Πέμπτη, 8 Νοεμβρίου 2012

Αυτά ψηφίσανε..


Αυτά ψηφίσανε...

Χαστούκι στην κυβέρνηση των δοσίλογων: Δόση "καπούτ" - Β.Σόιμπλε: "Καλώς ψηφίστηκαν τα μέτρα αλλά δεν δίνουμε τη δόση"Η εκταμίευση της δόσης των 31,5 δισ. ευρώ προς την Ελλάδα θα καθυστερήσει σημαντικά!

«Φοβάμαι ότι θα είναι πολύ νωρίς για να λάβουμε απόφαση για την Ελλάδα την επόμενη εβδομάδα», δήλωσε ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών, όπως μεταδίδει το ειδησεογραφικό πρακτορείο Reuters. 

Ο ίδιος επεσήμανε ότι...

η ισχνή παγκόσμια οικονομία πνίγει την δυνατότητα επίλυσης της κρίσης της Ευρωζώνης.

Σήμερα Πέμπτη, γερμανικά δημοσιεύματα ανέφεραν πως ακόμη και μετά την ψήφιση του Μεσοπρόθεσμου αλλά και την επικείμενη έγκριση του προϋπολογισμού, η Ελλάδα δεν θα μπορεί να περιμένει την άμεση εκταμίευση της επόμενης δόσης.

Στελέχη του ΔΝΤ ενημέρωσαν την Ελληνική κυβέρνηση ότι δεν πρόκειται να συναινέσουν στην εκταμίευση της δόσης εάν δεν υπάρξει συμφωνία για το "κούρεμα". 

Φυσικά αυτό προκαλεί "εμπλοκή" και δεν είναι καθόλου βέβαιο ότι οι Ευρωπαίοι έχουν τη διάθεση να αναλάβουν εξ' ολοκλήρου τη χρηματοδότηση της χώρας από μόνοι τους.

Στο ΔΝΤ άρα και στην Αμερική θεωρούν ότι η Ελλάδα είναι "βαρέλι" δίχως πάτο, και για να κλείσει πρέπει να διαγραφεί τουλάχιστον το μισό χρέος, αλλιώς η χώρα δεν θα σταθεί ποτέ στα πόδια της, και η μόνη ανάπτυξη που θα γνωρίσει θα είναι "ανάπτυξη"του χρέους. 

Ξέρουν ότι τα εξοντωτικά αυτά μέτρα θα μπορούσαν να αποδώσουν μόνο τότε.

Προς το παρόν το "χτύπημα" για την κυβέρνηση θα είναι "κατακλυσμικό". 

Ζήτησε από όλους τους Έλληνες να κάτσουν να τους "γδάρουν" για να πάρουν την "δόση" τους, και ο απίστευτος Σόιμπλε την επόμενη μέρα δηλώνει ότι η δόση θα παραμείνει ένα άπιαστο "όνειρο". 

Είμαστε σίγουροι ότι το επικοινωνιακό επιτελείο της κυβέρνησης ετοιμάζει ήδη τους σχεδιασμούς του για το πως θα πείσει τον κόσμο ότι όλα πάνε όπως έχουν προγραμματισθεί, απλά εμείς δεν το καταλάβαμε ακόμα.

ΤΟΥΣ ΞΕΒΡΑΚΩΝΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΑΤΙΜΩΣΗ


=== Ποιός??? Οι FINANCIAL TIMES… Η επικοινωνιακή ναυαρχίδα της παγκόσμιας οικονομικής διακυβέρνησης. Μέσα από σχετικό άρθρο της, αναφερόμενο στην Ελλάδα, επιχειρεί να αναδείξει την «ευγνωμοσύνη» των ισχυρών οικονομικών συμμοριών και των πολιτικών τους αχυρανθρώπων, απέναντι στην ντόπια συμμορία του δωσιλογισμού.

=== Επιχειρεί δηλαδή να προϊδεάσει, για μια σειρά πολιτικών αποφάσεων που θα ακολουθήσουν, μέσα από τις οποίες θα επιχειρηθεί να κουκουλώσουν το αίμα από τη μεγάλη σφαγή που καλούνται να θεσμοθετήσουν σήμερα, τα πολιτικά ανδρείκελα της Αθήνας.
  === Μία απλή ανάγνωση στα «αντισταθμίσματα» που πρόκειται να δοθούν, αρκεί για πείσει και τον πλέον ανόητο, για το ποιές είναι τελικά οι πραγματικές τους επιδιώξεις. Τι προκύπτει λοιπόν από αυτή την ανάγνωση???…
  • Το σύνολο των πολυδιαφημισμένων αντισταθμισμάτων, συνιστούν πολιτικές αποφάσεις που αποσκοπούν στη διαχείριση της μοίρας ενός υπερχρεωμένου, με τρόπο που να διασφαλίζει πως το δικαίωμα των αποφάσεων για το μέλλον του, εκχωρείται εξ ολοκλήρου στη συμμορία των δανειστών.
  • Πρόκειται για αποφάσεις οικονομικής – λογιστικής διαχείρισης που θα μπορούσαν να έχουν παρθεί χωρίς να θεωρείται προαπαιτούμενο η μετατροπή της ζωής μις ολόκληρης κοινωνίας σε πραγματική κόλαση. Άλλωστε στο σύνολό τους αφορούν στη λογιστική διαχείριση του λογιστικού χρέους, και ουφδόλως σχετίζονται με τη δυνατότητα μιας κοινωνίας να υπηρετεί πρωτίστως την ίδια της τη βιωσιμότητα.
  • Επιβλήθηκε ως προαπαιτούμενο η εφαρμογή μιας πολιτικής καθολικής εξόντωσης της Ελληνικής κοινωνίας, προκειμένου να ανακοινωθούν μέτρα πολιτικής διαχείρισης που έτσι κι αλλιώς έχουν προαποφασιστεί, γιατί το πραγματικό ζητούμενο, δεν είναι η λογιστική διαχείριση του πέτσινου χρέους, αλλά η πραγματική αφαίμαξη του πραγματικού πλούτου, που μόνο μέσα από ένα καθεστώς κατοχής μπορεί να διασφαλιστεί.
  === Αυτά θέλουν οι συμμορίες…
Αυτά αποκαλύπτει η επικοινωνιακή ναυαρχίδα τους…
Αυτό το σχέδιο υπηρετούν αναντίρρητα τα προσκυνημένα πολιτικά ανδρείκελα της Αθήνας…
Τη μετατροπή της χώρας σε ένα απέραντο κολαστήριο – κάτεργο επιζητούν.
Δείτε το…
- Την Δευτέρα το πρωί στο Eurogroup οι υπουργοί Οικονομικών της ευρωζώνης θα ρίξουν σχεδόν στο μισό τα επιτόκια της Ελλάδας 
- Η ΕΚΤ και θα αποποιηθεί τα κέρδη της από τα ελληνικά ομόλογα, τα οποία ως ρευστό θα γυρίσουν στην Ελλάδα, και θα μετακυλίσει ελληνικά ομόλογα που κατέχει και λήγουν στις 16 Νοεμβρίου 
- Οι Ευρωπαίοι θα ανακοινώσουν την συμφωνία τους για την κάλυψη της »τρύπας», εως και 18 δις ευρώ, στο πρόγραμμα διάσωσης της Ελλάδας 
- Θα αλλάξει τελείως το χρονοδιάγραμμα για να γίνει βιώσιμο το ελληνικό χρέος, και αντί για στόχο 120% του ΑΕΠ το 2020 θα το μετατρέψουν σε 125% το 2022.
 
Σύμφωνα με κύριο άρθρο των Financial Times οι ηγέτες της ευρωζώνης έχουν δώσει στους εαυτούς τους τρεις εβδομάδες προθεσμία μέχρι να ολοκληρωθεί η αναδιοργάνωση του προγράμματος διάσωσης της Ελλάδας. 
Απαραίτητες προϋποθέσεις είναι: 
– να περάσουν τα μέτρα και ο προϋπολογισμός από το ελληνικό κοινοβούλιο 
– μέσα σε 15ημέρες να υπάρξει έγκριση της μείωσης για τα ελληνικά επιτόκια από τα κοινοβούλια επτά ευρωπαϊκών κρατών 
– να έχουν ολοκληρωθεί όλα εγκαίρως ώστε να εκταμιευθεί η καθυστερημένη δόση 31,3 δισ. ευρώ στην Αθήνα στις 27 Νοεμβρίου 
Διαβάστε βήμα βήμα το νέο ευρωπαϊκό σχέδιο διάσωσης της Ελλάδας, όπως το αποκαλύπτουν οι Financial Times. 

Προκλητικό! Δείτε που σπουδάζει η κόρη του Σαμαρά!Την ώρα που ο μέσος έλληνας πολίτης στέλνει τα παιδιά του σε ασυντήρητα σχολεία δίχως θέρμανση,…την ώρα που όσοι αντιμετωπίζουν σοβαρά θέματα υγείας δεν ξέρουν πώς θα εξασφαλίσουν τα απαραίτητα για την επιβίωσή τους φάρμακα. 

Η Ελλάδα κερδίζει χρόνο αλλά δεν θα αποφύγει την νέα χρεοκοπία
Τα μέτρα ψηφίστηκαν με ισχνή πλειοψηφία 153 βουλευτών αλλά η Ελλάδα δεν έχει διασωθεί, κέρδισε χρόνο αλλά δεν έχει διασωθεί.
Παρά το σαθρό πολιτικό κλίμα με την ΔΗΜΑΡ να δηλώνει παρών, και να διαγράφονται 7 βουλευτές 6 από το ΠΑΣΟΚ και 1 από την ΝΔ ήταν αναμενόμενο και προεξοφλημένο ότι θα ψηφιστούν τα μέτρα του πολυνομοσχεδίου.

Ωστόσο η κυβέρνηση εξέρχεται στην κυριολεξία πληγωμένη και πλέον είναι κυβέρνησης οριακής πλειοψηφίας.

Μπορεί η ΔΗΜΑΡ να ψηφίσει τον προυπολογισμό αλλά θεωρητικά θα ανακτήσει το κύρος της η κυβέρνηση.

Το ερώτημα παραμένει πως η ΔΗΜΑΡ θα στηρίξει μια κυβέρνηση που θα εφαρμόσει τα μέτρα που η ίδια δεν ψήφισε;

Εγείρεται μείζον πολιτικό ζήτημα....
Σε πολιτικό επίπεδο η κυβέρνηση πλέον θα έχει πρόβλημα φθοράς καθώς οι ισορροπίες είναι εύθραυστες.

Η ψηφοφορία για τα μέτρα προκαλεί μείζον πολιτικό πρόβλημα. Η κυβέρνηση βρίσκεται σε οριακά επίπεδα είναι σχεδόν στον αέρα.

Όμως τα μέτρα ψηφίστηκαν.
Το ζήτημα είναι να εφαρμοστούν καθώς εκεί πάσχει μόνιμα η δημόσια διοίκηση από μια κοινωνία σχεδόν κατεστραμμένη.

Όμως κατά την εφαρμογή θα διαπιστωθεί ότι η χρεοκοπία είναι μη αναστρέψιμη.

Προσεχώς θα διαπιστωθεί ότι τα νέα μέτρα λιτότητας γεννούν μεγαλύτερη ύφεση και θα οδηγήσουν σε ακόμη μεγαλύτερο αδιέξοδο την οικονομία και στο τέλος σε χρεοκοπία.
Ο προϋπολογισμός θα ψηφιστεί και η κυβέρνηση θα λάβει ψήφος εμπιστοσύνης.

Η Τρόικα και γενικότερα η ΕΕ επειδή δεν είναι έτοιμες για άτακτη χρεοκοπία της Ελλάδος και διαβλέποντας το πολιτικό αδιέξοδο στην χώρα θα στηρίξουν την Ελλάδα με ένα πακέτο 4 μέτρων.
Τα μέτρα, η ψήφιση του προϋπολογισμού και βεβαίως οι θετικές πρωτοβουλίες της ΕΕ ώστε να καταστήσει βιώσιμο το ελληνικό χρέος θα δημιουργήσουν μια εντύπωση διάσωσης της Ελλάδος.
Η Ελλάδα θα κερδίσει χρόνο αυτό θα συμβεί αλλά δεν θα έχει διασωθεί. Ο κίνδυνος της χρεοκοπίας θα επανεμφανιστεί επικίνδυνα σύντομα.

Σύντομα θα αποδειχθεί ότι χρειάζεται μεγάλο haircut στο χρέος κυρίως στο νέο χρέος στα δάνεια του επίσημου τομέα.

Το νέο haircut θα ξεπεράσει το 50% αλλά δεν θα αφορά μόνο τα νέα δάνεια αλλά και τα παλαιά ειδικά αυτά που κατέχουν οι Κεντρικές Τράπεζες και ειδικά η ΕΚΤ.
Ειδικά για την ΕΚΤ διερευνάται τρόπος να ξεπεραστεί η μόνιμη άρνηση να δεχθεί haircut στο νέο χρέος που κατέχει.

Η Ελλάδα δεν διασώζεται με όρους οικονομικούς.
Δυστυχώς τα οικονομικά μεγέθη είναι ξεκάθαρα.

Κάνοντας νόμο τον βιασμό ενός λαούΚι έτσι η Ελλάδα συνελήφθη! Και την έστειλαν να ζει εκεί πίσω στην εποχή πριναπό τη Γαλλική Επανάσταση,  στην εποχήπου δεν υπήρχαν Συλλογικές ΣυμβάσειςΕργασίας.

Ποιοι; κάτι μπάτσοι βουλευτές τρικολόρεακροδεξιοί, συν κάτι καθώς πρέπει πεκινουά, συν πενήντα «πεινασμένοι σκύλοι» - τσιράκια των «νταβατζήδων», σμπίροι της διαπλοκής, λακέδες των Γερμανών Τοκογλύφων, όλοι βουλευτές της ανίερηςτριάδας, πήραν την Ελλάδα και την «κρέμασαν στο τσιγκέλι» και ιδού μια χώραΖητιάνων! Με τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ να ’χει βασικό μισθό 1.873 ευρώ και τον ταγματάρχη971 ευρώ. Μια Ειδική Οικονομική Ζώνη μεεκατομμύρια πολιτών να ζουν κάτω απ’ τοόριο της φτώχειας, ναυαγοί μέσα στο πέλαγος της απελπισίας.

Ιδούκ. Σαμαρά, η χώρα που θα παραδώσετε, 25 ευρώ το κεφάλι ο κάθε ασθενής για να διαβεί την πόρτα του Νοσοκομείου, ιδού, κ. Κουβέλη η  συμβολή σας στην όλο και πιο διευρυνόμενη κοινωνίατης δυστυχίας. Ντροπή! Γιατρός με 25 χρόνια υπηρεσίας, διευθυντής Νοσοκομείου, να αμείβεται με2.000 καθαρά τον μήνα, ενώ τα παπαγαλάκια που του «εξηγούν» ότι «δεν μπορεί να γίνειαλλοιώς» να λαμβάνουν 480.000 ευρώ τον χρόνο και 370.000 και, καικαι...

Ιδού η Ελλάδα που προδώσατε και παραδώσατε στους Γερμανούς, κ. Σαμαρά, κ. Βενιζέλο, κ.Κουβέλη, μια σκλάβα, όπου δεν υπάρχει κατώτατο ημερομίσθιο! Οπου την επόμενη μέρα μπορεί αυτό το κατώτατο ημερομίσθιο να γίνει ακόμα κατώτερο.

Μια χώρα, όπου ακόμα κι ο υπερθετικός πάει προς τα κάτω, χωρίς πάτο.

Εδώ στην τρίτη εθνική της ξεφτίλας φέρατε την πατρίδα όλοι εσείς που επισείετε διαρκώς τονκίνδυνο του χειρότερου «πάρε 320 ευρώ μηνιάτικο» αλλοιώς δεν θα ’χεις καθόλου μηνιάτικο», εσύ κ. Βρούτση! Κι όλοι εσείς που απευθύνεσθε στους πολίτες υποσχόμενοι προεκλογικώς τοκαλύτερο, για να τους απειλείτε αμέσως μετά με το χειρότερο.

Ομως, αυτοί που κρεμάνε πάνω απ’ το κεφάλι του λαού τη σπάθα του Δαμοκλή, να ξέρουν ότι κάποια μέρα ο λαός θα τους κρεμάσει απ’ τ’ αυτιά κουδούνια.

Το νέο επίδομα για όποιους έχουν ένα παιδί
Το νέο επίδομα για όποιους έχουν ένα παιδί
Έχετε ένα παιδί; Δείτε αν δικαιούστε το νέο επίδομα αλλά και ποιο είναι το ύψος του με τη βοήθεια του πίνακα που ακολουθεί

Από τον πίνακα, μπορείτε να καταλάβετε ποιο είναι το ύψος του μηνιαίου επιδόματος ανάλογα με το εισόδημά σας. Κριτήριο, αποτελεί το εισόδημα όπως εμφανίζεται στη φορολογική σας δήλωση. Το fpress.gr έχει κάνει όλες τις απαραίτητες πράξεις και αναγωγές έτσι ώστε να υπολογίζεται σωστά το ύψος του επιδόματος. Ο πίνακας έχει ως εξής:

Οι 12 τρελές παροχές των υπαλλήλων της Βουλής εξοργίζουν τους Ελληνες
Το iefimerida.gr αποκαλύπτει σήμερα όλα τα προνόμια των υπαλλήλων της Βουλής. Αποκαλύπτει επίσης ότι το μίνι «πραξικόπημα» που έκαναν χθες το βράδυ, όταν ανακοινώθηκε από τον Γιάννη Στουρνάρα ότι θα ενσωματωθούν στο ενιαίο μισθολόγιο, εξόργισε τον πρωθυπουργό σε τέτοιο σημείο που αποφάσισε προς στιγμήν να δώσει εντολή για πολιτική επιστράτευση των υπαλλήλων.

Σε περίπτωση πολιτικής επιστράτευσης όποιος υπάλληλος δεν δεχθεί να εργαστεί απολύεται αυτόματα.

Ο πρωθυπουργός με την εκδήλωση του πραξικοπήματος των υπαλλήλων έδωσε εντολή να συνταχθεί και το σχετικό ΦΕΚ πολιτικής επιστράτευσης, αποφασισμένος να τελειώσει με τα προκλητικά προνόμια μιας συντεχνίας που εξοργίζει το κοινό αίσθημα.

Η απόφαση άλλαξε όταν ο πρόεδρος της Βουλής Ευάγγελος Μεϊμαράκης ανέφερε ότι για να επικυρωθεί το ΦΕΚ και να γίνουν οι κοινοποιήσεις σε κάθε υπάλληλο της Βουλής απαιτούνταν δύο ώρες. «Δεν υπάρχει χρόνος, πρέπει οπωσδήποτε να ψηφιστούν τα μέτρα» κατέληξε ο πρωθυπουργός και έδωσε εντολή στον Γιάννη Στουρνάρα να πάρει πίσω τη διάταξη αλλά να την επαναφέρει σύντομα.

Το μίνι-«πραξικόπημα»

Εναλλακτικές αποδεδειγμένες θαυματουργές θεραπείες που θάφτηκαν από τις φαρμακοβιομηχανίεςΤα τελευταία χρόνια ανθεί η εναλλακτική ιατρική, ως σύνολο μεθόδων που κείνται πέρα από την κατεστημένη επιστημονική ιατρική και εμφανίζουν συγγένεια με θεραπευτικές μεθόδους 
που απαντούν στις παραδοσιακές κοινωνίες.
Ανάλογη άνθηση γνωρίζει και η θαυματουργική ιατρική, ενώ η εμπιστοσύνη του κοινού στις εναλλακτικές μορφές θεραπείας παρουσιάζεται αυξημένη. Στο άρθρο αυτό καταγράφονται οι σημαντικότερες μορφές της εναλλακτικής ιατρικής, εξετάζεται η κατά περίπτωση θεραπευτική και επιστημονική αξία τους από την άποψη της συμβατικής ιατρικής και επιχειρείται μια ανίχνευση των αιτιών που εξηγούν την άνθησή της.
Το συμπέρασμα είναι ότι οι μέθοδοι εναλλακτικής θεραπείας παρουσιάζουν ευρεία διάδοση και ότι εκτείνονται από θεραπευτικές μεθόδους που προσομοιάζουν με αυτές της συμβατικής ιατρικής (και που ενδεχομένως θα είχε κάποια αξία η εμπεριστατωμένη επιστημονική μελέτη τους) έως μεθοδεύσεις οργανωμένης εξαπάτησης το κοινού και εκμετάλλευσης του ανθρώπινου πόνου, που θα ήταν χρήσιμο να αποκαλυφθούν προς όφελος τόσο της επιστήμης όσο και των ασθενών.

Δείτε τι ψήφισαν οι βουλευτές.Ολόκληρη η λίστα (Το Παρόν!!! ειναι έμμεσο ΝΑΙ!!)Ν.Δ.Μπακογιάννη Κωνσταντίνου Θεοδώρα (Ντόρα)  NAI
Ν.Δ.Αθανασίου Χριστόφα Χαράλαμπος  NAI
Ν.Δ.Λαζαρίδης Αλεξάνδρου Χρύσανθος  NAI
Ν.Δ.Μιχελάκης Σπυρίδωνος Ιωάννης NAI
ΣΥΡΙΖΑ - ΕΚΜΓλέζος Νικολάου Εμμανουήλ  OXI
ΣΥΡΙΖΑ - ΕΚΜΦωτίου Βασιλείου Θεανώ
ΣΥΡΙΖΑ - ΕΚΜΤσουκαλάς Βασιλείου Δημήτριος......

OXI
ΠΑ.ΣΟ.Κ.Δήμας Βίκτωρος Πύρρος NAI

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣΚουίκ Φιλίππου Τέρενς - Σπένσερ - Νικόλαος  OXI
ΛΑΪΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ - ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗΠαππάς Ηλία Χρήστος  OXI
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑΛυκούδης Διονυσίου Σπυρίδων  ΠΑΡΩΝ
Κ.Κ.Ε.Παφίλης Σπυρίδωνος Αθανάσιος  
Ν.Δ.Κεφαλογιάννη Ιωάννη Όλγα  ΝΑΙ
Ν.Δ.Αβραμόπουλος Λάμπρου Δημήτριος   ΝΑΙ
Ν.Δ.Κακλαμάνης Μιχαήλ Νικήτας  ΝΑΙ
Ν.Δ.Πιπιλή Ανδρέα Φωτεινή   ΝΑΙ
Ν.Δ.Κικίλιας Παναγιώτη Βασίλειος  ΝΑΙ 
Ν.Δ.Μηταράκης Αντωνίου Παναγιώτης (Νότης)  ΝΑΙ
Ν.Δ.Παυλόπουλος Βασιλείου Προκόπιος  ΝΑΙ
Ν.Δ.Ψυχάρης Σταύρου Ανδρέας  ΝΑΙ
ΣΥΡΙΖΑ - ΕΚΜΤσίπρας Παύλου Αλέξιος  ΟΧΙ
ΣΥΡΙΖΑ - ΕΚΜΚωνσταντοπούλου Νικολάου Ζωή  ΟΧΙ
ΣΥΡΙΖΑ - ΕΚΜΒούτσης Γεωργίου Νικόλαος   ΟΧΙ
ΣΥΡΙΖΑ - ΕΚΜΜπόλαρη Βασιλείου Μαρία   ΟΧΙ
ΠΑ.ΣΟ.Κ.Σκανδαλίδης Γεωργίου Κωνσταντίνος   ΑΠΩΝ
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣΚουντουρά Αλεξάνδρου Έλενα   ΟΧΙ
ΛΑΪΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ - ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗΜιχαλολιάκος Γεωργίου Νικόλαος   ΟΧΙ
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑΠανούσης Αποστόλου Ιωάννης  ΠΑΡΩΝ
Κ.Κ.Ε.Κανέλλη Χρήστου Γαρυφαλλιά (Λιάνα)   ΟΧΙ 
Ν.Δ.Μητσοτάκης Κωνσταντίνου Κυριάκος   ΝΑΙ
Ν.Δ.Χατζηδάκης Ιωάννη Κωνσταντίνος (Κωστής)  ΝΑΙ
Ν.Δ.Βούλτεψη Ιωάννη Σοφία  ΝΑΙ
Ν.Δ.Ντινόπουλος Βασιλείου Αργύρης   ΝΑΙ
Ν.Δ.Βαρβιτσιώτης Ιωάννη Μιλτιάδης   ΝΑΙ 
Ν.Δ.Γεωργιάδης Αθανασίου Σπυρίδων - Άδωνις    ΝΑΙ 
Ν.Δ.Μεϊμαράκης Ιωάννη Ευάγγελος - Βασίλειος  ΝΑΙ
Ν.Δ.Σπηλιωτόπουλος Ελευθερίου Αριστόβουλος (Άρης)  ΝΑΙ
Ν.Δ.Γιακουμάτος Χαραλάμπους Γεράσιμος  ΝΑΙ
Ν.Δ.Πολύδωρας Γεωργίου Βύρων   ΝΑΙ
Ν.Δ.Καραμανλή Αρκαδίου Άννα   ΝΑΙ
Ν.Δ.Παναγιωτόπουλος Παναγιώτη Παναγιώτης (Πάνος)   ΝΑΙ
Ν.Δ.Παπακώστα - Σιδηροπούλου Αγγέλου Αικατερίνη  ΝΑΙ
ΣΥΡΙΖΑ - ΕΚΜΣακοράφα Ηλία Σοφία  ΟΧΙ
ΣΥΡΙΖΑ - ΕΚΜΚουρουμπλής Ελευθερίου Παναγιώτης   ΟΧΙ
ΣΥΡΙΖΑ - ΕΚΜΠαπαδημούλης Χριστόδουλου Δημήτριος   ΟΧΙ
ΣΥΡΙΖΑ - ΕΚΜΔραγασάκης Ανδρέα Ιωάννης   ΟΧΙ
ΣΥΡΙΖΑ - ΕΚΜΔούρου Αθανασίου Ειρήνη (Ρένα)  ΟΧΙ
ΣΥΡΙΖΑ - ΕΚΜΣτρατούλης Ιωάννη Δημήτριος  ΟΧΙ
ΣΥΡΙΖΑ - ΕΚΜΒαλαβάνη Γεωργίου Όλγα - Νάντια ΟΧΙ
ΣΥΡΙΖΑ - ΕΚΜΤατσόπουλος Ευαγγέλου Πέτρος - Γεώργιος  ΟΧΙ
ΣΥΡΙΖΑ - ΕΚΜΤσακαλώτος Στεφάνου Ευκλείδης ΟΧΙ
ΣΥΡΙΖΑ - ΕΚΜΠαναγούλης Βασιλείου Ευστάθιος (Στάθης)  ΟΧΙ
ΣΥΡΙΖΑ - ΕΚΜΑλεξόπουλος Ιωάννη Απόστολος   ΟΧΙ
ΣΥΡΙΖΑ - ΕΚΜΚαφαντάρη Φωτίου Χαρούλα (Χαρά)  ΟΧΙ
ΣΥΡΙΖΑ - ΕΚΜΚατριβάνου Ηλία Βασιλική   ΟΧΙ
ΠΑ.ΣΟ.Κ.Λοβέρδος Νικολάου Ανδρέας  ΝΑΙ
ΠΑ.ΣΟ.Κ.Χρυσοχοΐδης Βασιλείου Μιχαήλ  ΝΑΙ
ΠΑ.ΣΟ.Κ.Ανδρουλάκης Γρηγορίου Δημήτριος (Μίμης)  ΝΑΙ
ΠΑ.ΣΟ.Κ.Κακλαμάνης Χρήστου Απόστολος   ΝΑΙ 
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣΚαμμένος Ηλία Παναγιώτης (Πάνος)  ΟΧΙ
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣΔημαράς Νικολάου Ιωάννης  ΟΧΙ
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣΚαπερνάρος Ηλία Βασίλειος   ΟΧΙ
ΛΑΪΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ - ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗΖαρούλια Βασιλείου Ελένη   ΟΧΙ
ΛΑΪΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ - ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗΓερμενής Σπυρίδωνος Γεώργιος   ΟΧΙ
ΛΑΪΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ - ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗΠαναγιώταρος Κωνσταντίνου Ηλίας   ΟΧΙ
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑΚουβέλης Ευαγγέλου Φώτιος - Φανούριος    ΠΑΡΩΝ
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑΨαριανός Νικολάου Γρηγόριος   ΠΑΡΩΝ
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑΒουδούρης Γεωργίου Οδυσσεύς - Νίκος    ΟΧΙ
Κ.Κ.Ε.Παπαρήγα Νικολάου Αλεξάνδρα   ΟΧΙ
Κ.Κ.Ε.Χαλβατζής Εμμανουήλ Σπυρίδων   ΟΧΙ
Κ.Κ.Ε.Κατσώτης Περικλή Χρήστος    ΟΧΙ
Ν.Δ.Σαλμάς Γεωργίου Μάριος   ΝΑΙ
Ν.Δ.Καραγκούνης Ανδρέα Κωνσταντίνος   ΝΑΙ
ΣΥΡΙΖΑ - ΕΚΜΒαρεμένος Βασιλείου Γεώργιος   ΟΧΙ  
ΣΥΡΙΖΑ - ΕΚΜΤριανταφύλλου Κωνσταντίνου Μαρία   ΟΧΙ
ΠΑ.ΣΟ.Κ.Μωραΐτης Χρήστου Αθανάσιος (Θάνος)  ΝΑΙ
ΛΑΪΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ - ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗΜπαρμπαρούσης Ηλία Κωνσταντίνος  ΟΧΙ
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑΦούντα Νικολάου Νίκη    ΠΑΡΟΥΣΑ
Κ.Κ.Ε.Μωραΐτης Επαμεινώνδα Νικόλαος   ΟΧΙ
Ν.Δ.Ανδριανός Σωτηρίου Ιωάννης    ΝΑΙ
ΣΥΡΙΖΑ - ΕΚΜΚοδέλας Παναγιώτη Δημήτριος  ΟΧΙ
ΠΑ.ΣΟ.Κ.Μανιάτης Αναστασίου Ιωάννης   ΝΑΙ
Ν.Δ.Λυκουρέντζος Θεοφάνη Ανδρέας   ΝΑΙ
ΣΥΡΙΖΑ - ΕΚΜΖαχαριάς Παναγιώτη Κωνσταντίνος   ΟΧΙ
ΠΑ.ΣΟ.Κ.Κωνσταντινόπουλος Κωνσταντίνου Οδυσσέας   ΝΑΙ
Ν.Δ.Στύλιος Δημοσθένη Γεώργιος  ΝΑΙ
ΣΥΡΙΖΑ - ΕΚΜΓεροβασίλη Βασιλείου Όλγα    ΟΧΙ
ΠΑ.ΣΟ.Κ.Γκόκας Ναπολέοντα Χρήστος   ΝΑΙ
Ν.Δ.Βορίδης Χρήστου Μαυρουδής (Μάκης)  ΝΑΙ
Ν.Δ.Μαρτίνου Αθανασίου Γεωργία   ΝΑΙ
Ν.Δ.Βλάχος Θεοδώρου Γεώργιος   ΝΑΙ
Ν.Δ.Μπούρας Κωνσταντίνου Αθανάσιος   ΝΑΙ
ΣΥΡΙΖΑ - ΕΚΜΜητρόπουλος Παναγιώτη Αλέξιος    ΟΧΙ
ΣΥΡΙΖΑ - ΕΚΜΑθανασίου Ευθυμίου Αθανάσιος (Νάσος)   ΟΧΙ
ΣΥΡΙΖΑ - ΕΚΜΠάντζας Σπυρίδωνος-Αριστοτέλη Γεώργιος   ΟΧΙ 
ΠΑ.ΣΟ.Κ.Χριστοφιλοπούλου συζ. Δημητρίου Παρασκευή (Εύη)  ΝΑΙ
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣΧαϊκάλης Γεωργίου Παύλος   ΟΧΙ
ΛΑΪΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ - ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗΚασιδιάρης Παναγιώτη Ηλίας     ΟΧΙ
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑΟικονόμου Αθανασίου Βασίλειος    ΠΑΡΩΝ
Κ.Κ.Ε.Γκιόκας Χρήστου Ιωάννης   ΟΧΙ
Ν.Δ.Νταβλούρος Περικλή Αθανάσιος
ΣΥΡΙΖΑ - ΕΚΜΚανελλοπούλου Ανδρέα Μαρία  ΟΧΙ
ΣΥΡΙΖΑ - ΕΚΜΧατζηλάμπρου Σάββα Βασίλειος   ΟΧΙ
ΠΑ.ΣΟ.Κ.Παπανδρέου Ανδρέα Γεώργιος  ΝΑΙ
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...