Τρίτη, 23 Οκτωβρίου 2012

Προς νέα παράταση απαγόρευσης των πλειστηριασμών πρώτης κατοικίαςΝέα παράταση απαγόρευσης των πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας των δανειοληπτών, για ένα χρόνο, θα ανακοινώσει το προσεχές διάστημα το υπουργείο Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων.
Υπενθυμίζεται ότι το πάγωμα των πλειστηριασμών ισχύει έως τις 31 Δεκεμβρίου 2012 και αφορά την πρώτη κατοικία η αντικειμενική αξία της οποίας φτάνει μέχρι τα 200.000 ευρώ. Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες από υψηλόβαθμο στέλεχος του υπουργείου, θα δοθεί και νέα παράταση ενός έτους, (31 Δεκεμβρίου 2013) προκειμένου να προστατευθούν οι πολίτες που αντιμετωπίζουν πρόβλημα υπερχρέωσης.

Στήνουν νέο σκηνικό


Προς νέο διπολισμό:
  • Ευρωπαϊκό κόμμα υπό τον Σαμαρά και τη συμμετοχή κορυφαίων του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ
  • Αριστερή παράταξη με τον ΣΥΡΙΖΑ, στελέχη του ΠΑΣΟΚ και άλλων χώρων…
Ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις (όχι αναγκαστικά υπό την έννοια του σύντομου, αλλά υπό την έννοια του ανατρεπτικού) και δραματικές αλλαγές, αναδιατάξεις, ανατροπές στο υφιστάμενο πολιτικό σκηνικό σχεδιάζονται και κυοφορούνται στο παρασκήνιο, με χρονικό ορόσημο την εκταμίευση της επόμενης δόσης της «τρόικας» προς την Ελλάδα!
Κοινή εκτίμηση είναι πως τούτη η περίοδος είναι οριακή περίοδος κυοφορίας, προετοιμασίας ευρύτερων αναδιατάξεων, ανασχεδιασμών, ανατροπών που θα αφορούν το σύνολο του σημερινού πολιτικού σκηνικού (πλην ίσως του ΚΚΕ).
Απ’ αυτήν την άποψη άπαντες βρίσκονται σε φάση αναμονής, εν όψει διεργασιών που ήδη έχουν ξεκινήσει και θα οδηγήσουν σε ένα εντελώς νέο πολιτικό σκηνικό, με έντονα τα στοιχεία του διπολισμού.

Φανερά επηρεασμένοι από ταινίες του Χόλιγουντ, όπως το «2012».Ετοιμάζονται για το τέλος του κόσμου!


Ετοιμάζονται για το τέλος του κόσμου! (pics) Φανερά επηρεασμένοι από ταινίες του Χόλιγουντ, όπως το «2012»
Μία επιχείρηση με είδη επιβίωσης που εδρεύει στη Florida κατασκευάζει... καταφύγια αξίας 60.000 δολαρίων, τα οποία, σύμφωνα με την επιχείρηση, θα αξιοποιηθούν όταν έρθει μια μεγάλη φυσική καταστροφή. Φανερά επηρεασμένοι από ταινίες του Χόλιγουντ, όπως το «2012», οι κατασκευαστές των συγκεκριμένων καταφυγίων παρέχουν ένα πολυτελές κατάλυμα για όσους έχουν να δώσουν 60.000 δολάρια για να το αποκτήσουν.

Φωτογραφία της NASA δείχνει UFO πάνω από την επιφάνεια της σελήνης (Video)

 Μια εκπληκτική φωτογραφία της NASA δείχνει ένα σχήμα δίσκου Αγνώστου Ταυτότητας Ιπτάμενo αντικείμενο (ATIA)
πάνω από τη σεληνιακή επιφάνεια.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...