Πέμπτη, 6 Σεπτεμβρίου 2012

Τσιπάκι RFID κρυμμένο στη σόλα παπουτσιών από ελληνικό κατάστημα

aa1slipp

VIDEO: RFID tag κρυμμένο στη σόλα των παπουτσιών. Περπατάμε και οι σόλες των παπουτσιών μας εκπέμπουν και λαμβάνουν σήμα!!! (δηλ. πληροφορίες)
Δείτε ένα εντυπωσιακό video για το που κρύβουν οι εταιρείες τα RFID tags: Μέσα στην σόλα των παπουτσιών μας!!! Πρόκειται για παπούτσια που έχουν αγοραστεί από Ελληνικό κατάστημα.
Υπάρχει πιθανότητα η νέα ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ (κατ΄ευφημισμόν Κάρτα του Πολίτη) να περιέχει τέτοιο RFID tag, κρυμμένο μέσα στο πλαστικό, το οποίο όλη την ώρα θα εκπέμπει και θα λαμβάνει σήμα (δηλ. πληροφορίες).

Και υποψήφιος βουλευτής της ΔΗΜΑΡ με χειροπέδες για χρέη στο δημόσιο.
Στα χέρια της αστυνομίας έπεσε γνωστός επιχειρηματίας της Κρήτης για χρέη προς το δημόσιο, ο οποίος στις τελευταίες εκλογές ήταν υποψήφιος βουλευτής με την ΔΗΜΑΡ.

Μία πατριωτική κίνηση την διαμορφώνεις οπως σε βολεύει !!

  Ισχύει για ολους και για ολα !!!! Δηλαδή, μπήκε στην κυβέρνηση ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ μπήκε στο σύστημα ετσι ???? Μπήκε ζητώντας 13-15 υπουργούς εβαλε 52 φταίει ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ, ετσι ??? Μπήκε ζητώντας άμεση ανακύρηξη της Α.Ο.Ζ. δεν το εκανε φταίει ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ, ετσι ???? Μπήκε ζητώντας άμεση απέλαση λαθρομεταναστών δεν το έκανε φταίει ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ετσι ??? Μπήκε ζητώντας οχι άλλες μειώσεις μισθών και συντάξεων δεν το έκανε φταέι ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ετσι ??? Μπήκε απαιτώντας οχι απώλεια εθνικής ανεξαρτησίας φταίει ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ετσι ??? Ολα αυτά σε 1,5 μήνα και φύγαμε !!!! Αν ολα αυτά τα είδε ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ αντεθνικά και κωλοτουμπίστικα δικαίωμά του αλλά θα πληρωθούν πολύ ακριβα κυρίως τον χειμώνα που ερχεται !!!!

ΣΟΥΛΕΙΜΑΝ Ο ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΣ .... ΑΔΕΛΦΟΚΤΟΝΟΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΟΚΤΟΝΟΣ
Ηταν το 1520 όταν σε ηλικία 26 ετών, γίνεται σουλτάνος της Οθωμανικής αυτοκρατορίας ,ο Σουλεϊμάν Α΄ ο Μεγαλοπρεπήςδισέγγονος τους Μωάμεθ του Πορθητή διαδεχόμενος τον πατέρα του Σελήμ Α'.
Ψηλός εξαιρετικής ρώμης άντρας με πλούσια πνευματικά προσόντα .
Σε ηλικία 7 ετών σπούδαζε στην Πολη μαθηματικά, ιστορία, λογοτεχνία, θεολογία και στρατιωτικές τεχνικές.

Τα σενάρια για τη ρύθμιση των δανείων

Μεχρι τέλος Σεπτεμβριου το τελικο σχεδιο της κυβερνησης

 Τα σενάρια για τη ρύθμιση των δανείων
Σειρά ρυθμίσεων για στεγαστικά και επιχειρηματικά δάνεια εξετάζει η κυβέρνηση σε συνεργασία με την Ένωση Ελληνικών Τραπεζών, με στόχο να δοθεί «ανάσα» σε νοικοκυριά και επιχειρήσεις. Το τελικό σχέδιο αναμένεται ότι θα είναι έτοιμο μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου, ενώ αναμένεται ότι θα περιλαμβάνει ελαφρύνσεις για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά.
Σύμφωνα με την εφημερίδα «Έθνος», το πακέτο των ρυθμίσεων περιλαμβάνει:
-Ρύθμιση στεγαστικών και μη δανείων με τρόπο που η μηνιαία δόση να μην υπερβαίνει το 30% του εισοδήματος του δανειολήπτη. Στα πλαίσια αυτά εξετάζεται η καθιέρωση πλαφόν στις δόσεις των δανείων με επιμήκυνση παράλληλα του χρόνου αποπληρωμής από τα 40 χρόνια στα 50 ή ακόμα και στα 99 χρόνια.
-Καθιέρωση αντικειμενικών κριτηρίων για τη ρύθμιση των δανείων. Δηλαδή θα υπάρξουν ευνοϊκές ρυθμίσεις, όπως μικρότερες δόσεις ή υπαγωγή στο νόμο Κατσέλη, για τους συνεπείς δανειολήπτες, που έχουν υποστεί μειώσεις στα εισοδήματά τους. Με τον τρόπο αυτό, τα δάνειά τους δεν θα γίνουν «κόκκινα».
-Αλλαγές στο νόμο Κατσέλη για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά, ώστε να υπάγονται σε αυτόν και άλλες κατηγορίες δανειοληπτών, όπως για παράδειγμα οι επαγγελματίες. Επίσης συζητείται για πρώτη φορά και το θέμα της επίσπευσης των διαδικασιών μια και οι δικάσιμοι στα Ειρηνοδικεία έχουν φτάσει πλέον στο 2018.
-Πιο ευνοϊκός Τειρεσίας, δηλαδή θα υπάρχουν πιο ελαστικά κριτήρια για τους επιχειρηματίες που βρίσκονται στον Τειρεσία, ώστε να μπορούν να εκδίδουν μπλοκ επιταγών και να λαμβάνουν χρηματοδότηση.
-Επίσης, η κυβέρνηση εξετάζει παρεμβάσεις στα στεγαστικά, χωρίς να αποκλείεται παράταση του χρόνου αποπληρωμής από τα 40 στα 50 χρόνια.
Τα εναλλακτικά σχέδια
ΚΑΙ ΙΔΟΥ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΠΑΞΟΥΝ ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΑΚΙ ..........

Έρχεται ο απόλυτος έλεγχος - Το διάβασμα της σκέψης


"Θαρθεί καιρός, που θα σας πουν να βουλωθείτε με τη βούλα του Σατανά.Να μη βουλωθείτε. Αν βουλωθείτε και στου βοδιού το κέρατο να κρυφθείτε θα σας βρουν" τάδε έφη Πατροκοσμάς. Και πότε σε βρίσκουν όπου και αν πας μα φυσικά αν διαβάζουν την σκέψη σου, και γνωρίζουν ανα πάσα στιγμή τη θέση σου (με τη βοληθεια ενός υποδόροιου τσιπ ας πούμε)…

Πολλοί δεν έχουν συνηδειτοποιήσει ακόμα τις δυνατότητες της Νέας Παγκόσμιας Τάξης στο να εισχωρεί στο μυαλό μας και να γνωρίζει επακριβώς τι σκεφτόμαστε, κάτι στο οποίο πειραματίζεται συστηματικά εδώ και δεκαετίες.

Άλλωστε είναι φανερό ότι δεν τους αρκεί πλέον ο διοικητικός έλεγχος, και τους απασχολεί ο άμεσος έλεγχος της σκέψης και της γνώμης, γιατί ως γνωστόν "οι σκέψεις γίνονται πράξεις" και η Παγκόσμια επίδοξη Χούντα θέλει να είναι σίγουρη ότι δεν θα πέσει ποτέ. Άλλωστε οι περισσότεροι από αυτούς είναι Εωσφωριστές, και η πτώση του Εωσφώρου του δημιούργησε ένα κάποιο..κόμπλεξ. Όποιος αμφιβάλλει ας σκεφθεί το θέμα Παπαχρήστου, η κοπέλα κυνηγήθηκε ανηλεώς για ένα "τιτίβισμα" αν διαβάζανε τις σκέψεις τις, και δεν τους άρεσαν, πιθανώς να της έκαναν "φάλαγγα".


Μόνιμη αγωνία τους είναι πως θα "τσιπάρουν" τον παγκόσμιο πληθυσμό. Πως θα τον πείσουν , και πως θα υποχρεώσουν όσους δεν πείθονται. Ο έλεγχος των συντεταγμένων του καθενός θα είναι απόλυτος, σε συνδυασμό και με τον έλεγχο της σκέψης, ο George Orwell θα ακούγεται αφάνταστα αισιόδοξος.


Καθώς οι περισσότεροι από εμάς νομίζουμε ότι το μυαλό  αποτελεί το τελευταίο δυνατό οχυρό της ιδιωτικότητάς στην απόλυτη εποχή της επιτήρησης μάλλον θα μείνουμε έκπληκτοι με το γεγονός ότι μία νέα εταιρία, η Veritas scientific ισχυρίζεται ότι αναπτύσσει τεχνολογία η οποία θα μπορεί να ‘εισβάλλει στις σκέψεις’.

Η ΜΥΣΤΙΚΗ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ ΠΟΥ ΕΚΡΥΨΕ Η PRAVDA ΓΙΑ ΤΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ - ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ - ΑΝΑΛΗΨΗ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ - ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΞΕΓΕΡΣΗΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΤΙΚΟΥΣ


Το αρχικό άρθρο, στο μυστικό σημείο τώρα που δεν δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα Πράβδα, τόνιζε πως το 2012 θα είναι για την Ελλάδα ένα έτος κατάρρευσης, πολέμου, αναταραχών, αλλά και αναγέννησης! First, the economic enslavement, placed upon it by the EU, even as the EU pours in Islamic settlers will spark bigger and uglier confrontations with a government and elite ever more powerless and inept. Η οικονομική υποδούλωση, που επιβάλλεται από την ΕΕ, αλλά και οι ισλαμιστές «έποικοι» (λαθρομετανάστες) θα προκαλέσουν μεγαλύτερες και χειρότερες αντιπαραθέσεις, με την Κυβέρνηση να γίνεται όλο και πιο αδύναμη και ανίκανη!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...