Τρίτη, 2 Οκτωβρίου 2012

Κατατέθηκαν τα 600 δισεκατομμύρια από τους Ομογενείς! Δλδ τώρα ΔΕΝ χρωστάμε τίποτα; ΠΟΙΟΙ είναι οι όροι.Σε μία κατάμεστη αίθουσα γνωστού ξενοδοχείου της Αθήνας, η ομάδα Ε.Ν.D. (End National Debt –Τέλος Δημόσιου Χρέους), απαρτιζόμενη από Έλληνες του απόδημου ελληνισμού, παρουσίασε στο κοινό την δυνατότητά της να εξαγοράσει ακόμη και αύριο, το δημόσιο χρέος της Ελλάδος.Το ίδιο μπορεί να κάνει και με το χρέος της Κύπρου. Οι κ.κ. Σόρας και Λαμπράκης που ηγούνται της προσπάθειας της E.N.D. έδωσαν και τα σχετικά αποδεικτικά στοιχεία. Έχουν ήδη καταθέσει τα χρήματα και συγκεκριμένα 600 δισεκατομμύρια δολάρια για την Ελλάδα και 50 δισεκατομμύρια δολάρια για την Κύπρο, σε τράπεζες του Τορόντο και του Οντάριο του Καναδά αντίστοιχα.
Στην ομιλία τους η οποία είχε έντονα πατριωτικό χαρακτήρα, τόσο ο κ. Σόρας όσο και ο κ. Λαμπράκης,...
τόνισαν ότι απευθύνονται στους ελεύθερους Έλληνες πολίτες, οι οποίοι θα παραμείνουν ελεύθεροι. «Αυτό τον τόπο δεν θα τον πτωχεύσουν επειδή το θέλουν κάποιοι. Θα παραμείνει ελεύθερος και θα διαφεντεύεται από τους Έλληνες».

Ο κ. Σόρας συγκεκριμένα είπε: «Δεν Θα μπορούσαν να πτωχεύσουν την Ελλάδα, γιατί είναι ήδη κατατεθειμένα 600 δις δολάρια κατατεθειμένα στο λογαριασμό της Ελληνικής Δημοκρατίας με κάποιους όρους. Ο βασικός όρος είναι να γίνει εξονυχιστικός λογιστικός έλεγχος για το που πήγαν τα λεφτά. Διότι εμένα δεν μου βγαίνει ο λογαριασμός. Και αυτοί που μαγειρέψανε το έλλειμμα θα λογοδοτήσουν. Μ' ενδιαφέρει, αυτός που έφερε εδώ τη χώρα, τι κακό έχει κάνει στην χώρα με την υπογραφή του».

ΦΡΙΚΗ !! Κρεοπωλείο με... «ανθρώπινα» μέλη. Φωτογραφίες και βίντεο από την κρεαταγορά Smithfield του Λονδίνου. Τα χέρια 5,99 λίρες, τα πόδια 6 λίρες και οι μπριζόλες 2,99.


Κρεοπωλείο με... «ανθρώπινα» μέλη
Μπορεί το σκηνικό να θύμιζε πλάνο από ταινία τρόμου αλλά κομμάτια ανθρώπινου σώματος πωλούνταν σε… προσφορά αυτό το Σαββατοκύριακο στη γνωστή αγορά κρεάτων του Λονδίνου Smithfield. 

ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ ΣΕ ΕΝΑ ΣΤΑ ΔΥΟ ΕΝΕΧΥΡΟΔΑΝΕΙΣΤΗΡΙΑ

Ένα στα δύο ενεχυροδανειστήρια παρανομεί, όπως διαπίστωσε έλεγχος του ΣΔΟΕ, τα αποτελέσματα του οποίου ανακοίνωσε ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας απαντώντας σε ερωτήσεις βουλευτών της ΔΗΜΑΡ και της ΝΔ σχετικά με τα ανταλλακτήρια χρυσού και τα ενεχυροδανειστήρια. 

Σε 175 ανέρχονται τα ενεχυροδανειστήρια και σε 97 οι επιχειρήσεις αργυραμοιβών που έκαναν έναρξη εργασιών στις αρμόδιες Δ.Ο.Υ. έως και την 31.7.2012, σύμφωνα με στοιχεία του υπουργείου Οικονομικών....

Όπως αναφέρει σε έγγραφό του που διαβιβάστηκε στη Βουλή, ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας, από τις προαναφερόμενες επιχειρήσεις έχουν ελεγχθεί μέχρι στιγμής 100 επιτηδευματίες, στο πλαίσιο ειδικού επιχειρησιακού σχεδίου δράσης του ΣΔΟΕ, στους οποίους παρατηρήθηκε παραβατικότητα σε ποσοστό 50% και όπως τονίζει ο κ. Στουρνάρας οι έλεγχοι συνεχίζονται και στους υπόλοιπους. 

Έ, όχι!!

Η σύζυγος Μιχαλιολάκου σε επιτροπή κατά του ρατσισμού!


 
ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ  ΦΑΤΣΑ ΦΟΡΑ


Φαντάζει απίστευτο… αλλά είναι πέρα για πέρα αληθινό!

Η σύζυγος του Νίκου Μιχαλολιάκου, Ελένη Ζαρούλια, θα συμμετάσχει σε επιτροπή κατά του ρατσισμού και της ξενοφοβίας!

Μπορούμε να ταξιδέψουμε στον χρόνο;
Σύμφωνα με τον Αϊνστάιν ότι ο χρόνος δεν είναι μια ευθεία γραμμή αλλά κάνει καμπύλη. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα την μετάβαση στο παρελθόν ή στο μέλλον. Θα πείτε παραμύθια....

Το πρώτο επίσημο πείραμα έγινε το γνωστό πείραμα της ¨Φιλαδέλφειας¨ όπου εξαφάνισαν ένα πλοίο κάτω υπό την καθοδήγηση του Αϊνστάιν. Επειδή είχαμε θύματα ο Αϊνστάιν σταμάτησε το πείραμα γιατί δεν είμαστε ώριμοι για τέτοια πράγματα.

ΧΑΡΙΤΩΜΕΝΕΣ ΔΙΔΑΧΕΣ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΟΣ ΠΑΪΣΙΟΥΗ φαγωμάρα των Ελλήνων
Οι Τούρκοι μόνοι τους δεν μπορούσαν να φάνε τους Έλληνες, αν οι Έλληνες δεν ήταν φαγωμένοι μεταξύ τους.

Άμυνα κατά του Διαβόλου
Να κλείνετε τις πόρτες και τα παράθυρα να μην μπαίνει απ' εκεί ο Διάβολος. Εκεί είναι τα αδύνατα σημεία. Εάν αφήσεις μια σχισμή, μπορεί να μπει και να σου κάνει ζημιά. Εγώ αγωνίζομαι όλο το εικοσιτετράωρο, για να κλείσω όλες τις πόρτες του Σατανά («πόρτες και παράθυρα» είναι οι αισθήσεις).

Η ευχή αγιάζει
Όταν η νοικοκυρά λέει την ευχή, κάνοντας τις δουλειές του σπιτιού, όλα αγιάζονται. Και το φαγητό της και αυτοί που τρώνε το φαγητό της.

Πρόσκληση από τον πάπα
Αμερικανίδα καθηγήτρια διαβίβασε σε Ορθόδοξο κληρικό την επιθυμία του πάπα να προσκαλέσει τον Γέροντα Παΐσιο και Γέροντα Πορφύριο να πάνε στο Βατικανό. Η απάντηση και των δύο ήταν η εξής:
Όχι δεν μπορούμε να πάμε.
Διότι η Ρωμαιοκαθολική Εκκλησία και ό Πάπας δεν είναι έτοιμοι. Έχουν πολύ εγωισμό. Όχι μόνο θέλουν να μας υποτάξουν, αλλά και δεν πιστεύουν ότι έχουμε την αλήθεια εμείς. Δεν χρειάζεται να πάμε. Καλύτερα θα βοηθήσουμε την υπόθεση με την προσευχή μας.

Δεν αγιάζονται όλα
Μόνον αυτά που δέχονται αγιασμό, αυτά μόνο αγιάζονται. Όπως το νερό, δέχεται αγιασμό και γίνεται Αγιασμός τα ούρα δεν δέχονται αγιασμό. Η πέτρα με θαύμα γίνεται ψωμί. Η ακαθαρσία δεν δέχεται αγιασμό.

Η μάχαιρα τον Προφήτη Ηλία
Γέροντα, το απολυτίκιο του Προφ. Ηλία λέει ότι είναι ο «δεύτερος Πρόδρομος της παρουσίας Χριστού». Θα έρθει ο Προφήτης Ηλίας στη γη;
Ο Προφήτης Ηλίας τροχάει τώρα τη μάχαιρα. Πρώτα θα αρχίσει από τους Πατριάρχες, Δεσποτάδες, παπάδες, μοναχούς.

Οι μιναρέδες της Πόλης
- Γέροντα, είπατε ότι θα πάρουμε την Πόλη. Τι θα γίνουν οι μιναρέδες της; Θα τους γκρεμίσουμε; Θα γίνουν καμπαναριά;
- Γέροντας (χαμογελώντας):Όχι! θα γίνουν στύλοι για τους Στυλίτες και θα κρέμονται τα κομποσχοίνια μέχρι κάτω!

Κώλυμα ιεροσύνης
- Γέροντα, αφού η εξομολόγηση τα σβήνει όλα, τότε γιατί αυτός που κάνει μεγάλη σαρκική αμαρτία δε μπορεί να γίνει ιερέας;
- (Εκείνη τη στιγμή ο γέροντας έτυχε να κρατάει δύο ανοξείδωτα κύπελλα που κερνούσε νερό στους προσκυνητές). Δε μου λες, αν το κύπελλο σπάσει και το ηλεκτροκολλήσω τότε δε θα γίνει γερό;
- Ναι, και μάλιστα πιο γερό από ότι ήταν πριν.
Τότε, να που το ένα με την κόλληση έγινε πολύ γερό, ενώ το άλλο, που δεν έχει κόλληση, δεν είναι μεν τόσο γερό, αλλά είναι απείραχτο. Όταν έλθει ό Βασιλιάς, με ποιο ποτήρι θα του δώσουμε να πιει νερό;
- Με το δεύτερο, το απείραχτο, που δεν έχει κολληθεί.
- Ε, για αυτό κάνουμε ιερείς εκείνους, που δεν έκαναν αμαρτία ασχέτως εάν δεν είναι τόσο θερμοί, όσο εκείνοι που έκαναν αμαρτία.

ΠΡΟΣΟΧΗ! ΟΔΗΓΙΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΠΛΑΚΩΘΟΥΝ ΣΤΑ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΑΡΑΒΕΣ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΙ...! ΟΧΙ ΜΠΥΡΕΣ... ΟΧΙ ΜΠΥΡΕΣ...!Αν καταφέρετε να επιζήσετε στην περίπτωση πυρηνικής καταστροφής, μην σπεύσετε να το γιορτάσετε με μια παγωμένη
μπύρα. Η σύγχρονη επιστήμη καταρρίπτει τα αποτελέσματα μιας παλιάς έρευνας του αμερικανικού στρατού, η οποία κατέληγε ότι στο συμπέρασμα ότι τα εμφιαλωμένα ποτά είναι ασφαλή για κατανάλωση όταν το πυρηνικό μανιτάρι κατακαθίσει.

Οι θεωρίες συνωμοσίας πίσω από την 11η ΣεπτεμβρίουΈντεκα χρόνια μετά την επίθεση, οι δύσπιστοι συνεχίζουν να αμφισβητούν την επίσημη εκδοχή των γεγονότων διακινώντας σενάρια που βρίσκουν αξιοσημείωτη απήχηση στην αμερικανική κοινή γνώμη.

Τι συνέβη πραγματικά στις 11/9/2001; Οι Δίδυμοι Πύργοι στη Νέα Υόρκη κατέρρευσαν εξαιτίας της πρόσκρουσης των αεροπλάνων, ή κατεδαφίστηκαν με ελεγχόμενες εκρήξεις; Τι χτύπησε το Πεντάγωνο; Γιατί δεν αναχαιτίστηκαν τα αεροσκάφη που είχαν καταλάβει οι τρομοκράτες;


Οι θεωρίες συνωμοσίας για το πώς καταλήξαμε στην τραγωδία του 2001 και τι ακριβώς συνέβη εκείνη την αποφράδα ημέρα, άρχισαν να κυκλοφορούν λίγες ώρες μετά τις επιθέσεις κι εξακολουθούν να εξάπτουν τη φαντασία, επανερχόμενες στο προσκήνιο, δέκα χρόνια μετά. Εκατοντάδες βιβλία, πλήθος κειμένων και βίντεο στο Διαδίκτυο -όπως το «Loose Change 9/11»- συνεχίζουν να θέτουν ερωτήματα και να εστιάζουν σε ομολογουμένως σκοτεινά σημεία, εντοπίζοντας αντικρουόμενες αναφορές, ή κρίνοντας παραπλανητικές τις επίσημες εκθέσεις.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...