Δευτέρα, 5 Νοεμβρίου 2012

Όταν ο Σαμαράς διαψεύδει τον Σαμαρά…5C40422B97CA26A9D16B050DDF71F831

«Μισθοί και συντάξεις δεν πρόκειται να ξανακοπούν»… Τάδε έφη Αντώνιος Σαμαράς, εν έτη 2012 και από τη θέση του πρωθυπουργεύοντος την Ελλάδα.
Χωρίς ίχνος πολιτικής αντιπαλότητας ή κακίας, αναρωτιέται και ο πλέον δεξιός ψηφοφόρος: Καλά, αυτός δεν ήταν που στα περίφημα Ζάππεια μας έλεγε πως «μισθοί και συντάξεις δεν θα κοπούν»;
Μα, αυτό είναι και το μεγαλείο της Ελληνικής γλώσσας. Προσθέτεις μία συλλαβή σε μία μόνο λέξη και… επιμηκύνεις -ή τουλάχιστον έτσι νομίζει ο πρωθυπουργεύων Σαμαράς- τον χρόνο παραμονής σου στην εξουσία.
Είναι όπως εκείνο το περίφημο: «Μου έλεγε η δασκάλα μου να προσέχω που βάζω το κόμμα, γιατί μπορεί να μου αλλάξει τα πάντα. Τότε δεν καταλάβαινα, τώρα το ένιωσα…».
Φυσικά, ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς δεν έχει καμία απολύτως σχέση με τον προ εκλογών Αντώνη Σαμαρά. Ο λόγος είναι απλός, όσο και αν πικραίνει εκείνους που τον εμπιστεύτηκαν και τον ψήφισαν. Ακολουθεί πιστά την συνταγή της καθεστηκυίας πολιτικής άποψης περί του ορθού, του ηθικού και του… νομίμου!
Υπόσχεται, αλλά κανείς δεν μπορεί να τον τιμωρήσει επειδή εξαπάτησε! Ούτε το ίδιο το Σύνταγμα της χώρας δεν έχει τη δυνατότητα να σύρει στο εδώλιο του κατηγορουμένου κάποιον που σκοπίμως και προς ίδιον όφελος εξαπάτησε το σύνολο ή σημαντικό μέρος του Ελληνικού πληθυσμού, προκειμένου να υφαρπάξει την ψήφο και να κυβερνήσει παραβιάζοντας το νόμο, καταπατώντας το Σύνταγμα και να ορίζει αυτοβούλως τι είναι το νόμιμο, τι είναι το ηθικό, τι είναι το σωστό, τι είναι το αληθές, τι… τι… τι…
Αφού ο Αντώνης Σαμαράς (που ισχυρίζεται πως κυβερνά τη χώρα) δεν τόλμησε να επαναπροσδιορίσει τον ρόλο και τον τρόπο δράσης της πολιτικής που διέσυραν οι προκάτοχοί του, δίκαια πάλι αναρωτιέται ο αφελής πολίτης: Μα, αφού είναι ίδιος με τους προηγούμενους, πώς θα αλλάξει τα όσα αισχρά και τραγικά συνέβαιναν εις βάρος της χώρας;

ΤΡΙΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ:”Θα έχετε πρόσβαση στο νερό αν το επιτρέπουν οι στόχοι”!L2hvbWUvYWxpdGhpbmEvcHVibGljX2h0bWwvaW1hZ2VzL3N0b3JpZXMvYS0yMDEyL09LVE9CRVIyMDEyL0VMTEFEQS9QT0xJVElLSS93YXRlcjEuanBn

“Σε συμφωνία με τους στόχους της εθνικής πολιτικής, ο πληθυσμός θα έχει πρόσβαση σε βασικά δημόσια αγαθά (νερό, φυσικό αέριο, ηλεκτρισμό) και υποδομές που προτάσσει το εθνικό συμφέρον,
υπό την προϋπόθεση ότι βρίσκεται σε συμμόρφωση με την συνθήκη της ΕΕ και τους αντίστοιχους δευτερεύοντες νομικούς κανόνες”. (από το 3ο Μνημόνιο)
Tι εννοούν οι άνθρωποι; Δεν θα υπάρχει πρόσβαση στο νερό, στο ηλεκτρικό, κ.α από όλους, εάν αυτό δεν έρχεται σε συμφωνία με τους στόχους της εθνικής πολιτικής;
Και τι στόχοι είναι αυτοί δηλαδή; Να πεθάνουμε από αφυδάτωση; Να ζούμε στο σκοτάδι; Να ψοφάμε από το κρύο λογω έλλειψης θέρμανσης, οι περισσότεροι το έχουμε ήδη συνηθίσει από πέρσι. Η αφυδάτωση όμως δεν συνηθίζεται, έχει αυτό το κακό.
Κάποιος θα πρέπει να εξηγήσει απόλυτα στον κόσμο όλες αυτές τις βαρύγδουπες διατυπώσεις, καθότι φρόντισαν ο κόσμος να μην έχει παιδεία τόσα χρόνια ώστε να μην τις καταλαβαίνει. Ας τους τις εξηγήσουν με σαφήνεια και με απλά (παιδικά) ελληνικά, και ας αποφασίσουν μετά αν θα τους αρέσει η προοπτική να ζουν χωρίς νερό, και ρεύμα για να μείνουν στο ευρώ που οι ίδιοι δεν θα έχουν (ο κόσμος) καθότι θα βάζουν το χέρι στην τσέπη και θα πιάνουν το … παπούτσι.

7.000 ευρώ στον Μωχάμεντ Ράεντ-Στέφανο και 1500 ευρώ το μήνα για το πατίνι του Πασοκοδιορισμένου Μπρά στο Λιμάνι Ηρακλείου..Τον Μωχάμεντ Ράεντ-Στέφανο προσέλαβε σαν τεχνικό σύμβουλο στον ΟΛΗ ο Γιάννης Μπράς προκειμένου να επιβλέπει το προσωπικό που προσέλαβε ο Οργανισμός στα πλαίσια  του προγράμματος της κοινωφελούς εργασίας σε συνεργασία με την Περιφέρεια του Αρναουτάκη, προφανώς γιατί το μόνιμο προσωπικό του οργανισμού δεν διαθέτει τις απαιτούμενες προϋποθέσεις για τον σκοπό αυτό..
Και μιας και μιλάμε για τον ΟΛΗ μήπως είναι πολλά τα 1500  ΕΥΡΩ χωρίς το ΦΠΑ ενοίκιο το μήνα  για το πατίνι του Μπρά που το ξεπατίκωσε σε πρόσφατο ταξίδι κρουαζιέρας στο ΜΙΑΜΙ;  Δεν θα ήταν καλύτερα  με τόσο μεγάλο πρόβλημα ανεργίας να απασχολούσε δύο άνεργους νέους να δίνουν πληροφορίες ;
Και με την ευκαιρία μπορεί κάποιος να μας πεί  τι δουλειά έχουν τα παιδιά των μελών του διοικητικού συμβουλίου να πηγαίνουν κατασκήνωση με έξοδα του ΟΛΗ; Έχει να πει κάτι ο χημικός του συμβουλίου ή με άλλα ασχολείται;
 Πότε επιτέλους θα γίνει κάτι με όλα αυτά? Λέτε  να δώσει εξηγήσεις μόλις επιστέψει από το νέο ταξίδι κρουαζιέρας που όπως μαθαίνουμε ετοιμάζεται να πραγματοποιήσει ο διοικητής του λιμανιού στο Λονδίνο; 

ΕΧΟΥΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΔΙΕΡΓΑΣΙΕΣ Στον Κ.Καραμανλή αναζητούν σωσίβιο στην κεντροδεξιά για την “μετά-Σαμαρά” εποχήKaramanlisL


Mε οριακή πλειοψηφία περί τους 155 βουλευτές (ίσως και περισσότεροι αν κάποιοι από την ΔΗΜΑΡ λειτουργήσουν στο γνωστού ρόλο που επιδίδεται το κόμμα, αυτόν του Δούρειου Ίππου) αναμένεται να εγκριθεί το πακέτο των νέων περικοπών σε μισθούς και συντάξεις και φοροεισπρακτικών μέτρων.
Και ίσως ο Α.Σαμαρας να είχε δίκαιο που έλεγε χθες ότι ”Δεν θα ξανακόψουμε μισθούς και συντάξεις”, αλλά δεν ολοκλήρωσε την φράση του: “Δεν θα ξανακόψουμε το επόμενο χρονικό διάστημα που θα βρίσκομαι στην εξουσία”καθώς τον Μάρτιο που θα προκύψει η ανάγκη πρόσθετων μέτρων γιατί θα έχει αποτύχει η συντριπτική πλειοψηφία των νυν, όπως και των περισσότερων προηγούμενων μέτρων (για αυτό επιβάλλονται συνέχεια νέα μέτρα), τότε απλά θα έρθει αντιμέτωπος με το δίλημμα “Παραίτηση ή εκλογές” γιατί απλά δεν θα μπορεί να σταθεί.

ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ!Μεταφέρω αυτολεξεί την τελευταία ανάρτηση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ- ΕΚΜ Δημ. Παπαδημούλη από το facebook: «Μαζικά, ενωτικά, μαχητικά, ειρηνικά κατά των μέτρων. Προετοιμασία και πρωτοβουλίες για εκλογές το συντομότερο και κυβέρνηση με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ» Και μαζύ, ομοίως αυτολεξεί, μιάς από τις απαντήσεις εις τον Παπαδημούλη, αυτήν με την υπογραφή Alexandra Kossiori: «Aς μου εξηγήσει κάποιος γιατί τώρα που ακόμη τα νέα μέτρα και το 3ο μνημονιο δεν έχει ψηφιστεί και εφαρμοσθεί ...ας μου εξηγήσει γιατί οι υπάλληλοι του ΣΥΡΙΖΑ παραμένουν 2 μήνες απλήρωτοι ...;; και ας μου εξηγήσει κάποιος γιατί εγώ να εμπιστευθώ και να σπεύσω να ψηφίσω ένα κόμμα που δεν μπορεί να νοικοκυρέψει τα του οίκου του ?? αυτά δεν καταχωρούμε σαν λάθη στους επι 30 χρόνια κυβερνόντες ΠΑΣΟΚΝΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ..εάν και αριστερά εφαρμόζει την ίδια φόρμουλα ασυνέπειας ...ε τότε εγώ φως στο τουνελ δεν βλέπω απο πουθενά !!!» Επειδή ο Παπαδημούλης συνηθίζει να «κατεβάζει» αναρτήσεις που δεν του είναι είναι αρεστές, είναι πλέον μάταιο με τη δημοσιοποίησή μου αυτή, να το επιχειρήσει. Εις ό,τι αφορά τη μη καταβολή δεδουλευμένων από το κόμμα που επιδιώκει να αποτελέσει τον κορμό της επόμενης «κυβέρνησης της Αριστεράς», ας κρίνουμε την αξιοπιστία του, από την αναξιοπιστία του γιά τα οίκου του.

Η Γερμανία διεκδικεί έλεγχο επί της Ελλάδας

H Γερμανία συμφωνεί να δώσει στην Ελλάδα περισσότερο χρόνο για την αποπληρωμή του χρέους της, σε αντάλλαγμα για περισσότερο έλεγχο επί των δημοσιονομικών της χώρας, σύμφωνα με απόρρητο έγγραφο που διέρρευσε και βρίσκεται στα χέρια των Financial Times.

Η πληροφορία ότι οι δανειστές της Ελλάδας συμφωνούν να παραχωρήσουν δύο χρόνια επιπλέον στην Ελλάδα για την αποπληρωμή έχει κυκλοφορήσει ευρέως στα ΜΜΕ τις τελευταίες ημέρες. Η παράταση αυτή θα της κοστίσει 16 με 18 δισεκατομμύρια ευρώ επιπλέον. Αυτό, ωστόσο, που δεν αναφέρουν τα διάφορα δημοσιεύματα, είναι ότι η νέα γερμανική πρόταση θα υποβάλει την Ελλάδα σε σκληρούς όρους σε αντάλλαγμα για αυτή την παράταση.

Βαδίζοντας προς το χάος, η επιλογή είναι μία: άμεση ανατροπήΚαι να λοιπόν, που περάσαμε από την Ευρώπη των λαών στην Ευρώπη των τραπεζών. Να που ζήσαμε για να δούμε τους Ευρωπαίους αρχηγούς να μετατρέπονται σε εξευτελισμένα ανδράποδα των τραπεζιτών. Και να, που η Ευρώπη του πολιτισμού μετατρέπεται σε Ευρώπη του ισοπεδωτισμού, φυσικά προς τέρψιν των «αγορών» και ενάντια στην θέληση των πολιτών. Να λοιπόν, που βρεθήκαμε μπροστά στην ώρα των μεγάλων αποφάσεων...Καταρρέει το ΠΑΣΟΚ. Λυπάμαι πολύ, αλλά δεν με ενδιαφέρει.

Ήταν νομοτελειακό να συμβεί η κατάρρευση σε εκείνους που χωρίς δισταγμό συναίνεσαν στην καταστροφή της χώρας, για να μην καταστραφεί ο κομματικός τους στρατός και για να συνεχίσουν να παραμένουν οι ίδιοι σε μία λανθάνουσα και μη δημοκρατικά ενεργούσα εξουσία.


Καταρρέει η ΔΗΜΑΡ. Λυπάμαι πολύ, αλλά ήταν αναμενόμενο. Θα έπρεπε να έχει διδαχθεί το απόκομμα στήριξης του σημερινού κυβερνητικού εξαμβλώματος, πως χωρίς ικανά αποθεματικά ψηφοφόρων, ήταν κάτι περισσότερο από δεδομένο πως ο χρόνος ύπαρξης αυτού του απολίτικου συνονθυλλεύματος είχε τελειώσει την ίδια στιγμή που συμφωνούσε να συνεργαστεί στην διακυβέρνηση της χώρας.


Καταρρέει η Νέα Δημοκρατία. Λυπάμαι πολύ, αλλά ας πρόσεχαν. Αν τα στελέχη, οι οπαδοί και οι ψηφορόροι του (απο)κόμματος του Σαμαρά, έλπιζαν πως θα μπορούν να ισοπεδώσουν την χώρα προφασιζόμενοι πως άλλοι το ξεκίνησαν (και αυτοί απλώς ολοκλήρωσαν;) την καταστροφή, χωρίς να «εισπράξουν» την ανάλογη απέχθεια των πολιτών, τότε όχι μόνο δεν έχουν αντιληφθεί που βρίσκεται η χώρα, αλλά δεν έχουν αντιληφθεί ούτε σε ποια χώρα βρίσκονται οι ίδιοι. Ο Έλληνας μπορεί να ξεχνά, αλλά για να ξεχάσει θέλει χρόνο και –κυρίως- να μην αντιληφθεί άμεσα την «κυβερνητική» εισβολή στην προσωπική του ζωή. Το (συγ)κυβερνών κόμμα απλά πνέει τα λοίσθια και θα καταλήξει σαν μία οικτρή καρικατούρα ενός παρελθόντος, για το οποίο ο ιστορικός του μέλλοντος θα έχει να γράψει πάρα πολλά, αλλά και ο πολίτης του παρόντος θα έχει να του ρίξει πολύ… μαύρισμα.

2500 ΑΤΟΜΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ 2010!!!Περισσότεροι από δυόμισι χιλιάδες συμπολίτες μας έδωσαν τέλος στη ζωή τους από το 2010.
Σε επιστημονικό συμπόσιο με τίτλο «Πρόληψη της Αυτοκτονίας» συζητήθηκε το πρόβλημα. Παγκοσμίως το 1,5% των θανάτων,ετησίως, προκύπτουν από αυτοκτονίες, ενώ σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας ο αριθμός αυξάνεται διαρκώς.
Ψυχιατρικά προβλήματα που πολλές φορές δεν έχουν διαγνωστεί, σε συνδυασμό με οικονομικές δυσκολίες και προσωπικά αδιέξοδα προκαλούν ένα εκρηκτικό κοκτέιλ.
«Διαπιστώνω ότι οι αυτόχειρες δεν είναι τόσο οι άνεργοι όσο εκείνοι που δεν έχουν πρόσβαση στο σύστημα υγείας και την απαιτούμενη φαρμακευτική αγωγή», υπογραμμίζει η Καθηγήτρια Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας στο ΕΚΠΑ, Χαρά Σπηλιοπούλου.
Τέλος, η γιατρός κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για τις χιλιάδες άδειες οπλοφορίας, που έχουν μεν λήξει αλλά τα όπλα δεν έχουν κατασχεθεί. «Δεν καταγράφεται ούτε ελέγχεται σε ποιά χέρια βρίσκονται και αν ο κάτοχος είναι ψυχικά υγιής» υπογραμμίζει.

Σχεδόν όλοι οι καριόληδες δημοσιογράφοι ξέρουν τους λαδωμένους της Siemens, άλλα εξαργύρωσαν την …σιωπή τους.
ΑΠΑΝΤΗΣΗ από τον Eισαγγελέα Εφετών Μονάχου για την υπόθεση της Λίστας Siemens με τα ονόματα των δωροδοκηθέντων  Ελλήνων πολιτικών πήρε ο ιατρός Δημ. Αντωνίου. Τι γράφει; άστα να πάνε.
Σχετικά με την αίτηση πληροφοριών σας από την  28.09.12 , σας ενημερώνω, ότι  βάση του Γερμανικού νόμου  μπορούν να δοθούν πληροφορίες οι οποίες αφορούν δίκες  σε ιδιώτες μόνο σε περίπτωση που υπάρχει έννομα συμφέρον (παράγραφος  475 ποινικής δικονομίας). Ένα τέτοιο ενδιαφέρον υπάρχει π.χ. σε περίπτωση που απαιτείται η  απόκτηση πληροφοριών  μίας δίκης για την παρακολούθηση  πολιτικών ή αστικών αξιώσεων.
Ένα γενικό ενδιαφέρον απόκτησης πληροφοριών  αυτού του είδους, ώστε να μπορούν οι πολίτες να ενημερώνονται  γενικά  για την έκβαση δικών, δεν είναι αρκετό.
Είναι δουλειά των ΜΜΕ, σε τέτοιες θεαματικές περιπτώσεις, να ενημερώνουν τη δημοσιότητα.
Τα ΜΜΕ έχουν κάθε δικαίωμα πρόσβασης σε τέτοιου είδους πληροφορίες.
Με το βλέμμα στραμμένο λοιπόν στην τωρινή νομική κατάσταση, δεν μπορώ δυστυχώς να σας παραχωρήσω τις πληροφορίες που μου ζητάτε, και  είμαι αναγκασμένος να σας  παραπέμψω στις πληροφορίες των ΜΜΕ οι οποίες είναι προσβάσιμες από όλους.
Με φιλικούς χαιρετισμούς,
(Υπογραφή)
Weith, Προϊστάμενος Εισαγγελίας  ως επικεφαλής του τμήματος

Λιακόπουλε… οι …ΕΛ είναι εδώ. Κοίτα το βίντεο

To βίντεο  είναι  από τη Μελβούρνη.  Η καταγραφή έγινε πριν λίγες ώρες και κατά την διάρκεια της ημέρας. Η λήψη είναι σε πράσινο φόντο λόγω των υπέρυθρων φίλτρων που χρησιμοποιεί.  Η χρήση υπέρυθρων φίλτρων ευνοεί την ορατότητα και σε αντίθετη περίπτωση δεν θα βλέπατε τίποτα παρά μόνο μπλε ουρανό και σύννεφα.  Στο βίντεο παρακάτω θα δείτε 3 U.F.O. Το πρώτο κάνει έναν ανεπαίσθητο ελιγμό και έχει στην συνέχεια σταθερή καθοδική πορεία προς τα δεξιά της οθόνης, μέχρι να ξαναρχίσει να ανεβαίνει σταδιακά..  Το δεύτερο και σπουδαιότερο με μεγαλύτερη ταχύτητα εμφανίζεται στο κάτω μέρος της οθόνης με διεύθυνση προς τα πάνω και με πορεία σύγκρουσης με το πρώτο (επισημαίνεται με κόκκινο χρώμα το σημείο σύγκρουσης). Στο σημείο εκείνο επιβραδύνει, κάνει έναν απίστευτο ελιγμό προς...
τα αριστερά αποφεύγοντας το πρώτο.. ανεβαίνει περισσότερο, μέχρι που σταματάει για λίγα δευτερόλεπτα και ξαναρχίζει την πορεία του προς τα κάτω και δεξιά και μάλιστα ακολουθώντας την πορεία του πρώτου!!! Αν αυτό πιστεύετε ότι είναι κάποιο φυσικό φαινόμενο είστε μακράν γελασμένοι ή πολύ καλά χειραγωγημένοι απ'το σύστημα.  Το αντικείμενο αυτό ελέγχεται καθαρά από ευφυή βούληση αφού όχι μόνο...απέφυγε την πρόσκρουση, αλλά φάνηκε προς στιγμή να καταλαβαίνει την ύπαρξη της βιντεοκάμερας.

Ίσως αυτό να ακούγεται τρελό σε πολλούς από εσάς, όμως δεν θα έπρεπε να σκέφτεστε σύμφωνα με την συμβατική τεχνολογία που έχουμε στον πολιτισμό μας. 
Πόσοι γνωρίζετε ότι η χρήση IR (infrared-υπερύθρων) είναι αφενός αόρατη στο γυμνό μάτι αλλά αφετέρου ορατή σε κάποιον που έχει κάποιο μονόκυαλο νυχτερινής όρασης; Δηλαδή σε απόλυτο σκότος αυτός που χρησιμοποιεί IR θα είναι σαν να έχει μια δέσμη φωτός που θα φαίνεται ΜΟΝΟ σε κάποιον που έχει συσκευή νυχτερινής όρασης.

Οπότε η χρήση IR από τον Lou και πολλούς UfoHunters ενδεχομένως να γίνεται αντιληπτή από αυτά τα αντικείμενα που σίγουρα τεχνολογικά θα είναι δεκάδες (για να μην πω εκατοντάδες)  χρόνια μπροστά από εμάς.

Αυστραλία: Ιδού συμπεριφορά-πρότυπο σε μετανάστες…Ηχηρή και κατηγορηματική άρνηση εισέπραξαν οι ισλαμιστές μουσουλμάνοι της 
Αυστραλίας από την πρωθυπουργό Τζούλια Γκίλαρντ, όταν εξέφρασαν την επιθυμία
 να ζήσουν σύμφωνα με τον Ισλαμικό νόμο, τη «σαρία». Οι σχετικές δηλώσεις είχαν
 καταγραφεί στα διεθνή ΜΜΕ το περσινό καλοκαίρι, αλλά όσο περνάει ο καιρός στην
 Ελλάδα, όσα αναφέρθηκαν γίνονται όλο και πιο επίκαιρα…

Δυο αποδεικτικά βίντεο για το "ήδη τρέχων" πρόγραμμα μείωσης του πληθυσμού της Γης !


sheep-tv 

Αποδεικτικά στοιχεία από τα οποία θα καταλάβετε (ελπίζουμε) γιατί ζούμε σήμερα την "τεχνητή" κρίση και επιπλέον ιδιαίτερα τρομακτικές αποκαλύψεις.

Μπορούμε να αντισταθούμε;

Κυριολεκτικά... ΙΣΩΣ...

Αρχικά όμως θα πρέπει να ξυπνήσουμε από τις χημείες που μας αναγκάζουν... να αναπνέουμε, να τρώμε, και.... να "ακούμε".

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...