Σάββατο, 3 Νοεμβρίου 2012

5 τροφές που εξαφανίζουν το λίπος της κοιλιάς


Βγάλε από τη διατροφή σου τη ζάχαρη και τους επεξεργασμένους υδατάνθρακες και συμπεριέλαβε τις παρακάτω τροφές που εξαφανίζουν το λίπος της κοιλιάς.Βρώμη


Μην παραλείπεις τα γεύματα κατά τη διάρκεια της ημέρας, ειδικά το πρωϊνό, νομίζοντας ότι έτσι θα χάσεις κιλά. Τρώγοντας ένα υγιεινό πρωινό, ενεργοποιείς τον μεταβολισμό σου, ρυθμίζεις τα επίπεδα του σακχάρου καιπαίρνεις ενέργεια μέχρι το επόμενο γεύμα σου. Η πλούσια σε φυτικές ίνες βρώμη, αποτελεί ιδανική επιλογή γιατί σε κάνει να αισθάνεσαι χορτάτη, οπότε δεν υποκύπτεις σε ανθυγιεινούς πειρασμούς.

Στον συμβολαιογράφο για γάμο, διαζύγιο, κηδεία . ΦΡΟΝΤΙΣΑΝ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΣΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΝΟΜΟΘΕΤΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΕΡΘΕΙΤον γόρδιο δεσμό της παραβατικότητας στα ασφαλιστικά ταμεία υποστηρίξει ότι θα κόψει ο υπουργός Εργασίας Ι. Βρούτσης...
με την εφαρμογή του προγράμματος "Αριάδνη", το οποίο θα εφαρμοστεί από την 1η Ιανουαρίου του 2013.

Βάσει του προγράμματος αυτού, το οποίο θα θεσμοθετηθεί με σχετικό νομοσχέδιο, η άδεια γάμου, όπως και η άδεια ταφής και κάθε οικογενειακή μεταβολή που αφορά τα ασφαλιστικά ταμεία, θα δηλώνεται στους συμβολαιογράφους, οι οποίοι με τη σειρά τους θα ενημερώνουν μέσω ηλεκτρονικού συστήματος τα ασφαλιστικά ταμεία.

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ, ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΝα το ξανατοποθετήσω :  δεν ξέρω εάν το καταλάβαμε, αλλά η Ελλάδα βρίσκεται υπό ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ. Πως μπορώ να λέω κάτι τόσο βαρύ ; Όπως και κάποιος θα μπορούσε να πει ότι, αν είχαμε δικτατορία δεν θα τολμούσα να γράψω κάτι τέτοιο σε δημόσιο blog εξαιτάις της λογοκρισιας ! Δεν υπάρχει λογοκρισία ; Ας δούμε λίγο τι συνέβη με τον δημοσιογράφο της ΝΕΤ κο Αβανίτη και την συμπαρουσιάστριά του, επειδή μίλησαν για τον κο Δένδια ! 
Ας βάλουμε λοιπόν τα πράγματα με την σειρά.

Αν θυμάστε, το πρώτα δείγματαυταρχισμού ήταν μετά την απόφαση του Παπανδρέου να βάλει την χώρα στο ΔΝΤ, χωρίς να ρωτήσει ούτε το Υπουργικό Συμβούλιο.


Το δεύτερο δείγμα ήταν η συνεχής άρνηση (;) των ευρωπαίων να γίνουν εκλογές για να φύγει μία Κυβέρνηση που έχασε την δεδηλωμένη. Τότε θεωρήθηκε απαράδεκτο να υπάρχει παρέμβαση της ΕΕ στα εσωτερικά κυρίαρχου Κράτους (Ελλάδα ;) με το πρόσχημα του εξωτερικού χρέους της χώρας. Όμως η Κυβέρνηση Παπανδρέου, όχι μόνο υποστήριξε αυτή την απαίτηση, αλλά την επάυξησε δηλώνοντας ότι η Ελλάδα θα πληρώσει μέχρι τελευταίας δεκάρας τα χρέη της. Τα είχε όμως ελέγξει ; Όχι. Και επιπλέον κανένας δεν ζήτησε από την Μέρκελ, τον Σόιμπλε και τους άλλους εκτός Ελλάδος αξιωματούχους, να ανακαλέσουν αυτή την απαίτηση στο όνομα του ελληνικού λαού.

Η ευθύτατη παρέμβαση στην δημοκρατική λειτουργία της Ελλάδας, έγινε πασιφανέστατη με τις δηλώσεις Μέρκελ και ο Σόιμπλε που ανέφεραν ότι οι «αγορές»"δεν επιτρέπουν" στην Ελλάδα να προχωρήσει σε εκλογές λόγω…..κόστους.

Αυτά ήταν η πρώτη πράξη κατάλυσης του Συντάγματος, και συγκεκριμένα της λαϊκής κυριαρχίας με εντολή του διεθνούς τραπεζικού συστήματος.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...