Τετάρτη, 17 Οκτωβρίου 2012

O Eβραίος γαμπρός του Κλίντον στην Αθήνα προκειμένου να αξιολογήσει τις δυνατότητες της ελληνικής οικονομίας να ανακάμψει.

  Η Ελλαδα μπορει να απογειωθει στο τελος του 2013

Ο γαμπρός του Κλίντον στην Αθήνα– Η Ελλάδα μπορεί να απογειωθεί στο τέλος του 2013
«Η Ελλάδα μπορεί υπό προϋποθέσεις να απογειωθεί στο τέλος του 2013», υποστήριξε ο Μαρκ Μεζβίνσκι, γαμπρός του πρώην προέδρου των ΗΠΑ Μπιλ Κλίντον και συνιδιοκτήτης του hedge fund «Eaglevale Partners» που ειδικεύεται στη χρηματοδότηση νέων μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida.gr o Μάρκ Μεζβίνσκι βρέθηκε στην Αθήνα προκειμένου να αξιολογήσει τις δυνατότητες της ελληνικής οικονομίας να ανακάμψει. O κ. Μεζβίνσκι υποστήριξε ότι οι αξίες των εταιριών στην Ελλάδα είναι υποτιμημένες κατά 25% εκτιμώντας ότι αν η Ελλάδα καταφέρει να αντέξει τις κοινωνικές πιέσεις που διέρχεται λόγω του μνημονίου, θα φτάσει σε πρωτογενές πλεόνασμα το 2013, οπότε και ενδέχεται να ακολουθήσει μια τροχιά ανάκαμψης και να μπει σε θετικούς ρυθμούς ανάπτυξη στο τέλος του έτους ή το αργότερο τις αρχές του 2014.

Ξεσκεπάζουμε ! Πως προετοιμάζουν την επικείμενη σύγκρουση με το Ισλάμ στην Ελλάδα.
 Η προετοιμασία για την επικείμενη αιματηρή σύγκρουση με Ισλαμιστές εντός της Ελλάδος είναι σε πλήρη εξέλιξη και σε τελικό στάδιο. 
 Η φωτογραφία του θέματος με κάποιο "πράκτορα" και όχι μυθομανή να εξηγεί στον τηλεοπτικό σταθμό Aplha πως του επιτέθηκαν μέλη της Χρυσής Αυγής με.....
σκυλιά ! παρακαλώ, στην Πλατεία Αττικής κάτω από τα γραφεία της, που σημειωτέων δεν υπάρχουν εκεί γραφεία του Λαϊκού συνδέσμου Χρυσή Αυγή, είναι μόνο η αρχή ! Θα μπορούσε να είναι βγαλμένη μόνο από Αμερικανική ταινία του Χόλιγουντ  !  

Ακυρώθηκε το γεγονός που φέρετε να έγινε στις 6.55 στην Κρήτη


 Η καταγραφή σεισμού μεγέθους 4,0 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ που στην αρχή είχε εντοπισθεί στα 16 Χιλιόμετρα από το Ηράκλειο και μετά από νεότερη επεξεργασία είχε προσδιοριστεί στα 31 χιλιόμετρα από το Ηράκλειο και 89 χιλιόμετρα Ανατολικά του Ρεθύμνου, μετά από λίγες ώρες έγινε άρση του γεγονότος και αφαιρέθηκε από τον πίνακα και τον χάρτη.
 Σας παραθέτουμε παρακάτω, τα στοιχεία που είχαμε ανεβάσει στην προηγούμενη ανάρτηση μας και όταν είχε καταγραφεί το γεγονός......

Οι Χριστιανοί «θα πρέπει να επιλέξουν μεταξύ της εργασίας και της πίστης τους», ισχυρίζονται οι δικηγόροι της βρετανικής κυβέρνησης στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο


Οι Χριστιανοί μπορεί να χρειαστεί να θυσιάσουν τη δουλειά τους, αν θέλουν να εκφράσουν τη θρησκεία τους στην εργασία, δήλωσαν
οι δικηγόροι της βρετανικής κυβέρνησης χθες.

Μαθαίνουν στα παιδιά πως η Κρήτη είναι ανεξάρτητο κράτοςRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...