Σάββατο, 10 Νοεμβρίου 2012

Αφού σας ήπιαμε το αίμα, καθίστε τώρα να σας χρεοκοπήσουμε!


Γράφει ο Μάγια
Ο υπουργός Οικονομικών, φροντίζει να επιβεβαιώνει...
σε κάθε ευκαιρία την προσήλωσή του στις ιεροεξεταστικές πρακτικές της διεθνούς τοκογλυφίας. Δεν είναι πολιτικό …στουρνάρι. Είναι «ταλιμπάν» του μνημονιακού εφιάλτη και χαίρεται για αυτό! Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα, μας... καθησύχασε! Μας είπε, δηλαδή, με τον γνωστό κυνισμό του, ότι αφού σας ξεσκίσαμε, καθίστε τώρα να σας ξαναξεσκίσουμε!

Η φιλοσοφία των τοκογλύφων είναι γνωστή για να δημιουργεί παρανοήσεις. Εχει διατυπωθεί από τον αρχιερέα των αγορών, επικεφαλής της Pimco (από τα μεγαλύτερα διεθνή κεφάλαια) το 2010, δημοσίως: Δεν είμαστε φιλανθρωπικό ίδρυμα, και εξ άλλου δεν υπάρχει κανένας νόμος που να απαγορεύει να εκμεταλλευθείς τον μα**κα...

Δε νομίζουμε ότι χρειάζεται επεξήγηση περί ποίου μ**άκα γίνεται λόγος. Στους δειλούς, τους μοιραίους κι άβουλους αντάμα με τους διεφθαρμένους και ιδιοτελείς λακέδες της Διαπλοκής και της Υποτέλειας, αναφέρεται, που εξαπατώντας τους πολίτες υφάρπαξαν την εμπιστοσύνη τους! Σ΄ αυτούς που υπέγραψαν με την ψήφο τους τον οικονομικό εξανδραποδισμό των Ελλήνων και την πλήρη εθνική εξαχρείωση της πατρίδας.

Τα γιουσουφάκια του Μνημονίου επιχειρούν, βλακωδώς, να μας πείσουν ότι η ψήφιση των μέτρων «είναι η τελευταία ευκαιρία».

Το είπε πεντακάθαρα ο Ολι Ρεν: «Το ελληνικό δημόσιο χρέος σαφώς δεν είναι βιώσιμο»! Προηγήθηκε ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, ο οποίος είχε δηλώσει ότι δεν έχει βρεθεί ακόμη βιώσιμη λύση για την Ελλάδα.

Κι όταν το δημόσιο χρέος μιας χώρας δεν είναι βιώσιμο, αυτή η χώρα βαδίζει με μαθηματική ακρίβεια προς τη χρεοκοπία!

Οι πάντες πλέον συμφωνούν ότι τη «βιώσιμη λύση» δεν τη δίνουν τα Μνημόνια.

Το χρέος της Ελλάδας ήταν 129% του ΑΕΠ, το 2009. Μετά την πρωτοφανή λεηλασία των εισοδημάτων των Ελλήνων και το «κούρεμα» κατά 53% περίπου 200 δισεκατομμυρίων ευρώ χρέους, το χρέος αντί να μειωθεί εκτινάχθηκε φέτος στο 175% του ΑΕΠ και του χρόνου θα πάει στο 190% του ΑΕΠ, όπου θα παραμείνει για τουλάχιστον τέσσερα χρόνια!

Ο Economist με άρθρο του στη βρετανική έκδοση, χρησιμοποιώντας ειρωνική γλώσσα για τους «σωτήρες της Ελλάδας», σημειώνει πως η δόση θα απομακρύνει την άμεση καταστροφή αλλά η Ελλάδα δεν θα μπορέσει να ανακάμψει. Κατά το βρετανικό περιοδικό, «η τακτική που ακολουθείται σήμερα, είναι καταστροφική. (…). Χωρίς την αναδιάρθρωση, οι προοπτικές της Ελλάδας είναι δυσοίωνες».

«Η Ελλάδα πίνει το κώνειο» είναι ο τίτλος του κύριου άρθρου των «New York Times», όπου σχολιάζει ότι η ψήφιση του τρίτου μνημονίου από το κοινοβούλιο, δεν πρόκειται να λύσει κανένα από τα μεγάλα προβλήματα της χώρας, αφού θα βυθίσει περαιτέρω την οικονομία στην ύφεση και τους Έλληνες στην ανεργία.

Η εφημερίδα στρέφει τα «πυρά» του και κατά της Γερμανίας και της Μέρκελ, λέγοντας ότι, «η Μέρκελ εξακολουθεί να πιστεύει ότι η οικονομική τιμωρία θα πιέσει τους Έλληνες να κάνουν μεταρρυθμίσεις. Μπορεί αυτή να είναι μια πολιτική ρητορεία για να κερδίσει η κυρία Μέρκελ τις εκλογές στη Γερμανία αλλά είναι και μια βαθιά και βαθύτατα ανούσια τραγωδία για την Ελλάδα» καταλήγει.

Aρχίζει σε λίγο το ηλεκτρονικό μαρκάρισμα των πολιτώνSmart Card
Ανακοίνωσαν την αντικατάσταση του βιβλιαρίου υγείας με μία "έξυπνη"τσιπαρισμένη κάρτα. Λίγα εικοσιτετράωρα πρίν την ψήφιση των πιό λαοκτόνων μέτρων που έχουν περάσει ποτέ απο την ελληνική βουλή.
Την ίδια στιγμή που χιλιάδες συμπολίτες μας κινδυνεύουν να πεθάνουν επειδή η ...στοργική τους κατοχική κυβέρνηση (αυτή δηλαδή που τους πετσόκοψε τις συντάξεις και τους μισθούς και τους... επέβαλλε εκατοντάδες νέους φόρους και χαράτσια)τους αναγκάζει να πληρώσουν ακόμα παράπανω για συμμετοχή σε φάρμακα και νοσηλεία.
Την ίδια στιγμή που για χάρη μιας ισραηλινο- γερμανικής φαρμακευτικής εταιρείας παραγωγής φθηνών και αμφιβόλου ποιότητας γεννοσήμων, υποχρεώνουν τους γιατρούς να συνταγογραφούν αναφερόμενοι μόνο στην δραστική ουσία του φαρμάκου και τα ασφαλιστικά ταμεία να συμμετέχουν μόνο στα φθηνότερα εξ αυτών γεννόσημα.
Ο Δ/νων Σύμβουλος της Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Κοινωνικής Ασφάλισης κ. Βλάσης Σφυρόερας και ο Πρόεδρος του ΟΠΑΔ κ. Μιχάλης Κούτρας , είχαν το θράσος να δώσουν συνέντευξη τύπου στην οποία ούτε λίγο ούτε πολύ μας ανακοινώνουν ότι όπου νάναι θα καταργήσουν τα βιβλιάρια υγείας τα οποία θα αντικατασταθούν με τις τσιπαρισμένες και κατ΄αυτούς "έξυπνες" κάρτες υγείας.
Ας δούμε όμως πρώτα την "φαρμακερή" είδηση :
Έρχεται η Smart Card υγείας στα ασφαλιστικά ταμεία. Από το βιβλιάριο ασθενείας στην εποχή της ηλεκτρονικής Smart Card στοχεύουν να περάσουν οι ασφαλισμένοι της Κοινωνικής Ασφάλισης, σύμφωνα με τα όσα ανέφεραν την Πέμπτη (1/11/2012) ο Δ/νων Σύμβουλος της Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Κοινωνικής Ασφάλισης κ. Βλάσης Σφυρόερας και ο Πρόεδρος του ΟΠΑΔ κ. Μιχάλης Κούτρας.
Σε κοινή συνέντευξη Τύπου αναφέρθηκαν για την πορεία υλοποίησης τηςηλεκτρονικής συνταγογράφησης και την εφαρμογή της έξυπνης κάρτας ασφαλισμένου (Smart Card).
Ο κ. Σφυρόερας έκανε έναν σύντομο απολογισμό του έργου της ηλεκτρονικής συνταγογράφησης, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως η ηλεκτρονική συνταγογράφηση αποτελεί ένα από τα λίγα έργα της τελευταίας διετίας το οποίο προχώρησε με ταχείς ρυθμούς και σχεδόν χωρίς καθόλου χρηματοδότηση.
Τόνισε πως σε κανένα άλλο σύστημα ηλεκτρονικής συνταγογράφησης παγκοσμίως δεν έχει σημειωθεί διείσδυση σε ποσοστό 92% του συνόλου των συνταγών που εκτελούνται ηλεκτρονικά σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα. Επίσης έκανε μία σύντομη αναφορά στην επέκταση της ηλεκτρονικής συνταγογράφησης με τη σύνδεση με την έξυπνη κάρτα ασφαλισμένου (Smart Card) που θα αποτελέσει το επόμενο βήμα σε συνδυασμό με τον ιατρικό φάκελο για την ολοκλήρωση της ηλεκτρονικής συνταγογράφησης.
Ο Πρόεδρος του ΟΠΑΔ κος Κούτρας ο οποίος δήλωσε ότι «το πρόγραμμα φιλοδοξεί να οδηγήσει τον ΟΠΑΔ από την εποχή του βιβλιαρίου στην εποχή της ‘έξυπνης κάρτας’, με σημαντικά οφέλη για όλους τους εμπλεκόμενους και κυρίως, με τον ασφαλισμένο στο επίκεντρο αυτού του εκσυγχρονισμού».
Το επόμενο βήμα στη χρήση των καρτών ασφάλισης μπορεί να είναι η κάρτα αυτή να προδιαγραφεί και ως Ευρωπαϊκή Κάρτα Ασφάλισης Ασθένειας (ΕΚΑΑ), κάτι που θα αυξήσει την προστιθέμενη αξία της, θα απαλείψει το λειτουργικό κόστος της ξεχωριστής έκδοσης αυτής και θα καταργήσει την ανάγκη προσέλευσης του κοινού στον ΟΠΑΔ .
Υπάρχουν πολλοί που θα πουν : " Δε πανε να βγάλουν όσες κάρτες - χαφιέδες θέλουν, εγώ δεν έχω να κρύψω τίποτα και δεν με ενδιαφέρει όσο και αν με φακελλώνουν". Είναι όμως έτσι τα πράγματα; Ειστε σίγουροι πως δεν κινδυνεύετε επειδή δήθεν δεν έχετε να ..κρύψετε κάτι;
Αφιερώστε λίγο χρόνο για να διαβάσετε την είσηγηση του οικονομολόγου και ειδικού ερευνητή κ. Στάθη Αδαμόπουλου, απο την ημερίδα για τις νέες ταυτότητες και την ηλεκτρονική διακυβέρνηση, που διοργάνωσε πριν λίγες εβδομάδες η "Εστία Πατερικών Μελετών" υπο την αιγίδα της Ι.Μ Πειραιώς, και θα αντιληφθείτε πως αυτά που μας παρουσιάζουν ως θεραπεία "πάσας νόσου" του συστήματος είναι απλώς η 'εξυπνη προαπαγάνδα προκειμενου να μας πείσουν να πάρουμε ένα "Εισιτήριο χωρίς επιστροφή"

ΞΕΣΠΑΣΕ «ΕΜΦΥΛΙΟΣ» ΣΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ! ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ! Yπενθυμίζουμε την γνωστή κόντρα μεταξύ Χίτλερ και Ερνστ ΡεμΑποκάλυψη Lykavitos.gr: "Τελειώνει" τον Κασιδιάρη ο Μιχαλολιάκος!
Στο χειρότερο δυνατό σημείο που βρίσκονται οι σχέσεις του γενικού γραμματέα της Χρυσής Αυγής κ. Μιχαλολίακου με τον βουλευτή κ. Κασιδιάρη.

Όπως πληροφορούμαι εγκύρως 
ο κ. Μιχαλολιάκος κατηγορεί τον κ. Κασιδιάρη για δημιουργία φράξιας μέσα στο κόμμα που έχει στόχο την ανάδειξη του μελλοντικά στην ηγεσία.

Στην κατεύθυνση αυτή εντάσσεται και η τάση για υπέρμετρη προβολή που εμφανίζει ο νεαρός βουλευτής.
 
Πάντως εκτός από αυστηρές συστάσεις ο κ. Μιχαλολιάκος προχώρησε σε ένα βήμα παραπάνω.

Ανέθεσε στον βουλευτή κ. Παναγιώταρο οργανωτικές και επικοινωνιακές αρμοδιότητες 
που βρίσκονταν μέχρι τώρα στην δικαιοδοσία του κ. Κασιδιάρη.
  Ας μην βιαστούν κάποιοι (κομματοφρουροί) να διαψεύσουν τις παραπάνω πληροφορίες! Εκείνο που θα πρέπει να τους απασχολεί, είναι πως...βγήκαν αυτές και από ποιον (ή ποιους) έγινε η...διαρροή!
Πράγματι, ο Κασιδιάρης έχει "εξαφανιστεί" από τα κανάλια τον τελευταίο μήνα, ενώ πριν τον βλέπαμε κάθε μέρα! Ταυτόχρονα, φαίνεται να έχει...αναβαθμιστεί ο Παναγιώταρος!
Υπενθυμίζουμε πως κάπως έτσι είχε ξεκινήσει και η κόντρα μεταξύ Καρατζαφέρη και Βορίδη, όταν ο δεύτερος τον αμφισβητούσε έντονα κι έπαιζε το ρόλο του "δελφίνου" στο Λαος!
Λέτε να γίνεται το ίδιο και στον "πόλεμο" Κασιδιάρη - Μιχαλολιάκου;;;
Επειδή πάντως κάποιοι αρέσκονται και σε ιστορικές συγκρίσεις, υπενθυμίζουμε την γνωστή κόντρα μεταξύ Χίτλερ και Ερνστ Ρεμ (διοικητή ταγμάτων εφόδου Ναζί), όταν ο δεύτερος αμφισβήτησε τις τακτικές του πρώτου!
Γιατί κάνουμε αυτή τη σύγκριση; Ο χρόνος θα δείξει...!

Νομοθεσία Εμβολιασμών (Είναι υποχρεωτικά τα Εμβόλια;)


Σημείωση: ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΦΙΛΟ ΙΔΙΩΤΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΚΑΙ ΟΓΚΟΛΟΓΟ ΓΙΑΤΡΟ ΠΟΥ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ (ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΟΥΝ ΕΝ΄ΚΑΙΡΩ).

Είμαι ο συντάκτης του άρθρου ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΜΙΑ ΣΟΥΠΕΡ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ.

-Ξεκίνησε η καινούργια σχολική χρονιά και όλα τα σχολεία ζητάνε για τα παιδιά του σχολείου το βιβλιάριο εμβολιασμών και φωνάζουν οι διευθυντές των σχολείων (έχοντας άγνοια των κινδύνων) σε όσους γονείς δεν έχουν κάνει τα εμβόλια. Όλοι επικαλούνται τον "Νόμο', αλλά είναι έτσι τα....
πράγματα όπως τα λένε;

- Καταρχήν όσον αφορά τους κανόνες της δικονομίας η σειρά της νομικής ισχύς είναι η εξής:
1. ΣΥΝΤΑΓΜΑ
2. ΝΟΜΟΙ
3. Προεδρικό Διάταγμα
4. Υπουργικές Αποφάσεις
5. Εγκύκλιοι.

Για να βγάλει μία απόφαση ο κάθε Υπουργός ή μία Εγκύκλιος η Πρωτοβάθμια επιτροπή θα πρέπει αυτά να μην αντίκειται στο ΣΥΝΤΑΓΜΑ και στους ΝΟΜΟΥΣ και Επίσης να δίνει το δικαίωμα ο ΝΟΜΟΣ να ρυθμιστεί το θέμα με εγκύκλιο ή Υπουργική απόφαση. Επίσης κάθε καινούργιος ΝΟΜΟΣ ΚΑΤΑΡΓΕΙ ΤΟΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ.

Όσον αφορά τους εμβολιασμούς η νομοθεσία είναι σύνθετη και ένας απλός γονιός δεν μπορεί να ξέρει τι γίνεται.

- Υπάρχει ο ΝΟΜΟΣ Ν. 4053 της 9/15 Ιουνίου 1960 ο οποίος μιλάει για το ΕΜΒΟΛΙΟ ΤΗΣ ΦΥΜΑΤΙΩΣΗΣ. ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Ο ΝΟΜΟΘΕΤΗΣ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΩΣ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΗΡΥΧΘΕΙ ΠΑΝΔΗΜΙΑ. ΑΝ ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ. Κατά τον Νομοθέτη λοιπόν το εμβόλιο της Φυματίωσης είναι υποχρεωτικό μόνο στην περίπτωση που κηρύξει το κράτος πανδημία. Έχει κηρύξει το κράτος πανδημία και δεν το ξέρω;

ΤΙ ΜΑΣ ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΕΛΙΚΑ;


ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΣ

H μεγάλη έρευνά μου για την χαμένη Ατλαντίδα συνεχίζεται με αμείωτο ενδιαφέρον.

Έχω ταυτοποιήσει το ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ή ΠΕΔΙΑΔΑ της Ατλαντίδας του Πλάτωνα με το τρομερό τετράγωνο που βρίσκεται στους χάρτες του Google earth  και το οποίο έσβησαν για τους γνωστούς λόγους: Έλεγχος της παγκόσμιας γνώσης από κέντρα με άγνωστα κίνητρα και απόκρυψη της πληροφορίας από τους κοινούς θνητούς.Τώρα έχω εστιάσει την προσοχή μου στον εντοπισμό του ΠΑΛΑΤΙΟΥ της Ατλαντίδας.

Γιατί;

Γιατί απλούστατα στο παλάτι υπήρχε ο Ναός του Ποσειδώνα που στο μέσον του βρισκόταν το ολόχρυσο άγαλα του θεού με ύψος τουλάχιστον 6 μέτρα και τριγύρω του 6 φτερωτά άλογα και εκατό Νηρηίδες. ΟΛΑ ΧΡΥΣΑ!!! 

Δηλαδή το τρομερό αυτό σύμπλεγμα βρίσκεται ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ στον πυθμένα του Ατλαντικού, θαμένο στη λάσπη.

Μπορεί να διανοηθεί κανείς την ασύλληπτη ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΗ αλλά και ΥΛΙΚΗ του αξία; Δισεκατομμύρια!!!! Και στο αμύθητης αξίας άγαλμα πρέπει να προσθέσουμε τα χρυσά αγάλματα των βασιλέων και των απογόνων τους, όπως αναφέρει ο Πλάτωνας, τους χρυσούς κίονες του ναού, τον χρυσό περίβολο, το ασήμι της εξωτερικής επένδυσης του ναού και τα άλλα πολύτιμα μέταλλα που είχε σε αφθονία η Ατλαντίδα ως ηφαιστειογενές νησί..

 Η φράση “ΜΥΘΙΚΗ ΑΞΙΑ” χάνει το νόημά της με την Ατλαντίδα. Μυθική δεν σημαίνει ανύπαρκτη. Μυθική σημαίνει  ΥΛΙΚΗ ΑΞΙΑ πέρα από κάθε ανθρώπινη λογική. Αυτά να έψαχναν οι Αμερικάνοι και οι Άγγλοι από το 1981-1986;

Το ξέρετε ότι οι βυθομετρήσεις στη περιοχή έχουν ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ  ΞΑΦΝΙΚΑ από το 1986; Βρήκαν αυτό που ήθελαν; ΔΕΝ ΤΟ ΑΠΟΚΛΕΙΩ.

Και για να μην το ξεχνάμε. Ο Ποσειδώνας ήταν Θεός του Ελληνικού πανθέου, δηλαδή το άγαλμα του ΕΛΛΗΝΑ θεού, αποτελεί πολιτιστική κληρονομιά της προϊστορικής Ελλάδος.  ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ=ΕΛΛΑΔΑ.

12 βήματα για να δεχτούν όλοι οι άνθρωποι το chip κάτω από το δέρμα τους -Είμαστε η τελευταία γενιά που έχουμε φωνή και ελεύθερη βούληση και που μπορούμε να αλλάξουμε την πορεία της ιστορίας. Σήμερα όλοι συνδέονται παντού – τα ‘έξυπνα τηλέφωνα’ (smart phones)θα γίνουν τα εργαλεία της Έξυπνης Παγκόσμιας Τάξης, θέτοντας τέρμα στα μετρητά,στα κλειδιά, στις άδειες οδήγησης, κλπ. Ο σκοπός τους είναι επίσης να χρησιμοποιούνται καθημερινά ως ταυτότητα στη νέα «αξιόπιστη» διαδικτυακή κοινότητα.
Τότε το τηλέφωνο ή το chip που συνδέεται με την ID του χρήστη του τηλεφώνου,γίνεται ένα αντικείμενο πολύ πολύτιμο για να χαθεί και το μόνο ασφαλές μέρος πλέον, είναι κάτω από το δέρμα...
 Δείτε το βίντεο της Master Card για την «επανάσταση» της πληρωμής μέσω κινητών τηλεφώνων σε ολόκληρο τον κόσμο! Όπως δείχνει το βίντεο, σε όλο τον κόσμο το χρήμα έχει καταργηθεί και οι άνθρωποι «χαρούμενοι και απελευθερωμένοι» πληρώνουν πλέον, με τα κινητά τους, ακόμα και στη λαϊκή. «Ποιο είναι το επόμενο βήμα;», ρωτάει στο τέλος, ο αφηγητής του βίντεο. «Μείνετε συνδεδεμένοι γιατί μόλις τώρα αρχίσαμε…».
Το πράγμα πάει κάπως έτσι :
1. Δημιουργήστε ένα κλίμα φόβου.
2. Κάντε τους όλους να είναι online.
3. Κάντε ώστε και ο κάθε φτωχός να έχει πάνω του ένα κινητό τηλέφωνο.
4. Κάντε όλοι να μιλούν για RFID και βιομετρικά στοιχεία: το πρώτο στάδιο για την αποδοχή κάποιου πράγματος είναι η προσδοκία του.
5. Βάλτε chip σε τόσα περισσότερα πράγματα και ανθρώπους μπορείτε (τηλέφωνα, κατοικίδια ζώα,ρούχα, κλπ.) ώστε να φαίνεται ότι είναι κάτι «φυσιολογικό».
6. Προωθείστε ένα σύστημα παγκόσμιας ταυτότητας, αλλά κάντε το σιγά σιγά.
7. Προωθήστε εμφυτεύματα για την υγεία και την ασφάλεια,ώστε να πιστεύουν όλοι ότι είναι κάτι καλό.
8. Κάντε έτσι ώστε να μπορούν να χρησιμοποιούν το τηλέφωνό τους για τα πάντα, ειδικά ως μέσο πληρωμής και ως απόδειξη ταυτότητας.
9. Πώς ξέρουμε ότι είσαι εσύ στα αλήθεια; Τα βιομετρικά σας στοιχεία παρακαλώ!
10. Κυβερνο-επίθεση! Επανάσταση! Σας παρακαλούμε, προστατεύστε μας!
11. Η οικονομία καταρρέει... το μετρητό χρήμα έχει φύγει και όλες οι πληρωμές γίνονται πλέον ψηφιακά.
12. Τα τηλέφωνα χάνονται και κλέβονται. Τα βιομετρικά στοιχεία πλαστογραφούνται. Το να κουβαλάς ένα κινητό τηλέφωνο είναι μεγάλος μπελάς – και τα Verichips είναι απλά η πιο εύκολη λύση...
Κοινοποιήστε ... 
Αυτοί νομίζουν ότι θα ξεχάσουμε σε λίγο καιρό!!!
https://www.facebook.com/onNews
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...