Σάββατο, 6 Οκτωβρίου 2012

ΚΥΡΙΑΡΧΗ Η ΕΘΝΙΚΗ ΣΤΟ DEAL ΜΕ ΤΗΝ EUROBANK. ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΜΕ ΑΓΝΩΣΤΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ.


ethniki-eurobank
Την υποβολή προαιρετικής δημόσιας πρότασης για την απόκτηση όλων των κοινών ονομαστικών μετοχών της Eurobank , ανακοίνωσε η Εθνική Τράπεζα.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η ΕΤΕ προσφέρει ως αντάλλαγμα νέες κοινές ονομαστικές μετοχές με νέα ονομαστική αξία 1 ευρώ ανά μετοχή, με σχέση 58 νέες μετοχές, έναντι κάθε 100 μετοχών της Eurobank.
«Εφόσον επιτευχθεί η απόκτηση του συνόλου των μετοχών της Eurobank, οι νυν μέτοχοι της ΕΤΕ και οι νυν μέτοχοι της Eurobank θα εκπροσωπούνται στο νέο μετοχικό κεφάλαιο της ΕΤΕ κατά 75% και 25% αντίστοιχα», σημειώνει.
Η ολοκλήρωση της δημόσιας πρότασης τελεί υπό την αίρεση σειράς εποπτικών και εταιρικών εγκρίσεων, συμπεριλαμβανομένης της έγκρισης από την Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της ΕΤΕ.
Μετά την Ολοκλήρωση της Δημόσιας Πρότασης, η Εθνική Τράπεζα σημειώνει πως προτίθεται να προβεί σε συγχώνευση με την Eurobank.
Σε δηλώσεις του ο πρόεδρος της ΕΤΕ, Γεώργιος Ζανιάς, επεσήµανε ότι η δηµόσια πρόταση που ανακοινώθηκε σήµερα, στοχεύει στη δηµιουργία ενός διευρυµένου τραπεζικού οµίλου στην Ελλάδα που θα διαδραµατίσει «τον καίριο ρόλο του πυλώνα σταθεροποίησης του ελληνικού χρηµατοπιστωτικού συστήµατος και θα παράσχει την απαραίτητη χρηµατοδότηση που θα στηρίξει την ελληνική οικονοµική ανάκαµψη».
Σε δήλωσή του, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Εθνικής, Αλέξανδρος Τουρκολιάς, επισημαίνει ότι η πρόταση αγοράς επιταχύνει την τάση ενοποίησης του ελληνικού τραπεζικού συστήματος, δημιουργώντας ένα μακροπρόθεσμα βιώσιμο χρηματοπιστωτικό ίδρυμα.
Ο διευθύνων σύμβουλος της Eurobank Νικόλαος Νανόπουλος από τη μεριά του δήλωσε:
«Η δηµόσια πρόταση ανταλλαγής εντάσσεται στο πλαίσιο της εν εξελίξει διαδικασίας ενοποίησης του τραπεζικού συστήµατος στην Ελλάδα. Το διοικητικό συμβούλιο της Eurobank θα αξιολογήσει περαιτέρω, µε εποικοδοµητικό πνεύµα, την προτεινόµενη επιχειρηµατική ενοποίηση µε γνώµονα τo συµφέρον όλων των ενδιαφεροµένων, συµπεριλαµβανοµένων των εργαζοµένων, των πελατών, των µετόχων και της ελληνικής οικονοµίας».
Ο ενιαίος Όμιλος
Η επωνυμία του ενιαίου ομίλου θα είναι Όμιλος ΕΤΕ. Ο διευρυμένος όμιλος ΕΤΕ, με βάση τις ενδιάμεσες οικονομικές καταστάσεις των ΕΤΕ και Eurobank για τη περίοδο που έληξε 31 Μαρτίου 2012, θα είχε συνολικό ενεργητικό 177,7 δισ., δάνεια προς πελάτες 109,7 δισ. και καταθέσεις 87,9 δισ.
Ο ενιαίος τραπεζικός όμιλος θα επωφεληθεί από ένα δίκτυο διανομής μέσω 925 υποκαταστημάτων σε όλη την Ελλάδα καθώς και από την βελτιωμένη παρουσία στη Νοτιοανατολική Ευρώπη με ισχυρές θέσεις σε βασικές περιφερειακές αγορές όπως η Τουρκία, η Ρουμανία, η Βουλγαρία και η Σερβία.
Δυναμικό Συνεργειών
Εκτιμάται ότι ο ενιαίος όμιλος θα πετυχαίνει ετήσιες συνέργειες προ φόρων της τάξης των 570 - 630 εκατ. ευρώ από το τέλος του 2015.
Οι βασικές πηγές συνεργειών περιλαμβάνουν:

ΕΤΟΙΜΟΙ ΟΛΟΙ ,ΛΕΜΕ ΟΛΟΙ ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ


Η "σύμπτωση" της Μέρκελ. 9 Οκτωβρίου 1944, οι Γερμανοί βομβαρδίζουν την Αθήνα...


9 Οκτωβρίου 1944
β) Οι Ναζί βομβαρδίζουν την Αθήνα, τρείς μέρες πρίν  από την απελευθέρωσή της, με αποτέλεσμα  6 νεκρούς και 22 τραυματίες Αθηναίους πολίτες

ΣΑΜΑΡΑΣ-ΜΕΡΚΕΛ, ΟΠΩΣ ΛΕΜΕ ΤΣΟΛΑΚΟΓΛΟΥ-ΓΙΟΛΝΤ


samaras-merkel-tsolak
Η ιστορία επαναλαμβάνεται. Όπως τον Απρίλιο του 1941 ο Τσολάκογλου υπέγραφε το πρωτόκολλο παράδοσης της Ελλάδος στην Γερμανία,
μία υπογραφή που έβαλε ενώπιον του στρατηγού Γιολντ ,έτσι και σήμερα. Ο Σαμαράς αναμένει με κάθε επισημότητα την άφιξη της Γερμανίδας στρατηγού-καγκελαρίου Μέρκελ ώστε η τελευταία να επιθεωρήσει την ...αποικία της Ελλάδα!!!
«Φίλη χώρα είναι η Γερμανία», δήλωσε ο Σαμαράς, ακολουθώντας την ίδια γραμμή με τον Τσολάκογλου, ο οποίος ως φίλους υποδέχθηκε τους κατακτητές Γερμανούς, παραδίδοντας την Ελλάδα στην κατοχή τους. Ο Σαμαράς, υποτελής, δωσίλογος πολιτικός της σύγχρονης ιστορίας, αναμένει την Μέρκελ για να του υποδείξει ποια νέα σφαγή επιφυλάσσει για την Πατρίδα μας και τον ελληνικό λαό.
Αυτό το πολιτικό κατασκεύασμα, ο Σαμαράς, του οποίου η προγιαγιά Πηνελόπη Δέλτα, αυτοκτονούσε μόλις οι Γερμανοί εισέβαλαν στην Αθήνα, αντί να διδαχθεί από το αίμα των προγόνων του, διδάσκεται από τους δωσίλογους της χώρας οι οποίοι με τις πράξεις τους καταχωρήθηκαν στην μαύρη βίβλο της ελληνικής ιστορίας.
Υ.Γ. Θυμίζουμε ότι ο στρατηγός Άλφρεντ Γιολντ ήταν ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου της Βέρμαχτ ο οποίος λίγα χρόνια αργότερα καταδικάσθηκε από το δικαστήριο της Νυρεμβέργης εις θάνατον δι' απαγχονισμού, για εγκλήματα κατά της αθρωπότητος.

ΠΡΟΣΚΥΝΑΕΙ ΤΗ ΜΕΡΚΕΛ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ. ΤΗΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΒΑΡΒΑΤΗ ΥΠΟΔΟΧΗ!


samaras-merkel-ipodoxi
Την κάλεσε ο ίδιος και αφού άκουσε το πολυπόθητο "ναι", της ετοιμάζει μεγαλειώδη υποδοχή της φίλης... Λωξάντρας.
Θετική εξέλιξη χαρακτήρισε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, την επικείμενη επίσκεψη της Γερμανίδας καγκελαρίου Άγγελας Μέρκελ στη χώρα μας, την επόμενη Τρίτη, σε δηλώσεις που έκανε επιστρέφοντας από το Παρίσι και πρόσθεσε ότι «δεν θα αφήσει τη χώρα να γίνει ξέφραγο αμπέλι».
«Αυτή την ώρα η κυβέρνηση δίνει μάχη για την αξιοπιστία και τη σωτηρία της χώρας, ώστε να μην πάνε χαμένες οι θυσίες του ελληνικού λαού» ανέφερε ο κ. Σαμαράς. «Απατώνται όσοι νομίζουν ότι θα αφήσω την χώρα να γίνει ξέφραγο αμπέλι» πρόσθεσε αναφερόμενος εμμέσως στα χθεσινά επεισόδια στο υπουργείο Αμύνης και συνέχισε: «Λυπάμαι για εκείνους που δεν βοηθούν, αλλά αντίθετα ρίχνουν λάδι στη φωτιά. Δεν αποπροσανατολιζόμαστε θα συνεχίσουμε με την ίδια αποφασιστικότητα».

Ευάγγελος Αβέρωφ, 1979: Δεν αμφιβάλω πια για την ύπαρξη των UFO


Ένα «κυνηγητό» στα τέλη της δεκαετίας του 1970 πάνω από το Αιγαίο μεταξύ ενός ΑΤΙΑ και ενός μαχητικού αεροσκάφους τύπου Α-7Η Corsair της Πολεμικής Αεροπορίας, ήταν η αφορμή για μια ιστορική δήλωση. Ο ίδιος υπουργός εθνικής άμυνας Κ. Ευάγγελος Αβέρωφ εξέπληξε τους δημοσιογράφους σε Πρες κονφερανς που έγινε μετά το περιστατικό αυτό, όταν προέτρεψε για μια επείγουσα ερευνά του φαινομένου αυτού.

Άψυχοι άνθρωποι (Οργανικές Πύλες) ζουν ανάμεσά μαςΥπάρχουν δύο τύποι ανθρώπων, oι άψυχοι και οι έμψυχοι.

Πολύ απλά, υπάρχουν στον κόσμο που ζούμε άψυχοι άνθρωποι ή αλλιώς οργανικές πύλες .

Οι άψυχοι άνθρωποι (οργανικές πύλες) στερούνται τα 4 από τα 7 ενεργειακά κέντρα με αποτέλεσμα να μιμούνται τους ανθρώπους και να τρέφονται ενεργειακά από αυτούς προκειμένου να μην αναγνωρίζονται από τον κόσμο. Είναι άνθρωποι που δεν έχουν την ικανότητα να νιώσουν συναισθήματα.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...