Τετάρτη, 12 Σεπτεμβρίου 2012

Η χριστιανή που έκαψε το Κοράνι φοβάται για τη ζωή της


 
Η χριστιανή που έκαψε το Κοράνι φοβάται για τη ζωή της
Φόβους ότι θα τη σκοτώσουν εξτρεμιστές εξέφρασε η νεαρή πακιστανή χριστιανή, η οποία αφέθηκε ελεύθερη με αναστολή κατηγορούμενη για βεβήλωση του Κορανίου, σε συνέντευξή της στο CNN.
"Φοβάμαι ότι θα με σκοτώσουν", δήλωσε τηλεφωνικώς στο CNN η Ριμσά Μαζίχ, λίγες ημέρες μετά την αποφυλάκισή της. Η μικρή πακιστανή κρατείτο στη φυλακή του Ραβαλπίντι, κοντά στο Ισλαμαμπάντ και μεταφέρθηκε με ελικόπτερο κάτω από αυστηρά μέτρα ασφαλείας σε άγνωστη τοποθεσία.

Σσσστ, σιγά! Η Ελλάδα κοιμάται !!! Μετά τις 6 Νοεμβρίου έρχονται τεράστιες αλλαγές συνόρων !!!
Αμέσως μετά τις 6 Νοεμβρίου ετοιμάζονται τεράστιες αλλαγές συνόρων στην περιοχή και η Κυβέρνηση κοιμίζει τους Ελληνες! Τι ετοιμάζουν για το Αιγαίο και την Μεσόγειο!!!
Από το Εσκί Σεχίρ της Τουρκίας μέχρι την Λέσβο μια χαμηλή υποηχητική πτήση ενός πολεμικού αεροσκάφους σε προφίλ hi-lo-hi είναι διάρκειας 30 λεπτών.

To αεροσκάφος τύπου F-35 αλλάζει τα πάντα στην ισορροπία δυνάμεων στο Αιγαίο και η προγραμματισμένη προμήθειά του από την Τουρκία, εάν τελικά αληθεύει ως πληροφορία, αποτελεί την “λυδία λίθο”.

Επομένως εάν δεν βρεθεί άμεσα τρόπος αντιμετώπισής του από την Ελλάδα, τότε οι πολιτικοί οι οποίοι έχουν την ευθύνη διακυβέρνησης της χώρας σήμερα, θα ευθύνονται στο ακέραιο για τον επικείμενο ακρωτηριασμό της, εξ αιτίας της δραματικής αλλαγής της στρατιωτικής ισορροπίας μεταξύ Τουρκίας-Ελλάδος.

Συγχρόνως η Τρόικα πιέζει για την περικοπή κονδυλίων στην άμυνα της χώρας η οποία μεταφράζεται σε καθήλωση στο έδαφος περίπου 130 Ελληνικών μαχητικών αεροσκαφών, σε σοβαρή «τρωτότητα» του ηθικού των Ελλήνων στρατιωτικών, και με άλλες σοβαρές συνέπειες στην δυνατότητα αντίστασης της χώρας σε οιανδήποτε εξωτερική επιβολή.

Η εμπλοκή της τρόικας στο σκληρό πυρήνα της Εθνικής Άμυνας της χώρας είναι πολύ βαθύτερη απ΄ ότι φαίνεται ή λέγεται.

Οι τροϊκανοί έχουν, όπως όλα δείχνουν, λόγο και άποψη, και οι οποίοι, μέχρι στιγμής επιβάλουν, ακόμη και τον τρόπο με τον οποίο οι ελληνικές ΕΔ θα εξοπλίζονται.

Δημιουργείται αυτόματα ένα μεγαλειώδες ερώτημα, από τα πολλά κρίσιμα ερωτήματα που ανακύπτουν καθημερινά, το οποίο χρήζει άμεσης απάντησης.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...