Κυριακή, 26 Αυγούστου 2012

Εσύ είσαι έτοιμος για τον 3ο Παγκόσμιο Πόλεμο που ξεκινάει σε λίγες μέρες ?

 Μια ματιά στα ξένα ειδησιογραφικά δίκτυα και θα καταλάβει κάποιος πως οι μέρες που μετράει ο κόσμος μας, όπως τον γνωρίζουμε μέχρι σήμερα τουλάχιστον, μέχρι την έναρξη του 3ο Παγκοσμίου Πολέμου είναι ελάχιστες ! 

Σιωπηλά όπλα… για έναν αθόρυβο πόλεμο!!

Το «Σιωπηλά όπλα για έναν αθόρυβο πόλεμο», εξηγεί θαυμάσια την τεχνική της μαζικής πλύσης εγκεφάλου. Αυτό το εκτενές και λεπτομερές έγγραφο που χρονολογείται από το 1979 περιγράφει μία πολιτική που επιβλήθηκε από το 1950. Το έγγραφο λέει πως: «ο αθόρυβος πόλεμος ...;
σιωπηλά3.jpg
κηρύχθηκε από τα κέντρα εκείνα που θέλουν μια ανθρωπότητα υποδουλωμένη και εγκλωβισμένη στην ύλη και αποκομμένη από την ανώτερη διάσταση του ανθρώπου, την πνευματική, σε μια συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στα 1954»....
Εδώ υπάρχει μια περίληψη του περιεχομένου του:
«Η εμπειρία έχει αποδείξει πως η πιο απλή μέθοδος για την εξασφάλιση ενός σιωπηλού όπλου και η απόκτηση ελέγχου του κοινού, είναι να τους διατηρούμε ανεκπαίδευτους και αδαείς όσον αφορά τις αρχές  των βασικών συστημάτων αφ' ενός, ενώ αφ' ετέρου να τους κρατούμε σε σύγχυση, να τους  έχουμε αποδιοργανωμένους και αποσπασμένους σε θέματα που δεν έχουν καμία πραγματική σημασία.
 Αυτό επιτυγχάνεται με:

Καρλομάγνος: Η πηγή του Κακού / Ο δημιουργός του Πρώτου Ράιχ / Ο ιδρυτής της "Δύσης".


 yiorgosthalassis.blogspot.com
Ο ιδρυτής και δημιουργός αυτού που λέμε σήμερα "Δύση", ο μέγας Κάρολος ή Καρλομάγνος, είναι για τους Δυτικούς σήμερα ο μέγιστος των Βασιλέων στην ιστορία ολόκληρης της Δυτικής Ευρώπης και ένας από τους τέσσερις σπουδαιότερους όλων των εποχών (σύμφωνα με αυτούς). Ο Καρλομάγνος, ο Βασιλιάς σύμβολο, που ξυπνούσε και κοιμόταν με το όνειρο πως να κλέψει την δόξα και το ανυπέρβλητο μεγαλείο του Βυζαντίου.

Η ζήλια του κατά των προγόνων μας και η δίψα του για δόξα και εξουσία εφάμιλλη της Ρωμαίικης (Βυζαντινής) τον έσπρωξαν αρχικά στο να ζητήσει σε γάμο την χήρα Αυτοκράτειρα Ειρήνη την Αθηναία με σκοπό να αναρριχηθεί στο θρόνο του Μεγάλου Κωνσταντίνου. Όταν οι προσπάθειές του απέτυχαν δεν το έβαλε κάτω. Με λυσσαλαία προπαγάνδα προσπαθούσε να επηρεάσει τον υπό αιχμαλωσία λαό της Δυτικής Ρωμανίας (που έως τότε ένιωθε ίδιος λαός με αυτόν της Κωνσταντινούπολης και Ανατολικής Ρωμανίας), λέγοντας ότι η Ρωμαίικη (Βυζαντινή) Αυτοκρατορία δεν είναι Ρωμαίικη ούτε και Ορθόδοξη, γιατί εγκατέλειψε τη λατινική γλώσσα, εγκατέλειψε τη Ρώμη σαν πρωτεύουσα και μεταφέρθηκε στην Κωνσταντινούπολη και τέλος γιατί είναι αιρετική και δεν δέχεται το φιλιόκβε.

ΠΕΙΤΕ OΠΩΣ ΘΕΛΕΤΕ

 

Δεν εκτιμάται πλέον το ήθος, η μόρφωση, η ανδρεία, το πνεύμα. Υπέρτατος Θεός και είδωλο δίκην χρυσού μόσχου το χρήμα η καλοπέραση ο εκφυλισμός.
Στη σημερινή μη Ελληνική κοινωνία των γραικύλων η ηθική θεωρείτε μάλλον κάτι κακό εφόσον το ηθικό στοιχείο κάνει την ανήθικη πλειοψηφία να ενοχλείτε νοιώθοντας μειονεκτικά απέναντι σε ότι αυτό εκπέμπει ή και να του επιτίθεται ως κάτι ξένο και διαφορετικό σε σχέση με το σημερινό κοινωνικό πρότυπο του εκφυλισμού.


Η μόρφωση θεωρείται από τους άθλιους χρηματάνθρωπους άχρηστη μπροστά στα ελέη του χρήματος. Τι μπορεί άλλωστε να αγοράσει κανείς με κούφιες (κατά τη γνώμη τους) ιδέες, θεωρίες και ιστορίες;

Ένα πτυχίο κακήν κακώς αποκτηθέν για να γίνει πιο άνετα ο βυσματικός διορισμός (όχι ότι χωρίς το πτυχίο δεν γίνεται) και είμαστε εντάξει. Άλλωστε τα πολλά βιβλία κάνουν κακό. Μπορεί να ανακαλύψει κανείς μέσα τους αλήθειες συγκλονιστικές για τις αξίες και την ζωή.

Η ανδρεία την εποχή των δειλών είναι μεγάλο αμάρτημα. Είναι in (sic) να σε απατά η γυναίκα σου ή και να φλερτάρει μπροστά σου αλλά εσύ κάνεις τον αδιάφορο γιατί δεν σε ενδιαφέρει αφού με αυτό δεν χάνεις το πολύτιμο αγαθό (βλ.λ.χρήμα) αντιθέτως οι γνωριμίες που εκείνη κάνει μπορούν να σου αποφέρουν και κέρδη. Κοινωνικές επαφές θέλουμε για να κάνουμε δουλειές να βγει κανένα ευρώ παραπάνω. Είναι σωστό να υποχωρείς ως άνδρας, ως πόλη, Χώρα, κοινωνία, φυλή σε κάθε κέλευσμα του ισχυροτέρου. Το αντίθετο είναι τρέλα, παραλογισμός. ΄Οσοι ύψωσαν ανάστημα απέναντι στους επιβουλείς της Φυλής και της Πατρίδος έχουν παραδοθεί απο τους νέους Μήδες στην αφάνεια, στην λησμονιά.


Η αναζήτηση Πνευματικών αξιών είναι κάτι αδιανόητο για τους λάτρεις του χρήματος. Κλέβει χρόνο από το σκι στις Άλπεις (που είχαν και στο χωριό τους), τις εκπαιδευτικές περιηγήσεις στα νυχτερινά κέντρα και τις τσάρκες με τα φουσκωτά. Συζητήσεις με άλλους καθ' όλα ηλίθιους αλλά έχοντες χρήμα τριγύρω από έτοιμα να εκραγούν τραπέζια (την ώρα που ο απλός Έλλην πεινά) μόνο για το χρήμα.


Έχω βρεθεί σε τέτοια τραπέζια. Έχω πάντοτε φύγει με μια αίσθηση αηδίας από εκεί. Γιατί έχασα το χρόνο μου. Λέρωσα τα αυτία τα μάτια και το μυαλό μου. Είπα να αλλάξω κουβέντα. Να πούμε κάτι για την Πατρίδα, το μόνιμο αντικείμενο των σκέψεων μου. Α κακό παιδί μου λέει η πλούσια κυρία. Είσαι φασίστας! Θέλεις να σκοτώσεις όλο τον κόσμο Χίτλερ, Μουσολίνι κλπ κλπ.


Μα (λέω εγώ) δεν θέλω να σκοτώσω κανέναν, δεν με αφήσατε καν να μιλήσω επειδή είπα ότι θέλω Ελλάδα ελεύθερη με Εθνική Ανεξαρτησία, Ελληνική Παραγωγή και απελευθέρωση των Αλύτρωτων είμαι φασίστας; Βέβαια και σίγουρα χαιρετάς φασιστικά ήρθε η απάντηση και  συνέχίζοντας είπε η πάμπλουτη κυρία, εγώ πρέπει να ξέρεις είμαι κομουνίστρια!!!!


Ελπίζω συμπάσχοντα και συνέλληνα που διαβάζεις αυτό το κείμενο να σε έκανα λίγο να γέλασες με τα χάλια τους...Τι κι αν είπα ότι ο αγώνας ο δικός μας γίνεται για την Ελεύθερη Μεγάλη Ελλάδα που θα δώσει για άλλη μια φορά το παράδειγμα στην ανθρωπότητα για να διεκδικήσουν και οι άλλοι λαοί την λευτεριά και την αξιοπρέπεια τους, παύοντας να είναι δούλοι των διεθνών σιωνιστών-πλουτοκρατών και της άρχουσας τάξης που αυτοί έχουν εγκαθιδρύσει (σαν τοποτηρητή) σε όλα τα Έθνη.

Τι κι αν είπα ότι εμείς δεν μισούμε κανέναν και όταν απελευθερωθεί η δική μας Πατρίδα θα βοηθήσουμε με όποιο τρόπο μπορούμε τις χώρες του τρίτου κόσμου βάζοντας τα με τις πολυεθνικές που κλέβουν τον πλούτο τις Αφρικής και της Ασίας και τα παιδάκια πεθαίνουν από πείνα.
Τι κι αν είπα ότι ο λαθρομετανάστης που έρχεται εδώ έχει πάθει πρώτα ο ίδιος κακό από τους διεθνείς βρυκόλακες οι οποίοι έχουν αφαιμάξει την Πατρίδα του και μετά κάνει και σε εμάς κακό ερχόμενος εδώ, πρέπει δε να πάει πίσω στη Χώρα του και με τη δική μας ηθική πρώτα πρώτα αρωγή να αγωνιστεί για την πατρίδα του.

Γιατί ανέχεται το κράτος την εθνική αποδόμηση και τον επικοισμό της Ελλάδος;Το παρακάτω κείμενο πρωτοδημοσιέυτηκε τονΣεπτέμβριο του 2009 παρακαλώ πολύ και θεωρώ πως είναι πιο επίκαιρο απο ποτέ... 

Παρακολουθούμε από καιρό την εξέλιξη μπροστά στα μάτια μας μιας απίστευτης ιστορίας: τη συστηματική εθνική αποδόμηση και τον εποικισμό της Ελλάδας. Το κράτος που έχει υποχρέωση από το Σύνταγμα να υπερασπίζει και να προστατεύει τον Ελληνικό λαό, την εθνική του ταυτότητα και το μέλλον του, μέσα στα νόμιμα σύνορα της επικράτειάς του, τηρεί μια στάση που προκαλεί πολλά ερωτηματικά.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...