Κυριακή, 9 Σεπτεμβρίου 2012

Κάτι σοβαρό συμβαίνει ? Πανικός σε πλοίο της γραμμής από "ΣΤΑΘΕΡΟ" αντικείμενο μέσα στην θάλασσα

BINTEO ΔΕΙΤΕ τα ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΣΑΜΑΕΛ ! Δείτε το μέλλον που μας ετοιμάζουν !Πρωτόκολλο νουμερο 26:
Και να γίνει παγκόσμια λαϊκή εξέγερση και να επέλθει ακυβερνησιά και χάος.
Πρωτόκολλο νούμερο 27:
Να έρθουν αυτοί σα "σωτήρες" προωθώντας το "Βασιλιά" τους που θα είναι ο παγκόσμιος απόλυτος Μονάρχης, κυρίαρχος όλου του πλανήτη που θα είναι πλέον πλανήτης των δούλων.

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...
 

Άντρακλες Αιγύπτιοι: Ρεκόρ – επιδημία παρενοχλήσεων…


Post image for Άντρακλες Αιγύπτιοι: Ρεκόρ – επιδημία παρενοχλήσεων… Κατά τα άλλα είναι έτοιμοι να φωνάξουν σε κάθε περίσταση «ο Θεός είναι μεγάλος»… Όταν περνάει από μπροστά τους όμως θηλυκό, γυαλίζει το μάτι τους και νομίζουν για κάποιον περίεργο λόγο ότι αυτά τα περίεργα… πλάσματα ο Αλλάχ τους τα έχει στείλει για να τελούν υπό τις εντολές τους…

Το φαινόμενο ακόμα και στις μεγάλες πόλεις, ακόμα και μέρα μεσημέρι έχει καταντήσει ανυπόφορο και δυσφημεί αδικαιολόγητα τη χώρα του Νείλου. Αναρωτιέται κανείς εάν ο πρόεδρος Μόρσι τα προσυπογράφει όλα αυτά κι εάν όχι, εάν είναι διατεθειμένος να κάνει κάτι για να σταματήσει τον διασυρμό της χώρας του, η οποία ήδη βαρύνεται με τον βιασμό δημοσιογράφων από δίποδα ανθρωποειδή που θέλουν να πιστεύουν για τον εαυτό τους ότι είναι πολύ άνδρες…
Το BBC σε ρεπορτάζ του κάνει λόγο για διαστάσεις επιδημίας, με τις γυναίκες να μην μπορούν να κυκλοφορήσουν στο δρόμο με φίλες τους ακόμα και το πρωί, σε πολυσύχναστα μέρη. Οι απλές παρενοχλήσεις ενίοτε μετατρέπονται σε επίθεση όχλου με κάποιο πρόσχημα, όπως για παράδειγμα τη μη τήρηση των μουσουλμανικών εθίμων από το υποψήφιο θύμα, είτε πραγματική είτε προσχηματική για να αιτιολογηθεί η επίθεση. Είναι οι ίδιοι υπάνθρωποι που εάν επιτεθούν στη μάνα τους ή την αδελφή τους είναι έτοιμη να σκοτώσουν από ιερή αγανάκτηση… Ή οι ίδιοι είναι προβληματικοί ή η θρησκεία τους… ας διαλέξουν οι ίδιοι.
Το πιο παρανοϊκό είναι ότι πλέον ακόμα και οι γυναίκες που είναι… πατόκορφα καλυμμένες με κελεμπίες και με το πρόσωπο κρυμμένο δεν γλιτώνουν την παρενόχληση. Το Αιγυπτιακό Κέντρο για τα Δικαιώματα των Γυναικών δίνει εφιαλτικά νούμερα: Το 80% των γυναικών έχουν υποστεί κάποια μορφή σεξουαλικής παρενόχλησης!
Αυτός ο Μόρσι που είναι έτοιμος να μας διδάξει τι λέει ο Αλλάχ δεν κοιτάει λίγο μπας και μαζέψει το καρκίνωμα από την αιγυπτιακή κοινωνία;

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΦΩΤΙΑ!!! ΓΚΙΖΙΚΗΣ, ΜΑΚΑΡΙΟΣ, ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ, ΜΑΥΡΟΣ ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΣΤΟ "ΠΙΑΤΟ" ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ...!! ΒΙΝΤΕΟ!!
Νέες συγκλονιστικές αποκαλύψεις από τον πρόεδρο των Βετεράνων Κύπρου 1974 κ. Νίκο Αργυρόπουλο.Αυτή την φορά ο Ν. Αργυρόπουλος καλεσμένος του Κωνσταντίνου Μπογδάνου στην εκπομπή του στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ "ΑΛΛΙΩΣ".(24-7-2012).
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...