Τρίτη, 11 Σεπτεμβρίου 2012

Για πόσο θα αντέξεις τους απατεώνες και τους εφιάλτες;Όταν σχεδιάζεις να περικόψεις 5,5+ δις από συντάξεις, μισθούς και κοινωνικά επιδόματα, ΔΕΝ έχει καμιά σημασία αν αυτό το βαφτίζεις "οριζόντια" ή "πλαγιομετωπική" περικοπή.
Είναι μιά βίαιη αναδιανομή πλούτου σε βάρος χαμηλών, μεσαίων και αδύναμων κοινωνικών στρωμάτων και σε όφελος των ολίγων.

Όταν η Ανεργία υπερ-τριπλασιάζεται την περίοδο "σωτηρίας" κι εσύ την "αντιμετωπίζεις" με ξόρκια και ευχές, τότε ΔΕΝ σώζεις, αλλά Καταστρέφεις.

Κόψτε τα βέβηλα χέρια που πνίγουν την Ελλάδα

Από τις πρώτες γραφές της παγκόσμιας ιστορίας, όσοι επιβουλεύονταν το λίκνο του πολιτισμού δεν ήταν εχθροί της Ελλάδας αλλά εχθροί της ανθρωπότητας. Ατράνταχτες οι ιστορικές αποδείξεις ακόμα και αν κάποια διδάγματα εξήχθησαν μετά από αιώνες. Όταν οι εχθροί του Ελληνισμού εξάπλωσαν το μίσος τους και σε άλλα έθνη.

Σκέφτονται νέες εκλογές!!!


Επιτέλους κάνετε δημοψήφισμα πριν διαλυθούμε…


Κάθε σύγχρονο πολιτικό σύστημα που σέβεται το λαό και αισθάνεται ότι στηρίζεται στη λαϊκή αποδοχή, όταν αντιμετωπίζει θέματα ήσσονος μάλιστα σημασίας σε σχέση με αυτό που αντιμετωπίζει τώρα η χώρα μας, το πρώτο αυτονόητο πράγμα που κάνει είναι να προσφύγει στο λαό για να αποφασίσει με ένα δημοψήφισμα. Δυστυχώς όμως, για το δικό μας σάπιο και διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα, το δημοψήφισμα αποτελεί απαγορευμένο καρπό. Τα μέλη της άρχουσας ελίτ διαθέτουν προφανώς θεόσταλτες ικανότητες, ενώ όλους εμάς μας θεωρούν προφανώς ως ανίκανο πόπολο. Τα αποτελέσματα των ικανοτήτων του ελληνικού πολιτικού συστήματος, τα ζούμε στο πετσί μας.

Διευθύντρια τουρκικού καναλιού που εκπέμπει και στη Θράκη η αδελφή βουλευτή του ΤσίπραΤο ελληνικό κοινό μπορεί να … κόλλησε με τον Σουλεϊμάν και τη Σιλά, μπορεί ακόμη να υπάρχουν αντιδράσεις από συγκεκριμένα κόμματα και πολιτικούς, όμως στο ΣΥΡΙΖΑ η
τηλεόραση … δεν έχει σύνορα. 
Είναι αλήθεια ότι η αδελφή βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ είναι διευθύντρια σε τούρκικο κανάλι που φροντίζει να εκπέμπει και στην Θράκη; 

Αυτό αναφέρει η εφημερίδα Δημοκρατία με δημοσίευμά της, στο οποίο αναφέρει ότι «προϊσταμένη της αντίστοιχης διεύθυνσης του ΤRT, καναλιού της Τουρκίας που εκπέμπει και στη Θράκη, είναι η αδελφή του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στο νομό Ξάνθης, Ζεϊμπέκ Χουσεϊν.

Άρχισαν τα σχολεία...αντίο τεμπελιά!!! Καλή σχολική χρονιά σε όλα τα Ελληνόπουλα!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...