Τετάρτη, 5 Σεπτεμβρίου 2012

{ΒΙΝΤΕΟ} Η φρικτή προπαγάνδα της Νέας Τάξης στα μικρά παιδιά. Ανατριχιαστικό!


Η φρικτή προπαγάνδα της Νέας Τάξης στα μικρά παιδιά. Ανατριχιαστικό!Δείτε σε κινούμενα σχέδια την "εκπαίδευση" και την διαστροφή των παιδιών μας για να συνηθίσουν να προσκυνούν τις αντίχριστες δυνάμεις και τον ίδιο τον αντίχριστο τον οποίον παρουσιάζουν να προέρχεται διαμέσου των συμβόλων των Ιλουμινάτι.
Μια ατελείωτη σωρεία συμβολισμών, αποκρυφιστικών συμβόλων, και κάθε μορφή στήριξης της Νέας Εποχής και της Νέας Τάξης Πραγμάτων, προκατασκευασμένων ιών, εμβολίων, αλλοιωμένης διατροφής, και ένα σωρὀ άλλα.

Και όλα αυτά διαμέσου "αθώων" παιδικών εκπομπών και κινουμένων σχεδίων!

Σε τι χέρια εγκαταλείψαμε τα παιδιά μας;

Πυραμίδες σε όλο τον κόσμο άρχισαν να εκπέμπουν δέσμες ενέργειας


Παρά το γεγονός ότι η NASA κρύβει πληροφορίες σχετικά με το περίεργο σύννεφο των φωτονίων, το οποίο καλύπτει πλέον σχεδόν ολόκληρο το ηλιακό μας σύστημα, έχουμε κάποιες πληροφορίες που διαρέουν από ορισμένους επιστήμονες.Καθώς αυτό το δυσοίωνο σύννεφο βρίσκετε μέσα στο ηλιακό μας σύστημα, αρχίζει να έχει μια επίπτωση στον Ήλιο και τους πλανήτες ανεξήγητη.

Αυτό που είναι εκπληκτικό είναι ότι, αυτή η παράξενη ενέργεια που εισβάλλει στον χώρο μας,κάνει μερικές από τις πιο φημισμένες πυραμίδες του κόσμου αρχίζουν να παράγουν έντονη ενέργεια.

Έχουμε αρκετές περιπτώσεις όπου ισχυρά ορατά δοκάρια ήταν ορατά από τον χώρο των πυραμίδων με κατεύθυνση του φωτονίου σύννεφου,προς τον ουρανό,και όλες αυτές οι μαρτυρίες ήταν καλά τεκμηριωμένες.

Παράλληλα, οι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο έχουν αρχίσει να παρατηρούν και να καταγράφουν παράξενα τρομακτικά φαινόμενα όπως ήχους και θορύβους που δίνουν την εντύπωση ότι, η ίδια η Γη στενάζει και κλαίει.

Αυξήθηκαν κατά 43% οι αμοιβές των υπαλλήλων της Βουλής


Αυξήθηκαν κατά 43% οι αμοιβές των υπαλλήλων της ΒουλήςΠερίπου 1.700 εργαζόμενοι απασχολούνται αυτή τη στιγμή στο .....
ελληνικό κοινοβούλιο. Πρόκειται για ένα «κράτος εν κράτει» στο κέντρο των Αθηνών που έχει πληθυσμό ίδιο με αυτόν της Κορώνης όπως καταμετρήθηκε κατά την απογραφή του 2001. Πρόκειται για 670 «τακτικούς» υπαλλήλους, 541 με σχέση ιδιωτικού δικαίου, κάτι λιγότερο από 100 μετακλητούς και 360 αστυνομικούς. Και βέβαια όλα αυτά έχουν και συγκεκριμένο οικονομικό κόστος. Όπως αποκαλύπτει η Καθημερινή, το 2005 οι αμοιβές για τους τακτικούς, τους υπαλλήλους ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, τους υπαλλήλους «ειδικών κατηγοριών», μαζί με τις πρόσθετες και παρεπόμενες παροχές πολιτικών υπαλλήλων, στρατιωτικών και οργάνων της ΕΛΑΣ στο Κοινοβούλιο, ανέρχονταν στο ποσό των 71.570.200 ευρώ. Πέντε χρόνια αργότερα και αφού έγιναν κι άλλες προσλήψεις, το αντίστοιχο ποσό παρουσιάζει αύξηση σχεδόν 43% και αγγίζει πλέον τα 102,4 εκατ. ευρώ

CCIAS:Το Ελληνικό «άκρως απόρρητο» υπερόπλο που είναι στα υπόγεια του Πενταγώνου!To σύστημα που δεν πρόλαβε να  υλοποιήσει  ο Στρατηγός  Γράψας !
Οι αποκαλύψεις του Τύπου σχετικά με την απαράδεκτη – κωλυσιεργία στην υπόθεση της κατασκευής πρωτοποριακού συστήματος παθητικής άμυνας CCIAS, το οποίο ανέπτυξαν Έλληνες επιστήμονες από το ΑΠΘ, δεν προκάλεσε καμία έκπληξη σε όσους γνωρίζουν την προϊστορία με ανάλογα θέματα.
( Ιπτάμενος : «Το σύστημα αυτό, αν ποτέ κατασκευαστεί από τη πατρίδα μας, θα αποτελέσει την ληξιαρχική πράξη του αιφνίδιου θανάτου των απέναντι, αν μας επιτεθούν)
Δεδομένου μάλιστα του ενδιαφέροντος ξένων δυνάμεων, δεν αμφιβάλλουμε ότι όπως έχουν τα πράγματα στην Ελλάδα, δεν αποκλείεται κάποτε να το αγοράσουμε από ξένους κατασκευαστές, αφού όπως μας έχει «διδάξει» η ιστορία, τότε κάποιοι θα έχουν και το γνωστό, σε όλους, κίνητρο…

Νέο φοροσόκ: Ενοικιαστές στα σπίτια τους οι ΈλληνεςΤι περιμένει τους κατόχους ακίνητης περιουσίας από το 2013. Ο φόρος που θα αντικαταστήσει "χαράτσι" και ΦΑΠ. Δεν εξαιρούνται ούτε οι εκτάσεις, στις οποίες έχουν εγκατασταθεί φωτοβολταϊκά

ΠΟΙΟΝ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ??????????????????????


Για να αρθεί η Βουλευτική Ασυλία χρειάζεται να διαβιβαστεί το αίτημα της άρσης από Εισαγγελέα στη Βουλή και όχι από οποιονδήποτε άλλο. (π.χ. Τον ίδιο τον κατηγορούμενο, τους δικηγόρους του ή τον παπού του) Ο Κασιδιάρης έκανε αίτηση στον πρόεδρο της Βουλής από τις 12 Ιουλίου που δεν είχε πρακτικά καμία αξία, και μόλις στις 29/8, 4 μέρες πριν τη δίκη πήγε στο

ν Εισαγγελέα Εφετών να υποβάλλει το αίτημα, ξέροντας πως δεν προλαβαίνουν να γίνουν οι απαραίτητς διαδικασίες μέχρι το δικαστήριο ώστε να ξαναπάρει αναβολή: Εισαγγελέας -> Συμβούλιο Εφετών -> Πρόεδρος Βουλής -> Επιτροπή της Βουλής -> Ολομέλεια της Βουλής. Ιδού και το σχετικό Άρθρο του Συντάγματος:

" MEPOΣ TPITO - Oργάνωση και λειτουργίες της Πολιτείας
TMHMA Γ΄ - Bουλή
KEΦAΛAIO TPITO - Kαθήκοντα και δικαιώματα των βουλευτών
'Αρθρο 62 - (Βουλευτική ασυλία)

1. Όσο διαρκεί η βουλευτική περίοδος ο βουλευτής δεν διώκεται ούτε συλλαμβάνεται ούτε φυλακίζεται ούτε με άλλο τρόπο περιορίζεται χωρίς άδεια του Σώματος. Eπίσης δεν διώκεται για πολιτικά εγκλήματα βουλευτής της Bουλής που διαλύθηκε, από τη διάλυσή της και έως την ανακήρυξη των βουλευτών της νέας Bουλής.
H άδεια θεωρείται ότι δεν δόθηκε, αν η Bουλή δεν αποφανθεί μέσα σε τρεις μήνες αφότου η αίτηση του εισαγγελέα για δίωξη διαβιβάστηκε στον Πρόεδρο της Bουλής.
H τρίμηνη προθεσμία αναστέλλεται κατά τη διάρκεια των διακοπών της Bουλής.
Δεν απαιτείται άδεια για τα αυτόφωρα κακουργήματα."
 

ΤΑ ΕΙΧΑΝ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ... 200 ΔΙΣ. ΔΟΛΑΡΙΑ ΞΕΠΛΥΝΑΝ ΟΙ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ.


Spiegel1Ενώ η ελληνική οικονομία βρίσκεται στο χείλος του γκρεμού, ποταμός «μαύρων» δισεκατομμυρίων ρέει τόσο προς το εξωτερικό όσο και προς το εσωτερικό, γράφει το Spiegel. Οπως είπε στο γερμανικό περιοδικό ο Ρέιμοντ Μπέικερ, επικεφαλής της ΜΚΟ Global Financial Ιntegrιty που παρακολουθεί τις εκροές και εισροές μεγάλων ποσών από τις εθνικές οικονομίες, την περίοδο 2003 - 2011 «έφυγε» από την Ελλάδα το ιλιγγιώδες ποσό των 261 δισ. δολαρίων, αποκλειστικά για λόγους φοροδιαφυγής, ξεπλύματος χρήματος και απόκρυψης εσόδων «διεφθαρμένων» λειτουργών. Ακόμη μεγαλύτερη εντύπωση προκαλεί η εκτίμηση του ίδιου ότι την διετία 2010 και 2011, όταν η Ελλάδα βρισκόταν εντός Μνημονίου και η ελληνική οικονομία έβλεπε την ρευστότητά της να εξαφανίζεται, «μπήκαν»...
στην Ελλάδα 90 και 109 δισ. δολάρια αντίστοιχα. Τα χρήματα αυτά δεν κατευθύνθηκαν σε απλές επενδύσεις, σύμφωνα με τον Μπέικερ. Αφενός χρησιμοποιήθηκαν τοκογλυφικά, καθώς οι τράπεζες είχαν παγώσει την διάθεση δανείων προς πρόσωπα και επιχειρήσεις. Αφετέρου, επενδύθηκαν σε αγορές ακινήτων σε τιμές ευκαιρίας, από ανθρώπους που εκμεταλλεύονται την κρίση για να ξεπλύνουν χρήμα και να βγάλουν μακροπρόθεσμα μεγάλα κέρδη.
«Αγοράζεις ακίνητα ποντάροντας στην αξία τους σε 10 ή 15 έτη», σημείωσε, προσθέτοντας ότι οι επενδυτές παράνομων κεφαλαίων ούτως ή άλλως έχουν πιο μακρόχρονους σχεδιασμούς.

ΚΑΝΕΝΑ ΠΟΡΝΙΔΙΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΟΧΙ ΝΑ ΞΕΦΤΙΛΙΣΕΙ, ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΝΑ ΑΓΓΙΞΕΙ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΑΘΑΝΑΣΙΟ ΔΙΑΚΟ!

Ξαφνικά, εκεί που νόμιζες πως το μόνο που απασχολεί τον νεοέλληνα είναι τα νέα μέτρα και η τσέπη του, σηκώθηκε κουρνιαχτός μεγάλος, εξαιτίας μιας βρωμιάρας "σκηνοθέτιδος" που ανέβασε "παράσταση" που "ξεφτιλίζει" τον Αθανάσιο Διάκο!

Σοκαρίστηκαν, λέει, όσοι την είδαν! Πρώτοι απ' όλους, οι ιθύνοντες γνωστής φυλλάδας που ΠΡΩΤΟΣΤΑΤΕΙ στη διαφθορά της νεολαίας και τη διάλυση των πάντων στην Ελλάδα, εδώ και χρόνια! Όλοι αυτοί, τώρα...θυμήθηκαν τον μεγάλο Αγωνιστή, με αφορμή μια ελεεινή "παράσταση"!

Ε, λοιπόν! Ο μεγάλος Αθανάσιος Διάκος δεν μπορεί να ξεφτιλιστεί από κανένα πορνίδιο! Είναι σε τόσο υψηλό επίπεδο σε σχέση με τα κατακάθια που (νομίζουν ότι) τον διακωμωδούν, που η όλη ιστορία θυμίζει σκουλήκια που προσπαθούν να γίνουν...άνθρωποι!

Εκείνοι που ξεφτιλίζονται, είναι κάποιοι ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ που έχουν γραμμένο στα παλαιότερα των υποδημάτων τους και τον Διάκο και την ελληνική Ιστορία γενικότερα και βγήκαν "παγανιά" να μας πουλήσουν...ιερή οργή και αγανάκτηση!

Πανηγυρισμοί στην ελληνική Θράκη για τη Μικρασιατική Καταστροφή!Post image for Πανηγυρισμοί στην ελληνική Θράκη για τη Μικρασιατική Καταστροφή! Απίστευτη πρόκληση από την προξενοφυλλάδα της Κομοτηνής «Μπιρλίκ», που εξέδωσε πανηγυρική ανακοίνωση για την επέτειο της 30ής Αυγούστου 1922! Ως πότε επιτέλους θα ανεχόμαστε όλα αυτά τα τουρκόψυχα φασιστόμουτρα που εξεμούν καθημερινά πάνω στην Ιστορία μας και τους τάφους των παππούδων μας;

     Μία πραγματικά απίστευτη πρόκληση, εξαιρετικά ενδεικτική της απόλυτης πλέον αποθράσυνσης όλων αυτών των κοπριτών που δρουν στην περιοχή μας ως απροκάλυπτα όργανα της φασιστικής Τουρκίας, σημειώθηκε πριν από λίγες μέρες στην Κομοτηνή. Μόνο που αυτή τη φορά η γνωστή πρακτοράντζα που – υπό την ονομασία Ιλχάν Ταχσίν – παριστάνει (με τη…φιλική συμμετοχή του Προξενείου) τον διευθυντή της τοπικής τουρκοφυλλάδας «Μπιρλίκ», ξεπέρασε ακόμη και τα δικά του (ούτως ή άλλως ευρύτατα) όρια.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...