Τετάρτη, 7 Νοεμβρίου 2012

Ποιος …δάκτυλος ..στηρίζει την Ζωηρού;
Ίσως μια μεταφυσική αναζήτηση θα μπορεί να μας δώσει την απάντηση γι’ αυτό που συμβαίνει στο ταμείο που διαχειρίζεται πλέον την τύχη όλης της δημόσιας κινητής και ακίνητης περιουσίας αυτού του κράτους. Η Άννα Ζωηρού, όμορφη και ξανθιά, πρώην γραμματέας του Γιώργου Καρατζαφέρη όταν ήταν ευρωβουλευτής, είχε τοποθετηθεί επί κυβερνήσεως Παπαδήμου από τον ΛΑΟΣ στο ταμείο που ιδρύθηκε εκείνη την περίοδο ως μέλος του ΔΣ.
Τότε και τα άλλα δύο κόμματα, ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, είχαν τοποθετήσει τους εκπροσώπους τους. Ο ΛΑΟΣ, μετά την παταγώδη εκλογική ολοκληρωτική του καταστροφή, έμεινε εκτός Βουλής. Το ίδιο θα συμβεί και στις ευρωεκλογές, όπως δείχνουν οι δημοσκοπήσεις, αφού το 0,3% είναι ο μέσος όρος των ποσοστών του. Η Ζωηρού, όμως, παραμένει εντός ΔΣ.
Ο Φώτης Κουβέλης, ως αρχηγός κόμματος που στηρίζει την κυβέρνηση Σαμαρά, δεν έχει ορίσει εκπρόσωπο στο ΔΣ, αφού για να το κάνει θα πρέπει να παραιτηθεί η Ζωηρού. Δεν υπάρχει κενή θέση στο ΔΣ. Ποιος, άραγε, επιμένει να μη θέτει θέμα εκπροσώπησης της ΔΗΜΑΡ στο ταμείο αποκρατικοποίησης την περίοδο, μάλιστα, που ακούγονται τα μύρια όσα για απευθείας αναθέσεις; Οι πληροφορίες μας λένε ότι το ζήτημα αυτό θα τεθεί από τον ίδιο τον Φώτη Κουβέλη στον Αντώνη Σαμαρά.

Από την ..Πύλο έρχομαι , και στην κορφή κανέλα
Μια φόρα ψεύτης, για πάντα ψεύτης .Κάθε φόρα θα είναι …τα τελευταία μέτρα,μέχρι να φτάσει στα …280 ευρώ ο μισθός.   
Αυτές θα είναι οι τελευταίες τέτοιες περικοπές γιατί άλλες δεν αντέχει η ελληνική κοινωνία", τόνισε ο Αντώνης Σαμαράς κατά την ομιλία του στην ΚΟ της ΝΔ, ενώ προσέθεσε ότι μισθοί και συντάξεις δεν πρόκειται να ξανακοπούν. 
"Τα οικογενειακά εισοδήματα μέχρι 25 000 ευρώ θα πληρώσουν λιγότερους φόρους", είπε ενώ τόνισε ότι παλεύει προσωπικά για να πάρουμε ένα ποσό μεγαλύτερο από τα 31 δις.
"Σε τέτοιες ώρες, καλούμαστε ως βουλευτές της εθνικής αντιπροσωπείας να υπηρετήσουμε τα ύψιστα συμφέροντα του έθνους", είπε και συμπλήρωσε πως "αν μας υποχρέωναν τώρα να βγαίναμε από το ευρώ θα χάναμε το 80% του επιπέδου ζωής που είχαμε το 2009".
Μεταξύ άλλων σημείωσε ότι "κερδίσαμε κρίσιμες μάχες σε 2 μέτωπα: στο εξωτερικό και το εσωτερικό", ενώ τόνισε πως "εφαρμόσαμε το νόμο εμείς οι πολιτικοί στους εαυτούς μας".
Παράλληλα, υπογράμμισε πως μια έξοδος από το ευρώ θα τίναζε στον αέρα τη δημοκρατία μας και δήλωσε πως οι διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις θα εφαρμοστούν.     
"Όλες οι προεκλογικές μας δεσμεύσεις ισχύουν απολύτως", είπε χαρακτηριστικά. "Θα πρέπει να χτυπήσουμε 2 εχθρούς: τη δημόσια σπατάλη και τη φοροδιαφυγή", τόνισε.   
Όσον αφορά τη λαθρομετανάστευση είπε πως "αρχίσαμε μια αληθινή εκστρατεία για το χτύπημα της λαθρομετανάστευσης".
"Σήμερα ο νόμος υπάρχει και εφαρμόζεται σε κάθε τετράγωνο του κέντρο της Αθήνας", συμπλήρωσε. 
"Σας καλώ να δώσουμε την μάχη όλοι μαζί αποφασιστικά χωρίς μεμψιμοιρία", είπε και κατέληξε "είμαστε η εγγύηση της αναγέννησης αυτού του τόπου"
"Θα αποκαταστήσουμε τις αδικίες μόλις βγούμε από τα ελλείμματα".
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...