Τετάρτη, 3 Οκτωβρίου 2012

Καραγκιόζηδες αποκάλεσε ο Άδωνις τους ομογενείς με τα 600 δις "καβάτζα"..που θα μας "σώσουν"... Μετά την τράπεζα ΑΝΑΤΟΛΗ και τα τρις ήρθαν οι ομογενείς..με τα δις...
Οι επόμενοι αν δεν είναι οι πρίγκηπες του Τσάκα θα είναι σίγουρα οι ΕΛ που θα έρθουν από τον Σείριο με φορτωμένο το αστρόπλοιο με χρυσό και διαμάντια.
Αυτό μάλλον θα κατάλαβε και ο Άδωνις και τα έχωσε σήμερα στους παπατζήδες από το Αμέρικα.

Θα θυμάστε ασφαλώς την είδηση σύμφωνα με την οποία οργάνωση ομογενών είναι έτοιμη να δώσει 600 δις. δολάρια για να ξελασπώσει την Ελλάδα εξαγοράζοντας το χρέος. Η οργάνωση αυτή είχε θέσει ως όρους να αλλάξει το Σύνταγμα και θα προκηρυχθούν νέες εθνικές εκλογές. Ο Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας στη ΝΕΤ τους χαρακτήρισε καραγκιόζηδες, σημειώνοντας ότι παίζουν με τη μιζέρια και τη φτώχεια. Παράλληλα ξεκαθάρισε ότι ο ίδιος είναι «υπέρ του να σωθούμε ως χώρα και όχι υπέρ των μέτρων». Προέβλεψε επίσης ότι σύντομα είναι πολύ πιθανό να ζήσουμε χωρίς μέτρα και αναρωτήθηκε που θα κρυφθούν όσοι έλεγαν ότι υπάρχουν από αλλού λεφτά

ΣΗΜΑ ΡΟΤΑΡΥ ΜΑΣΟΝΩΝ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ!!!


ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ,ΟΤΙ Ο ΧΙΤΛΕΡ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΗΤΑΝ ΕΒΡΑΙΟΣ..ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠ..ΣΤΑΡΔΑΚΙ ΤΟΥ ΡΟΘΤΣΙΛΝΤ...
ΓΙ ΑΥΤΟ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΟΣ ΡΟΘΤΣΙΛΝΤ ΤΟΝΧΡΗΜΑΤΟΔΩΤΗΣΕ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ..ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ Η ΜΑΣΟΝΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΠΟΥΣ....

Τι γινόταν στην Αθήνα κατά την Τουρκοκρατία;


Τι γινόταν στην Αθήνα κατά την Τουρκοκρατία;

Δεν είναι μόνο ότι ο Μοροζίνι κατέστρεψε τον Παρθενώνα, που οι Τούρκοι τον χρησιμοποιούσαν ως πυριτιδαποθήκη, και από την έκρηξη που προκάλεσε η ανάφλεξη των πυρομαχικών καταστράφηκε ένα μεγάλο μέρος του μνημείου, ήταν και το γεγονός ότι έπεσαν πολλά «θανατικά» (ασθένειες), ενώ την θλιβερή εικόνα την συμπλήρωσε ο λόρδος Έλγιν με την κλοπή των Μνημείων του πιο ωραίου μνημείου της Ανθρωπότητας, όπως είναι ο Παρθενώνας!...

Τόμας Έλγιν, Άγγλος διπλωμάτης (1766-1841). Έκλεψε και μετέφερε στο Λονδίνο ένα μεγάλο μέρος των γλυπτών της μετώπης του Παρθενώνα, που τώρα βρίσκονται στο Βρετανικό Μουσείο (ελγίνεια μάρμαρα).
 ΕΙΝΑΙ γνωστό ότι η Τουρκοκρατία στην Αθήνα (1456-1833)δεν ήταν και η καλύτερη εποχή, όπως άλλωστε και σε άλλες πόλεις ή περιοχές της Ελλάδος. Και ιδού γιατί:
Το 1456 ο εμίρης της Θεσσαλίας Ομάρ κατέλυσε το φράγκικο δουκάτο της Αθήνας. Τότε για πρώτη φορά πάνω στον ιερό βράχο και πλάι στο ναό της Θεοτόκου, τον Παρθενώνα, υψώθηκε η ημισέληνος. Άρχιζε για την Αθήνα, όπως και για την υπόλοιπη Ελλάδα, η μακροχρόνια περίοδος της τουρκοκρατίας.
Οι Τούρκοι δεν έμειναν αδιάφοροι σχετικά με την παλιά φήμη της Αθήνας. Έδειξαν ιδιαίτερη εύνοια προς την ιστορική πόλη με την παραχώρηση ειδικών προνομίων. Το 1458 μάλιστα επισκέφτηκε την Αθήνα ο Μωάμεθ Β΄ ο Πορθητής και έμεινε γοητευμένος από την πόλη και ιδιαίτερα από την Ακρόπολη.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...