Παρασκευή, 14 Σεπτεμβρίου 2012

Burn mother fucker…..burn!!!Zήσε. Ξέρεις τι θα πει αυτό; ΖΗΣΕ!!!!!
Mην αφήνεις τα λαμόγια να σου καταστρέφουν την ζωή.
Διαβάζεις sites και blogs και σου γυρνάνε τα μυαλά;
Διαβάζεις ειδήσεις για τους σκατοπροδότες που τα πουλάνε όλα δήθεν για την σωτηρία μας;
Είσαι απελπισμένος γιατί δεν έχεις χρήματα ούτε για τα βασικά ;
Πάρε απόφαση και τσάκισε τους. Τέλος. Μια κι  έξω.
Και μην πέσεις στις παγίδες τους. Γιατί τις έχουν καλά στημένες.
Θα ξεσηκωθείς; Θα θελήσουν να  κάνουν πραξικόπημα.
Θα αντιδράσεις; Θα θελήσουν να σε βάλουν φυλακή.
Μην φοβάσαι. Παρόλο που όλοι τους είναι πουλημένοι, μην φοβάσαι!! Ακόμα και στις διαμαρτυρίες τους οι “σωτήρες” σου είναι μεταξύ τους “μαλωμένοι”. Άλλη μέρα διαδηλώνει ο ένας και άλλη μέρα ο άλλος. Το ΚΚΕ κάνει τουμπεκί. Ο ΣΥΡΙΖΑ νοιάζεται  περισσότερο για τους μουτζαχεντίν από ότι για τους Έλληνες. Η Χ.Α βάζει τα θεμέλια του νέου εμφυλίου. Οι ΑΝ.ΕΛ. μόνο καταγγέλουν λες και τα “λόγια” έχουν χειροπέδες. Οι παπάδες φουσκώνουν τις κοιλιές τους. Οι στρατιωτικοί κλαίνε τη μοίρα τους!
Και οι υπόλοιποι στην εξουσία… ΡΗΜΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ!
Οπότε ξύπνα ρε  Έλληνα. Εσύ που είσαι ο απλός άνθρωπος. Εσύ που είσαι η Δημοκρατία και η Ελευθερία προσωποποιημένη στην καθημερινότητα  σου.

Χουριέτ:Οι Έλληνες μαθαίνουν τούρκικα βλέποντας σήριαλ..

Δείτε τι γράφει η Χουριέτ για τους Έλληνες και τα τουρκικά σήριαλ… 
Μαθαίνουμε τούρκικα…λέει η Χουριέτ.. 
Ενδιαφέρονται οι άνθρωποι για την μόρφωσή μας..σου λέει μιας και δεν μαθαίνουν οι Έλληνες ελληνικά..ας τους προσφέρουμε μέσω των σήριαλ την ευκαιρία να μάθουν τούρκικα…
Σε λίγο θα μας περάσουν και ένα φέσι….που θα μας το στένουν ταχυδρομικά στο σπίτι μας, μαζί με την βιογραφία του Σουλειμάν και του Κεμάλ…
Καταλάβατε τώρα πως έχουν διεισδύσει στα σπίτια μας και πως προσπαθούν να μας “αλώσουν” οι τούρκοι..μέσα απ το χαζοκούτι, ελέω των “φιλελλήνων” καναλαρχών..
Οι Τουρκικές τηλεοπτικές σειρές που μεταδίδονται σε διαφορετικές χώρες αυξάνουν το ενδιαφέρον για την τουρκική γλώσσα στο εξωτερικό. Ενώ οι τουρκικές τηλεοπτικές σειρές αντιμετωπίζουν πολλές επικρίσεις, αυξάνουν επίσης ενδιαφέρον για την τουρκική γλώσσα και κουλτούρα.
Το Ελληνικό κοινό, ιδίως, έχει μάθει μια σειρά από τουρκικές λέξεις χάρη στα σήριαλ που προβλήθηκαν στη χώρα τους. Από τις Τουρκικές σειρές που προβάλλονται στην Ελλάδα όπως “Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής”, “Σιλά”, “To Aγιάζι του έρωτα”, κλπ είναι μεταξύ εκείνων που εμφανίζονται στην Ελλάδα, και οι Έλληνες έχουν μάθει απλά λέξεις στην τουρκική από αυτά, όπως :”Γεια σας”, “How are you?”, “Αγαπητέ μου,” και επίσης λέξεις όπως “Εντάξει”. 
Το κοινό αγαπάει τους Τούρκους ηθοποιούς
Το Ελληνικό τηλεοπτικό κοινό, ιδίως απολαμβάνουν το “Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής”. Το Ελληνικό κοινό αγαπάει τούρκους ηθοποιούς, όπως η Kenan Imirzalıoglu, Kıvanc Tatlıtug και Beren Saat. Οι Έλληνες γενικά λένε ότι δεν βλέπουν
πάρα πολλές διαφορές μεταξύ τους και του τουρκικού λαού. Λένε επίσης η τουρκική τηλεοπτική σειρά τους θυμίζουν την οικογενειακή ζωή στη δική τους κοινωνία….

Σύγχρονα γιουσουφάκια και Σουλειμάν ο μεγαλοπρεπής


Στην σύγχρονη Ελλάδα της μεγάλης οικονομικής κρίσης, της ανεργίας που σαρώνει τον ανθό της ελληνικής νεολαίας - και όχι μόνο, της εισβολής λαθρομεταναστών που μετέτρεψε την χώρα σε Ελντοράντο σωματέμπορων και αδίστακτων εμπόρων ψεύτικης ελπίδας σε εκατοντάδες χιλιάδες δυστυχισμένους ανθρώπους, παρακολουθούμε απαθείς και τον...
πνευματικό ευνουχισμό της ελληνικής κοινωνίας με την πρόθυμη συνδρομή σύγχρονων γιουσουφάκιδων του χρήματος οι οποίοι αφού άρπαξαν από το Ελληνικό κράτος λαθραίες τηλεοπτικές συχνότητες θησαυρίζουν επί ολόκληρες δεκαετίες χωρίς να δίνουν δεκάρα τσακιστή για οτιδήποτε άλλο εκτός από το χρήμα. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα με τη σειρά:
Εδώ και λίγα χρόνια μπαίνει συστηματικά και ανενόχλητα σε κάθε ελληνικό σπίτι μια τελείως ψεύτικη και φανταστική εικόνα της σύγχρονης Τουρκίας με την προβολή τηλεοπτικών σειρών που παρουσιάζουν σαν ήρωες πρόσωπα που δεν αντιπροσωπεύουν ούτε το 0,5% των 75 εκατομμυρίων της σύγχρονης Τουρκικής κοινωνίας.
Η συστηματική αυτή «ωραιοποίηση» και η συνεχής προβολή ανύπαρκτων «πρότυπων» που δημιουργούν μια «ιδανική» αλλά φανταστική εικόνα της σύγχρονης Τουρκίας, υπήρξε απλά το πρώτο βήμα. Ακολουθεί το δεύτερο με την «ωραιοποίηση» ενός αιματοβαμμένου κατακτητή-Σουλτάνου και λίαν προσεχώς επίκειται το τρίτο βήμα της αλα-τουρκα αποχαύνωσης με την «ωραιοποίηση» της άλωσης της Κωνσταντινούπολης!
Ποιος ήταν όμως πραγματικά ο Σουλειμάν ο μεγαλοπρεπής (1493-1566), ο άνθρωπος που επέλεξε, καθόλου μα καθόλου τυχαία, να μας παρουσιάσει η τουρκική προπαγανδιστική «παραγωγή»;
Ήταν ο μοναδικός από τους 36 Σουλτάνους που παρέλασαν στην κορυφή της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας ο οποίος την οδήγησε, μέσω αιματηρών κατακτήσεων, στην μεγαλύτερη γεωγραφικής της έκταση. Ταυτόχρονα, ήταν ένας αιματοβαμμένος Σουλτάνος που δολοφόνησε όλα του τα αδέλφια, δύο γιούς, θείους και επτά εγγόνια για να «εξασφαλίσει» την απόλυτη εξουσία του. Ήταν ο άνθρωπος που ενέτεινε το παιδομάζωμα αγοριών από χριστιανικές οικογένειες για να τα μετατρέψει είτε σε γενίτσαρους, είτε σε γιουσουφάκια. Ο άνθρωπος που έβαψε τα χέρια του με ποταμό χριστιανικού αίματος αλλά δεν δίστασε να παντρευτεί την κόρη ενός χριστιανού ιερέα, την Ρωξελάνη, μία από τις 300 παλλακίδες του τεράστιου χαρεμιού του, η οποία πρώτα πέρασε από την «διαδικασία» του βίαιου εξισλαμισμού και στην συνέχεια μετονομάστηκε σε Χουρέμ (χαμογελαστή).
Αυτόν τον άνθρωπο έρχεται σήμερα να μας παρουσιάσει, μεταμορφωμένο σε άγγελο, η τουρκική τηλεοπτική σειρά «Σουλειμάν ο μεγαλοπρεπής» που μπαίνει ανενόχλητα στα σπίτια μας για να μας «διδάξει» το οθωμανικό «μεγαλείο».

Δείτε ποιος ήταν ο Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής

Δείτε ποιος ήταν ο Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής
Ο Σουλεϊμάν υπήρξε ένας από τους σκληρούς και αδίστακτους,διώκτες του Eλληνισμού, κατέλαβε την Ρόδο...
σφαγίασε και εξανδραπόδισε τον λαό της Κέρκυρας, μαζί δε με τον Σελίμ Α΄, τον οποίον διαδέχτηκε, ήταν ένας από τους οργανωτές των μεγάλων εκστρατειών του παιδομαζώματος.

Ένας μάλιστα από τους καρπούς αυτού του παιδομαζώματος, ήταν ο περίφημος βεζίρης του, ο Ιμπραήμ πασάς, γιος ελληνορθόδοξης οικογένειας από την Πάργα, στενός φίλος του Σουλεϊμάν. Σύμφωνα με τον μεγάλο Οθωμανό ιστορικό, Lord Kinross, ο Ιμπραήμ ήταν ο μεγάλος εραστής του Σουλεϊμάν με τον οποίο... συχνά μοιράζονταν την αυτοκρατορική κλίνη προς μεγάλη ζήλια και φθόνο της σουλτάνας Χιουριέμ, η οποία τελικά κατάφερε και τον εξόντωσε.

Εκείνο όμως που δεν προβάλλετε στην τηλεοπτική σειρά και είναι μια ευκαιρία για τους Νεοέλληνες να μάθουν μερικά πράγματα, είναι ότι ο Σουλεϊμάν, (σύμφωνα με τον μεγάλο Τούρκο ιστορικό Χαλίλ Ινανλτσίκ ), ήταν από τους πιο σκληρούς σουλτάνους στην εφαρμογή του Σεριάτ, δηλαδή του άτεγκτου ισλαμικού νόμου. Η εποχή του χαρακτηρίζετε από την εγκαθίδρυση ενός φανατικού ισλαμικού καθεστώτος που το πλήρωσαν με οδυνηρό τρόπο οι χριστιανοί ραγιάδες της αυτοκρατορίας. Το καθεστώς αυτό εκδηλώνονταν στην καθημερινή ζωή με σκληρές σκηνές βίαιης τιμωρίας των παραβατών του ισλαμικού νόμου.

Νέος νόμος: Τα καταστήματα ρούχων θα πωλούν τσιγάρα και τα περίπτερα θα τα έχουν αλλοδαποί!


Σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης βρίσκονται οι καπνοπώλες και οι περιπτερούχοι της χώρας, μετά την εφαρμογή του Ν.3919/2011, σχετικά με την απελευθέρωση του επαγγέλματος του καπνοπώλη..

Δονητές στην ΝΕΤ !!!

Το ονοματάκι της είναι Μαριλένα Κατσίμη. Δημοσιογράφος αλλά όχι απλή. Σούπερ κουλτουριάρα που στον ελεύθερό χρόνο που της αφήνει η παρακολούθηση Σινεφίλ ταινιών κάνει και το..
ρεπορτάζ των διεθνών θεμάτων στην ΝΕΤ.

Τον ..Σαμαρά ποιός θα τον ..διαγράψει;
Στη διαγραφή του Γενικού Γραμματέα της ΓΣΕΕ και προέδρου της ΔΑΚΕ ιδιωτικού τομέα Νίκου Κιουτσούκη, από τις τάξεις της ανακοίνωσε η Νέα Δημοκρατία.«H Επιτροπή Δεοντολογίας του Κόμματος, με απόφασή της, παραπέμπει αυτεπαγγέλτως, με το αίτημα της διαγραφής, το μέλος της Πολιτικής Επιτροπής, κ. Νίκο Κιουτσούκη, για αντικομματική και αντιδεοντολογική συμπεριφορά», αναφέρει η ανακοίνωσή της.

Κωλόχαρτο η ελληνική σημαία σε site Ρεπουμπλικάνωνστην ενότητα "worth reading" του ιστότοπου Republican American, φιλοξενείται άρθρο για την Ελλάδα

Οι σύμμαχοί μας, πήραν...την εικόνα που "φιλοτέχνησαν" κάποιοι Σκοπιανοί και την έβαλαν για να κοσμήσει το άρθρο.

O NAZΙΣΜΟΣ ΕΞΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

Βρε τον Πάπα... Οτί προωθεί την παγκοσμιοποίηση και την πανθρησκεία το ξέραμε αλλό ότι ήταν και ναζί μας βάζει σε σκέψεις

Το Εθνικό Μουσείο Ατομικών Δοκιμών θα αποκαλύψει μυστικά για τα UFO


Ήρθε μια πολύ ενδιαφέρουσα είδηση ​​που μας κόβει πραγματικά την αναπνοή.Το Εθνικό Μουσείο Ατομικών Δοκιμών στο Λας Βέγκας έχει δηλώσει ανοικτά ότι διαθέτει μυστικά για τα UFO και θα τα ανακοινώσει στο κοινό στις 22 Σεπτεμβρίου.Ο Allan Palmer, ο πολυπαρασημοφορημένος πιλότος της πολεμικής αεροπορίας, δήλωσε στην Post Huffington: «Θέλαμε να επικεντρωθούμε σε ανθρώπους που υπηρετούν στον στρατό που είχαν προσωπικές ιστορίες και πραγματικές εμπειρίες με ΑΤΙΑ.Οι μαρτυρίες τους μπορεί να έχουν λίγο μεγαλύτερη αξιοπιστία από την άποψη πολιτών.


Ο χαμένος πολιτισμός των Σουμερίων

Το Πυθαγόρειο Θεώρημα σε σφηνοειδή γραφή

(Το Πυθαγόρειο Θεώρημα σε σφηνοειδή γραφή)Μια από τις κυριότερες εστίες του ανθρώπινου πολιτισμού, η Σουμερία, βρίσκεται στις μέρες μας σε εμπόλεμη κατάσταση. Εντοπίζεται μεταξύ των ποταμών Τίγρη και Ευφράτη, στη χώρα που έγινε αργότερα γνωστή ως Βαβυλωνία και σήμερα ταυτίζεται με το νότιο Ιράκ. Εκεί ακριβώς έκανε τα πρώτα του βήματα και αναπτύχθηκε, ο αρχαιότερος γνωστός πολιτισμός. Στους Σουμέριους, οι οποίοι κατοικούσαν στο νότιο τμήμα της Μεσοποταμίας, οφείλεται η συγκρότηση των αρχαιότερων πόλεων στον κόσμο, καθώς και των αρχαιότερων πολιτειακών δομών αστικής μορφής όπως η πόλη-κράτος. Οι πρώτες αυτές πόλεις στη χώρα των Σουμερίων και εν συνεχεία, των Ακκαδίων διέθεταν όλα εκείνα τα αστικά χαρακτηριστικά που, ακόμη και σήμερα, θεωρούνται τυπικά στοιχεία της έννοιας της πόλης.
Η εν λόγω αστική ακμή των Σουμερίων μεταμόρφωσε τη χώρα τους σε πολιτιστικό κέντρο, με επιρροές που ξεπερνούσαν τα σύνορά της και έφταναν σε περιοχές όπου κατοικούσαν διαφορετικές φυλές και λαοί. Αυτή η πληθυσμιακή ποικιλία είχε αντίκτυπο και στον καλλιτεχνικό τομέα, πρωτίστως στη γλυπτική, όπως γίνεται καταφανής στα αρχαιολογικά ευρήματα. Χάρη, όμως, στην ευρεία γεωγραφική και εθνολογική απήχηση προέκυψε και το όνομα πολιτισμός της Μεσοποταμίας και όχι των Σουμερίων. Αυτό, βεβαίως, μπορεί να τους επισκίασε, ωστόσο, δεν τους στερεί τις αφετηρίες ούτε το βασικό μερίδιο που δικαιούνται οι Σουμέριοι στις καινοτομίες και τις εξελίξεις.

Εφεύρεση της γραφής:

Τι ψάχνουν να βρουν οι τούρκοι στις υπόγειες μυστικές στοές της Αγιάς Σοφιάς;


Μια ομάδα τούρκων κινηματογραφιστών σε συνεργασία με αρχαιολόγους ερευνά από το 2009 τα μυστικά υπόγεια της Αγιάς Σοφιάς, που εδώ και αιώνες παρέμεναν σφραγισμένα.

Ἄς θυμόμαστε τὴν ταὐτότητά μας!ταὐτότης μας, ποὺ εἶναι μνήμη, συνείδησις κι ἀνάγκη πλέον, εἶναι αὐτὸ ποὺ μᾶς προσδιορίζει, μᾶς ἐπιτρέπει νὰ διατηροῦμε συνείδησιν καὶ μᾶς καθορίζει δρόμο!
Ἐὰν ἡ ταὐτότης μας εἶναι κάτι ποὺ ἐμεῖς οἱ ἴδιοι δὲν μποροῦμε νὰ συνειδητοποιήσουμε, τότε χάνουμε αὐτομάτως ὅλο καὶ μεγαλύτερα τμήματα ἀπὸ τὸν αὐτοσεβασμό μας καὶ κατ’ ἐπέκτασιν χάνουμε τὸν σεβασμὸ τῶν ἄλλων!

Ὅμως, ἄν καὶ κάποιοι ἔχουν παρεξηγήσει τὰ πράγματα, θεωρῶντας πὼς ἀρκεῖ ἡ δόξα τῶν προγόνων μας, γιὰ νὰ μᾶς στιγματίσῃ καὶ νὰ μᾶς ὁρίσῃ ταὐτότητα, ἐγὼ δαφωνῶ!

Ἀκριβῶς αὐτὸ εἶναι τὸ ζητούμενον!
Νὰ βροῦμε τὸ ποιοὶ πρέπει νὰ εἴμαστε, τὸ τὶ πρέπει νὰ κάνουμε καὶ σὲ ποιὸν δρόμο θὰ πορευθοῦμε!

Ὄχι τὸ ποιοὶ ἦταν κάποιοι ἄλλοι! 
Τὸ τὶ ἐμεῖς ὀφείλουμε νὰ εἴμαστε!


Ὅλα τὰ «ἴσως», τὰ «δῆθεν», τὰ «ἡμί-», δὲν εἶναι τίποτα περισσότερο ἀπὸ σύγχυσι, ποὺ τὸν μόνον ποὺ καταστρέφει εἶναι ἐμάς!

Εἶναι αὐτὸ ποὺ μᾶς συσκοτίζει τὴν σκέψιν καὶ μᾶς ἀκινητοποιεῖ.

Εἶναι ἀκριβῶς αὐτὸ ποὺ ‘ἀποδεικνύει πὼς δὲν ἔχουμε ταὐτότητα! 

Εἶναι αὐτὸ ποὺ καλούμαστε νὰ νικήσουμε, νὰ ὑπερπηδήσουμε καὶ νὰ ἀφήσουμε πίσω μας διὰ παντός!

Τὸ νὰ εἶναι κάποιος Ἕλλην φέρει βαρύτατον φορτίον εὐθύνης, συνειδητότητος καὶ κόπου!
Δὲν χαρίζεται, κερδίζεται!

ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΟ- ΜΑΣΟΝΙΚΗΣ ΦΛΕΒΑΣ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ-O MAΣΟΝΟΣ ΠΑΠΠΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΑΤΟ ΤΕΚΤΟΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ.ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ


mineiko3

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ-O MAΣΟΝΟΣ ΠΑΠΠΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΑΤΟ ΤΕΚΤΟΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
Σιγά σιγά με όλους αυτους τους δοσίλογους που μαζεύτηκαν πάνω από το κεφαλι μας, τους προδότες που ξεπουλάνε την Ελλάδα, μαθαίνουμε και την ιστορία σκοτεινών προσώπων που άφησαν τις μαγαρισμένες φύτρες τους στην πατρίδα.
Σειρά έχει ο προπάπους του Γιώργου Παπανδρεου. Ο άνθρωπος που γέννησε την πρώτη γυναίκα του υποτιθέμενου "γέρου" της δημοκρατιας της Γυάρου και όλων των "παραθεριστικών"κατοικιών των φίλων του κομμουνιστών η οποία με τη σειρά της τεκνοποίησε και άφησε στη γη τον λαοπλάνο Ανδρέα Παπανδρέου.O μηχανικός Ζίγκμουντ Μινέϊκο.
Μετά την καταστολή της Πολωνικής επανάστασης κατά των τσάρων, ο εβραίος συνεπαναστάτης Ζίγκμουντ Μινέϊκο εγκαταστάθηκε στα Ιωάννινα αφού κατόρθωσε να δραπετεύσει από τις φυλακές της Σιβηρίας στις οποίες είχε εγκλεισθεί καταδικασμένος σε 12ετη κάθειρξη.
Πριν όμως, είχε προλάβει να τελειώσει την στρατιωτική σχολή της Γαλλίας και να εργασθεί ως Μηχανικός στην Βουλγαρία, όπου και παντρεύτηκε μια εβραία της Βουλγαρίας. Μαζί απόκτησαν μια κόρη, την Σοφία Μινέϊκο που αργότερα γνωρίστηκε με τον Γεώργιο Παπανδρέου.
Καρπός του έρωτα τους ο Ανδρέας Παπανδρέου πατέρας του Γιωργάκη.
sofia-mineikoΤι έκανε όμως ο Ζίγκμουντ Μινέϊκο προπάπους του Γιωργάκη στα Γιάννενα;
Πολέμησε στο πλευρό του Τούρκικου Στρατού, ως συνεργάτης του Γερμανού αρχιμηχανικού Φον ντερ Γκόλτς.
Στην φωτογραφία η Σοφία Μινέϊκο και ο Γεώργιος Παπανδρέου)
Ο Ζίγκμουντ Μινέϊκο ένας πανέξυπνος και χαρισματικός άνθρωπος, με την διπλή ιδιότητα του Μηχανικού και του Στρατιωτικού, ήταν από τους βασικούς συντελεστές των περίφημων οχυρωματικών έργων του Μπιζανίου που σκοπό είχαν την... προστασία της τουρκικής κατοχής στα Γιάννενα από τον Ελληνικό Στρατό. Ο Στρατός μας τελικά, απελευθέρωσε τα Γιάννενα έστω και με την καθυστέρηση την οποία προκάλεσαν τα οχυρωματικά έργα του Μπιζανίου που έγιναν τάφος ηρωϊκός για πολλούς Έλληνες πολεμιστές.
Ένας τάφος, που άνοιξε με τα ίδια του τα χέρια ο προπάππους του Γιωργάκη Παπανδρέου.
Ο Ζίγκμουντ Μινέϊκο ήταν και εξέχων Τέκτων. Μυήθηκε στην Μασονία από την στοά Vox Ukrainia που ανήκε στην Grand Orient du Russie. Στην Γαλλία έγινε μέλος της στοάς Grand Orient de France, αλλά και στην Ιταλία Grand Orient d'Italie και μέλος της στοάς στην Ελλάδα « Πανελληνία στοά του Πυθαγόρα» του Grande Loge de Grece, όπου ήταν εξαιρετικά ενεργός. Επίσης, ανήκε στο Ανώτατο Συμβούλιο της Ελλάδας από τις παλαιότερες μασονικές στοές που ήταν αποδεκτές από το Σκωτικό Δόγμα. Όταν πέθανε, χιλιάδες Τέκτονες ήρθαν στην κηδεία του στην Αθήνα.
Γεγονότα αναμφισβήτητα που μαρτυρούν τα στοιχεία από το κηδειόσημο που κατορθώσαμε να εξασφαλίσουμε από έγκυρες 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...