζοι είναι παγκόσμιοι υπερ-πρωταθλητές σε αθλήματα όπως το Πιγκ-Πονγκ που απαιτεί εξίσου νευρωτικά έντονα ρεφλέξ σε σχέση με την όραση και τις κινήσεις των χεριών...
Στην γήινη πανίδα τα πάσης φύσεως μικρά ερπετά (σαύρες/φιδιά κλπ) που επιβίωσαν της εξαφάνισης των δεινοσαύρων, είναι χαρακτηριστικά για τα πολύ έντονα ρεφλέξ που διαθέτουν... τα λεγόμενα reptilian reflexes...ίσως είναι τα μόνα ζώα ... εκτός από τους κινέζους (!!!) που έχουν τόσο έντονα νευρωτικά ακαριαία ρεφλέξ, ιδίως όταν επιτίθενται για να αρπάξουν την τροφή τους μετά από ενέδρα !!!!

Ένα μικρό τμήμα στο εσωτερικό του ανθρώπινου εγκεφάλου μας το R-Complex λέγεται ότι καταχωρεί αυτά τα αρχέγονα ερπετικά αντανακλαστικά από την απώτερη εξέλιξη μας από ...ερπετά σε θηλαστικά (βλ. μερικώς εσφαλμένη θεωρία βιολογικής εξέλιξης).. Το "R-" σημαίνει Reptile=Ερπετό...

Προφανώς εδώ υπονοείτε ότι οι δρακονιανοί γενετιστές-μηχανολόγοι του σκάφους-ναυαρχίδας της Σελήνης (ή Εύας ή Λέβας ή Λεβάν) ανάμιξαν μαμαλικό-θηλαστικό DNA με ενισχυμένο ερπετικό DNA για να παράγουν τα υβρίδια τους, (ΥΒΡΙΣ έναντι της φύσης) τους επίγειους δρακονιανούς Κινέζους με αντοχή στα γήινα μικρόβια (βιοσυμβατότητα - βιοπροσαρμογή) και ανάμιξη με της ήδη κατοικούσες στη Γη λευκή(Πελασγική) + μαύρη φυλή.. (πρώτη αποβίβαση στην Ατλαντίδα-Ποσειδωνία προ 13500 ετών μετά από έγκριση του ξένιου Διός) ... στην ουσία πρόκειται για ερπετά με σχεδόν τέλειο ανθρώπινο καμουφλάζ,..και με έμφυτες από τους διαστημικούς δρακονιανούς (reptilians) γενετικές εντολές γενοκτονιας και αφομοιωσης της λευκής + μαυρης φυλης !

Ιδού λοιπόν πως κατακτούν τον πλανήτη... για να επιβάλουν το νέο βασιλειο των... δεινοσαύρων!

ΠΑΚΙΣΤΑΝ: Μουσουλμάνοι βίασαν και ξυλοφόρτωσαν χριστιανές αλλά η αστυνομία δεν προχωράει σε συλλήψεις

IΔΟΥ ΤΙ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ...........


ΚΟ: «Αν είσαι φτωχός ή μετανάστης, δεν υπάρχει νόμος να σε προστατέψει», λέει στο in. gr, παραπονούμενος ο Ιτζάζ Αχμέτ, ένας Πακιστανός που ήρθε παράνομα στην Ελλάδα και ετοιμάζεται και αυτός να συμμετάσχει στο λεγόμενο «Συλλαλητήριο διαμαρτυρίας για τα περιστατικά ρατσιστικής και αστυνομικής βίας» που οργανώνουν την Παρασκευή 24 Αυγούστου, στις 6:00 το απόγευμα, στην Ομόνοια, η Πακιστανική Κοινότητα Ελλάδος, η Ένωση Μεταναστών Εργατών και η Κίνηση «Ενωμένοι Ενάντια στο Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή».
Αστυνομικοί αρνούνται να συλλάβουν τους μουσουλμάνους που κατηγορούνται για ξυλοδαρμό μιας χριστιανής γυναίκας που είχαν ως αποτέλεσμα η γυναίκα να αποβάλει.
Λαχόρη, Πακιστάν (CDN) - Η αστυνομία αρνήθηκε να συλλάβει τους μουσουλμάνους δράστες που κατηγορούνται για την πρόκληση της αποβολής των δίδυμων κοριτσιών από ξυλοδαρμό της μητέρας τους, αν και ένας δικαστής απέρριψε την καταβολή εγγύησης από τους υπόπτους, σύμφωνα με το σύζυγο της γυναίκας.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...