Δευτέρα, 15 Οκτωβρίου 2012

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Η ΤΡΟΙΚΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟ ΟΛΕΘΡΙΟ ΣΧΕΔΙΟ ΣΗΜΙΤΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΦΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ


tourkia-aigaio
Το σχέδιο εκκένωσης των νησιών μας δεν είναι καινούργιο φρούτο.
Η ΤΡΟΪΚΑ ανέλαβε την εργολαβία της εκτέλεσης του Β' μέρους αυτού του σχεδίου, που αφορά την εκκένωση των ήδη κατοικημένων νησιών του Αιγαίου.

Η NASA βλέπει Νιμπίρου ως = Νέμεσις & Το τηλεσκόπιο του Βατικανού LUCIFER θα αποκαλύψει…


Ο.Ε.Α.Φ.

H NASA ψάχνει για ένα πλανήτη καταστροφέα. Φημολογείται πως ο Nibiru υπάρχει και έχουν σοβαρές εξελίξεις στην έρευνα τους για να αποδείξουν ή να διαψεύσουν την ύπαρξή του. Φημολογείται επίσης πως η NASA τον αναφέρει με την κωδική ονομασία ¨Σκοτεινό αντικείμενο «Νέμεσις»¨ και ελπίζουν να το διαψεύσουν με το νέο τηλεσκόπιο WISE. Επίσης ψάχνουν με ένα επίγειο τηλεσκόπιο που φέρει την ονομασία Lucifer (Εωσφόρος) και είναι υπό την ιδιοκτησία του Βατικανού σε συνεργασία με την NASA.

ΚΟΙΝΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΟΙ ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑΣ! ΔΙΕΚΟΠΗΣΑΝ ΟΙ ΣΥΝΟΜΙΛΊΕΣ. ΔΙΑΛΥΟΥΝ ΣΚΟΠΙΜΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ...


troika
Οι τροϊκανοί εξωθούν τα πράγματα στα άκρα. Ζητούν ισοπέδωση των πάντων.
Σχεδόν κατάργηση της αποζημίωσης και βάζουν άγριο χέρι και στον ιδιωτικό τομέα! Εξισώνουν τους έγγαμους με τους έγγαμους, κατεδαφίζοντας τους μισθούς και ζητούν εδώ και τώρα 15.000 απολύσεις από το δημόσιο. Αυτοί οι απατεώνες-τσαρλατάνοι σε λίγο θα ζητούν από τους εργαζόμενους να πληρώνουν και τον εργοδότη τους.

ΤΑ....ΛΗΓΜΕΝΑ ΤΡΟΦΗΜΑ ΜΕΤΟΝΟΜΑΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΤΡΟΦΗΜΑ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗΣ....ΔΙΑΤΗΡΗΣΙΜΟΤΗΤΑΣ !!!

Σαν σε «σκυλιά»!!! Μέχρι τώρα ξέραμε για μια Ελλάδα που την κατάντησαν στο σημείο ο λαός της να βιώνει τη ζωή με... ενέχυρο.
Στο πλαίσιο αυτό, μπροστά στο κύμα εκποίησης των τιμαλφών των λαϊκών νοικοκυριών, στον τυφώνα της ίδρυσης ενεχυροδανειστηρίων που ξεφυτρώνουν σαν μανιτάρια
- ξεφυτρώνουν εκεί ακριβώς που...

τα μικρομάγαζα βάζουν «λουκέτα» -
η Γενική Γραμματεία Καταναλωτή έφτανε πέρσι ως... αντίδοτο στα φέιγ βολάν των τυμβωρύχων με τα οποία καλούν τους ανθρώπους να τους παραδίδουν από τις χρυσές βέρες μέχρι... τα χρυσά τους δόντια,

να εκδίδει ανακοινώσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...