Δευτέρα, 27 Αυγούστου 2012

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ για KAΡΚΙΝΟΓΟΝΑ ΧΗΜΙΚΑ σε γνωστή μάρκα Καφέ.Διάφορες μάρκες τροφίμων ανά τον κόσμο έχουν προειδοποιηθεί από την επιστημονική κοινότητα για ένα χημικό συστατικό το οποίο μπορεί να αποδειχθεί καρκινογόνο. Ο λόγος για το ακρυλαμίδιο.

Χρυσή Αυγή: Κοπριά αίματος και τυφλού μίσους

«Ουαί και αλίμονο αν στραφεί το ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ της λαθρομετανάστευσης στη δολοφονική μανία εκτέλεσης των μεταναστών από αυτό-αναγορευμένες σέχτες του αίματος…»

Η Χρυσή Αυγή υπάγεται στους μηχανισμούς της καθεστωτικής προβοκάτσιας και χρησιμοποιείται σαν άλλοθι για το νέο κύκλο του αίματος που ανοίγει το καταρρέον καθεστώς.

Δεν μπορεί να κλείνουμε τα μάτια στις μοχθηρές γκριμάτσες της προβοκατόρικης πρακτικής του αίματος της Χρυσής Αυγής, με πρόσχημα τον εφιάλτη της λαθρομεταναστευτικής εισβολής και κατοχής της χώρας μας.

Ο εφιάλτης αυτός αποτελεί ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ συνιστώσα τους διεθνούς κεφαλαίου και των εγχώριων «νταβάδων», καθώς και όλων των πολιτικών μηχανισμών της Νέας Τάξης: Από κυβερνήσεις και κόμματα, μέχρι τις επιδοτούμενες αντιρατσιστικές εστίες: Ιδεολογικές, πολιτικές και ακαδημαϊκές…

Μια πολιτική θέση καθορίζεται από τις στρατηγικές και τις τακτικές της Νέας Τάξης και στρέφεται εναντίον των πολιτικών της υποκειμένων που την υλοποιούν και την στηρίζουν και όχι ΕΝΑΝΤΙΟΝ των «συμπτωμάτων» και των θυμάτων, των λαθρομεταναστών στην προκειμένη περίπτωση.Το να υποκαθιστούμε αυτό το κεντρικό ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ με πράξεις βίας και τρομοκρατίας εναντίον των λαθρομεταναστών (των ακρωτηριαζομένων θυμάτων της νεοταξικής κακουργίας), ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ προσφέρουμε μεγάλες υπηρεσίες στο καθεστώς. Κτυπάμε το σαμάρι και όχι το γάιδαρο…

Στις σημερινές συνθήκες όπου το καθεστώς ανοίγει ένα νέο κύκλο αίματος και τρομοκρατίας εναντίον του ελληνικού λαού, ΜΟΝΟ εγκάθετοι του καθεστώτος, ατόφιοι προβοκάτορες, μπορεί να επιδιώκουν με πράξεις, σαν και αυτές της Χρυσής Αυγής, να καναλιζάρουν τη δικαιολογημένη λαϊκή ΟΡΓΗ προς την κατεύθυνση του τυφλού μίσους και της αιματηρής βίας εναντίον λαθρομεταναστών.

ΚΑΝΕΝΑ πρόβλημα δεν λύνεται με την τυφλή βία και τις δολοφονίες λαθρομεταναστών.


Αντίθετα λύνει τα χέρια στο καθεστώς και τα κόμματα να παίζουν τα βρώμικα πολιτικά τους παιχνίδια και να μετατοπίζουν το ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ και τις δικές τους ευθύνες στο «ρατσισμό», στιγματίζοντας έτσι κάθε λαϊκή αντικαθεστωτική εκδήλωση και κάθε πολιτική πράξη εναντίον του εφιάλτη της λαθρομεταναστευτικής εισβολής και κατοχής.

Η Χρυσή Αυγή είναι ένα γρανάζι αυτής της καθετωτικής ΛΟΓΙΚΗΣ η οποία ταυτίζει τις δικές της δολοφονικές της πρακτικές με την κοχλάζουσα λαϊκή οργή.

Αυτό έκαναν και σήμερα όλα τα καθεστωτικά μέσα προπαγάνδας και τα κόμματα, ιδιαίτερα η ηγεσία του ΚΚΕ: Διόγκωσαν τις τρομοκρατικές επιθέσεις της Χρυσής Αυγής εναντίον των λαθρομεταναστών και τους τραυματισμούς που έγιναν για να παρακάμψουν το πολιτικό ζήτημα του λαθρομεταναστευτικού εφιάλτη και τις δικές τους ευθύνες, αλλά και για να αναβαθμίσουν και αναζωπυρώσουν την ελεεινή «αντιρατσιστική» τους προπαγάνδα και τρομοκρατία.

Η Χρυσή Αυγή παίζει ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ το παιχνίδι των καθεστωτικών δυνάμεων, σαν το αναγκαίο και σταθερά διατηρούμενο και πολιτικά επιδοτούμενο σκιάχτρο, έτσι ώστε να παρέχεται το άλλοθι και το τεκμήριο στο καθεστώς, στα «αριστερά» κόμματα και τις επιδοτούμενες «αντιρατσιστικές» εστίες, να προωθούν τα σχέδια και τα παιχνίδια των μαφιών του χρήματος και των μυστικών υπηρεσιών…

Ο Σουλεϊμάν ο παιδεραστής, ο δουλέμπορος, ο βιαστής, ο σφαγέας βρεφών. Άλλη μία πολιτιστική προσφορά του ΑNT1.20120826-030334.jpg…και μετά αναρωτιόμαστε γιατί κόπηκαν οι Αδιάβροχοι.
Τώρα οι Έλληνες μπορούν να εκπολιτιστούν για άλλη μία φορά με τους αγαπημένους ήρωες του Αδόλφου Χίτλερ. Η περίλαμπρη αυτή προσφορά του Αντένα έρχεται προφανώς για να αρχίσουν οι ραγιάδες να συνηθίζουν στον ρόλο που τους επιφυλάσσει η νέα κατοχή που έρχεται.
Ήλθε επιτέλους η στιγμή της δικαίωσης για αυτούς που επέμεναν να παραμένουν αμετανόητοι βιαστές, παιδεραστές, κοπρολάγνοι, σαλιγκαρόστρατες, κοκάκηδες, λαμόγια, εκσυγχρονιστές, ρουφιάνοι κλπ σε μία κοινωνία που τους καταπίεζε με τον απεχθή ηθικό της κώδικα.
Η περίλαμπρη Οθωμανική αυτοκρατορία, ξαναζωντανεύει στις οθόνες σας. Περίλαμπροι τσέτες μπουκάρουν σε ένα Ελληνικό χωριό και αφού βαρεθούν να βασανίζουν, να βιάζουν και να ακρωτηριάζουν, παίρνουν μία όμορφη Ελληνίδα έχοντας προηγουμένως ξεκοιλιάσει 
μπροστά της όλη της την οικογένεια και την παραδίδουν ως σκλάβα στον Σουλεϊμάν τον μεγαλοπρεπή.

ΣΚΑΝΔΑΛΟ! ΕΙΣΑΓΟΥΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΜΕ 2,5 ΣΕ ΥΨΗΛΟΒΑΘΜΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ


Ρατσισμός εναντίον των Ελλήνων από το Υπουργείο Α - Παιδείας!

Το παγκόσμιο φαινόμενο ακόμη και με βαθμολογικές επιδόσεις της τάξεως του 2,5 να εισάγονται οι Μουσουλμάνοι σε υψηλόβαθμες σχολές , με την ειδική κατηγορία που είχε θεσπίσει ο πρώην πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου, όταν ήταν υπουργός Παιδείας θα επαναληφθεί και στα φετινά αποτελέσματα.
Από τους περσινούς πίνακες επιτυχόντων της ειδικής κατηγορίας «ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ»-ανάλογη εικόνα αναμένεται να έχουν και οι φετινοί προκύπτει ότι εισάγονται Φιλοσοφικές από 2.768 μόρια, Φιλολογικές από 2.590 μόρια, Νομικές από 8.690 μόρια, Πάντειο από 3.172 μόρια, παιδαγωγικά από 5448 μόρια, Μαθηματικές Σχολές από 3.078 μόρια κλπ.

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ
 
Οι Έλληνες πολίτες μουσουλμανικής μειονότητας της Θράκης που είναι κάτοχοι Βεβαίωσης Πρόσβασης του έτους 2010 ή 2011 (για το 10%) ή όσοι συμμετέχουν στις πανελλήνιες εξετάσεις 2012 των ΓΕΛ ή ΕΠΑΛ εντάσσονται σε ειδική κατηγορία υποψηφίων. Οι υποψήφιοι αυτοί, κατά την οριστικοποίηση του μηχανογραφικού δελτίου, πρέπει να διαθέτουν βεβαίωση Δήμου του Νομού Ξάνθης, Ροδόπης ή Έβρου, στα δημοτολόγια του οποίου είναι γραμμένοι. Αν έχουν μετεγγραφεί σε άλλο Δήμο άλλης περιοχής τότε πρέπει από τη βεβαίωση του συγκεκριμένου Δήμου να προκύπτει ότι μετεγγράφηκαν σ’ αυτόν από Δήμο των ανωτέρω Νομών. Τη βεβαίωση αυτή προσκομίζουν, υποχρεωτικά, στην γραμματεία της σχολής ή του τμήματος εισαγωγής, κατά την εγγραφή τους. Ο οικονομικός περιορισμός δεν ισχύει για τους Έλληνες πολίτες της μουσουλμανικής μειονότητας της Θράκης, εάν διεκδικήσουν τις προβλεπόμενες γι αυτούς θέσεις. Όσοι δηλώσουν ότι εντάσσονται σε αυτή την ειδική κατηγορία, δεν μπορούν να δηλώσουν άλλη από τις ειδικές περιπτώσεις (Πολύτεκνοι, Τρίτεκνοι, Κοινωνικά Κριτήρια).

ΣΑΜΑΡΑΣ: Αμάρτησα για να υφαρπάξω την ψήφο των ηλιθίωνΣε ερώτηση Γερμανού δημοσιογράφου σχετικά με το αντιμνημονιακό λάβαρο που είχε σηκώσει τα δυο χρόνια που αντιπολιτευόταν τον Γιώργο Παπανδρέου, ο Πρωθυπουργός μας, Αντώνης Σαμαράς, απάντησε με το αποστομωτικό: "ουδείς αναμάρτητος".

«Αυτή είναι η Ελλάδα»;
Βρισκόμασταν τότε στον αστερισμό της «ισχυρής Ελλάδας», όπως τουλάχιστον ήθελε να πιστεύει η πολιτική της ηγεσία, είτε από λειψή αυτογνωσία είτε επειδή όφειλε και αυτή, όπως οι προηγούμενές της, να πλάσει τον μύθο της αξιοσύνης της και να τον καταναλώσει δίκην ψυχοτρόπου. 
Και τότε ακριβώς, ενώ ήμασταν μες στην καρδιά του μύθου, ο πρωθυπουργός της Κώστας Σημίτης είπε, με πρόθεση απαξιωτική ή σε αργοπορημένη εκδήλωση αυτογνωσίας, το κακοφήμως γνωστό «Αυτή είναι η Ελλάδα»· η φράση σφράγισε και τον ίδιο και το κόμμα του. Ηταν τότε που ναυάγησε το «Σαμίνα» στα ρηχά της Πάρου, συμπαρασύροντας στον θάνατο ογδόντα έναν ανθρώπους. Οσο για τον υπουργό Ναυτιλίας, τον πολύ κ. Παπουτσή, τιμήθηκε έκτοτε με ποικίλα αξιώματα για την απαράμιλλη αίσθηση πολιτικής ευθύνης που είχε επιδείξει. Μη παραιτούμενος. Τι άλλο...
Η σημερινή Ελλάδα είναι κληρονόμος και διάδοχος εκείνης της «ισχυρής», της «εκσυγχρονισμένης», που ταυτόχρονα όμως δεν έπαψε ποτέ να είναι «αυτή», όπως το εννοούσε ο κ. Σημίτης. 
Επιπλέον είναι κληρονόμος και διάδοχος της «επανιδρυθείσης» επί Κώστα Καραμανλή Ελλάδας· επί της πρωθυπουργίας δηλαδή του ηγέτη της Ν.Δ. που ήρθε να κυβερνήσει βασιζόμενη σε ένα μυθικό «ηθικό πλεονέκτημα», συνοψιζόμενο στο σλόγκαν «σεμνά και ταπεινά», και γρήγορα συνετρίβη πάνω στα βράχια των σκανδάλων και της ποικιλώνυμης διαφθοράς. 

Τι σημασία έχει αν είμαι (ή είσαι) δεξιός ή αριστερός; Άλλο είναι το χρέος μας…


Τελικά ήρθε και η δική μας η σειρά.

Λίγο πιο πρίν, λίγο πιο μετά, δεν έχει πλέον σημασία.

Έτσι είναι καμωμένες, άλλωστε, οι γενιές. Να λουφάζουν νωχελικά πίσω από τον βίο και την πολιτεία των απερχόμενων γενιών και σαν έρθει η ώρα του ιστορικού κατεπείγοντος να μπουκάρουν  δυναμικά στο προσκήνιο της Ιστορίας και να αρπάζουν με το «έτσι θέλω» το πρωταγωνιστικό του ρόλου από τους γηραλαίους θεατρίνους της εποχής που φεύγει . 

«Να μπεί κανείς μέσα στον αιώνα, αυτό είναι το ζήτημα» φώναζε ο Θεοτοκάς και η γενιά του ’30, έναν αιώνα πρίν, για να προσθέσει δυο αράδες παρακάτω «δεν μου είναι πια δυνατό να εξακολουθήσω να παίζω ή να ταχτοποιώ βιβλία. Θέλω να λάβω μέρος».Ήρθε, λοιπόν, και η δική μας η σειρά, έναν αιώνα μετά, να πάψουμε να ταχτοποιούμε καριέρες και να λάβουμε μέρος «βουτώντας ως τον λαιμό μες στην Ιστορία», να ξεμπερδεύουμε σε χρόνο ανεπιστρεπτί με τους θλιβερούς χρεώστες της Μεταπολίτευσης και να βάλουμε εμπρός το δικό μας χρέος.

Από πού ξεκινάς, όμως, και πού πάς; Ποιους αφήνεις πίσω σου και ποιους παίρνεις μαζί σου; Τι αλλάζεις και τι αφήνεις ίδιο; Ειλικρινά δεν ξέρω από πού ξεκινάς. Ούτε ποιους πρέπει να εμπιστευτείς, ούτε τι πρέπει ακριβώς να αλλάξεις. Έχω, όμως, μια υπόνοια για το  που πρέπει να πάμε. Μια υπόνοια για το ποιος πρέπει να είναι ο τερματισμός. Και την υπόνοια αυτή δεν την έχω μονάχα εγώ. Την έχουμε πια πάρα πολλοί από εμάς ανεξαρτήτως πεποιθήσεων.

Το στοίχημα των εξελίξεων από τον Σεπτέμβρη και μετά…
Τον Σεπτέμβρη θα γίνει της κακομοίρας, όταν ο κόσμος αντιληφθεί τις συνέπειες των μέτρων της τρόικας που έχει αναλάβει η συγκυβέρνηση να υλοποιήσει. Δεν ξέρω για εσάς, αλλά εγώ το ακούω και το διαβάζω συνεχώς. Φοβάμαι, όμως, ότι πρόκειται απλά για μια φαντασίωση. Όχι γιατί ο λαός έχει παραδώσει τα όπλα, αλλά γιατί δεν έχει βρει ακόμη τον τρόπο να αντιδράσει αποτελεσματικά.

ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ... ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΛΒΑΝΟ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΦΓΑΝΟ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗ ΓΙΑ "ΗΘΙΚΗ ΒΛΑΒΗ" ΜΕ 12.000 ΕΥΡΩ

ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΛΒΑΝΟ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΦΓΑΝΟ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗ ΓΙΑ "ΗΘΙΚΗ ΒΛΑΒΗ" ΜΕ 12.000 ΕΥΡΩ ΕΠΙ 6 ΟΣΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ "ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ"Για παραβίαση των διατάξεων της Σύμβασης που απαγορεύουν την απάνθρωπη και ταπεινωτική μεταχείριση, για παραβίαση του δικαιώματος στην ελευθερία και την ασφάλεια και για παραβίαση του δικαιώματος υποβολής μιας πραγματικής προσφυγής, καταδικάσθηκε η Ελλάδα, από το Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, στην υπόθεση του Αφγανού πρόσφυγα Ιμπραήμ Μαχμούντι και της οικογένειάς του.

Η εκδικασθείσα υπόθεση, όπως αναφέρει το ΑΠΕ, αφορούσε τις συνθήκες κράτησης του Μαχμούντι, της γυναίκας του που ήταν οκτώ μηνών έγκυος και των τεσσάρων ανήλικων τέκνων τους, που κλείσθηκαν στο κέντρο υποδοχής μεταναστών Παγανή της Λέσβου, μετά τη διάσωσή τους από πλοίο του Λιμενικού, κοντά στη Λέσβο.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...