Παρασκευή, 28 Σεπτεμβρίου 2012

Εβραίοι: Ένα μυστήριο χιλιάδων χρόνων αποκαλύπτεται


Οι κοινότητες των Εβραίων ανά τον κόσμο δεν έχουν μόνο κοινή θρησκεία και άλλα έθιμα, αλλά επίσης ισχυρούς γενετικούς δεσμούς, σύμφωνα με την μεγαλύτερη έρευνα που έχει γίνει διεθνώς μέχρι σήμερα σχετικά με τον ιουδαϊκό λαό. Η γενετική ανάλυση αποκάλυψε επίσης σημαντική γενετική συγγένεια με μη ιουδαϊκούς πληθυσμούς: στην Ευρώπη οι στενότεροι γενετικοί συγγενείς των Ιουδαίων είναι οι Ιταλοί, ενώ στη Μέση Ανατολή οι Παλαιστίνιοι, οι Δρούζοι και οι Βεδουίνοι.

Η έρευνα, υπό τον γενετιστή Χάρι Όστρερ της Ιατρικής Σχολής του πανεπιστημίου της Νέας Υόρκης, σε συνεργασία με συναδέλφους του από το πανεπιστήμιο του Τελ Αβίβ, δημοσιεύτηκε στο αμερικανικό περιοδικό γενετικής "American Journal of Human Genetics", σύμφωνα με τα "Science" και "Nature". Η μελέτη έκανε ανάλυση του γονιδιώματος 237 ατόμων από επτά ιουδαϊκές κοινότητες στην Ελλάδα, την Τουρκία, το Ιράν, το Ιράκ, την Ιταλία, τη Συρία και την ανατολική Ευρώπη.

Εδώ και τουλάχιστον ένα αιώνα, οι ιστορικοί, γλωσσολόγοι και άλλοι ερευνητές διαφωνούν για το αν οι Ιουδαίοι (γύρω στα 13 εκατ. ανά τον κόσμο) αποτελούν μια ενιαία φυλετική ομάδα, έχουν απλώς μια κοινή θρησκευτική και πολιτισμική ταυτότητα ή κάτι άλλο. Οι ερευνητές σύγκριναν το γενετικό "προφίλ" των Εβραίων με μη Εβραίους κατοίκους των ίδιων χωρών, με βάση στοιχεία DNA από το Πρόγραμμα Ποικιλίας Ανθρωπίνου Γονιδιώματος, μια βάση δεδομένων με γενετικές πληροφορίες από όλο τον κόσμο. 

Μεταλλαγμένα και καρκίνος: νέα μελέτη, πολλά ερωτηματικάΜεγάλη διαμάχη έχει ξεσπάσει μεταξύ των επιστημόνων σχετικά με μια νέα μελέτη ειδικών του Πανεπιστημίου της Καν στη Γαλλία, η οποία έδειξε πως αρουραίοι που τρέφονταν με καλαμπόκι τροποποιημένο γενετικώς ώστε να είναι ανθεκτικό σε ένα ευρέως χρησιμοποιούμενο φυτοφάρμακο εμφάνισαν τεράστιους όγκους καθώς και σοβαρές οργανικές βλάβες.Σοβαρά ερωτήματα ασφάλειας 

Η μελέτη που δημοσιεύεται στην επιστημονική επιθεώρηση «Food and Chemical Toxicology» (γεγονός που σημαίνει ότι πέρασε από διαδικασία έγκρισης από ανεξάρτητους ειδικούς, όπως συμβαίνει πάντα προκειμένου να γίνει δημοσίευση ενός επιστημονικού άρθρου) εγείρει, σύμφωνα με τους δημιουργούς της σοβαρά ερωτήματα σχετικά με την ασφάλεια των «μεταλλαγμένων» τροφίμων. Επισημαίνεται ότι επικεφαλής της ερευνητικής ομάδας ήταν ο καθηγητής Ζιλ-Ερίκ Σεραλίνι, γνωστός για τις απόψεις του κατά της γενετικής τροποποίησης των τροφίμων.

Από τη μελέτη που είναι η πρώτη κατά την οποία αρουραίοι που κατανάλωναν γενετικώς τροποποιημένο καλαμπόκι παρακολουθήθηκαν καθ’όλη τη διάρκεια της ζωής τους (περί τα δύο χρόνια), προέκυψε ότι τα ζώα παρουσίασαν σε πολύ αυξημένη συχνότητα όγκους στον μαστό, αλλά και σοβαρές βλάβες στο ήπαρ και στους νεφρούς σε σύγκριση με μια άλλη ομάδα ελέγχου. Σημειώνεται ότι μέχρι σήμερα, οι μελέτες σχετικά με την ασφάλεια των γενετικά τροποποιημένων τροφίμων βασίζονταν σε παρακολούθηση αρουραίων που δεν διαρκούσε περισσότερες από 90 ημέρες. 

Βίντεο - Σοκ: Ισλαμιστής σφάζει μπροστά στο πλήθος την γυναίκα του! ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΣΑΜΑΡΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΝΟΙΞΕ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣΒίντεο - Σοκ: Ισλαμιστής σφάζει μπροστά στο πλήθος την γυναίκα του!
To φρικιαστικό αυτό γεγονός γίνεται με τις επευφημίες του συγκεντρωμένου πλήθους που επικροτεί την αρρωστημένη ενέργεια του ισλαμιστή.
Προσοχή: To βίντεο που ακολουθεί περιέχει σκληρές εικόνες.

Οι ελληνικές τράπεζες πίσω από το σκάνδαλο των Βουλγαράκη και Μεϊμαράκη με το ξέπλυμα 10 δις ευρώ


Δεν το περίμενες Βαγγέλη μου ότι οι τραπεζίτες που πληρώσατε σε Ευρώ τώρα θέλουν δραχμή; (Η είδηση πίσω από την "είδηση")
Διαβάστε το μέχρι τέλους.
Ξιφουλκεί ο Μεϊμαράκης και οι λοιποί προς πάσα κατεύθυνση, αναμασώντας κάτι περί “σχεδίου αποσταθεροποίησης”. Ακόμα όμως και στον πρωτοσέλιδο διασυρμό, οι διασυρόμενοι εμφανίζουν μία πρωτόγνωρη δειλία να κατονομάσουν τους δήμιούς τους. Ας το κάνουμε λοιπόν εμείς, αφού εσείς, οι επαγγελματίες του πολιτικού συστήματος που συνθλίβεστε ακόμα παραμένετε σιωπηλοί.Τι υποστηρίζουν οι καταγγέλλοντες; Ότι οι συγκεκριμένοι πολιτικοί μαζί με άλλους, έκαναν ξέπλυμα βρώμικου χρήματος της τάξεως των 10 δις, μέσω συγκεκριμένων τραπεζών. Τα στοιχεία είναι εκκωφαντικά για όποιον έχει στοιχειώδη λογική:

Λένε οι καταγγέλλοντες ότι τους πήγε κανένας Μεϊμαράκης, Λιάπης ή Βουλγαράκης με καμιά βαλίτσα Ευρώ ώστε να την ξεπλύνουν;

ΟΧΙ. Τα ονόματα των πολιτικών εμπλέκονται όπως υποστηρίζουν από λεγόμενα και συμφραζόμενα του κυρίου Καρούζου.

Άρα; Υπάρχει μόνο μία σταθερά. Οι τράπεζες για τις οποίες είναι το πλυντήριο για τον όποιον πολιτικό ενεπλάκη, εφ’ όσον οι καταγγέλλοντες δεν είναι φαντασιόπληκτοι. ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ έδιναν τα δάνεια για τις αγορές των ακινήτων, οι τράπεζες αποτιμούσαν την αξία των ακινήτων, οι τράπεζες εκταμίευαν, οι τράπεζες υποδέχονταν μισθώματα ή όποια έσοδα, οι τράπεζες τα απέδιδαν ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ή αχυράνθρωπο τα εισέπραττε.

Κοινώς, οι τράπεζες γνώριζαν και αν αποδειχτούν έκνομες πράξεις, υπέθαλπταν την όποια κακουργηματική δραστηριότητα.
Οι τράπεζες που εάν ένας απλός πολίτης πάει να καταθέσει 1600 Ευρώ θα του ψάξουν και τα εσώρουχα, φέρονται κινητήριος μοχλός ενός ανεξέλεγκτου χορού δισεκατομμυρίων.

Οι τράπεζες που έλαβαν πακτωλούς ΔΗΜΟΣΙΟΥ χρήματος από το ίδιο το πολιτικό σύστημα, χωρίς να διωχθεί κανείς τους. Και θα αναρωτηθείτε “μα δεν υπάρχει ελεγκτική αρχή”; Είναι δυνατόν να δρουν ανεξέλεγκτα;

Μα και βέβαια υπάρχει. Ο κύριος Προβόπουλος. Εάν αποδειχθεί λοιπόν η ορθότητα των καταγγελιών, ο κύριος Προβόπουλος θα φέρει την κύρια ευθύνη αφού δεν είναι δυνατόν η ΤτΕ να παρακολουθεί τα χιλιάρικα και να αφήνει ανεξέλεγκτα τα δισεκατομμύρια.

Τι είχε προβλέψει ο Πατροκοσμάς;

Τι είχε προβλέψει ο Πατροκοσμάς;

Διαβάστε τι αποκαλύπτουμε μέσα στο βιβλίο μας «Ο Άγνωστος Πατροκοσμάς» για μία επίκαιρη προφητεία του Αγίου Κοσμά του Αιτωλούν σχετικά με τους έκτακτους φόρους στα πολυτελή σπίτια και τόσα άλλα δυσβάστακτα οικονομικά μέτρα, που επέβαλε η Κυβέρνηση!
"Σπίτια μεγάλα μη κάμνετε. Λιάσες να κάμνετε να μη σας έρχονται μέσα". Η φωτογραφία «μιλάει» από μόνη της!.. Ο αδελφός του γράφοντος, Ανδρέας Σακκέτος, γονατιστός και πίσω του ο άλλος αδελφός μας, Δημήτριος Σακκέτος, με τον γιό του Παναγιώτη, μπροστά στο χαμηλοτάβανο σπίτι, που γεννηθήκαμε, στο Βεσίνι Καλαβρύτων, πριν γίνει η αναπαλαίωσή του, το 1987.
66. "Σπίτια μεγάλα μη κάμνετε. Λιάσες να κάμνετε να μη σας έρχονται μέσα".

Tα ονόματα των πολιτικών που ερευνώνται από το ΣΔΟΕ είναι:

Σύμφωνα με ρεπορτάζ που δημοσιεύθηκε στην ιστοσελίδα zougla.gr. 

-Πάνος Καμμένος, πρόεδρος του κόμματος «Ανεξάρτητοι Έλληνες».

-Νικήτας Κακλαμάνης, βουλευτής Ν.Δ.


-Αθανάσιος Νάκος, αντιπρόεδρος της Βουλής.

-Γιώργος Βουλγαράκης

-Μιχάλης Λιάπης, πρώην υπουργός Μεταφορών και Πολιτισμού.

-Άρης Σπηλιωτόπουλος, βουλευτής Β' Αθηνών με τη Νέα Δημοκρατία.

-Μιχάλης Καρχιμάκης, πρώην γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ.

-Σπήλιος Σπηλιωτόπουλος, πρώην βουλευτής της Ν.Δ.

-Νίκος Κωνσταντόπουλος, πρώην αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ.

-Ελισάβετ Βόζενμπεργκ, πρώην βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία.

Τυχαίο; Δεν νομίζω! (στο τέλος είναι το καλό...)


Η κυρία που βλέπετε στη φωτογραφία είναι η Τουρκάλα δημοσιογράφος
Zeyno Baran
η οποία, στις 14 Μαρτίου 2007, έγραψε στο Αμερικανικό περιοδικό NATIONAL REVIEW, ένα άρθρο για τον αγωγό Μπουργκάς - Αλεξανδρούπολη, στο οποίο προειδοποιεί την Ελλάδα για τους κινδύνους της Ελληνορωσικής συμφωνίας και ουσιαστικά ρίχνει την πρώτη προειδοποιητική βολή προς Καραμανλή, να μην κάνει κακές παρέες (βλέπε Πούτιν).

Βάση υδροπλάνων στην Αλεξανδρούπολη.Ο ομογενής επιχειρηματίας κ. Μιχάλης Πατέλης από τον Καναδά επισκέφτηκε την Αλεξανδρούπολη και παρουσίασε το επενδυτικό του ενδιαφέρον στον Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης κ. Ευάγγελο Λαμπάκη και τον πρόεδρο του ΟΛΑ κ. Χρήστο Σκεύα.
Ο κ. Πατέλης επίσης συναντήθηκε και με τον κ Κώστα Χατζηκωνσταντίνου, πρόεδρο των Ξενοδόχων Θράκης.
Η επένδυση για τη δημιουργία βάσης αεροπορικού δικτύου με υδροπλάνα

Τούρκοι περιπολούν στην Ζουράφα (Λαδόξερα)Κι ενώ χαρήκαμε με την έναρξη των εργασιών στην σημαντικότατη (για εθνικούς, γεωπολιτικούς και οικονομικούς λόγους) νησίδα Ζουράφα, η εξέλιξη ήρθε να επιβεβαιώσει τους χειρότερους φόβους όλων μας, αφού φαίνεται πως η Τουρκία δεν αναγνωρίζει τα Ελληνικά θαλάσσια δικαιώματα που προκύπτουν από την συγκεκριμένη νησίδα.
Και σαν να μην ήταν μόνο αυτό, διακόπηκαν προσωρινά οι εργασίες επανατοποθέτησης του Φάρου στη Λαδόξερα (Ζουράφα) λόγω έντονου κυματισμού που δυσκόλευε το έργο του συνεργείου κατασκευής.
Το συνεργείο κατασκευής παραμένει στη Σαμοθράκη περιμένοντας καλύτερες καιρικές συνθήκες για να ολοκληρώσει το έργο του.
Όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες που αποδεικνύουν το στάδιο της κατασκευής.
Οι Τούρκοι, όμως, παρακολουθούν σε απόσταση αναπνοής… και από ότι φαίνεται εντός των Χωρικών Υδάτων της Ελλάδος, ενώ τα σκάφη του Λιμενικού είναι δίπλα από το Τουρκικό όπως φαίνεται στις φωτογραφίες.

Δυστυχώς, η συγκεκριμένη οπτική – φωτογραφική μαρτυρία, αποδεικνύει πως όχι μόνο οι Τούρκοι δεν θεωρούν ως Ελληνική επικράτεια τον θαλάσσιο χώρο της Ζουράφας, αλλά οι Ελληνικές αρχές δεν τους εκδιώκουν… Γεγονός που μαρτυρά πως η νησίδα Ζουράφα είναι αμφισβητήσιμη περιοχή (γκρίζα ζώνη), αποδεκτή από την Ελληνική πλευρά.

Παράνομη η εγκατάσταση βιομετρικού συστήματος στο λιμάνι Ηρακλείου.. Από τον Πρασινοφρουρο υπευθυνο του Ο.Λ.ΗΔεν επέτρεψε η Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα την εγκατάσταση βιομετρικού συστήματος στο λιμάνι του Ηρακλείου για τον έλεγχο τήρησης του ωραρίου των εργαζομένων στον Οργανισμό Λιμένος Ηρακλείου.
Ο επίμαχος Οργανισμός κατέθεσε στην Αρχή αίτηση προκειμένου να του χορηγηθεί άδεια εγκατάστασης και τήρησης αρχείου βιομετρικών δεδομένων με σκοπό τον έλεγχο τήρησης του ωραρίου εργασίας των απασχολούμενων στο λιμάνι του Ηρακλείου.
Ειδικότερα, η λειτουργία του συστήματος βασίζεται στη βιομετρική μέθοδο της «γεωμετρίας παλάμης» και τα δεδομένα αποθηκεύονται σε κεντρική βάση δεδομένων. Κάθε εργαζόμενος έχει εγγραφή στο βιομετρικό σύστημα.
Έτσι, είναι δυνατή η ταυτοποίηση των υπαλλήλων που εισέρχονται ή εξέρχονται από τις εγκαταστάσεις του λιμανιού, ενώ σε συνδυασμό με το σύστημα ωρομέτρησης βάσει μαγνητικής κάρτας είναι δυνατός ο έλεγχος του ακριβούς χρόνου προσέλευσης και εξόδου (τήρηση του ωραρίου). Τα βιομετρικά δεδομένα της κεντρικής βάσης θα διατηρούνται για αόριστο χρονικό διάστημα, ενώ τα δεδομένα που αφορούν την τήρηση του ωραρίου θα συνδέονται με το σύστημα υπολογισμού της μισθοδοσίας και θα καταστρέφονται ανά δίμηνο.
Η Αρχή, υπογραμμίζει ότι το επίμαχο σύστημα αποσκοπεί, όπως αναφέρει ο Οργανισμός Λιμένος Ηρακλείου στον έλεγχο τήρησης του ωραρίου από τους εργαζόμενους.
Το σύστημα εφαρμόζεται συμπληρωματικά της χρήσης μαγνητικών καρτών για τον έλεγχο πρόσβασης των υπαλλήλων στον χώρο εργασίας τους (είσοδος - έξοδος). Επιπρόσθετα, το σύστημα ελέγχει και τη μετακίνηση των υπαλλήλων εντός των χώρων του λιμανιού (εγκαταστάσεις διοίκησης, αποθηκών, τελωνείου κ.λπ.).

26-09-89 κάποιοι έφαγαν τον… Μπακογιάννη
Το 1974, με τη μεταπολίτευση, ο Παύλος Μπακογιάννης επέστρεψε στην Ελλάδα, ανέλαβε Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής του Εθνικού Ιδρύματος Ραδιοφωνίας Τηλεόρασης και τον Νοέμβριο της ίδιας χρονιάς παντρεύτηκε με την …Ντόρα Μητσοτάκη.
Εργάσθηκε στην εφημερίδα «Το Βήμα», έγινε αργότερα εκδότης - διευθυντής του εβδομαδιαίου περιοδικού «ΕΝΑ», το 1985 ανέλαβε πολιτικός σύμβουλος του τότε Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κωνσταντίνου Μητσοτάκη και τον Ιούνιο του 1989 εκλέχθηκε βουλευτής της μονοεδρικής περιφέρειας Ευρυτανίας.
Την Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου 1989, στις 7.58 το πρωί, τρεις ένοπλοι τον πυροβόλησαν με δύο 45άρια πιστόλια και τον τραυμάτισαν θανάσιμα στην είσοδο του γραφείου του στην οδό Ομήρου στο Κολωνάκι......Ο βουλευτής μεταφέρθηκε στον «Ευαγγελισμό», όπου εξέπνευσε μία ώρα αργότερα. «Αποφασίσαμε λοιπόν να εκτελέσουμε τον απατεώνα και ληστή του λαού Μπακογιάννη. Ο κύριος αυτός είναι υπεύθυνος όχι μόνο γιατί έκλεψε τα πρώτα 60 εκατομμύρια του ιδρυτικού κεφαλαίου της Γραμμής αλλά και για τις εκατοντάδες εκατομμύρια που είτε έκλεψε μαζί με τον συνεργάτη του Κοσκωτά για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου Γραμμής, αλλά και για την αγορά μέσω της Γραμμής της Τράπεζας Κρήτης» (απόσπασμα από τη 12σέλιδη προκήρυξη με ημερομηνία 18.9.1989 που εστάλη στην «Ελευθεροτυπία» στις 9 Οκτωβρίου 1989).

Βάζουν την ...ταφόπλακα στους… νεκρούς Έλληνες .
Φορολογική βόμβα στους ..κοιμώμενους  Έλληνες, προβλέπει το πακέτο που αποφάσισαν οι τρεις δήθεν πολιτικοί αρχηγοί κατόπιν εντολών που έλαβαν από την τρόικα. Δεν έφταναν οι δραματικές περικοπές σε μισθούς, συντάξεις και επιδόματα τώρα αποκαλύπτεται ότι και τα φορολογικά μέτρα θα είναι δυσβάσταχτα.
Προβλέπεται επίσης αύξηση στους φόρους των τσιγάρων, φορολόγηση 4% στα ηλεκτρονικά παιχνίδια του ΟΠΑΠ. Σοκ και για όσους έκαναν το λάθος να έχουν παιδιά. Καταργείται το επιπλέον αφορολόγητο για μισθωτούς και συνταξιούχους που έχουν τέκνα.
Αποχαιρετίστε δηλαδή φραπεδόμαγκες και το τελευταίο σας ευρώ. Η χώρα θα βυθιστεί ακόμη πιο βαθειά στην ύφεση και την ανεργία εξαιτίας της εμμονής της τρόικα στην λιτότητα.
Ένα βήμα πριν την τελική συμφωνία για το σκληρό πακέτο των νέων μέτρων ύψους 11,6 δισ. ευρώ βρίσκονται οι τρεις αρχηγοί, καθώς...τα περισσότερα μέτρα έχουν πλέον συμφωνηθεί, όπως επίσης και οι αλλαγές στην φορολογία.
Δείτε τι προβλέπει το πακέτο.
Συντάξεις
Κύριες και επικουρικές συντάξεις: Κλιμακωτές μειώσεις
Δώρα συνταξιούχων: Καταργούνται εκτός του ΟΓΑ
Συντάξεις ΟΓΑ: Μειώνονται κατά 30 ευρώ
Εφάπαξ: Μειώνονται κατά 20-30% σε 22 Ταμεία. Επιπλέον, επιβάλλεται εισφορά σε όσους πήραν αυξημένο εφάπαξ τα προηγούμενα χρόνια.
Όρια ηλικίας: Αυξάνεται το γενικό όριο συνταξιοδότησης στα 67 από τα 65.
Έτη ασφάλισης: Αυξάνονται στα 20 από τα 15 έτη που απαιτούνται για τη συνταξιοδότηση.
Συντάξεις ανύπαντρων θυγατέρων: Πλαφόν στα 720 ευρώ.
Συνταξιούχοι ειδικών μισθολογίων: Μειώνονται λόγω της κατάργησης των ειδικών μισθολογίων.
Συντάξεις ενστόλων: Μείωσης λόγω κατάργηση της αυτόματης μισθολογικής προαγωγής
Φορολογία
Ελεύθεροι επαγγελματίες: Καταργείται το αφορολόγητο για τους ελεύθερους επαγγελματίες
Ενιαίος συντελεστής 30-35% για την φορολόγηση των ελεύθερων επαγγελματιών από το πρώτο ευρώ
Αύξηση της παρακράτησης φόρου στα εισοδήματα από εμπορικές επιχειρήσεις και ελευθέρια επαγγέλματα στο 20-25%
Αγρότες: Φορολόγηση με λογιστικό τρόπο (τήρηση βιβλίων)
Νέα φορολογική κλίμακα από 1η Ιανουαρίου 2013 με λιγότερα κλιμάκια για μισθωτούς συνταξιούχους
Μείωση του ανώτατου φορολογικού συντελεστή στο 30-35% για μισθωτούς-συνταξιούχους. Αφορά όσους δηλώνουν πάνω από 100.000 ευρώ.
Μισθολογικό κόστος στο Δημόσιο
Ειδικά μισθολόγια: Μειώνονται οι αποδοχές ένστολων, δικαστικών, γιατρών ΕΣΥ, διπλωματών κα.
Δώρα: Καταργούνται πλήρως τα δώρα (χριστουγέννων, πάσχα, επίδομα αδείας) στους δημοσίους υπαλλήλους
ΔΕΚΟ: Προχωρά η εφαρμογή του ενιαίου μισθολογίου στις ΔΕΚΟ
Εφεδρεία: Εφαρμόζεται νέου τύπου εργασιακή εφεδρεία στους δημοσίους υπαλλήλους με διαθεσιμότητα 15.000 υπαλλήλων τα επόμενα δύο χρόνια
Επιδόματα: Μείωση 50% των επιδομάτων για τμηματάρχες, διευθυντές και γενικούς διευθυντές
Μισθολογικές προαγωγές: Καταργούνται για τα σώματα ασφαλείας
Κοινωνικά επιδόματα
Προνοιακά επιδόματα: Θα δίνονται με εισοδηματικά κριτήρια
ΕΚΑΣ: Θα δίνεται μόνο σε όσους έχουν συμπληρώσει τα 64 έτη (από 60 που είναι σήμερα).
Εποχιακά επιδόματα: Πλήρης κατάργηση και αντικατάστασή τους με ειδικά επιδόματα ανεργίας
Νεφροπαθείς: Μείωση δαπανών για τη μετακίνησή τους
Φοροαπαλλαγές: Μειώνονται διάφορες φοροαπαλλαγές κοινωνικού χαρακτήρα. Διατηρούνται για αναπηρία άνω του 67%, τυφλούς και νεφροπαθείς
Υγεία
ΟΓΑ: Αυξάνονται οι εισφορές των συνταξιούχων του ΟΓΑ
Μειώνεται η φαρμακευτική δαπάνη
Δημόσιο – Δήμοι
Καταργούνται ή συγχωνεύονται νομικά πρόσωπα δημοσίου και ιδιωτικού δικαίου
Εισιτήρια: Αυξάνεται η τιμή των εισιτηρίων στα Μέσα Μεταφοράς κατά 25%
ΚΑΠ: Μειώνονται οι Κεντρικοί Αυτοτελείς Πόροι (ΚΑΠ)
Μειώνονται τα επενδυτικά κεφάλαια για τους Δήμους

Ετοιμάζει για …πούλημα το…. ΤΗΛΕΑΣΤΥ
Μετά την συντριβή τού κόμματός του ΛΑΟΣ στις εκλογές αποφάσισε να τα ξεπουλήσει όλα, και να το ρίξει στις ..μπίζνες.
Μετά την συχνότητα τού Ραδιοφωνικού του σταθμού πουλάει τώρα και την συχνότητα τού τηλεοπτικού σταθμού πού του δώρισε η αείμνηστη Μαρίκα Μητσοτάκη επι Πρωθυπουργίας του Επίτιμου.. μάλλον στον …Μαρινάκη, που είναι και του..κλίματος…. αγίας οικογένειας.
Για αυτό τον λόγο κάνει προσπάθεια απογαλακτισμού και κατεύθυνσης, μετατρέποντας το σε life style κανάλι με τον τίτλο ...«ΑΡΤ». Ο ίδιος ο Καρατζαφέρης πέραν από την... πώληση της «δημόσιας συχνότητας» θα κρατήσει παραδειγματισμένος από τον Βασίλη Λεβέντη στο ΕΧΤΡΑ, αφού έχουν πλέον  εξάλλου και ίδια εκλογικά ποσοστά , την δική του εκπομπή.
 «σταθερή αξία» και στο νέο ιδιοκτησιακό καθεστώς θα είναι η …υπάλληλος της βουλής… Μαρία Μπεκατώρου...!!!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...