Παρασκευή, 12 Οκτωβρίου 2012

Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΣΚΛΑΒΙΑΣ!


Μέσα στον καταιγισμό των ειδήσεων για μέτρα οικονομικά και για τάγματα εφόδου, πέρασε στα ψιλά η σημαντικότερη είδηση της εβδομάδας. Η κυβέρνηση σκέφτεται να εφαρμόσει το μέτρο του μαρκαρίσματος κρατουμένων με ειδικό ηλεκτρονικό βραχιολάκι. Το βραχιολάκι θα λειτουργεί ως πομπός. Με αυτό το μέτρο σκέφτονται στην κυβέρνηση να αποσυμφορήσουν τις φυλακές.
Αν σε αυτό το μέτρο προσθέσουμε και την ήδη εκδηλωμένη πρόθεση της κυβέρνησης να προωθήσει την κάρτα του πολίτη, τότε οδηγούμαστε στο συμπέρασμα ότι η κυβέρνηση Σαμαρά είναι μια νεοταξική κυβέρνηση που θα κάνει τα πάντα ώστε να εφαρμόσει τις επιταγές των παγκοσμιοποιητών.

Ιλουμινάτι [Σημαντικό Βίντεο]Μέρκελ 2011 : «Αν θέλετε μια πραγματική παγκόσμια τάξη πραγμάτων, πρέπει να δώσετε κυριαρχικά σας δικαιώματα σε άλλους!»

Βίντεο : Ομιλία της Άνγκελα Μέρκελ, στις 4/6/2011, στην Ευαγγελική Εκκλησία της Δρέσδης:

Δέχθηκε η Ελλάδα να εγκατασταθούν 20.000 πρόσφυγες από την Συρία στη Ρόδο και την Κρήτη;Eπεισόδια σε στρατόπεδο Σύρων προσφύγων στην Ιορδανία.
Εντελώς διαφορετική ερμηνεία στο σχέδιο με την κωδική ονομασία «Ιώνη» του υπουργείου Δημόσιας Τάξης για την αναχαίτιση κύματος λαθρομεταναστών από την Συρία δίνει το Agence France-Presse (AFP) σε χθεσινό δημοσίευμά του, το οποίο επικαλείται έγγραφη επικοινωνία με το υπουργείο. Όπως αναφέρει, η Ελλάδα σε συνεργασία με τις Βρυξέλλες ετοιμάζεται να φιλοξενήσει έως και 20.000 πρόσφυγες από τη Συρία, σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα που προβλέπεται από το υπουργείο Δημόσιας Τάξης, στο πλαίσιο του Χάρτη των Ηνωμένων Εθνών για την υποδοχή των προσφύγων. Το σχέδιο φιλοξενίας, που φέρει την κωδική ονομασία “Ιώνη”, το όνομα της πρώτης αρχαιοελληνικής αποικίας στη Συρία, προβλέπει την εισαγωγή προσφύγων σε ειδικά κέντρα στα νησιά της Κρήτης και της Ρόδου στο Αιγαίο για άγνωστο χρονικό διάστημα. Στο ίδιο δημοσίευμα παρατίθεται και δήλωση του εκπροσώπου του υπουργείου Εξωτερικών Γρ. Δελαβέκουρα, σύμφωνα με την οποία «η Ελλάδα, ως μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης θεωρεί ως “προτεραιότητα την υποστήριξη στις γειτονικές χώρες της Συρίας, συμπεριλαμβανομένης της Ιορδανίας, του Λιβάνου και του Ιράκ”, που αναλαμβάνουν επί του παρόντος το μεγαλύτερο μέρος της διαχείρισης βάρος των προσφύγων»

Γιατί οι Αμερικάνοι θέλουν να εκραγεί το ηφαίστειο της Σαντορίνης


 

Τι συνέβη τους τελευταίους μήνες: Κάποιοι λένε για υποθαλάσσιες πυροδοτήσεις πυρηνικών όπλων μικρής ισχύος στο ευρύτερο Κρητικό πέλαγος !

Ο τρελός και η τρέλα του «Παλιό  κερατάδες,  προδότες,  γενίτσαροι,  δειλοί,  ανώμαλοι,  κερδοσκόποι!»

«Τι βρίζεις μωρέ τρελέ; Ποιους βρίζεις;»   «Άσε με ήσυχο να βρίζω.»   «Nαι αλλά ποιους βρίζεις τον Μητσοτάκη, τον Κεφαλογιάννη, τον Αβέρωφ, και την κουστωδία του;»

«ΟΧΙ τους άλλους.»

«Ά θα λες τον Σημίτη, τον Παπαδόπουλο, τον Παπαντωνίου, την Βάσω Παπανδρέου, τον Αυγερινό και τους άλλους;»

«ΟΧΙ τους άλλους.»

«Ά λες τον Καραμανλή, τον Αλογοσκούφη, τον ΜεΪμαράκη, τον Βουλγαράκη, τον Πολύδωρα, τον Σπηλιωτόπουλο;»

«ΟΧΙ τους άλλους.»

«Ά  κατάλαβα λες τον Παπανδρέου τον Παπακωνσταντίνου, τον Λοβέρδο. τον Βενιζέλο, τον Ραγκούση, τον Παπουτσή;»

«ΟΧΙ τους άλλους.»

«Οχ… με έσκασες γαμώ την τρέλα σου! Μήπως λες τον Παπαδήμο;»

«ΟΧΙ τους άλλους.»

ΟΙ ……..ΑΠΟΛΙΤΙΣΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ


Χωρίς μνησικακία!!!

Αλλά απλά, γιατί ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΧΝΑΜΕ ποιοι είμαστε & πώς πρέπει να παραμείνουμε

εμείς οι »απολίτιστοι»  Έλληνες …

Ο γερμανικός «πολιτισμός»:

Ο επικεφαλής του Διεθνούς Ερυθρού Σταυρού στην Ελλάδα, Σουηδός Στούρε Λιννέρ, στο βιβλίο του «Η Οδύσσειά μου» γράφει για το Δίστομο:


Παντρευτήκαμε στις 14 Ιουνίου. Ο υπεύθυνος της ελληνικής επιτροπής, Έμιλ Σάντστρομ, παρέθεσε γαμήλιο γεύμα προς τιμήν μας. Αργά το βράδυ με πλησίασε και με απομάκρυνε από τα γέλια και τις φωνές, προς μια γωνιά όπου θα μπορούσαμε να μιλήσουμε οι δυο μας. Μου έδειξε ένα τηλεγράφημα που μόλις είχε λάβει: οι Γερμανοί έσφαζαν για τρεις ημέρες τον πληθυσμό του Διστόμου, στην περιοχή των Δελφών, και στη συνέχεια πυρπόλησαν το χωριό. Πιθανοί επιζώντες είχαν ανάγκη άμεσης βοήθειας. Το Δίστομο ήταν μέσα στα όρια της περιοχής την οποία, την εποχή εκείνη, ήμουν αρμόδιος να τροφοδοτώ με τρόφιμα και φάρμακα. Έδωσα με τη σειρά μου το τηλεγράφημα στην Κλειώ να το διαβάσει, εκείνη έγνεψε κι έτσι αποχωρήσαμε διακριτικά από τη χαρούμενη γιορτή. 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...