Παρασκευή, 5 Οκτωβρίου 2012

Πακιστανός ισλαμοφασίστας βίασε κτηνωδώς κοριτσάκι 2 χρονών επειδή η οικογένεια της αρνείτο να ασπασθεί το Ισλάμ…Βίντεο

Το κοριτσάκι έζησε από θαύμα, αλλά καταστράφηκε σωματικά. Μετά από 5 εγχειρήσεις, δεν μπορεί να λειτουργήσει φυσιολογικά ενώ η οικογένεια της κρύβεται για να γλιτώσει την ίδια και τα υπόλοιπα μέλη. Και όμως στην Ελλάδα αντί να βρίσκονται αυτές οι οικογένειες που χρειάζονται πραγματικά άσυλο, βρίσκονται οι δολοφόνοι τους με χρυσοπληρωμένο άσυλο.........
και στηρίζονται από ντόπια καθάρματα
.........

Είσαι Έλληνας …τότε στο περιθώριο!


Οικογενειακό Επίδομα μόνο σε Λαθρομετανάστες.
Αυτό είναι το μήνυμα της υποτιθέμενης νέας περικοπής του οικογενειακού επιδόματος.
Θα το παίρνουν μόνο με εισοδηματικά κριτήρια. Ποιους λοιπόν φωτογραφίζει ;
Μα τους λαθρομετανάστες φυσικά, που δηλώνουν μηδενικό εισόδημα ή στην καλύτερη περίπτωση ένα ελάχιστο εισόδημα.
Έτσι αν είσαι λαθρομετανάστης τα παιδιά σου παίρνουν τις θέσεις στους δημοσίους παιδικούς σταθμούς από τους Έλληνες. Τα παιδιά σου πάνε δωρεάν στα σχολεία που πληρώνουν τα κορόιδα οι Έλληνες .
Αν είσαι ελεύθερος επαγγελματίας ακόμη και αν έχεις έδρα, δεν χρειάζεται να έχεις κάνει έναρξη στην εφορία ούτε στον ΟΑΕΕ ούτε τους ζητείται η σχετική προϋπηρεσία που ζητείται από Έλληνες για κάποιες κατηγορίες επαγγελμάτων, πχ κουρέας. Κανένας δεν σε ενοχλεί. Στα νοσοκομεία συνεχίζεις να απολαμβάνεις την δωρεάν περίθαλψη (ως άπορος) χάριν του κορόιδου του Έλληνα και του ξεφτίλα του πολιτικού. Έτσι οι Έλληνες αναγκάζονται για να μην περιμένουν 50 λαθρομετανάστες Θα σιτίζεσαι στα συσσίτια της εκκλησίας και δήμων (από χρήματα των κορόιδων) για να στέλνεις όλο το συνάλλαγμα στην χώρα σου. Για να μπεις φυλακή αν κάνεις κάποιο αδίκημα πρέπει αυτό να επισύρει ποινή πάνω από 10 έτη. Δηλαδη αν μπεις σε ένα σπίτι να ληστέψεις (αν σε πιάσουν) θα σου ορισθεί τακτική δικάσιμος και θα σε αφήσουν ελεύθερο και μετά μην τον είδατε τον Παναή. Έχεις όλη την αριστερή διανόηση (θολο-κουλτούρα) υποστηρικτή σου. Θα μου πεις είναι πολλοί αυτοί;
Το 90% αυτών που παριστάνουν τους πολιτικούς, οι περισσότεροι δημοσιογράφοι / καθηγητές κ.α Και πολλά άλλα. Αυτά ποιοι τα αποφασίζουν;
Oι Λαθροέλληνες της πολιτικής.
Λοιπόν ζήτω οι ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ !

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ - ΒΟΜΒΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΕΪΜΑΡΑΚΗ ΤΙΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΤΟΥ ΚΟΥΜΠΑΡΟΥ ΤΟΥ!

Ένα συγκλονιστικό ρεπορτάζ για τον βίο και την πολιτεία του Ε. Μεϊμαράκη φιλοξενεί το περιοδικό HOT DOG που κυκλοφορεί από χθες στα περίπτερα. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, τον Δεκέμβριο του 2009, ο συνεργάτης και κουμπάρος του Ευάγγελου Μεϊμαράκη Νίκος Κοτσαφτάκης (φωτό βρέθηκε...
πυροβολημένος μέσα στο αυτοκίνητο του.

 Ένα ιδιόχειρο σημείωμα εξηγούσε πως ο ίδιος έβαλε τέλος στη ζωή του. Ο πρώην υπουργός Άμυνας δεν πήγε στην κηδεία του παιδικού του φίλου.

 Η παράξενη απουσία του υπουργού ήταν το λιγότερο. Από το σημείωμα του αυτόχειρα έλειπε μια σελίδα, ενώ στις υπόλοιπες τέσσερις ενέπλεκε τον αδελφό της ιδιαιτέρας του Μεϊμαράκη σε κύκλωμα τοκογλυφίας και εκβιασμών.

Ομολογία Σύρων ισλαμιστών: "Τάγματα Θανάτου εξοντώνουν "Ελληνορθόδοξους"


Στελέχη της συριακής αντιπολίτευσης παραδέχθηκαν ότι η CIA ελέγχει το σύνολο της ροής των όπλων και των εφοδίων που κατευθύνονται στις δυνάμεις των ισλαμιστων ανταρτών στη Συρία και γενικότερα ότι η εξέγερση είναι υπό τον έλεγχο μυστικών υπηρεσιών όχι μόνο των ΗΠΑ αλλά και της Βρετανίας, της Σαουδικής Αραβίας, του Ισραήλ και της Γαλλίας. Κατ'αυτό τον τρόπο η εν συνεχεία παραδοχή των ισλαμιστών ότι έχουν δημιουργήσει Τάγματα Θανάτου που εξοντώνουν Χριστιανούς...
αποτελεί όνειδος για τα δήθεν "χριστιανικά κράτη" που βλέπουν να σφάζονται οι ομόθρησκοι τους, κυρίως Ελληνορθόδοξοι.

Για την εντυπωσιακή έλλειψη ευαισθησίας του θέματοε από το υπουργείο Εξωτερικων ότι και να πούμε είναι φυσικά λίγο. Δίνοντας καθημερινά εξετάσεις στις ΗΠΑ έχουν εγκαυαλείψει απόλυτα τους ομόδοξους Σύρους στην τύχη τους...

Σύμφωνα με δηλώσεις που έκανε η αντιπολίτευση στην Κωνσταντινούπολη σε αυστραλιανή εφημεριδα "ούτε μια σφαίρα δεν εισέρχεται στην Συρία χωρίς την έγκριση των ΗΠΑ. Οι Αμερικανοι θέλουν η εξέγερση να συνεχίσει αλλά θέλουν να την ελέγχουν".

Άλλη επίσημη πηγή της συριακής αντιπολίτευσης δήλωσε στην αυστραλιανή εφημερίδα οτι η CIA έχει μπλοκάρει τις μεταφορές βαρέων οπλων, αντιαρματικών και αντιαεροπορικών, που σύμφωνα με του αντάρτες είναι κρίσιμα στην ανατροπή του καθεστώτος Ασαντ και παρέχουν μόνο ελεαφρύ εξοπλισμό προφανώς γιατί φοβούνται μην καταλήξει στα χέρια της Αλ Κάϊντα. Αυτό όμως δεν ισχύει πλέον αφού η Τουρκία έχει παραδόσει α/α φορητούς πυραύλους "Στίνγκερ"

Σε άλλη αναταπόκριση του Spiegel από την Βηρυτό, της Ulrike Putz, αποκαλύπτεται η ύπαρξη μιας "Ταξιαρχίας Δημίων" μεταξύ των ανταρτών που έχουν αναλάβει το έργο της εκτέλεσης των εχθρών της εξέγερσης της συνοικίας της Homs, Baba Amr, πριν την ανακαταλάβει ο κυβερνητικός Στρατός. Ένας αξιωματικός της "Ταξιαρχίας Δημίων" από αυτούς σε συνέντευξη του στο Der Spiegel υποτήριξε ότι μόνο η μονάδα του έχει εκτελέσει 200 με 250 φιλοκυβερνητικούς, κυρίως Χριστιανούς, πολίτες, σχεδόν το 3% του συνολικού αριθμού των θυμάτων του εμφυλίου πολέμου της Συρίας, πέρυσι.

Αγωνία για Ηρακλειώτη - Η πρώην του (Ρωσίδα) πήρε το παιδί τους και εξαφανίστηκε !

ΠΑΝΤΡΕΥΟΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ.ΚΡΑΤΑΜΕ ΖΩΝΤΑΝΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ.


Με το φόβο ότι δεν θα ξαναδεί το παιδί του ζει ένας Ηρακλειώτης που υπέβαλε μήνυση εναντίον της Ρωσίδας πρώην συζύγου του για την οποία έχει βάσιμες υποψίες ότι πήρε την κόρης τους και επέστρεψε στην πατρίδα της.
Το ζευγάρι είχε χωρίς από το 2009 και η μητέρα με απόφαση δικαστηρίου είχε αναλάβει την επιμέλεια του παιδιού. Ο πατέρας της μικρής σύμφωνα με την ίδια απόφαση μπορούσε να βλέπει το παιδί κάθε Τετάρτη και Σαββατοκύριακο. 
Ο ίδιος την τελευταία εβδομάδα έχασε τα ίχνη τους. Φοβάμαι πως η πρώην γυναίκα μου η οποία είναι απο την Ρωσία πήρε το παιδί μαζί της και έφυγαν ή πρόκειται να φύγουν για το εξωτερικό αναφέρει στην εφημερίδα Πατρις. 
Ο πατέρας της μικρής υπέβαλε μήνυση ενώ έχει δοθεί σήμα αναζητήσεων σε λιμάνια και στο αεροδρόμιο για να απαγορευτεί η αναχώρηση της Ρωσίδας με την κόρη της και να συλληφθεί.

Άρθρο 21 του Συντάγματος παράγραφος 3 Το Κράτος μεριμνά για την υγεία των πολιτών και παίρνει ειδικά μέτρα για την προστασία της νεότητας, του γήρατος, της αναπηρίας και για την περίθαλψη των απόρων. ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ;; ΕΝΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΕΙ ΜΕΣΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΠΑΤΟΥΝ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ.


Τι άλλο θ'ακούσουμε! Αληθινό το UFO στην Κρήτη, υποστηρίζουν ειδικοί

Ο Ρίτσμαν υποστηρίζει ότι πρόκειται για πραγματικό ιπτάμενο δίσκο, που μπορεί να ξεπερνά τα 13 μέτρα σε διάμετρο.

Τι άλλο θ'ακούσουμε! Αληθινό το UFO στην Κρήτη, υποστηρίζουν ειδικοί
Το ενδιαφέρον των μελετητών ΑΤΙΑ έχει προσελκύσει η φωτογραφία που τράβηξαν Γερμανοί τουρίστες στην παραλία του Μπάλου στα Χανιά της Κρήτης, Οι ειδικοί υποστηρίζουν ότι η φωτογραφία είναι γνήσια και δεν έχουν ξαναδεί κάτι παρόμοιο, ενώ έχουν βάσιμες υποψίες ότι πρόκειται για πραγματικό ιπτάμενο δίσκο με διάμετρο 13 περίπου μέτρων.
Οι τουρίστες, όπως αναφέρεται στην εφημερίδα Δημοκρατία, ανέβασαν την επίμαχη φωτογραφία στην ιστοσελίδα abovetopsecret.com και οι υπεύθυνοι της σελίδας με τη βοήθεια ειδικών στην ψηφιακή απεικόνιση διαπίστωσαν ότι η φωτογραφία δεν είναι επεξεργασμένη αλλά είναι 100% αληθινή.
Ένας από τους ειδικούς, ονόματι Τζεφ Ρίτσμαν, συνεργάτης της AOL και του History Channel, ο οποίος ασχολείται με τη φωτογραφία και τα στιγμιότυπα από UFO εδώ και σχεδόν 3 δεκαετίες, δημοσίευσε ένα κείμενο στο οποίο υποστηρίζει ότι «στα 26 χρόνια εμπειρίας μου έχω δει ελάχιστες ενδιαφέρουσες φωτογραφίες από UFO. Η συγκεκριμένη είναι συναρπαστική και δεν έχει υποστεί επεξεργασία. Προσπάθησα με όλες μου τις δυνάμεις να βρω μία λογική εξήγηση όμως κατέστη αδύνατον.»
Ο Ρίτσμαν υποστηρίζει ότι πρόκειται για πραγματικό ιπτάμενο δίσκο, που μπορεί να ξεπερνά τα 13 μέτρα σε διάμετρο, ενώ οι υπεύθυνοι της ιστοσελίδας έστειλαν την φωτογραφία και σε άλλους ειδικούς, οι οποίοι έκπληκτοι επιβεβαίωσαν την αυθεντικότητά της.

Αν δεν έχουμε ρεύμα τί θα... συμβεί; .......... Και ναι, δεν είναι απίθανο να συμβεί.


Έχεις σκεφτεί ποτέ στα σοβαρά τι θα συμβεί αν κλείσουν τα φώτα; Και δεν ανοίξουν ποτέ ξανά; Ή πόσο εύκολο είναι όντως να μας συμβεί αυτό; Ούτε εγώ. Αλλά μπήκα στο τριπάκι με αφορμή το Revolution του Abrahams που έκανε Δευτέρα βράδυ πρεμιέρα. Και από τότε δεν βγήκα ξανά....

Αυτή την στιγμή που μιλάμε 300 εκ. Αμερικάνοι ξυπνάνε για να ανακαλύψουν ότι τίποτα δεν δουλεύει. Οι διακόπτες στο σπίτι τους, οι μίζες των αυτοκινήτων τους, τα smart phones τους, το internet, το ραδιόφωνο, η τηλεόραση.

Παντού τριγύρω υπάρχουν απορημένα βλέμματα, σταματημένα αυτοκίνητα και φωτιές από τα 1.200 αεροπλάνα που έχουν κρασάρει στο έδαφος.

Και αυτό είναι μόνο η αρχή.

Μέσα σε ένα μήνα ...οι μισοί από αυτούς (ειδικά αυτοί που μένουν σε πόλεις) θα έχουν πεθάνει.

Ξεκινώντας από τους διαβητικούς, τους καρδιακούς, τους καρκινοπαθείς και όλους όσους έχουν άμεση ανάγκη από φάρμακα. Και συνεχίζοντας με τους υπέρβαρους (έχει πολύ περπάτημα η Αποκάλυψη φίλε μου), τους ηλικιωμένους που βρίσκονται σε οίκους ευγηρίας (οι οποίοι έχουν μετατραπεί σε οχετούς χωρίς αποχέτευση) και όσους δεν έχουν φροντίσει να έχουν σπίτι τις απαραίτητες προμήθειες.

Όπως ρύζι, αλεύρι, αλάτι (για να παστώσεις κρέας, τώρα που το ψυγείο δεν δουλεύει πια), ταμπλέτες αποστείρωσης νερού και αντιβιοτικά για τις επιδημίες (τυφοειδής πυρετός λόγω σαλμονέλας, χολέρα κτλ) που πλακώνονται για το ποια θα πλακώσει πρώτη. Ακόμη και τσιγάρα, που αποκτούν μια φυλακόβιου τύπου ανταλλακτική αξία.

Και δεν μιλάω καν για την ανάγκη του να κουβαλάς όπλο, γιατί θα με περάσετε για κάτι που ποτέ δεν έχω υπάρξει, δηλαδήακροδεξιό φρικιό.

Εννοείται πως η έννοια της κεντρικής κυβέρνησης παύει να υφίσταται. Και πλέον όλος σου ο κόσμος περιορίζεται σε ότι υπάρχει γύρω σου σε απόσταση που μπορείς να περπατήσεις.

Όλα αυτά είναι επίπτωση της περιβόητης ηλεκτρομαγνητικής βόμβας (EMP) η οποία, αν κάποιος που την έχει (σ.σ. όπως η Βόρεια Κορέα, ήδη από το 2009) την ανατινάξει πάνω από το Βέλγιο, διαχέει ηλεκτρομαγνητικά κύματα και καταστρέφει τις ηλεκτρονικές συσκευές σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Επιστρέφοντάς μας ουσιαστικά πίσω στον Μεσαιώνα.

Ακούγεται σαν παρανοϊκό σενάριο επιστημονικής φαντασίας.

Και εννοείται πως ελπίζουμε όλοι να παραμείνει τέτοιο.

Αλλά, όπως καθετί τόσο τρομακτικό που δεν μπορούμε να το διανοηθούμε, οφείλουμε να το κοιτάξουμε κατάματα.

Το γράμμα μιας πιτσιρίκας που συγκλονίζει!


Υπάρχουν κάποιες ιστορίες που πραγματικά δεν περιγράφονται με λόγια και που σε κάνουν να μη...
μπορείς να συγκρατήσεις τα δάκρια σου. Το γράμμα που ακολουθεί στάλθηκε από μια δασκάλα στα social media και γράφτηκε από ένα μικρό παιδί, που πριν λίγο καιρό έχασε τον πατέρα του με τραγικό τρόπο.

«...Η δασκάλα μας σήμερα, μας ρώτησε πως περάσαμε το καλοκαίρι και όλα τα παιδιά είχαν να της πουν πολύ ωραία πράγματα από τα μέρη που πήγανε διακοπές φέτος, έκτος από κάνα δυο, που οι γονείς τους δεν είχανε λεφτά και δεν πήγανε διακοπές αλλά κάθισαν εδώ και παγαίνανε για μπάνιο με τα πούλμαν του Χαλουλου, με τα οποία πηγαίνει και η γιαγιά μου, όχι για να κάνει μπάνιο αλλά για να κάνει λέει αμμόλουτρα, να της περάσει η μέση της που την πονάει. Εμένα όμως η δασκάλα όταν ήρθε η σειρά μου δεν με ρώτησε γιατί ξέρει, όπως το ξέρουν όλοι στη γειτονιά μου, στου Γκυζη, ότι ο μπαμπάς μου έπεσε το καλοκαίρι από την ταράτσα της πολυκατοικίας μας και έφυγε πολύ-πολύ μακριά, πολύ πιο μακριά από εκεί που μπορούν να φτάσουν τα πούλμαν του Χαλουλου ή οποία άλλα πούλμαν.

ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΚΟΚΤΕΪΛ ΕΠΙΘΕΣΕΩΝ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ


Φόβοι ότι σχεδιάζουν να εφαρμόσουν μεθόδους Μ. Ανατολής:

• Επιθέσεις-καμικάζι σε βάρος χριστιανικών εκκλησιών

• Απαγωγές χριστιανών και απαίτηση υπέρογκων λύτρων για απελευθέρωσή τους!

Από τον Μάκη Βραχιολίδη

Στην πιο σκληρή φάση του φαίνεται ότι εισέρχεται το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης στη χώρα μας. Οι πλέον των 2 εκατομμυρίων παράνομων αλλοδαπών που βρίσκονται στην Ελλάδα, η συντριπτική πλειοψηφία των οποίων είναι μουσουλμάνοι, αποτελούν ήδη ένα μη διαχειρίσιμο πρόβλημα. Μετά δε από τη δολοφονική ενέργεια του 21χρονου Πακιστανού σε βάρος της 15χρονης Μυρτούς στην Πάρο, ο οποίος πέρασε στην αντεπίθεση καταγγέλλοντας ξυλοδαρμό του από αστυνομικούς, ήρθαν να προστεθούν οι αντίστοιχες καταγγελίες του Προέδρου της Πακιστανικής κοινότητας κ. Ασλάμ ότι "τους τελευταίους έξι μήνες φασίστες με μαχαίρια έχουν επιτεθεί σε 500 άτομα με την ανοχή της αστυνομίας, ενώ κανένας νόμος δεν εφαρμόζεται γι΄αυτούς", με συνέπεια να δίνεται το έναυσμα για αντίποινα φανατικών ισλαμιστών σε βάρος Ελλήνων πολιτών. Στα παραπάνω, συνεπικουρεί και η συνεχής προπαγάνδα του ΣΥΡΙΖΑ και της ΔΗΜΑΡ για περιστατικά ρατσιστικών επιθέσεις σε βάρος μεταναστών!

Gamisiel xanoumΗ Όλγα Κεφαλογιάννη έγινε πρωτοσέλιδο στην τουρκική εφημερίδα Vatan για τα θετικά σχόλια της για τις τούρκικες σειρές που προβάλλονται στην Ελλάδα. Ο τίτλος της τουρκικής εφημερίδα αναφέρει «οι σειρές είναι γεμάτες από ίχνη του κοινού πολιτισμού»
Η εφημερίδα αναφέρει πως η ελληνίδα υπουργός δήλωσε πως “η Κεφαλογιάννη ανέφερε πως οι σειρές αυτές είναι γεμάτες με στοιχεία τα κοινά που έχουν οι πολιτισμοί των δυο χωρών. « Δεν έχω χρόνο να βλέπω τις σειρές αυτές , όμως έχω κόσμο γύρω μου που τις βλέπει και μιλά συνέχεια γι’ αυτές. Οι σειρές αυτές δείχνουν το πόσο κοντά είναι οι δυο λαοί»” φέρεται να δηλώνει η ελληνίδα υπουργός Τουρισμού.

Η Κεφαλογιάννη, που φιλοξενήθηκε στο βραδινό δελτίο του τηλεοπτικού σταθμού  ΝΤV από τη γνωστή δημοσιογράφο κ. Γκιουλάϊ Οζντέμ.Μάλιστα η κ Κεφαλογιάννη παραδέχθηκε ότι τα κοινά σημεία που ανακαλύπτουν οι άνθρωποι στα σήριαλ μπορεί να αλλάξουν και τις οπτικές γωνίες που βλέπει ο ένας για τον άλλο και αυτό είναι, είπε,''πολύ σημαντικό''. Όπως παραδέχθηκε ότι τα σήριαλ αυτά βοηθούν και πολύ στη διαφήμιση της Τουρκίας...

ΕΟΠΥΥ τέλος από Δευτέρα! Εξυπηρέτηση μόνο με μετρητά για γιατρούς και εξετάσεις


"Ήταν καρμικό..." Υπάρχει όντως κάρμα; Η απάντηση έρχεται από τη γη


"Αυτό είναι το κάρμα μου" ισχυρίζονται πολλοί, θεωρώντας το υπεύθυνο για την καλή ή κακή τους τύχη στη ζωή, αποποιούμενοι ταυτόχρονα κάθε προσωπική ευθύνη. Ισχύει κάτι τέτοιο ή μήπως το λεγόμενο κάρμα είναι κάτι που ορίζουμε εμείς οι ίδιοι; Πολλοί , ακούγοντας την λέξη κάρμα , έχουν την αίσθηση ότι ταυτίζεται με (κάτι σαν) τιμωρία, χωρίς όμως να γνωρίζουν ακριβώς την σημασία της.

Πράγματι ο όρος κάρμα χρησιμοποιείται συχνά με μεγάλη προχειρότητα. Παρόλο που η έννοιά του διαφέρει κάπως ανάμεσα στις θρησκείες, αυτό που ουσιαστικά υποδηλώνει σε όλες είναι η έλλειψη προσωπικής δύναμης και ευθύνης.


Οι θρησκείες παίρνουν θέσηΣτον Χριστιανισμό, η ευρύτερη έννοια που χρησιμοποιείται για τις "κακές πράξεις" είναι η αμαρτία, όπου ορίζει την εσκεμμένη ανυπακοή στο θέλημα του Θεού. Το κάρμα στη συγκεκριμένη περίπτωση προχωρά ένα βήμα παραπέρα ορίζοντας τον άνθρωπο υπεύθυνο για την καλή ή κακή του τύχη. Με τις καλές πράξεις θα έχει κανείς καλό κάρμα, με τις κακές το αντίθετο.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...