Σάββατο, 8 Σεπτεμβρίου 2012

Ο ΑΙΩΝΙΟΣ ΥΠΝΟΣ ΤΟΥ ΡΑΓΙΑ.


Γράφει «ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΚΕΨΗ».

Καίνε από άκρου σε άκρου την πατρίδα σου κάθε χρόνο του κόσμου οι ανθέλληνες, του ....

κόσμου οι πληρωμένοι προδότες και του κόσμου οι ορκισμένοι κατάσκοποι των γειτονικών αιμοβόρων τσίρκων, με σκοπό, οι μεν ανθέλληνες να καταντήσουν την πατρίδα σου έως το τέλος του 2015 ένα άνυδρο, άγονο και αφιλόξενο φτωχό τοπίο με ότι συνεπάγεται αυτό, οι μεν προδότες να μεγαλώσοκυν το οικονομικό και κοινωνικό χάος, το οποίο θα τους φέρει αγανακτισμένους πελάτες στην κάλπη και οι δε κατάσκοποι, την εξασφάλιση ότι, ο στρατός και ο λαός που θα πάρει τα όπλα σε λίγο για να προστατέψει απογόνους και πατρίδα δεν θα μπορεί να πράξει ανταρτοπόλεμο στα πλούσια δάση, διότι, απλά δεν θα υπάρχουν δάση και παρόλα αυτά, εσύ συνεχίζεις να κοιμάσαι τον αιώνιο ύπνο του ραγιά. Σου έχουνε φέρει με το έτσι θέλω οι φίλοι, οι σύμμαχοι και οι εσωτερικοί προδότες εκατομμύρια φανατικούς και εχθρικούς προς εσένα και την πατρίδα σου αλλοδαπούς, με μόνο σκοπό, να δημιουργήσουν έναν πάνοπλο από εθνικό μίσος και θρησκευτικό φανατισμό στρατό, ο οποίος, με κάθε δική σου εσωτερική, η εξωτερική αντίδραση θα καταπνίγει τα πάντα στο αίμα, στην φωτιά και το χάος, κάνοντας εσένα έναν φοβισμένο ανθρωπάκο και την χώρα σου έναν σκουπιδότοπο, μέσα στον οποίο ο καθένας θα αφήνει τα προσωπικά και τα κρατικά του απόβλητα και παρόλα αυτά, εσύ κοιμάσαι τον αιώνιο ύπνο του ραγιά. Με το έτσι θέλω και με την βοήθεια των δικών σου ανθελλήνων προδοτών οι γείτονες σου οι τούρκοι, οι αλβανοί και ιδίως οι σκοπιανοί σου απομυζούν σε καθημερινή βάση την ταυτότητα, την ιστορία, τα σύμβολα και τα εδάφη σου, στα οποία είσαι νόμιμος κάτοχος εδώ και χιλιάδες χρόνια, όταν αυτά τα ανθρωποειδή δεν υπήρχαν καν τότε ούτε σαν ζωικές οντότητες και παρόλα αυτά, εσύ κοιμάσαι τον αιώνιο και φοβισμένο ύπνο του ραγιά.

Στήνεται και επίσημα η πολυπολιτισμική χούντα


ΣΥΡΙΖΑ: «Υποχώρηση Δένδια στις πιέσεις ΣΥΡΙΖΑ – Ειδικό τμήμα στην Ασφάλεια για το ρατσιστικό έγκλημα»: «Μετά από έντονες κοινωνικές και κοινοβουλευτικές πιέσεις, η πρώτη νίκη είναι γεγονός. Ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης, Ν. Δένδιας, εξήγγειλε τη δημιουργία ειδικού τμήματος της κρατικής ασφάλειας για την αντιμετώπιση του φαινομένου.


 Μάλιστα! Φαίνεται ότι μετά από τόσους βιασμούς, δολοφονίες ανυπεράσπιστων ηλικιωμένων και ληστείες, ο υπουργός Δένδιας αποφάσισε να βάλει τέλος στις ρατσιστικές επιθέσεις εις βάρος αυτών που τον εξέλεξαν... Θα πατάξει λέει και τα τάγματα εφόδου των αλλοδαπών, ρόμα και αναρχοσκουπιδιών που μαστίζουν την ελληνική κοινωνία.
 Όνειρο απατηλό!!! Ως αξιος συνεχιστής του "'εργου" των προχατόχων του στο ΠΡΟΠΟτζήδικο, ο Δένδιας στρέφεται θεσμικά ενάντια σε όποιον τολμά να διαμαρτυρηθεί για το πολυπολιτσιμκό βόθρο στον οποίο έχει μετατρέψει ο ίδιος και η παρέα του την πατρίδα μας.
 Γι ακόμη μια φορά παρατηρούμε πως ελίσσεται το κράτος. Η συγκεκριμένη κίνηση δεν αποτελεί υπαναχώρηση στις πιέσεις του ΣΥΡΙΖΑ. Ποιος κουτός θα πίστευε κάτι τέτοιο; Τα γεγονότα υποδεικνύουν ότι το υπουργείο κινήθηκε κατόπιν οργανωμένου σχεδίου: όπως γίνεται σε όλες αυτές τις περιπτώσεις πρώτα ακολουθησε μια επικοινωνιακή προπαγάνδα περι δήθεν έξαρσης των ρατσιστικών επιθέσεων στην Ελλάδα.
 Και αναρωτιέται κάποιος, αφού κατ ουσίαν δεν υπάρχει ρατσιστικό έγκλημα στην Ελλάδα, πέραν αυτού των λαθρομεταναστών εις βάρος του ελληνικού λαού, πως ακριβώς θα περνούν τον χρόνο τους οι αντιρατσιστές της Ασφάλειας; θα τα ξύνουν, ή θα επιδοθούν σε κυνήγι μαγισών; Ανεπίσημη αποστολή της υπηρεσίας αυτής θα είναι η θεσμική καταστολή του εθνικιστικού κινήματος και όλων όσων αντιδρούν στης διάλυση της ελληνικής κοινωνίας που έχει επιφέρει η λαθρομετανάστευση. 

Από την άλλη βέβαια είναι δύσκολο να λάβει κανείς σοβαρά υπ όψιν του την συγκεκριμένη εξαγγελία και τους θεατρινισμούς που την συνόδευσαν αφού τις απειλές αυτές τις ακούμε εδώ και πολλά χρόνια. Αποτελούν κυρίως επικοινωνιακές φούσκες του εκάστοτε υπουργού.


ΨΗΦΙΑΚΑ ΧΑΠΙΑ ΜΕ ΜΙΚΡΟΤΣΙΠ ΕΤΟΙΜΑ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑΧωνέψιμα από το στομάχι μικροτσίπς ενσωματωμένα σε φάρμακα  θα είναι σε θέση σύντομα να «πληροφορούν» το γιατρό εάν κάποιος ασθενής όντως τηρεί τη φαρμακευτική του αγωγή ή όχι.

Αυτοί οι αισθητήρες είναι οι πρώτες χωνέψιμες συσκευές που εγκρίθηκαν από τον αμερικανικό οργανισμό τροφίμων και φαρμάκων (FDA), σηματοδοτώντας μία νέα εποχή στο πεδίο της ψηφιακής ιατρικής, αλλά και σε εκείνο του ολοένα και πιο κοντά στο σώμα ελέγχου των ατόμων (πιο κοντά δεν γίνεται).
Σύμφωνα με τον διευθυντή γνωστού Επιστημονικού Ινστιτούτου στο La Jolla της Καλιφόρνια (Scripps Translational Science Institute), οι μισοί σχεδόν άνθρωποι παγκοσμίως δεν λαμβάνουν τη φαρμακευτική αγωγή τους όπως θα έπρεπε. Και προσθέτει πως αυτή η τεχνολογία θα μπορούσε να προσφέρει μία λύση σε αυτό το πρόβλημα, ούτως ώστε να γνωρίζουν οι γιατροί τι να περιμένουν και πώς να χειριστούν την κατάσταση.
Το Ινστιτούτο δεν σχετίζεται κατά κανένα τρόπο με την κατασκευάστρια εταιρεία (Proteus Digital Health), αλλά ασπάζεται το φουτουριστικό ρόλο που μέλλει να διαδραματίσει στην αντιμετώπιση προβλημάτων που σχετίζονται με την υγεία.
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει δε η καταληκτική φράση του ίδιου διευθύνοντος στελέχους, ο οποίος φέρεται πως δήλωσε: «Είναι σαν να σε παρακολουθεί ο Μεγάλος Αδελφός να παίρνεις τα φάρμακά σου».
Οι μεγέθους σωματιδίου άμμου αισθητήρες αποτελούνται από ένα μικροσκοπικό τσιπ πυριτίου που περιέχει μικρές ποσότητες μαγνησίου και χαλκού. Όταν καταποθεί, ερχόμενο σε επαφή με τα υγρά του στομάχου, παράγει μία μικρή ηλεκτρική κένωση η οποία στέλνει ένα σήμα στην επιφάνεια του δέρματος του ασθενούς, όπου ένα αυτοκόλλητο αναλαμβάνει να κωδικοποιήσει το σήμα και να το αποστείλει στην κινητή συσκευή ενός ειδικού υπεύθυνου υγείας.
Προς το παρόν η FDA, καθώς και ο ανάλογος οργανισμός στην Ευρώπη , έχουν εγκρίνει τη συσκευή, βάσει μελετών που αποδεικνύουν την ασφάλεια και αποτελεσματικότητά της όταν εμφυτευτεί σε χάπια πλασίμπο.
Ωστόσο, η εταιρεία Proteus φιλοδοξεί να δει την τεχνολογία να ενσωματώνεται και σε μία άλλη σειρά από χάπια και μάλιστα σχετικά σύντομα.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...