Σάββατο, 25 Αυγούστου 2012

Προετοιμάζουν την έλευση δυνάμεων καταστολής;

 
Σενάριο της ανωμαλίας εφαρμόζεται τόσο στην Αθήνα, όσο και στην υπόλοιπη χώρα
Όλοι γνωρίζουμε πως η πρωτεύουσα της Ελλάδας έχει κατακλυστεί από πράκτορες ξένων υπηρεσιών, που ενεργούν –φυσικά- υπέρ των συμφερόντων των χωρών τους. Ενίοτε δε, συνεργάζονται προκειμένου να δημιουργήσουν τις επιθυμητές «καταστάσεις» στο εσωτερικό της Ελλάδας. Στις συνεργασίες τους αυτές χρησιμοποιούν κάθε μέσο, αφού τα επιδιωκόμενα οφέλη των χωρών τους είναι πολλαπλάσια των ήδη υφισταμένων. Φυσικά, αυτά συμβαίνουν σε χώρες που υπολειτουργούν, που βρίσκονται σε καθεστώς κατοχής και οι κυβερνήσεις των οποίων δεν μπορούν ή δεν θέλουν να αντιμετωπίσουν έκρυθμες καταστάσεις, αφού ως μοναδικό σκοπό έχουν την… επιβίωσή τους.

Υπέγραψε ο Ραγιάς.


Να αναπνεύσω;;

Μιά ανάσα ζητάει ο Σαμαράς.
Δύο ζητούσε ο Παπανδρέου.
 Υπέγραψε ο Ραγιάς.
Εκλεισε τις εκκρεμότητες.
Παρέδωσε τα υπόλοιπα που δεν πρόλαβε ο Γιωργάκης....
Δεν “ζήτησε” λεφτά.
 Λες και μας τα χαρίζουν.  


Δεν “ζήτησε” επαναδιαπραγμάτευση.
Ούτε επιμήκυνση.
Αυτά είναι του μπαλκονιού και του καλαθιού.
Ανάσα ζήτησε.
Να αναπνεύσει ο ίδιος και η προδοτική Συγκυβέρνηση.
Αυτό το κατασκεύασμα εκπροσώπησε την Ελλάδα.
Την Ελλάδα;; Αλλοίμονο.
Ο Επικυρίαρχος που προστάζει.
Ο Υπάλληλος που προσφέρει.
Ζωές. Αγαθά. Πλούτο.
Η Μέρκελ πήρε αυτό που ήθελε. 
Την Ελλάδα.
Κι ο Σαμαράς πήρε αυτό που ήθελε.
Μιά “υποτροφία”
……………………………………………
Να αναπνεύσω;;
Σε σένα το λέω.
ΟΧΙ.
Να πνιγείς.
 

Διαμαρτύρεται και η …Μιμή για τους ..αποσπασμένους.Την δική της απάντηση στο άρθρο της εφημερίδας «Ημερησία» για τους αποσπασμένους υπαλλήλους που απασχολεί η χήρα του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ, Δήμητρα Λιάνη-Παπανδρέου έδωσε σήμερα.
Με τον τίτλο «Το αμετανόητο πολιτικό σύστημα συντηρεί τη βιομηχανία αποσπάσεων υπαλλήλων» το δημοσίευμα αναφέρει: «Η χήρα του Ανδρέα Παπανδρέου μαζί με... πρώην αρχηγούς κομμάτων χρησιμοποιούν αποσπασμένους του Δημοσίου στην Εθνική Αντιπροσωπεία, οι οποίοι, σύμφωνα με τον νόμο, πρέπει να τους υπηρετούν… εφ” όρου ζωής. Υπό μορφή ευγενικής… χορηγίας του ΠΑΣΟΚ προς τη χήρα του Ανδρέα Παπανδρέου, Δήμητρα Λιάνη, έχουν παραχωρηθεί τρεις υπάλληλοι της Βουλής. Πρόκειται για έναν οδηγό, τον Γ.Φ., και δύο γραμματείς, τις Ε.Χ. και Ι.Β., οι οποίοι αρχικά νομίμως αποσπάστηκαν στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ, κι από εκεί… πήραν τον δρόμο για την Εκάλη προκειμένου να τεθούν στην υπηρεσία της Δήμητρας Λιάνη».

Fork It! Η νέα μόδα στη διατροφή έρχεται από το Παρίσι. Χάσε 5 κιλά χωρίς να μετράς θερμίδες! Έχεις ακούσει για τη δίαιτα του πιάτου! Σίγουρα θα έχεις κάνει πλάκα με τις φίλες σου για τη "δίαιτα της πάπιας", (τρως τα πάντα και κάνεις την πάπια... :)
Λοιπόν, ήρθε η ώρα να υποδεχθείς και τη δίαιτα του Πηρουνιού! Είναι η πιο hot τάση στη Γαλλία τα τελευταία χρόνια. Και πρέπει να το παραδεχθείς: Οι Γαλλίδες έχουν τον τρόπο να παραμένουν αδύνατες! Μάθε τι είναι, πώς μπορείς να την ακολουθήσεις και χάσε -όπως ισχυρίζονται οι εμπευστές της- 5 κιλά χωρίς καν να κάνεις δίαιτα.


Fork It! Ό, τι πιάσει το πηρούνι σου...

Πρόκειται για έμπνευση ενός μηχανικού τροφίμων, ειδικού στην "εφεύρεση" τρόπων να χάσει κανείς βάρος. Ο Ivan Gavriloff όπως ονομάζεται ο επιστήμονας, δημιούργησε στην ουσία έναν έξυπνο τρόπο να μοιράζεις σωστά τα τρόφιμα που τρως, ώστε να λειτουργεί σωστά ο μεταβολισμός σου, να καις θερμίδες και να χάνεις κιλά. Και το καλύτερο; Χωρίς να μετράς θερμίδες, ούτε γραμμάρια και βέβαια τρώγοντας ό, τι επιθυμείς. Τουλάχιστον το πρωί και το μεσημέρι.

Η όλη φιλοσοφία της δίαιτας στηρίζεται στο γνωστό ρητό "Το πρωί, φάε σαν βασιλιάς, το μεσημέρι σαν πρίγκηπας και το βράδυ σαν φτωχός"! Έτσι ενώ καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας μπορείς να απολαμβάνεις -με το αναγκαίο μέτρο φυσικά- τα αγαπημένα σου φαγητά, το βραδινό σου θα πρέπει να αποτελείται από τρόφιμα που μπορείς να καταναλώσεις μόνο με το πηρούνι σου. Χέρια, κουτάλια και μαχαίρια αποκλείονται!

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ Η « ΧΟΥΝΤΑ»;ΕΝΑ ΚΕΙΜΕΝΟ - ΣΟΚ!    ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ Ή "ΧΟΥΝΤΑ"

Θα μπορούσαμε να πούμε πως μια οικονομική κρίση μπορεί να ταυτισθεί με χούντα αν συνδεθή με περιπτώσεις χωρών που λόγω της κρίσης κατέφυγαν και στο ΔΝΤ όπως η Αργεντική.
  Οι  κρίσεις αυτές που έπληξαν διάφορες χώρες που κατέφυγαν στο ΔΝΤ έχουν αποτελέσει «παραδείγματα προς αποφυγή» κι εστιάζεται η άποψη αυτ’η κυρίως στο ΔΝΤ.Λέγεται πως το ΔΝΤ δεν ενδιαφέρεται για την δημοκρατία τόσο πολύ ..Όμως το θέμα είναι πως οι κερδισμένοι από τις κρίσεις είναι διάφορα κράτη,κερδοσκόποι,Τράπεζες ,οικονομικοί παράγοντες..
   Ζημιωμένοι από τις οικονομικές κρίσεις είναι οι λαοί.Όμως και χώρες που δεν έχουν καταφύγει στο ΔΝΤ ή δεν έχουν ευρώ αντιμετωπίζουν κι αυτές κρίση οικονομική κι έχουμε δη στους δρόμους πολλούς Ευρωπαίους.Πρόσφατα μάλιστα είδαμε και κάτοικους του Ισραήλ προβληματισμένους να βγαίνουν κι αυτοί στους δρόμους.Αυτό το θέμα απέφυγε να το θίξει ο Περές που μας επισκέφτηκε πρόσφατα αλλά ούτε και ένας δημοσιογράφος το έθιξε.

   Ταυτόχρονα παρατηρούμε πως παράγοντες που βοηθούν την έξοδο από την κρίση δεν φαίνονται στον ορίζοντα. Για παράδειγμα δεν είδαμε να βγαίνουν τα αριστερά κόμματα σε κάποια χώρα δυναμικά σε διαμαρτυρίες ή σε δυναμικές πολιτικές αντιδράσεις στα όποια σκληρά μέτρα.
    Με λίγα λόγια οι παράγοντες που δημιουργούν την κρίση είναι αποκρυφιστικοί και οι υπεύθυνοι που καταγγέλλονται δεν υφίστανται καμιά συνέπεια και με σκοπό μιας όποιας διόρθωσης των πραγμάτων.
  Οι προεκλογικές ωραιοποιήσεις της σημερινής κυβέρνησης συνεργασίας που οριοθετούσαν διορθώσεις που θα βοηθούσαν τον λαό να ξεπεράσει την κρίση δείχνουν σήμερα να έχουν ξεχασθή.Ούτε που νοιώθει κάποιος από την συγκυβέρνηση την ανάγκη και κυρίως ο Σαμαράς να πάρει θέση και να εξηγήσει αυτή την ασυνέπεια.Αυτή η κλοτούμπα έχει επαναληφθή πολλές φορές από διάφορους.Μια δημοκρατική κυβέρνηση όμως,μια εκλεγμένη κυβέρνηση οφείλει να προσέχει τον λαό.Αν υπάρχει κρίση αφορά μόνο τα δημοσιονομικά και αυτά αφορούν και τον λαό που έχει πλέον πρόβλημα επιβίωσης.

   Η κ.Κατσέλη  αποχωρώντας από την κυβέρνηση δήλωσε πως το μνημόνιο δεν είναι βιώσιμο. Προεκλογικά ο ΣΥΡΙΖΑ έλεγε πως το μνημόνιο δεν είναι βιώσιμο και πως πρέπει να ακυρωθή για να υπάρξει άλλη διαπραγμάτευση σε βιώσιμη βάση. Αλλά και οι συγκυβερνώντας σήμερα έκαναν διορθώσεις εκ του προχείρου πάνω σε αισιόδοξες και βιώσιμες προοπτικές. Λέγεται πως αυτό έγινε για να υφαρπάξουν την εξουσία.Όμως την επιούσα των εκλογών άρχισε άλλη τακτική η κυβέρνηση. Σταδιακά η προαναγγελόμενη αναδιαπραγμάτευση
μετατέθηκε για μετά τα μέτρα.. Αυτή η ανακολουθία δείχνει επίσης αντιδημοκρατική τακτική .
   Αλλά και η αντιπολίτευση παρά τις οποιες «σκληρές» δηλώσεις ή συνενετεύξεις της δείχνει όσο περνάν οι μέρες ..άφαντη.Η πιο δυναμική παρουσία του τσίπρα ήταν τα σχόλια του ΣΠΙΓΚΕΛ που τα θεώρησε  ως έπαινο..!!Αλλά οι επικίνδυνοι του Σπίγκελ πόσο πείθουν όταν ο Μπερλουσκόνι χαρακτηρίστηκε επικίνδυνος;

  Ας μην ανησυχούν οι Γερμανοί είμαστε σκληροί αλλά χρειαζόμαστε και τις διακοπές μας και μάλιστα πάνω στις δεδομένες τακτικές του συστήματος.. Εδώ δεν θυμήθηκε ο ΣΥΡΙΖΑ πως του υπέκλεψαν τις ψήφους στις εκλογές όταν και δεξιοί ψήφιζαν άνετα ΣΥΡΙΖΑ..
   Η τακτική της παθητικής αντιπολίτευσης ευνοεί την σημερινή κατάσταση κι έτσι προαναγγέλλονται τιμωριτικά για τους ασθενέστερους μέτρα.Αλλά δεν είναι αυτοί οι ίδιοι οι σήμερα συγκευβερνώντες που έλεγαν ΟΧΙ σε οποιαδήποτε μείωση μισθών και συντάξεων ή κατάργηση των δώρων;
   Όταν όμως αδιαφορείς ως κυβέρνηση για την  φανερή ασυνέπειά σου ΔΕΝ είναι δημοκράτης.!!

   Αντί όμως για απλές διαπιστώσεις θα προσπαθήσουμε να αναλύσουμε την περίπτωση και να βρούμε κάποια τουλάχιστο αίτια. Γιατί η κατάσταση η σημερινή πρέπει να γίνει βιώσιμη. Η χώρα πρέπει να ξεπεράσει την κρίση και να μην φτάσει σε κάποια μη ποθούμενη καθεστωτική αλλαγή ή χρεωκοπία ή οποιαδήποτε αρνητική εξέλιξη.
    Προσφατα  το ΔΝΤ δήλωσε πως αν δεν γίνει ένα νέο κούρεμα του χρέους στην Ελλάδα δεν βγαίνει η Ελλάδα από την κρίση . Νομίζουμε πως την δήλωση αυτή την έκανε η Λαγκάρντ. Καθόλου ευκαταφρόνητη δήλωση για να περάσει απαρατήρητη από Ελληνικής πλευράς..

  Και γεννάται το ερώτημα :πως είναι δυνατό να μην ενδιαφέρονται οι κυβερνώντες ή και οι αντιπολιτευόμενοι για την έξοδο από την κρίση; Όλες οι τακτικές που έχουν γίνει από την αρχή της κρίσης ΔΕΝ οδήγησαν σε έξοδο..ΓΙΑΤΙ;

   Μήπως λοιπόν οι εκάστοτε πολιτικοί που διαχειρίστηκαν την κρίση ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ; Ναι αλλά είναι κι άλλοι που συνεργάζονται. Είναι το...
ΔΝΤ είναι οι Τράπεζες. Ναι είναι αλλά είναι σίγουρο πως αν όλοι αυτοί θέλουν να σε ξεγελάσουν έχουν τον τρόπο.
   Θα θυμόμαστε την περίπτωση που έδειχναν την αύξηση του χρέους σαν το ταξίμετρο που σε περιμένει .. Και σήμερα αν δεν κάνουμε λάθος το χρέος αυξάνει καθημερινά..ΠΟΤΕ θα το εξοφλήσουμε;Αν καταλάβαμε σωστά ΠΟΤΕ. Κάθε τόσο θα μιλούν για παράταση.. ¨Ετσι έγινε και αυτές τις ημέρες .Θυμίζουμε τον Παπακωνσταντίνου που έλεγε πως το 2012 θα είχαμε βγη από την κρίση.
    Δεδομένου ότι επανήλθε κι αυτή η κυβέρνηση στις τακτικές των προηγούμενων,δεδομένου ότι δεν έγινε λογιστικός έλεγχος για το χρέος και το έλλειμμα ,η ασάφεια και η τακτική των μειώσεων δείχνουν πως ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ.ΑΝ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΞΑΠΑΤΟΥΝ  είναι απλά ανίκανοι να διαχειρισθούν την κρίση την οποία με τα μέτρα που παίρνουν την ενισχύουν.
    Αρα αυτό που πρέπει να γίνει είναι να αποσαφηνισθούν οι τακτικές αυτές και να δοθούν στο λαό εξηγήσεις για μια και συνεχιζόμενη πολιτική που φτωχαίνει τον λαό και οδηγεί τα πράγματα στο χειρότερο.
  …..

Ερώτηση 1.

ΤΟ ΡΟΛΟΙ ΤΩΝ ILLUMINATI ΜΕΤΡΑΕΙ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ ΓΙΑ ΤΗΝ 9η ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2012-ΒΙΝΤΕΟΜια πολύ παράξενη αντίστροφη μέτρηση συνεχίζεται σε μια ιστοσελίδα που ονομάζεται "Τάγμα των Illuminati" και θα ολοκληρωθεί στις 9, Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:23:33.

Ο πρόεδρος των πακιστανών ευχαριστεί τον ΣΥΡΙΖΑ και απειλεί με "Τζιχάντ" στην Ελλάδα.

Μολών λαβέ μπαστρδακια την τυχη του Δράμαλη και του Ιμπραήμ θα έχετε
Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΤΟΧΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ,ΤΟΥΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΕΙ ΕΥΘΕΩΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΜΕ ΑΝΤΙΠΟΙΝΑ.ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΙΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΑ ΞΕΝΟΥΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΝΙΚΑΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΥΤΕΡΩΝΕΤΑΙ.ΕΤΣΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!

Η ΕΒΔΟΜΗ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ Η ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΣΦΑΓΗ ;


Γράφει ο Αλέξανδροε Πιστοφίδης

Πριν δυο αιώνες περίπου, ένας Γερμανός ποιητής, γεμάτος θαυμασμό για την Κλασσική Ελλάδα, είχε γράψει: «όπου κι αν διαβώ, σε οποιοδήποτε πεδίο γνώσης και πνεύματος κι αν ψάξω, πάντα, μα πάντα σκοντάφτω πάνω στην Ελλάδα».
Εδώ και δυο χρόνια περίπου, ένας ξένος που παρακολουθεί καθημερινά τον παγκόσμιο τύπο, ψηφιακό ή έντυπο, θα μπορούσε να πει ακριβώς το ίδιο, όχι όμως με θαυμασμό αλλά γεμάτος έκπληξη, μοχθηρία ή συμπόνια για την Ελλάδα και τους Ελληνες.
Πως, εμείς, οι κληρονόμοι δίχως γραπτή διαθήκη, μιας, παγκοσμίως μοναδικής κληρονομιάς, τα καταφέραμε, να γίνουμε, όχι απλώς......
περίγελως του κόσμου, όχι απλώς αντικείμενο παγκόσμιου χλευασμού, αλλά να τοποθετηθούμε στην αρένα του παγκόσμιου Κολοσσαίου με θεατές όλους τους διψασμένους του κόσμου για αίμα και χρήμα, που περιμένουν με αγωνία τη σφαγή μας;
Αν υπήρχε ένα νέος προφήτης Αμώς και του θέταμε την ερώτηση «τι βλέπεις Προφήτη», πιθανότατα θα μας απαντούσε:
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...