Δευτέρα, 12 Νοεμβρίου 2012

Τι υπαρχει?

Υπάρχει μόνο ο ΕΛΛΗΝΑΣ.Ο ΕΛΛΗΝΑΣ που πολεμά στο πλάι μου για να ελευθερώσει την πατρίδα μου!! Υπάρχει μόνο η ΕΛΛΑΔΑ και αυτήν ΜΟΝΟ ελεύθερη γιατί έτσι έμαθα να ζω ! Αν συμβεί να την χάσω δεν θα την παραδώσω ακέραιη αλλά ΚΑΜΕΝΗ για να μπορεί να αναγεννηθεί από τις στάχτες της! Δεν υπάρχουν άλλα οντά στην γη πάρα μόνο ο ΕΛΛΗΝΑΣ! Όλα τα υπόλοιπα ΔΙΠΟΔΑ είναι ΕΧΘΡΟΙ μου! Εσύ τον ξεκίνησες αυτό τον πόλεμο ,εσύ χαρτογιακά άνευ ψυχής και λοβοτομημενου πνεύματος ,εσύ βάρβαρε! Μην αναρωτηθεί κανείς για το ΜΙΣΟΣ μου , μην αναρωτηθεί κανείς γιατί θα σου ΚΑΨΩ την γενιά σου! Μην σκεφθείς καν να μιλήσεις για
πνεύμα, για ανθρωπισμό ,για ισότητα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ! Εγώ στα δίδαξα βάρβαρε άλλα είσαι ανίκανος να συνεχίσεις αυτόν τον πολιτισμό ,για αυτό θα σου τον στερήσω! Υπάρχει μόνο Ο ΕΛΛΗΝΑΣ! Υπάρχει μόνο ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΝΟΥΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ! Δεν υπάρχουν οι νόμοι σας πια , δεν υπάρχουν οι λέξεις σας πια , τα νοήματα σας δεν έχουν καμιά ισχύ πια γιατί είναι μόνο ήχοι και όχι πνεύμα! Είμαι πολεμιστής για την ελευθερία μου ,δεν υπάρχει τίποτα άλλο μπρος μου εκτός  από ΕΛΛΑΔΑ! Δεν έχω χρώμα ,δεν έχω πίστη πια,γιατί στην ΑΝΑΓΚΗ και στον ΕΡΩΤΑ οι θεοί με υπακούν!! Δεν θα υπάρχει τίποτα πια πάρα μόνο η στάχτη που θα αφήσω πίσω μου μέχρι να φέρω την δικαιοσύνη και την ελευθερία στην ΜΑΝΑ μου! ΟΡΚΙΖΟΜΑΙ ΩΣ ΑΙΩΝΙΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΣΤΗΝ ΦΑΡΑ ΠΟΥ ΜΕ ΠΡΟΔΩΣΕ,ΟΡΚΙΖΟΜΑΙ ΝΑ ΦΕΡΩ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΓΗ! Γιατί υπάρχω μόνο εγώ πια σε αυτή την δημιουργία  και εγώ είμαι ΕΛΛΗΝΑΣ!

Οι Δύο Φατρίες Που Κυβερνούν Τον Πλανήτη !

Η Γερμανική ABWHΕR, οι Ναΐτες, οι Βαυαροί Βασιλείς,
ο Φον Κανάρης, η Νέα Τάξη, οι Ρότσιλντ,
το
 Federal Reserve Banking System, οι 300 οικογένειες!
Μήπως είμαστε τα πιόνια σε μια παγκόσμια σκακιέρα,
στα χέρια άψυχων όντων και μυστικών εταιριών;
Αρχικά θα ήθελα να επισημάνω ότι...
οι απόψεις που αναφέρονται στο  άρθρο αυτό –και να το θυμάστε– είναι αυτούσιες της Raelyan Allan, η οποία ίδρυσε το Rumor Mill News (εικ. 1). Αφορούν μια ενδιαφέρουσα ανάλυση των δυο βασικών φατριών, οι οποίες μάχονται για την κυριαρχία στον πλανήτη. Φυσικά η κατάσταση είναι σημαντικά πιο περίπλοκη και πολύ περισσότερο σοβαρή. Αυτό είναι άλλο ένα άρθρο μου που δημοσιεύτηκε στο περιοδικό Άβατον τον Μάη του 2007 και στην miastala.com, η αναδημοσίευση του επιτρέπεται, με σύνδεσμο ως είθισται.
Εμπλέκονται όντα μη ανθρώπινου DNA, πολλών φυλών, πολυδιαστατικά και υβριδικά ανθρώπινα όντα χωρίς ψυχή. Επίσης εμπλέκεται κάθε είδος, σοβαρής και μη, μυστικής εταιρίας. Μην ξεχνάμε και τις μυστικές υπηρεσίες κάθε είδους, εξωτικές τεχνολογίες, υπόγειες βάσεις και ό,τι άλλο χρειάζεται για μια συνωμοσιολογική σούπα γκουρμέ…
ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΦΑΤΡΙΕΣ: Το 1989, η εκδότρια του Rumor Mill News, Raeyan Allan (εικ. 2) παντρεύτηκε τον –πλοίαρχο τότε και αργότερα ναύαρχο– Gunther KRussbacher (εικ. 3 και 4), αξιωματικό της Υπηρεσίας Πληροφοριών του αμερικανικού πολεμικού ναυτικού, αποσπασμένου στη CIA.
Ο  Gunther K. Russbacher είναι ο πρώτος που παρουσίασε το θέμα των «Φατριών» στον κόσμο. Το Rumor Mill News είναι ο πρώτος ιντερνετικός ιστότοπος μη πολιτικώς ορθών ειδήσεων, που έγραψε γι’ αυτόν το «Μυστικό Πόλεμο Μεταξύ των Φατριών» που διεξάγεται σιωπηλά, στα παρασκήνια. Οι Φατρίες υπάρχουν σε όλες τις χώρες του πλανήτη. Υπάρχουν σε κάθε πολιτικό κόμμα, σε κάθε Μη Κυβερνητική Οργάνωση (NGOs), σε κάθε κράτος, χώρα και συμβούλιο.
Η Φατρία Ένα (F1) είναι η ομάδα των διεθνών τραπεζιτών και πολυεθνικών εταιρειών που επιθυμούν να ελέγξουν τον πλανήτη. Η Φατρία Δύο (F2) αποτελείται από μια μυστική ομάδα ανδρών και γυναικών, που γνωρίζουν τι θέλει η F1 και σκόπιμα στήνουν εμπόδια στο δρόμο της για να καθυστερήσουν την κατάληψη ολόκληρου του πλανήτη.
Το Rumor Mill News ξεκίνησε το 1996 για να αποκαλύψει μερικές από τις κρυμμένες αλήθειες των κυβερνήσεων. Μια από αυτές που οι ιδρυτές του Rumor Mill News αποκάλυψαν σε μεγάλο ακροατήριο το 1992 αφορούσε το σύστημα του Federal Reserve Banking (εικ. 5 και 6), στις ΗΠΑ. Ότι δηλαδή ΔΕΝ είναι ιδιοκτησία της κυβέρνησης των ΗΠΑ. Είναι ιδιοκτησία των διεθνών τραπεζιτών, οι οποίοι έχουν το αρχηγείο τους στο «City of London», που είναι ξεχωριστό κομμάτι του Λονδίνου. Περί αυτού, πιθανόν σε άλλο άρθρο…
Οι ιδιοκτήτες του Federal Reserve –μέσω των Ηνωμένων Εθνών, των Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων, των «δεξαμενών σκέψης», των Μη Κερδοσκοπικών Οργανώσεων, της Παγκόσμιας Τράπεζας, της IMF και πολλών άλλων– χρησιμοποίησαν τα χρήματα που έκλεψαν από τον αμερικανικό λαό για να διεισδύσουν και να «αγοράσουν» τον πλούτο άλλων χωρών.
Οι ιδιοκτήτες του Federal Reserve αποτελούνται από 300 ενδοσυνδεόμενες οικογένειες, και έχουν πανίσχυρες ρίζες σε ΟΛΕΣ τις χώρες του κόσμου. Αυτές οι οικογένειες έχουν σχέδιο για ΜΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, η οποία θα βρίσκεται ΚΑΤΩ από τον έλεγχό τους. Όλα τα έθνη και οι άνθρωποι θα ΧΑΣΟΥΝ τα κυριαρχικά τους δικαιώματα. Η κοινή φράση αυτών των ανθρώπων και του σχεδίου τους ονομάζεται:ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ.

Εκλεκτός της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ ο Αντώνης Σαμαράς. Έλαβε το «Χρίσμα» το... 1992!bilderberg samaras


Από πότε ετοίμαζαν για Πρωθυπουργό τον πρ. πρόεδρο της Πολιτικής Άνοιξης...  Τι λέει ένα «ξεχασμένο» κείμενο.  Εντολή προς Σαμαρά: «να εφαρμόσεις το Σχέδιο Αφελληνισμού της Ελλάδας»!...

Το 29.66% που πήρε η Νέα Δημοκρατία στις εκλογές της 17ης Ιουνίου 2012 είναι ένα πέρα για πέρα πλασματικό ποσοστό, που δεν ανταποκρίνεται καθόλου στην πραγματικότητα! Αυτό το ισχυριζόμαστε, διότι το ως άνω ψευτοποσοστό αποτελεί αποτέλεσμα ωμού εκβιασμού της ελληνικής κοινωνίας, αφού επί ενάμιση σχεδόν μήνα (έπειτα από την απίστευτη συντριβή της ΝΔ στις 6 Μαΐου με... 18%!) το εκλογικό σώμα της χώρας μας γνώρισε μία απίστευτη προπαγάνδα, μία προηγμένη «πλύση εγκεφάλου», ότι θα πρέπει να ψηφίσει στις εκλογές τη ΝΔ – δηλ. τη συνυπεύθυνη με το ΠΑΣΟΚ για τη διάλυση της χώρας... – επειδή, λέει, σε αντίθετη περίπτωση θα έρχονταν στην Ελλάδα η φτώχεια, η πείνα και το χάος!... Πραγματικά, πρόκειται για έγκλημα κατά του λαού μας, το οποίο (εδώ είμαστε!) σύντομα θα φανεί σε πλήρεις διαστάσεις και τότε οι ένοχοι γκαιμπελίσκοι των δήθεν «δημοκρατικών» Μ.Μ.Ε. θα ντρέπονται για το υπόλοιπο της ζωής τους!

Όμως τα πράγματα είναι ακόμα πιο πολύπλοκα. Πηγαίνουν πολύ πέρα από τις απλές διαπιστώσεις περί Μνημονίου κτλ. και αρκετά πίσω στον χρόνο. Αυτό ισχύει, επειδή το άτομο που η «αόρατη» υπερεξουσία πλανητικών διαστάσεων προωθεί σήμερα για πρωθυπουργό της Ελλάδας προετοιμάζεται γι’ αυτό το αξίωμα τουλάχιστον από το... 1992! Πριν δηλ. από 20 ολόκληρα χρόνια, όταν και είχε απολυθεί από τον τότε Έλληνα πρωθυπουργό Κωνσταντίνο Μητσοτάκη από το πόστο του υπουργού εξωτερικών (τον Απρίλιο του 1992), λόγω της εμπλοκής του προβλήματος των Σκοπίων, αλλά και 6 μήνες μετά, τον Οκτώβριο της ίδιας χρονιάς, παραιτήθηκε και από μέλος της βουλής. Στις 30 Ιουνίου του 1993 αποχώρησε και τυπικά από τη Νέα Δημοκρατία, ιδρύοντας το εχθρικό προς τη ΝΔ κόμμα της Πολιτικής Άνοιξης και τον Σεπτέμβριο του μοιραίου εκείνου έτους δεν δίστασε να προβεί σε Αποστασία, ρίχνοντας την κυβέρνηση! Έναν μήνα μετά επανήλθε στην εξουσία παντοδύναμο, με 47% των ψήφων, το ΠΑΣΟΚ...

Τα υπόλοιπα είναι γνωστά. Αποτελούν πια πολιτική ιστορία. Η Πολιτική Άνοιξη αποτέλεσε επί σειρά ετών αδιάντροπα το «δεκανίκι» του ΠΑΣΟΚ σε κάθε δύσκολη για την τότε κυβέρνηση στιγμή, ενώ στις εκλογές του 1996 δεν μπήκε καν στη βουλή... Ο Αντώνης Σαμαράς βρέθηκε στο περιθώριο του πολιτικού μας συστήματος, απομονωμένος εντελώς από τις εξελίξεις, σε μια πολιτική ερημιά που δεν προοιώνιζε καθόλου καλό μέλλον. Η Πολιτική Άνοιξη κατάντησε... Πολιτική Βαρυχειμωνιά (!), έως ότου τον Μάιο του 2004 έπαυσε και τυπικά πια να υπάρχει, με τον Σαμαρά να επιστρέφει «λάθρα» πίσω στη Νέα Δημοκρατία. Έστω και αν ο ίδιος ο Σαμαράς είχε δηλώσει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο (εφ. «Η Καθημερινή», 4 Ιουλίου 1993) ότι δεν επρόκειτο να επιστρέψει ΠΟΤΕ στη ΝΔ!...

Όμως από πίσω όλα αυτά τα χρόνια το πολιτικό παρασκήνιο λειτουργούσε. Ο Σαμαράς ήταν ένας «εκλεκτός», ένας «κεχρισμένος»! Άρα ο «μοχλός» που από τα σκοτάδια κινεί τις εξελίξεις στο δυτικό ημισφαίριο δεν θα επέτρεπε ποτέ να περιπέσει ο Αντώνης Σαμαράς σε έναν πρόωρο πολιτικό θάνατο. Και όχι μόνο αυτό: τα διάφορα μυστηριώδη πολιτικά «κλαμπ» της Δύσης τον προόριζαν για πολύ μεγάλα πράγματα, είχαν «φορέσει» επάνω του την ευθύνη να επιβάλλει στην Ελλάδα μία άλλου είδους πολιτική. Μια πολιτική, η οποία να οδηγούσε στη νάρκωση του σώματος της πατρίδας μας και στην τελική εγχείρηση που θα άλλαζε μια και καλή τη μορφή της χώρας και της περιοχής μας! Και αυτή την πολιτική, που καλείται να εφαρμόσει εν έτει 2012 ο Σαμαράς, την είχαν προκαθορίσει ήδη από το 1992, όταν και ο σημερινός πρόεδρος της ΝΔ συμμετείχε στη σύναξη της περίφημης Λέσχης Μπίλντερμπεργκ...

Το σχέδιο της Νέας Παγκόσμιας Τάξης (NWO) σκοντάφτει επάνω στις γεωπολιτικές πραγματικότητες.

  Μέρος Α'.

            
Υπογραφή μιας από τις Συνθήκες
 της Βεστφαλίας (1644-1648)

Εδώ και τέσσερις αιώνες, ορισμένοι ηγέτες προσπαθούν να δημιουργήσουν μια διεθνή τάξη που ρυθμίζει τις σχέσεις μεταξύ των εθνών και αποτρέπει τους πολέμους. Αν και η αρχή της κρατικής κυριαρχίας έδωσε ορισμένα θετικά αποτελέσματα, οι διακυβερνητικοί οργανισμοί αντανάκλασαν κυρίως την ισορροπία των δυνάμεων στη δεδομένη στιγμή. Όσον αφορά το φιλόδοξο αμερικανικό σχέδιο για Νέα Παγκόσμια Τάξη, συντρίβεται τώρα λόγω των νέων γεωπολιτικών πραγματικοτήτων.

Η ιδέα μιας παγκόσμιας, ή διεθνούς, τάξης πραγμάτων εμφανίζεται από το δέκατο έβδομο αιώνα, αν και ο όρος «παγκόσμια τάξη» εισήχθηκε μόλις πρόσφατα στο πολιτικό λόγο. Συζητήθηκε κάθε φορά που παρουσιάστηκε ευκαιρία να οργανωθεί και να διατηρηθεί η ειρήνη.


Το 1603, ο βασιλιάς της Γαλλίας Ερρίκος Δ’ ζήτησε από τον υπουργό του, τον δούκα του Sully, να εκπονήσει ένα πρώτο σχέδιο. Επρόκειτο να δημιουργηθεί μια χριστιανική δημοκρατία που θα συμπεριλάμβανε όλους τους λαούς της Ευρώπης. Θα εξασφάλιζε τη διατήρηση των εθνικοτήτων και θρησκειών και θα ήταν υπεύθυνη για την επίλυση των μεταξύ τους προβλημάτων.

Αυτός ο Μεγάλος Σκοπός όριζε τον επαναπροσδιορισμό των συνόρων των κρατών για την εξισορρόπηση των δυνάμεων τους, τη δημιουργία μιας ευρωπαϊκής συνομοσπονδίας με 15 μέλη με ένα υπερεθνικό Συμβούλιο με διαιτητική εξουσία και έναν στρατό ικανό να προστατεύει τη συμμαχία κατά των Τούρκων .
Ωστόσο, αυτό το όνειρο διακόπηκε με τη δολοφονία του Ερρίκου Δ’ και επανήλθε στο τέλος των πολέμων που πυροδοτήθηκαν από τον Λουδοβίκο XIV. Ο αβάς του Αγίου Πέτρου εγκαινίασε το σχέδιο του για επιστροφή στην αιώνια ειρήνη μεταξύ των χριστιανών ηγεμόνων .
Αυτό το σχέδιο, το οποίο παρουσιάστηκε στο Συνέδριο της Ουτρέχτης (1713), σκόπευε να υιοθετήσει πλήρως όλες τις αποφάσεις που θα λαμβάνονταν στο εν λόγω συνέδριο ως οριστική βάση για τον προσδιορισμό των συνόρων μεταξύ των αντιμαχομένων χωρών, καθώς και τη δημιουργία μιας ένωσης των ευρωπαϊκών χωρών (μιας διεθνούς ομοσπονδίας) η αποστολή της οποίας θα ήταν η πρόληψη των συγκρούσεων.

Ανεξάρτητα από αυτή την ουτοπία, το σημαντικότερο γεγονός σε αυτή την εποχή ήταν, ασφαλώς, οι Συνθήκες Ειρήνης της Βεστφαλίας, οι οποίες υπεγράφησαν το 1648.  Εμφανίζονται στο τέλος του Τριακονταετούς Πολέμου, που διεξάχθηκε υπό θρησκευτικές σημαίες, με αποτέλεσμα τη συσσώρευση μίσους και τη εξαφάνιση του 40% του πληθυσμού.

Οι διαπραγματεύσεις διήρκεσαν τέσσερα χρόνια (1644-1648). Τελικά, καθιέρωσαν την ισότητα  στις διαπραγματεύσεις μεταξύ όλων των αντιμαχόμενων μερών, είτε καθολικών είτε  προτεσταντικών, μοναρχικών ή δημοκρατικών (ρεπουμπλικάνων).

Οι Συνθήκες της Βεστφαλίας έθεσαν τέσσερις βασικές αρχές: 

Σχέδιο nwo!Κ. Καραγκούνης: «Βραχιόλι» αντί της προσωρινή κράτησηςH αξιοποίηση των νέων τεχνολογικών μέσων και της ψηφιακής τεχνολογίας για ηλεκτρονική Δικαιοσύνη, το ολοκληρωμένο σύστημα πρακτικών δικαστηρίων, το...
εθνικό ποινικό μητρώο, το ολοκληρωμένο πληροφοριακό σύστημα των καταστημάτων κράτησης, η εφαρμογή του «βραχιολιού» αντί της προσωρινής κράτησης, αλλά και η εισαγωγή σχεδίου νόμου που θα κωδικοποιεί τη νομοθεσία ναρκωτικών, με εξορθολογισμό των ποινών για μικροδιακίνηση και αυστηρότερο πλαίσιο, είναι μερικές από τις δράσεις του υπουργείου Δικαιοσύνης, στις οποίες αναφέρθηκε σήμερα στη Βουλή, ο υφυπουργός, Κώστας Καραγκούνης.

ΑΚΥΡΟ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ ΤΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΜΕ 153 ΨΗΦΟΥΣ. ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ, ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΤΟΥΝ ΜΕ 180. ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ !!!!
Σχόλιο attikanea: Το ξέρουν οι bloggers  και δεν το ξέρει η αντιπολίτευση; Τι κάνουν ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝ.ΕΛ., ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και ΚΚΕ;;;
Τι είπαμε;; Δημοκρατία;;τι είναι αυτό;;Τα σχόλια δικά σας..
Εχθές που ψηφίστηκαν τα μέτρα - θάνατος με 153 ψήφους για το δήθεν Εθνικό Συμφέρον είναι ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ και ΑΚΥΡΟ με βάσει του Άρθου 28, παρ. 2.
Αναφέρει το έξης:..
Αρθρο 28: (Κανόνες του διεθνούς δικαίου και διεθνείς οργανισμοί)

2. Για να εξυπηρετηθεί σπουδαίο εθνικό συμφέρον και να προαχθεί η συνεργασία με άλλα κράτη, μπορεί να αναγνωρισθούν, με συνθήκη ή συμφωνία, σε όργανα διεθνών οργανισμών αρμοδιότητες που προβλέπονται από το Σύνταγμα. Για την ψήφιση νόμου που κυρώνει αυτή τη συνθήκη ή συμφωνία απαιτείται πλειοψηφία των τριών πέμπτων του όλου αριθμού των βουλευτών. [180]

- ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ -

Aνατριχιαστική διαφήμηση της Ατζέντας 21


Εφόσον φτάσαμε στο σημείο ένας διεθνής οργανισμός όπως τα Ηνωμένα Έθνη να βγάζει διαφήμιση για την Ατζέντα Απομείωσης του Πληθυσμού (Ατζέντα 21).. τα πράγματα έχουν λάβει άσχημη τροπή...

Στο ανατριχιαστικό βίντεο που ακολουθεί μία ηλικιωμένη γυναίκα αναφέρει ότι η ανθρωπότητα δεν μπορεί να ανταπεξέλθει στην αύξηση του πληθυσμού της γης και πιο συγκεκριμένα στον «αριθμό των νέων ανθρώπων που γεννιούνται». Ως πρόφαση για τη δικαιολόγηση της προώθησης της Ατζέντας 21 είναι να «δοθεί η ευκαιρία στα παιδιά μας να ζήσουν μία καλή ζωή» (σ.σ. pentapostagma.gr με τι κόστος και αντάλλαγμα όμως;).
Η διαφήμιση δείχνει ηλικιωμένους και μεσήλικες ανθρώπους να επαναλαμβάνουν ότι έχουν ζήσει μία καλή ζωή.. Τι εννοούν οι παγκοσμιοποιητές με αυτό; Αυτό είναι το νέο σύνθημα της Ατζέντας 21; Τα Ηνωμένα Έθνη προωθούν πλέον απροκάλυπτα το σχέδιο απομείωσης του πληθυσμού....

ΒΟΜΒΑ: ΑΝΑΚΕΦΑΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΔΑΝΕΙΩΝ: ΙΔΟΥ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΠΟΥ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΕΞΟΦΛΗΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΩΝ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΚΕΦΑΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ (τον λαό)

 ΠΩΣ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΧΡΕΗ ΣΑΣΙ. Τα συνειδητά όργανα του εχθρού-η τρικέφαλη τροικανή κυβέρνηση με τα εξαπτέρυγά κλπ- εξαπατούν τον κόσμο λέγοντας ότι η ανακεφαλοποίηση των τραπεζών ύψους της ως πολιορκητικοί κριοί της προδοσίας Άδωνης και Βορίδης, Βούλτεψη, Κακλαμάνης 24 δις. –που θα προέλθουν από την νέα αναμενόμενη δόση του δανείου από την Τρόικα-θα πάνε όλα ή μέρος αυτών στην «αγορά» και για την τόνωση της οικονομίας (θα δοθούν δηλ. ως επιχειρηματικά δάνεια). Και φυσικά αυτό είναι ΨΕΜΜΑ, διότι όλα τα χρήματα αυτά θα πάνε για να συμπληρώσουν «την αρνητική κεφαλαιακή θέση των τραπεζών» (δηλ. βρίσκονται σε κατάσταση χρεοκοπίας). Αυτό άλλωστε σημαίνει και η λέξη «ανακεφαλαιοποίηση»). Αυτό σημαίνει απλά, ότι όλες οι τράπεζες τώρα βρίσκονται σε «αρνητική κεφαλαιακή θέση», ήτοι τα δάνεια που έχουν χορηγήσει υπερβαίνουν τα «ίδια κεφάλαιά των» (τα δικά τους πάγια κεφάλαια τα οποία οφείλουν να διατηρούνται ακέραια κι ανέπαφα, για εγγύηση των καταθέσεων και των δανείων των ίδιων των τραπεζών). Τα «ίδια κεφάλαια» των τραπεζών ονομάζονται Core Tier I. Ιδού λοιπόν τι λένε οι ίδιες οι τράπεζες για το που θα πάνω τα 24 δις. που θα πάρουν από την Τρόικα:

167 ΝΑΙ στην κυβέρνηση ενω ο Ελληνικός Λαός λέει ΟΧΙ


Με 167 ΝΑΙ, 126 ΟΧΙ, 4 "Παρών" και μια απουσία η ελληνική βουλή υπερψήφισε τον προϋπολογισμό και στην ουσία παρείχε νέα ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση(υπήρξαν και ορισμένες διαφοροποιήσεις σε επιμέρους κονδύλια των υπουργείων).
Τα χρήματα της δόσης θα έρθουν έγκαιρα. Τα 31 δισεκ. θα έρθουν στο ακέραιο και με το παραπάνω, τόνισε κατά την έναρξη της ομιλίας του επί του κρατικού προϋπολογισμού ο πρωθυπουργός, Α. Σαμαράς, στέλνοντας μήνυμα στον ελληνικό λαό ότι οι θυσίες αυτές θα είναι οι τελευταίες, και ότι οι αδικίες θα αρχίσουν να επανορθώνονται μόλις βγούμε από τα ελλείμματα.
Ο κ. Σαμαράς άσκησε σφοδρή κριτική «στο λόμπι της δραχμής», και σε όσους, πριν, έλεγαν ότι δεν έπρεπε να πάρουμε το δάνειο και τώρα «εύχονται» να μην πάρουμε τα χρήματα. Ενώ αυτοί αμφισβητούν εάν τα χρήματα θα έρθουν, εγώ παλεύω για το παραπάνω, είπε χαρακτηριστικά. Αναφερόμενος στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Σαμαράς είπε ότι είναι τα υπολείμματα της οπισθοδρόμησης και των συντεχνιών, που καταρρέουν, και τόνισε ότι έχει και ένα όριο η καλλιέργεια της απελπισίας.

«Από αύριο γυρίζω κεφάλαιο. Δεν θα περιμένω τις επενδύσεις θα τις κυνηγήσω και έξω και μέσα. Προτεραιότητας μας» ανέφερε, «ολοκληρώνοντας τη μάχη για το δάνειο, να ξεκινήσουμε τη μάχη για την ανάκαμψη. Λύσεις αναζητούμε και λύσεις δίνουμε. Σφάλματα εντοπίζαμε και τώρα τα διορθώνουμε. Μεταρρυθμίσεις προωθούσαμε και μεταρρυθμίσεις υλοποιούμε».

Επίσης, δήλωσε αποφασισμένος να καταργήσει τα προνόμια των υπαλλήλων της Βουλής. «Όλοι εκτιμούμε το έργο των υπαλλήλων της Βουλής. Εδώ εκπροσωπούμε όμως την κοινωνία. Ας αναρωτηθούμε, τι μας ζητάνε; Να εξαιρέσουμε κάποιους από τις θυσίες ή να μοιράσουμε τις θυσίες ώστε να αποκαταστήσουμε αδικίες και να θεμελιώσουμε δικαιώματα όχι σκανδαλώδη προνόμια. Αυτό είναι που δεν καταλαβαίνουν κάποιοι», είπε ο πρωθυπουργός και αναρωτήθηκε ποιοι θεωρούν δίκαιο οι υπάλληλοι της Βουλής να παίρνουν οκταπλάσιο εφάπαξ.

Έκλεισε η μεταγραφή ΜΙΧΕΛΟΓΙΑΝΝΑΚΗ, αλλά δεν μάθαμε το ποσόν της

O MΙΧΕΛΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΠΟΥ ΝΑ'ΝΑΙΟ ανεξάρτητος παίχτης Ηρακλείου, Γιάννης Μιχελογιαννάκης, θα συνεργάζεται από σήμερα με την ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ.
Ύστερα από σύντομη συνομιλία που είχε με τον ..προπονητή Αλέξη Τσίπρα στο γραφείο του στη Βουλή, θα είναι συνεργαζόμενος με την ομάδα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Προ ημερών είχε αποχωρήσει από τη ΔΗΜΑΡ, ενώ η πρώτη του εκλογή έγινε το 2009 με το ΠΑΣΟΚ.
Όταν αρνήθηκε να υπογράψει το μνημόνιο 2 ,διεγράφη και στη συνέχεια εξελέγη με τη ΔΗΜΑΡ. Ωστόσο, από την αρχή φαινόταν πως διαφωνούσε ως προς την ακολουθούμενη κομματική γραμμή της ηγεσίας του κόμματος της Αγίας Κωνσταντίνου.
Το τελευταίο διάστημα το...φλερτ με τον ΣΥΡΙΖΑ ήταν ιδιαίτερα έντονο και εν τέλει σήμερα μετουσιώθηκε σε "γάμο" 

Υπερχρεωμένα νοικοκυριά: Προσωρινή προστασία του δανειολήπτη


Είναι γνωστό ότι εδώ και δύο χρόνια ισχύει ο νόμος 3869/2010 για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά που έδωσε τη δυνατότητα και τη δυναμική σε χιλιάδες υπερχρεωμένα πρόσωπα προσφεύγοντας στο Ειρηνοδικείο να πετύχουν διαγραφές μέρους των οφειλών τους από δανειακές υποχρεώσεις τους. Καθώς όμως χιλιάδες κόσμου ...
κατέφυγε στην προστασία του Ειρηνοδικείου, το αποτέλεσμα είναι σήμερα να δίνονται εξαιρετικά μακρινές ημερομηνίες εκδίκασης των υποθέσεων. Χαρακτηριστικά αναφέρουμε ότι στο Ειρηνοδικείο Περιστερίου δίνονται δικάσιμοι για το έτος 2019! Στο Ειρηνοδικείο Καλλιθέας το έτος 2018.

Τα οφέλη του κόκκινου κρασιού, όταν πίνεται με μέτρο Τα οφέλη του κόκκινου κρασιού, όταν πίνεται με μέτρο

Εδώ και χρόνια μελέτες έχουν υποδείξει την σύνδεση του κόκκινου κρασιού με την μείωση του κινδύνου για θάνατο από καρδιακά νοσήματα. Οι έρευνες εντόπισαν ότι καθοριστική σε αυτή τη δράση του κόκκινου κρασιού ήταν η ουσία ρεσβερατρόλη που εντοπίζεται στη φλούδα του σταφυλιού και άλλων φρούτων. Έτσι εμφανίστηκαν τα συμπληρώματα διατροφής με ρεσβερατρόλη…
Μια νέα έρευνα έβαλε στο μικροσκόπιο τα συμπληρώματα ρεσβερατρόλης για να δει αν όντως έχουν τη δράση που υπόσχονται κατά των καρδιαγγειακών νοσημάτων και του διαβήτη. Την μελέτη διεξήγαγε η Φαρμακευτική Σχολή του Πανεπιστημίου της Ουάσινγκτον σε 29 υγιείς γυναίκες ηλικίας 50 με 60 ετών.
Για 12 εβδομάδες οι μισές γυναίκες πήραν συμπληρώματα ρεσβερατρόλης 75mg την ημέρα και οι άλλες μισές ένα εικονικό συμπλήρωμα. Η ποσότητα της ουσίας που έπαιρναν οι γυναίκες θα αντιστοιχούσε σε 8 λίτρα κόκκινου κρασιού την ημέρα.
Οι ερευνητές κατέγραψαν πόσο καλά λειτουργούσε ο μηχανισμός παραγωγής ινσουλίνης των γυναικών για τον έλεγχο του σακχάρου στο αίμα. Επίσης εξέτασαν την πίεση, την χοληστερίνη και άλλους δείκτες υγείας.
Κανένας από τους ελέγχους δεν έδειξε διαφοροποίηση στους δείκτες των γυναικών που έπαιρναν το συμπλήρωμα και σε εκείνες που δεν έπαιρναν.
Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι αποδυναμώνονται τα οφέλη της μέτριας κατανάλωσης κόκκινου κρασιού για την υγεία. Απλώς τα συμπληρώματα μάλλον δεν βοηθούν ιδιαίτερα στην αποφυγή του κινδύνου. Η έρευνα δημοσιεύεται στο τεύχος Νοεμβρίου του περιοδικού Cell Metabolism.

Τελικά, μας ... ψεκάζουν με ηρεμιστικά - Περίεργη ανακοίνωση για το θέμα από την ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΜια επιεικώς περίεργη ανακοίνωση εκδόθηκε πριν από λίγο από την Πολεμική Aεροπορία, με την οποία επιχειρείται να διαψευσθεί η φημολογία, αλλά και οι μαρτυρίες που υπάρχουν περί "ψεκασμού του πληθυσμού από αεροσκάφη με νευροκαταπραϋντικές ουσίες".


Η ανακοίνωση δεν απαντά σε κανένα δημοσίευμα, ούτε σε κάποια ερώτηση βουλευτών, ούτε έχει τεθεί επίσημα και πρακτικά περισσότερο δίνει βάση στην φημολογία, παρά την διαψεύδει, όπως υποθέτουμε ότι είναι ο στόχος της. Απαντά, απλώς, στις παρατηρήσεις πολλών πολιτών οι οποίοι όντως είχαν δει αεροσκάφη σε μεγάλο υψόμετρο να αφήνουν πίσω τους κάτι σαν αέριες ουσίες και ευλόγως ανησύχησαν, αφού οι ημέρες είναι πονηρές.

Στην ανακοίνωση με τίτλο "Ίχνη Συμπύκνωσης (Contrails) Αεροσκαφών" αναφέρεται ότι:
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...