Δευτέρα, 17 Σεπτεμβρίου 2012

Obamacare: Στείρωση στα κορίτσια και... οι μάσκες πέφτουν!


Picture
"Πες μου ποιος είναι ο φίλος σου να σου πω ποιος είσαι", λέει ο σοφός λαός. Και στην περίπτωση Ομπάμα, καταλάβαμε αμέσως ποιος είναι μόλις έκανε σύμβουλο του στην κυβέρνηση τον Τζων Χόλντριν. Τον 'Τσάρο της Επιστήμης', όμως τον ονομάζει, χαρακτηρισμός ίσως λιγότερο λατρευτικός από εκείνον του Ροκφέλερ, 'Ο άνθρωπος που περπατάει πάνω στο νερό'... Και ποιος είναι αυτός ο Χόλντριν; Ο συγγραφέας του Ecoscience, ενός βιβλίου πολυσέλιδου, γραμμένο στην δεκαετία του '70, που θα το ζήλευε ακόμα και ο ίδιος ο Χίτλερ. Γιατί όσα δεν πρόλαβε να ολοκληρώσει εκείνος, ο 'Τσάρος' τα ολοκληρώνει, προτείνοντας τρόπους και μεθόδους αποπληθυσμού, στο όνομα -ΠΑΝΤΑ- της διάσωσης του πλανήτη! Κι έτσι όσα προγράμματα γεωμηχανικής και αποπληθυσμού δεν πρόλαβε να ολοκληρώσει στην συνεργασία του με τον Μπιλ Κλίντον, έρχεται τώρα με τον Ομπάμα, και μέσω του προγράμματος Obamacare, να κάνει τα σχέδια του πράξη.

Οι μάσκες πέφτουν

Φαίνεται ότι το εμβόλιο των κοριτσιών για τον καρκίνο της μήτρας δεν πάει όσο καλά το περίμεναν. To Gardasil, που υποτίθεται θα προστάτευε έναντι του ιού HPV, εκτός από τις απίστευτες νευρολογικές παρενέργειες που επιφέρει, πολλές φορές και τον θάνατο, θεωρήθηκε ακόμα ύποπτο για μια 'παρενέργεια' που επιφέρει στειρότητα. Έτσι άρχισε η ενημέρωση του κοινού και ο περισσότερος κόσμος αρνείται να το δοκιμάσει στα κορίτσα του. Γι' αυτό πέαρασαν στο Plan B. Κι εδώ οι μάσκες πέφτουν και βλέπουμε τα τρομακτικά πρόσωπα. Η 'δωρεάν' φροντίδα του Ομπάμα, από 1ης Αυγούστου, περιλαμβάνει προγράμματα στείρωσης σε κορίτσια 15 ετών χωρίς καμία γονική συναίνεση! Οι έφηβες, με την όση πείρα και μυαλό διαθέτουν σ' αυτή την τόσο δύσκολη περίοδο της ζωής τους, μπορούν να πάρουν μια τόσο σοβαρή απόφαση και απολύτως μη αναστρέψιμη, που αφορά στο μέλλον τους ως άτομα και ως μέλη ενός συνόλου. Και την διαολόσταλτη αυτήν ιδέα - και άλλες πολλές - θα την βρείτε στο Ecoscience του Χόλντριν, της δεκαετίας του '70, μιας δεκαετίας που στήθηκαν και οργανώθηκαν τα μεγάλα κόλπα: 'Μείωση και Έλεγχος του πληθυσμού', καθώς και η απάτη της 'Κλιματικής Αλλαγής'.

Τούρκος δημοσιογράφος αποκαλύπτει το σχέδιο της Τουρκίας για την ισλαμοποίηση της Ελλάδος


ΤTου Εσέρ Καρακάς
Την προηγούμενη εβδομάδα ζήσαμε δυο μεγάλες τραγωδίες στην Τουρκία. Η μια είναι η πολύνεκρη έκρηξη στις …στρατιωτικές αποθήκες πυρομαχικών στο Αφιόν. Αυτή η έκρηξη, είτε οφείλεται σε δολιοφθορά του ΡΚΚ είτε σε λάθος, δείχνει την τραγική κατάσταση των Τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων (ΤΕΔ)…
…Η συγκεκριμένη έκρηξη, που στοίχισε τη ζωή σε 25 νέους μας, φαίνεται ότι ώθησε σε δεύτερο πλάνο την τραγωδία των 61 Ιρακινών, Σύρων και Παλαιστινίων λαθρομεταναστών που πνίγηκαν στις ακτές του νομού Σμύρνης.
Στην πραγματικότητα, δεν είμαι καθόλου σίγουρος αν το θέμα δεν πήρε τη θέση που θα έπρεπε στη ΜΜΕ λόγω της έκρηξης στο Αφιόν ή αν αυτό έγινε για κάποιον άλλο λόγο.
Το θέμα το παρακολουθούμε από τον τύπο, αφού δεν έχουμε άλλες πηγές. Πέθαναν 61 άνθρωποι και κινδύνεψαν άλλοι τόσοι και κανείς δεν λέει και δεν γράφει τίποτα για τα γεγονότα που προηγήθηκαν του ναυαγίου.
Η ίδια αφωνία και σιωπή, στην πραγματικότητα η ίδια έλλειψη ειδήσεων και άρθρων παρατηρείται και σε όλα τα αντίστοιχα πολύνεκρα ατυχήματα με θύματα λαθρομετανάστες που έγιναν στο παρελθόν.
Για να μην τον αδικήσω, μόνο η Αϋσέ Μποχιουρλέρ (Ayşe Böhürler) δημοσίευσε ένα ωραίο άρθρο για το θέμα, στις 9 Σεπτεμβρίου, στην εφημερίδα Γενί Σαφάκ (Yeni Şafak). Άλλο άρθρο ή ανάλυση για το θέμα δεν είδα πουθενά, εκτός και αν μου ξέφυγε κάποιο.

Από τις ειδήσεις που δημοσιεύθηκαν στον τύπο μαθαίνουμε ότι οι λαθρομετανάστες που πνίγηκαν και εκείνοι που διασώθηκαν από το ναυάγιο, είχαν διανυκτερεύσει σε ξενοδοχεία της συνοικίας Μπασμανέ (Basmane), της Σμύρνης. 

Να γιατί δεν ψηφίζω τα μέτρα…Να γιατί δεν ψηφίζω τα μέτρα, αν έρθουν αυτά και με τον τρόπο που ακούγεται.
του Ιωάννη Δ. Μιχελογιαννάκη.
Ήρθε η ώρα να πούμε την αλήθεια στον Ελληνικό λαό, ήρθε η ώρα να μάθει τι έως τώρα έχει φύγει από την τσέπη του και τι έως τώρα έχουν ψηφίσει τα ενοχικά κόμματα. Θα ξεκινήσω με το τι έχει φύγει από την τσέπη του με το μνημόνιο Ι, το μνημόνιο ΙΙ, τα χαράτσια, τις επικουρικές και το μεσοπρόθεσμο και θα καταλήξω με το τι έχουν ψηφίσει τα ενοχικά κόμματα, ώστε να γνωρίζει ο κάθε έλληνας αν είναι πραγματικές ή όχι οι διάφορες ανησυχίες για καλάθια, ισοδύναμα, ρήτρα.
Πρώτο μνημόνιο νόμος 3845/2010 ψήφισαν:
Μηδενικές αυξήσεις στο σύνολο του δημοσίου και για το 2011
Ελάττωση 3% των αποδοχών του ευρύτερου δημοσίου τομέα
Κατάργηση 13ου και 14ου μισθού
Μείωση επιδομάτων 8% του δημοσίου.
 Δεύτερο μνημόνιο νόμος 4046/2012 ψήφισαν:
Μείωση γενικού κατώτατου μισθού κατά 22% και για τους νέους κάτω των 25 ετών να μειωθεί κατά 32%.
Πάγωμα αυξήσεων έως ότου η ανεργία γίνει μικρότερη του 10%
Χαράτσια στις συντάξεις
Μείωση 3% έως 15% από την παρακράτηση ΛΑΦΚΑ
Πρόσθετη μείωση ΛΑΦΚΑ σε μικρότερους των 60 ετών και σε πάνω από 1.700 ευρώ σύνταξη
Μείωση 20% για πάνω από 55 ετών και πάνω από 1.200 ευρώ και 40% για πάνω από 55 ετών και πάνω από 1.000 ευρώ.
Νέα μείωση μετά το δεύτερο μνημόνιο 12% για πάνω από 1.300 ευρώ.
Επικουρικές
Μείωση από 3% έως 12% για εισφορές από 300 ευρώ και πάνω.
Μείωση 15% στις επικουρικές των πρώην ΔΕΚΟ.
Μείωση 30% ΕΤΕΑΜ για πάνω από 150 ευρώ.
Μετά το δεύτερο μνημόνιο, μείωση 10% από 200 ευρώ έως 250 ευρώ, 15% από 250 ευρώ έως 300 ευρώ και 20% από 300 ευρώ και πάνω.
 Μεσοπρόθεσμο (28,2 δις)
Ελάττωση εφάπαξ ανάλογα με τις εισφορές.
Ελάττωση επικουρικών ανάλογα με την ανταποδοτικότητα.
Ειδική εισφορά σύνταξης για μικρότερο από 60 και πάνω από 1.700 ευρώ και αύξηση εισφοράς αλληλεγγύης για πάνω από 1700 ευρώ.
Ελάττωση κύριας σύνταξης του ΟΓΑ.
Εισφορά αλληλεγγύης δημοσίων υπαλλήλων για ανεργία.
Εισφορά ελευθέρων επαγγελματιών για ανεργία.
Εισφορά ιδιωτικού τομέα για ανεργία.
Τώρα θα πρέπει να πούμε την αλήθεια στο τι έχουν ψηφίσει μέχρι τώρα τα ενοχικά κόμματα.

Μήπως απορείτε τι σχέση έχει ο Αντώνης Σαμαράς με την μασονία και τη λέσχη Bilderberg; Όλα τα μυστικά και ντοκουμέντα εδώ…ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΙΛΟΤΟΥΡΚΟΙ ΤΗΣ Ν.Α ΕΥΡΩΠΗΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΚΑΒΟΥΝ ΤΟ ΛΑΚΚΟ....
Να ποια είναι η Ορθοδοξία η οποία αγνοείται παντελώς από την συντριπτική πλειοψηφία των ανυποψίαστων νεοελλήνων (μέρος Α')
evraiomasonoi2

Ξεκινούν κινητοποιήσεις οι δικαστικοί

Ξεκινούν κινητοποιήσεις οι δικαστικοί Έντονες αντιδράσεις προκαλούν σε δικαστές και εισαγγελείς οι περικοπές των αποδοχών τους που σχεδιάζει η κυβέρνηση.   

Σάλος με την άρνηση της Χρυσής Αυγής να δώσει φαγητό σε αλλοδαπή

"ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΙ ΑΚΡΟΤΗΤΑ . ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΑΠ ΤΟ ΛΑ.Ο.Σ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ; ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΕ ΕΝΑ ΠΙΑΤΟ ΦΑΓΗΤΟ. ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ, ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΦΑΓΗΤΟ ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΛΟΔΑΠ
Ο ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΧΩΡΟ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΚΑΙ ΖΗΤΑ ΛΙΓΟ ΦΑΓΗΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΑ ΑΞΙΟ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ. ΑΠΕΛΑΣΗ ΜΕΝ, ΚΑΛΟ-ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΗ ΔΕ. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ. ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΕΛΑΣΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ.ΑΥΤΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΡΔΙΑ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΣΚΛΗΡΟΤΗΤΑ. ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΑΚΑΡΔΟ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΠΟΛΛΑ. ΑΠΕΛΑΣΗ ΟΧΙ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ."
Σάλος με την άρνηση της Χρυσής Αυγής να δώσει φαγητό σε αλλοδαπή 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΕΓΡΑΦΕ Ο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ!!!!


ΕΛ:Κοιτάξτε με τα ίδια σας τα μάτια τι έγραφε ο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ  στις 12/7/1935 για την Μικρασιατική καταστροφή...
"'Οχι μόνο δεν λυπηθήκαμε μα και την επιδιώξαμε"
Αυτό είναι το Κ.Κ.Ε. απ'αρχής της ιδρύσεως του εξυπηρετούσε τα συμφέροντα της Σοβιετικής Ενώσεως εις βάρος των Εθνικών μας συμφερόντων.Τα Σοβιέτ αποτελούν παρελθόν το Κ.Κ.Ε. γιατί εξακολουθεί και υπάρχει;;;Η απάντηση είναι απλή:γιατί έχει γίνει μέρος του συστήματος και αυτό εφάνη περίτρανα όταν ο καπετάν-Γιώτης(Φλωράκης) αυτός ο σφαγέας λαϊκών και κληρικών συμμάχησε με τον Βρυκόλακα της Ελληνικής πολιτικής,τον Μητσοτάκη(ΦΤΟΥ ΚΑΚΑ ΜΗ ΜΑΣ ΠΙΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ!).Η τελευταία προδοσία του Κ.Κ.Ε. εις βάρος της Ελληνικής Εργατικής Τάξης ήταν την ημέρα κατά την οποία στην Βουλή Εκείνων (σίγουρα πάντως όχι των Ελλήνων) εψηφίζετο το "Μεσοπρόθεσμο" όταν έβαλε το συνδικαλιστικό του όργανο να φυλάσσει την είσοδο του Κοινοβουλίου και κατόπιν συνεννοήσεως με τους συνήθεις αναρχοαπλύτους(βλέπε ΜΟΣΑΝΤ ΚΑΙ ΣΙΑ) κατάφεραν να διαλύσουν την μεγαλύτερη λαϊκή συγκέντρωση που έχει γίνει τις τελευταίες δεκαετίες στην χώρα μας.ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ Κ.Κ.Ε....


Η Ιστορία επαναλαμβάνεται ως φάρσα (κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, με αντιπολίτευση …”Χρυσή Αυγή”)


Η αξία του χρήματος: υπερπληθωρισμός στην Γερμανία της Βαϊμάρης
Το σενάριο έχει ως εξής: όχι κατ΄ ανάγκην λόγω κάποιου πιστωτικού γεγονότος, αλλά λόγω κάποιου κυρ-Φώτη ή τυχόν κυρ-Βαγγέλη πέφτει η κυβέρνηση. Κάποτε. Και προκηρύσσονται εκλογές.
Ακόμα και στην απίθανη περίπτωση που οι εκλογές έβγαζαν το ίδιο ακριβώς αποτέλεσμα με τις προηγούμενες, η τρικομματική κυβερνητική συνεργασία δεν θα διαλυόταν για να… ξαναστηθεί μετεκλογικά ως είχε. Αν η πρωθυπουργία Σαμαρά συνεχίσει ως έχει, δηλαδή στην καλύτερη περίπτωση μεταγγίζοντας συγκρατημένες βελτιώσεις, δεν θα μπορέσει να χαρίσει στην ΝΔ ποσοστό μεγαλύτερο από αυτό που κέρδισε στις τελευταίες εκλογές – που ακόμα και η διατήρηση αυτού του ποσοστού αποτελεί υπερρεαλιστικά αισιόδοξο σενάριο, όσο ακολουθείται η σημερινή πολιτική.
Το μόνο που μένει είναι η πρωτιά του ΣΥΡΙΖΑ, είτε με σχηματισμό κυβέρνησης συνεπικουρούντων και άλλων κομμάτων (που μάλλον μέχρι τότε το μέτωπο ΔΗΜΑΡ-ΠΑΣΟΚ θα έχει μετεξελιχθεί σε ενιαίο κόμμα) είτε, πολύ πιο απίθανο, με αυτοδυναμία.
Το κλειδί στο ερώτημα τί θα κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ ως κυβέρνηση με το Μνημόνιο κρύβεται στην προεκλογική δέσμευση ότι «δεν θα κάνουμε μονομερείς ενέργειες», που επαναλαμβάνουν κορυφαία στελέχη του. Ύστερα από μια προεκλογική περίοδο, όπου στελέχη του κόμματος έβγαιναν στα κανάλια με διαφορετική και αντιφατική γραμμή, αποφασίστηκε ότι λόγω του ενδεχομένου πρωτιάς πρέπει να υπάρξει ελαστικότητα και προσαρμοστικότητα στις θέσεις και ο ΣΥΡΙΖΑ κατέληξε στο «αλλαγή του Μνημονίου χωρίς μονομερείς ενέργειες». Αν αυτή η γραμμή τηρηθεί, συνεπάγεται μνημονιακή πολιτική (με αποχρώσεις, αλλά πάντως μνημονιακή).
Το ερώτημα δεν είναι με ποιό αίτημα θα πας στους Ευρωπαίους: εκεί ξέρουμε να απαντήσουμε όλοι. Το ερώτημα είναι, τί θα κάνεις αν σου απαντήσουν «όχι». Και η δέσμευση για την αποφυγή μονομερών ενεργειών σημαίνει την εξής και μόνον την εξής πολιτική: Μνημόνιο κι Άγιος ο Θεός.
Η Ελλάδα δεν έχει ουσιαστικό όπλο εκβιασμού, και πέρα από την θέληση της Μέρκελ, του Ολάντ ή των «αγορών» πρέπει να συνυπολογιστεί το ενδεχόμενο του «βέτο» σε ριζική αλλαγή του προγράμματος προσαρμογής από οποιαδήποτε χώρα με τέτοια εξουσία – ή η υπερψήφιση από τα διάφορα εθνικά κοινοβούλια, κάτι που καθιστά την αρνητική ευρωπαϊκή απάντηση σε άμεση -και όχι έξοχα διπλωματική- κλήση για «παζάρι» σχεδόν βέβαιη. Βάζοντας στην εξίσωση την λείανση της «αντισυστημικότητας» του ΣΥΡΙΖΑ κατά την προσπάθεια μεγέθυνσής του, όπου το «μπάτσοι-γουρούνια-δολοφόνοι» γίνεται «αστυνομικοί-αδέρφια-ψηφοφόροι», και αφ’ ης στιγμής τηρηθεί η γραμμή «όχι μονομερείς ενέργειες», καταλήγουμε στην αφανή μετεκλογική μνημονιακότητα του ΣΥΡΙΖΑ – ή έστω της πρότασης διακυβέρνησής του. Πόσω δε μάλλον αν κληθεί να συγκυβερνήσει ως ο κύριος εταίρος με το ΠΑΣΟΚ και την ΔΗΜΑΡ ή τις μελλοντικές μετεξελίξεις τους.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...