Σάββατο, 27 Οκτωβρίου 2012

Πολιτευτής Ανεξάρτητων Ελλήνων: «Παραιτούμαι από ένα ακόμη κόμμα copy-paste»

Την παραίτησή της υπέβαλε το στέλεχος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Μαρία Πολύζου, η οποία ήταν υποψήφια στις προηγούμενες εκλογές στο νομό Μαγνησίας.

Διαβάστε την επιστολή της Μαρίας Πολύζου, προς τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνο Καμμένο

Προς: κ. Πάνο Καμμένο
Πρόεδρο Κινήματος Ανεξάρτητοι Έλληνες
Από: Μαρία Μιχ. Πολύζου

Πολιτευτή Ν. Μαγνησίας Ανεξάρτητοι Έλληνες
Μέλος Τομέα Αγροτικής Ανάπτυξης κ Τροφίμων

Βόλος 25.10.2102

Αξιότιμε Πρόεδρε,
Ως μία πραγματικά υπερήφανη, άφθαρτη και ανεξάρτητη από κομματικούς ή άλλους μηχανισμούς και συστημικές εξαρτήσεις Ελληνίδα, ανταποκρίθηκα στο κάλεσμά σου ως Προεδρεύοντος του Κινήματος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, συστρατεύτηκα στο πλευρό του νέου και δυναμικού Κινήματος που μου έδωσε τη σιγουριά πως το πολιτικό σκηνικό της Πατρίδας μας μπορεί επιτέλους να αλλάξει με την ενεργή συμμετοχή όλων των Ελλήνων και πολιτεύτηκα στις τελευταίες δύο Εθνικές εκλογικές αναμετρήσεις, στο Ν. Μαγνησίας τον τόπο καταγωγής μου και διαμονής μου.

Στις 04 Απριλίου στην πρώτη μου δημόσια ομιλία στους πολίτες του Ν. Μαγνησίας, στην πρώτη συγκέντρωση του Κινήματος στην πόλη του Βόλου, φώναξα με συγκίνηση: ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥ ΠΙΣΩ και ένιωσα σίγουρη πως μαζί θα τα καταφέρουμε και θα αναστρέψουμε την καταστροφική πορεία στην οποία οδηγείται η Πατρίδα μας με τα Μνημόνια και τις υφεσιακές πολιτικές των Κυβερνήσεων Παπανδρέου, Παπαδήμου και Σαμαρά, έχοντας για οδηγό την ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ του Κινήματος.

Αυτό το σύμφωνο προσκυνούσαν οι "Έλληνες" κομμουνιστές στις 28 Οκτωβρίου του 1940 αλλά και αργότερα...


Ο Μολότωφ (υπογράφοντας), ο Ρίμπεντροπ (με τα μαύρα πίσω από τον Μολότωφ) και ο Στάλιν (δεξιά) στις 23 Αυγούστου 1939
ΚΑΙ ΚΑΘΗΣΑΝ ΚΟΤΕΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΙΤΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΧΤΥΠΗΣΕ ΤΗΝ ΣΟΒΙΕΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ... 
Γερμανοσοβιετικό Σύμφωνο μη Επίθεσης 
Με τη συμφωνία αυτή οι δύο χώρες υποχρεώνονται να μην επιτεθεί η μία στην άλλη. Επίσης καθεμία πρέπει να μείνει ουδέτερη, αν η άλλη αναμιχθεί σε πόλεμο. 
Ο όρος Γερμανοσοβιετικό Σύμφωνο μη Επίθεσης ή Σοβιετοναζιστικό Σύμφωνο, ή Σύμφωνο Μολότωφ - Ρίμπεντροπ, ή επίσημα Γερμανοσοβιετική Συνθήκη (1939) χαρακτηρίζει το σύμφωνο μη επίθεσης που υπέγραψαν στις 23 Αυγούστου 1939 στη Μόσχα ο γερμανός Υπουργός Εξωτερικών Γιοάχιμ φον Ρίμπεντροπ (Joachim von Ribbentrop) και ο Υπουργός Εξωτερικών της Σοβιετικής Ενώσεως, Βιατσεσλάβ Μιχαήλοβιτς Μολότωφ (Vjačeslav Michajlovič Molotov). Μυστικά προσαρτήματα της συνθήκης αυτής προέβλεπαν αφενός τον διαμελισμό της Πολωνίας και αφετέρου τη δημιουργία σφαιρών επιρροής των συμβαλλομένων μερών σε χώρες της Ευρώπης.
Την συνθήκη αυτή επικύρωσε το Ανώτατο Σοβιέτ, οκτώ ημέρες μετά, στις 31 Αυγούστου.

Αυτή είναι η … «λίστα Λαγκάρντ»


 


Το περιοδικό HOT DOC έφερε στη δημοσιότητα σήμερα το περιεχόμενο της περιβόητης λίστας

Δολοφονήθηκε ο πρώην αρχηγός FBI που μιλούσε για αεροψεκασμούς; (Video)Ο πρώην αρχηγός του FBI, και πρώτος που έβγαλε στη φόρα το θέμα των χημικών αεροψεκασμών και είπε πως μας σκοτώνουν, δολοφονήθηκε με αρσενικό. Όπως διαβάζουμε στην
"Νέα Αρχή" ο Τed L Gunderson, πρώην επικεφαλής του FBI στο Λος Άντζελες, Μέμφις, και το Ντάλας, δηλητηριάστηκε με αρσενικό, μας λέει ο Δρ Εντ Lucidi που είδε το σώμα του TED πριν πεθάνει.

Κάνε το παρακάτω τεστ και μάθε αν έχεις προσβληθεί από τους αεροψεκασμούς!Το παρακάτω κείμενο που ακολουθεί στα Αγγλικά, αναφέρει ότι αν ξεπλύνεις το στόμα σου για 30 δευτερόλεπτα με χυμό ...
σταφύλι ή κόκκινο κρασί και το φτύσεις και εμφανιστούν αυτές οι μικρο ίνες.....τότε έχεις προσβληθεί όπως οι περισσότεροι από εμάς από τους αεροψεκασμούς.

Η Μασονία δεν είναι φιλανθρωπική οργάνωση αλλά Θρησκευτική συνωμοτική
Ἡ κατωτέρω ὁμιλία ἐδόθη στη «Σύναξη Κληρικών και μοναχῶν» εἰς μνήμην τοῦ μακαριστού ἀγωνιστοῦ τῆς πίστεως ἀοιδίμου Νικολάου Ψαρουδάκη ἐκ τῶν συγγραφῶν τοῦ
ὁποίου ἀρρύσθην τα παρατιθέμενα στοιχεία .

Μπορεί το σώμα να προβλέπει το μέλλον;


Μπορεί το σώμα να προβλέπει το μέλλον;
Το ότι το υποσυνείδητο μέρος του μυαλού γνωρίζει πολλά περισσότερα από το συνειδητό είναι γνωστό. Μετα-ανάλυση αμερικανών επιστημόνων όμως έδειξε ότι η υποσυνείδητη διέγερση τίθεται σε λειτουργία αρκετά προτού ενεργοποιηθεί η συνειδητή μας επίγνωση, προειδοποιώντας μας για κάτι που πρόκειται να συμβεί στο πολύ κοντινό μέλλον και μάλιστα χωρίς ερεθίσματα από το γύρω περιβάλλον.
  • Διαβάζοντας τη γυάλινη «σφαίρα» του υποσυνείδητου
Οι ερευνητές από το Πανεπιστήμιο Νορθγουέστερν ανέλυσαν τα ευρήματα 26 προηγούμενων μελετών οι οποίες είχαν πραγματοποιηθεί από το 1978 μέχρι το 2010.
«Αυτό που δεν είναι ακόμη ξεκάθαρο είναι κατά πόσο ο άνθρωπος έχει την ικανότητα να προβλέπει σημαντικά μελλοντικά γεγονότα χωρίς καμία ένδειξη από το περιβάλλον του» εξηγεί η κύρια συγγραφέας της μελέτης δρ Τζούλια Μόσμπριτζ από το Εργαστήριο Οπτικής Αντίληψης, Νόησης και Νευροεπιστήμης του πανεπιστημίου.
Για παράδειγμα, όταν ένας εργαζόμενος παίζει ηλεκτρονικά παιχνίδια στο γραφείο φορώντας ακουστικά, δε μπορεί να ακούσει πότε πλησιάζει ο διευθυντής του.
«Από την ανάλυσή μας όμως φάνηκε ότι εάν βρισκόμαστε σε πλήρη συντονισμό με το σώμα μας, τότε μπορούμε να αντιληφθούμε κάποιες αλλαγές δύο με 10 δευτερόλεπτα νωρίτερα και να κλείσουμε το παιχνίδι εγκαίρως» αναφέρει η ειδικός. «Αν είμαστε αρκετά γρήγοροι μπορεί να προλάβουμε να ανοίξουμε ακόμη και το αρχείο επάνω στο οποίο εργαζόμαστε και όλα αυτά, αν είμαστε τυχεροί, μπορεί να συμβούν προτού το αφεντικό μπει στον χώρο».
Το φαινόμενο αυτό, σύμφωνα με τους επιστήμονες, ονομάζεται προαίσθηση και θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως διαίσθηση του κοντινού μέλλοντος. Ωστόσο οι απόψεις γύρω από τη συγκεκριμένη δραστηριότητα, διίστανται.
«Προσωπικά, θα ονόμαζα το φαινόμενο αυτό “ανώμαλη προληπτική δράση”» λέει η δρ Μόσμπριτζ. «Πρόκειται για ένα “ανώμαλο” φαινόμενο καθώς δεν μπορούμε να εξηγήσουμε τον βιολογικό μηχανισμό που κρύβεται πίσω του – ίσως μέσω της κβαντικής βιολογίας θα μπορούσαμε να λάβουμε κάποιες απαντήσεις. Το ονομάζω “προληπτικό” γιατί φαίνεται να προβλέπει μελλοντικές αλλαγές στη φυσιολογία μας (καρδιοπνευμονικές, δερματικές αλλαγές και αλλαγές που σχετίζονται με το νευρικό σύστημα) σε συνάρτηση με ένα σημαντικό γεγονός, χωρίς γνωστές ενδείξεις».
Τα ενδιαφέροντα ευρήματα των ειδικών παρουσιάζονται στο επιστημονικό έντυπο «Frontiers in Perception Science».
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...