Παρασκευή, 26 Οκτωβρίου 2012

Οι Έλληνες αναδιοργανώνονται.

Στα όριά τους σπρώχνει το ελληνικό κράτος με την ανικανότητα και την αδιαφορία του, τους πολίτες τους.

Αντζέντα 21 πιο κοντά παρά ποτέ: Πρόγραμμα μείωσης του πλυθησμού και της Ευρώπης


Όσοι αμφιβάλλουν ακόμη για την ύπαρξη και την εφαρμογή της ατζέντας απομείωσης του παγκόσμιου πληθυσμού, θα πρέπει να διαβάσουν οπωσδήποτε τα ντοκουμέντα που ακολουθούν
.. Το πρόγραμμα συνηγορίας που απορρέει από χρηματοδοτούμενο think tank της Ε.Ε., με την ονομασία Δίκτυο Οικονομίας του Ενός Πλανήτη (One Planet Economy Network (OPEN:EU) δημοσίευσε το 2011 ένα πολύ σημαντικό έγγραφο που δεν έλαβε τη δέουσα προσοχή από τα μέσα ενημέρωσης...

Κρατήστε μια ημερομηνία στο μυαλό σας: Μέσα Νοεμβρίου....
Ξυπνώντας από τον λήθαργο
Ο χρόνος μετράει αντίστροφα: Η ημερομηνία ορόσημο μέχρι την οποία έχει η χώρα μας περιθώριο για να αποτρέψει το μοιραίο, που ακόμα και τώρα δεν είναι αναπόφευκτο.

Τι γνώριζαν οι γιατροί το 1934 για τον καρκίνο;


Γνώριζαν το 1934 οι γιατροί ότι ο καρκίνος προκαλείται από ιό; Και πέτυχαν να τον θεραπεύσουν 100%; Αυτό ισχυρίζεται ο συγγραφέας Barry Lynes, βασισμένος σε 
ιστορικά στοιχεία και αποδείξεις.

Έπρεπε όμως να περάσουν σχεδόν 80 χρόνια για να πληροφορηθούμε από χείλη επιστημόνων ότι αρκετές μορφές καρκίνου θα πρέπει πλέον να αναγνωριστούν ως μεταδοτικές νόσοι. Και μάλιστα ότι οφείλονται σε μόλυνση από ιούς, μικρόβια και παράσιτα, άρα μπορούν και να προληφθούν και να θεραπευθούν.

Τα πρόσφατα στοιχεία 
Η εξειδικευμένη σε θέματα ογκολογίας και μεταδοτικών νοσημάτων αγγλική ιατρική επιθεώρηση The Lancet ανακοίνωσε πρόσφατα τα τελευταία συμπεράσματα για τον καρκίνο, βασισμένα σε στοιχεία του Διεθνούς Οργανισμού Ερευνών για τον Καρκίνο(International Agency for Research on Cancer), ο οποίος αποτελεί τμήμα του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (World Health Organization –WHO).

Οι επιστήμονες εξέτασαν τα ποσοστά εμφάνισης 27 διαφορετικών μορφών καρκίνου σε 184 χώρες και αναγνώρισαν τον καρκίνο ως μια μεταδοτική ασθένεια. Οι στατιστικές έδειξαν ότι μία στις έξι περιπτώσεις νέων κρουσμάτων καρκίνου που εμφανίστηκαν το 2008 οφείλεται σε λοιμώξεις από μικρόβια, ιούς και παράσιτα.

Αυτό σημαίνει ότι περίπου 2.000.000 νέα περιστατικά καρκίνου κάθε χρόνο προκαλούνται από μολυσματικούς παράγοντες που είναι σε μεγάλο βαθμό θεραπεύσιμοι, όπως αναφέρει και το BBC. Από αυτά τα 1.900.000 αφορούν κυρίως καρκίνο του στομάχου, του ήπατος και του τραχήλου της μήτρας.

Υπεύθυνοι παθογόνοι μικροοργανισμοί είναι το ελικοβακτηρίδιο του πυλωρού (γαστρικοί καρκίνοι), ο ιός της ηπατίτιδας B και C (καρκίνος του ήπατος) και ο ιός των ανθρώπινων θηλωμάτων Human Papilloma Virus –HPV (καρκίνος του τραχήλου της μήτρας) (http://www.biology4u.gr/index.php/2008-08-23-03-51-52/2008-08-23-04-14-22/287-2009-04-04-03-10-52).

Εν έτει 2012, το ζητούμενο για την Ελλάδα παραμένει η αστική επανάσταση


«… οι κακομοίρες οι γυναίκες των αστών  φορούν τα καπέλα μας και ελπίζουν να αποκτήσουν  τους τρόπους μας …» (η Mme de Beauseant στον φιλόδοξο επαρχιώτη εξάδελφο της Rastignac, Η. de Balzac, Le Pere Goriot)


«…Αρα… τα μέτρα και θα ψηφισθούν και θα εφαρμοσθούν και τα πράγματα θα συνεχίσουν ως εχουν. Εως την τελική φάση. Οταν τελειώσουν τα κλεμμένα, οταν εκλείψουν οι “καβάτζες”, οταν οι συντριπτική πλειοψηφία επαρχιωτών – βλάχων που λυμαίνεται την ΑΘήνα πάψει να επιβιώνει με τον παρασιτισμό του χωριού, τα κολλητιλίκια και τα συντοπιτιλίκια, τα οικόπεδα, τα λάδια, τα ξύδια κλπ. οταν δηλαδή ΟΙ ΠΟΛΛΟΙ αγανακτήσουν. Ο αστικός πληθυσμός που αισθάνεται ξένος στον τόπο του και βαρέθηκε να τον απομυζούν βλαχαδερά που χώθηκαν στο ΣΔΟΕ, στις εφορίες, στο κράτος εν γένει.
Αλλά μπορεί και να μήν γίνει ποτέ… Η σοφή και εμπειρη εκκλησία το λέει “ο Θεός της Ελλάδος
”…»
Το παραπάνω σχόλιο μου  στην ανάρτηση «Τα ομορφα μέτρα ομορφα καίγονται»  ετυχε ευμενούς υποδοχής απο φίλους και σκέφθηκα να το αναπτύξω.

Μια τρομακτική προφητεία, ολοκληρωμένη κατά 99%Γεννήθηκε το 1094μχ στο Αλμαρ. Ήταν ένας μεταρυθμιστής της καθολικής εκκλησίας. Όλα άρχισαν όταν σε μια επίσκεψη του στην Ρώμη είδε ένα όραμα.. Πέρασαν μπροστά απο τα μάτια του πολλές και διάφορες Λατινικές φράσεις, όπου ανάμεσα σ αυτές εμφανίστηκαν τα ονόματα απο 111 πάπες που θα κυβερνούσαν την Ρωμαιοκαθολική εκκλησία μέχρι το τέλος του κόσμου. Πολλές απο τις φράσεις ήταν..
πολύ ακριβείς όσον αφορά το αποτέλεσμα, για παράδειγμα Ο Τζον ο 23ός "ο 110ός πάπας της προφητείας" αναφέρεται ως "Pastor Et Nautam δηλαδή Παπάς και Ναυτικός". Πρίν γίνει Πάπας το 1958 ήταν ναυτικός στην Βενετία. Ο Πόλ ο 6ός αναφέρεται ως "Flos Floram το λουλούδι ανάμεσα στα λουλούδια" το σύμβολο του είναι ο κρίνος ανάμεσα σε άλλους κρινους... Ο Τζον ο 2ός αναφέρεται "De labor e solis" που σημαίνει ο γιός της έκλειψης. Ήταν ο μόνος ποντίφικας στην λίστα που γεννήθηκε κατα την διάρκεια μιας έκλειψης ηλίου.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...