Τρίτη, 13 Νοεμβρίου 2012

Η μασονία πίσω απο το γερμανικό υπερτέρας. ΑΓΙΑ ΡΩΜΑΪΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ήταν το όνομα της Μεγαλης Γερμανιας.Παρατηρώ ποιοι ειναι οι πλέον φανατικοί οπαδοί όχι μόνο τουΦιλελευθεριζμού και της πλέον κτηνώδους μορφής του, αλλα και μιας Γερμανικης κατοχής, μιας οικονομικής χούντας ενω παραλληλα μισούν οτιδήποτε εχει να κάνει με αυτο το έθνος, το οποίο εχει την ατυχία να τους φιλοξενεί όπως η γη τα φίδια.
  Παρατηρώ ποια ειναι εκείνα τα διαχρονικά φιλογερμανικά περιβάλλοντα από κατοχικής κυβέρνησης Ράλλη και πατρος Χριστοφοράκου μέχρι και το περιβαλλον της Μεγαλης Γερμανομαθους Οικογενειας πολιτικων με τις Αυστριακες baby sitters. 
Τέλος παρατηρώ και τις καταβολές τους, που σχετίζονται με το βαθύ τραπεζικό σύστημα αλλα και την οικονομική εκείνηπαρασιτική ολιγαρχία, φορεα ενός θρησκειολογικού αχταρμάκαι μιας ερμαφρόδιτης εθνικ'ης συνείδησης.
Και τελικα αβιαστα προκυπτει οτι η παρουσα πολιτικη σκηνη ειναι αρρηκτα συνδεδεμενη με εκεινους που απερριψαν το Φως για να λατρεψουν το σκοτος που παρουσιαστηκε ως δήθεν "φως", μεσα σε σκοτεινες στοες χωρις παραθυρα και με επτασφραγιστες πόρτες.
Η πηγη της Γνωσης του Κακού -σύμφωνα και με την Βιβλο- προερχεται από τον "διαφωτιστή" Εωσφόρο. Ειναι η λατρεια του Barthomet και η ματαιη προσπαθεια της υποτιθεμενης "θεωσης" δια της Γνωσης του Κακού και του Καλου σε συνδυασμό με Μεσσιανικες ιδεες βασισμενες στην υλιστική προσεγγιση των πραγματων εκεινα που διαπνεουν τηνΕβραιογενη Μασωνία η οποία με διαφορες κλωνοποιήσεις και μεταλλαξεις φτανει ως τις μερες μας προσπαθωντας να βυθισει την ανθρωποτητα στο σκοτος ωστε να φανει η ιδια μετα ως φως.
Οι Εφιαλτες του "Φιλελευθερισμου" -ή φιλελευθεριζμούκαλυτερα- ειναι τα πνευματικοπαίδια εκεινων που συναθροίζοντας σε σκοτεινες αιθουσες της Θεσσαλονικης-Σελανικ, της Μασσαλιας και του Λιβορνο. Ειναι εκεινοι που αποκυρηξαν τον Ιαχβε και σταυρωσαν τον Χριστό επειδη δεν ταιριαζε στο δικο τους αντεθνικά εθνικιστικόμοντελο χρηματος, ισχυος και εξουσιας. Και με περισσευμα αλλαζονιας αυτοκλητως προσπαθουν να επιβαλουν μια Νεα Ταξη Πραγματων που χρονια τωρα ήθελε την Γερμανια παντοδύναμη.

ΑΓΙΑ ΡΩΜΑΪΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ήταν το όνομα της Μεγαλης Γερμανιας της οποίας ο ρόλος έπρεπε να ειναι το κεντρο που θα συσπειρωνε την Ευρωπη, στην πραγματικότητα, ως μαυρη τρυπα απορροφωντας ενεργειακα τις υπολοιπες χωρες. Κακως όμως ψεγουμε τους Γερμανους. Ηταν η Μασονία και τα προσωπά της εκεινα που που θελουν τη Γερμανια μεγαλη.

ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΗ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ Τα λεφτα μας τα πηραν τωρα θελουν το μυαλο μαςYπάρχουν τρόποι και μάλλιστα περισσότεροι από όσους φαντάζεστε για να κατευθύνει κάποιος τις συνειδητές επιλογές μας, χειραγωγώντας μας μέσω του υποσυνειδήτου. Άλλωστε εδώ στην Ελλάδα ελέω Μνημονίου έχουμε γίνει βετεράνοι στη συνεχή, και ανελέητη χειραγώγηση του μυαλού μας από τα εγχώρια (αλλά εξωχώριων συμφερόντων) ΜΜΕ (Το ακρωνύμιο έχει πολλές εκδοχές εκτός της επίσημης, όπως Μαζικά Μέσα Εξημέρωσης, Εξαπάτησης, Εξαχρείωσης, Επηρεασμού,Εξαναγκασμού, Εξεφτελισμού, άλλοι τα αποκαλούν Μαγικά Μέσα Ενημέρωσης, ή Μέσα Μαγικής Ενημέρωσης, διότι ο τρόπος που παρουσιάζεται μια είδηση είναι στην κυριολεξία "μαγικός").
Μετά από τόση εξάσκηση καλό είναι να σκεφτούμε πως το επιτυγχάνουν αυτό, μήπως και μπορούμε να αντιδράσουμε και λίγο.

Αποκάλυψη : Τα διαφορετικά μείγματα (η μία φαρδιά και η μία λεπτή γραμμή) πρόδωσαν το μυστικό των αεροψεκασμών ...διαβάστε πως προκάλεσαν την "μπόρα" της ψηφοφορίας για το μνημόνιο!!!


Το ότι άνοιξαν οι «ουρανοί» την ώρα της ψηφοφορίας των εθνοκτόνων μέτρων από τους εθνοπατέρες, δεν ήταν σύμπτωση. Η καταρρακτώδης βροχή στην Αθήνα διέλυσε κάθε διαμαρτυρία. Τη βροχή αυτή την ...


προετοίμαζαν εδώ και μέρες. Τα αεροπλάνα τους ράντιζαν όλη την Ελλάδα. Τα αεροπλάνα που ανέλαβαν τον ρόλο αυτό ήταν πάρα πολλά. Ας μας πουν πόσα αεροπλάνα πέταξαν πάνω από την Ελλάδα από τις 20 Οκτωβρίου και μετά, πόσα από αυτά ήταν στρατιωτικά, ποια ήταν τα δρομολόγιά τους, γιατί πετούσαν πάνω από απαγορευμένες περιοχές, γιατί ήταν εκτός αεροδιαδρόμων, ποιοι τους έδωσαν άδεια, τι προέβλεπε το σχέδιο πτήσης τους, από πού έρχονταν και ποιάς εθνικότητος ήταν. Πως συμβαίνει τα αεροπλάνα που έχουν 2 ή 4 κινητήρες να «βγάζουν» 3 γραμμές; Όλα τα στοιχεία υπάρχουν στις αρμόδιες ελληνικές υπηρεσίες και τα ραντάρ της επικράτειας αποθηκεύουν τα πάντα. Άρα μπορεί κάποιος να ανακαλύψει πάρα πολλά.
Εκτός φυσικά από την διαμόρφωση του καιρού διαμόρφωναν και την σωματική και ψυχική υγεία των, όχι τυχαία, αδρανών Ελλήνων. Τα χημικά μείγματα, χιλιάδων τόνων (!!!!), με τα οποία μας ραντίζουν περιέχουν εκτός των άλλων και βαρέα μέταλλα. Το αλουμίνιο π.χ. που περιέχουν, συντελεί στην εκδήλωση της νόσου του Αλτσχάϊμερ. Επίσης ιονίζουν την ατμόσφαιρα για να έχει τη μέγιστη δυνατή απόδοση το HAARP. Αν δεν είναι καθαρή η ατμόσφαιρα, έστω και μέσα στο σπίτι μας, έχουν πρόβλημα. Καταλάβατε γιατί απαγορεύεται το κάπνισμα;
Δείτε τώρα κάποιες φωτογραφίες από το ράντισμα που μας έκαναν τις τελευταίες ημέρες. Παρατηρήστε τα σύννεφα και σκεφθείτε για τον εαυτό σας. Σας φαίνεται φυσιολογικός ο ουρανός;

Τον Δεκέμβριο κατασκοπευτικός δορυφόρος Τουρκίας θα «κοιτά» την Ελλάδα. H Τουρκία θα αποκτήσει τα δικά της μάτια στο διάστημα αφού ο κατασκοπευτικός δορυφόρος Göktürk-2 ο οποίος αναπτύχθηκε από το τουρκικό κρατικό ερευνητικό ίδρυμα TUBITAK UZAY και την κρατική εταιρεία TAI θα εκτοξευτεί στις 15-25 Δεκεμβρίου 2012 από το κινεζικό κέντρο διαστημικό Jiuquan.
Ο συγκεκριμένος δορυφόρος θα έχει διακριτική ικανότητα 2,5 μέτρα και θα μπορεί να μεταδίδει πληροφορίες συνολικού όγκου 15 Gbit.
Ο Göktürk-2 πρόκειται να χρησιμοποιηθεί από τις τουρκικές μυστικές υπηρεσίες την περίφημη ΜΙΤ και πρόσφατα δοκιμάστηκε για την απόδοσή του στην Γαλλία. Το συμβόλαιο για την ανάπτυξη και κατασκευή του δορυφόρου υπογράφηκε από την κυβέρνηση Ερντογάν στις 13 Απριλίου του 2007 και το πρόγραμμα τέθηκε σε εφαρμογή την 1 Μαΐου του 2007. Ο κατασκοπευτικός δορυφόρος Göktürk-2 θα τεθεί σε τροχιά 700 χλμ από την επιφάνεια της Γής, η κάθε περιστροφή του θα διαρκεί 98 λεπτά, ο χρόνος μετάδοσης δεδομένων στο σταθμό ελέγχου στην Γής θα διαρκεί 40 λεπτά την κάθε ημέρα, το δε βάρος του δορυφόρου είναι 409 κιλά.

Προειδοποίηση: Η NASA θα επιβεβαιώσει την ύπαρξη θέασης UFO και της εξωγήινης ζωής στα τέλη Νοέμβριο του 2012

 

Ευχαριστούμε αυτούς που έκαναν την καταγραφή της έκθεση από το Fox News ... γιατί αλλιώς θα είχε χαθεί. Φαίνεται ότι το Fox News δημοσίευσε το γεγονός νωρίς, επειδή είχε προγραματιστεί να βγει στη δημοσιότητα στις 22 Νοέμβρη του 2012. Επίσης, έλεγξα το Fox News "Air and Space" και η ανάρτηση αποσύρθηκε γρήγορα για άγνωστους λόγους, το οποίο επίσης με κάνει να πιστεύετε ότι κάποιος επεξεργάστηκε το μέσο μαζικής ενημέρωσης. Αντιγράψτε αυτά τα βίντεο επειδή κάποιοι προσπαθούν να τα κατεβάσουν και να σας αποτρέψουν από το να τα δειτε και μπορεί να εξαφανιστούν σύντομα.


Fox News μέλη: Ένα βίντεο έχει διαρρεύσει που τραβήχτηκε από έναν Αμερικανό ερασιτέχνη αστρονόμο και δείχνει ένα Άγνωστης Ταυτότητας Ιπτάμενο Αντικείμενο. Προφανώς αυτό το βίντεο θα κυκλοφορήσει στο ευρύ κοινό στα τέλη Νοεμβρίου του 2012.Έχει θεωρηθεί ότι αυτό αποτελεί μέρος ενός προγράμματος εγκλιματισμού της NASA για να προετοιμάσει τον κόσμο να αποδεχθεί την ύπαρξη εξωγήινης ζωής.Επίσης άφησαν να εννοηθεί ότι μια συναρπαστική αποκάλυψη θα γίνει από την  αποστολή Curiosity της NASA στον πλανήτη Άρη. Πιστεύεται ότι θα υπάρξει απόδειξη ότι ο Κόκκινος Πλανήτης ήταν κάποτε κατοικήσιμος από ένα προηγμένο πολιτισμό που θα αποκαλυφθεί. Από καιρό έχει τεκμηριωθεί ότι η NASA επεξεργάζεται συνήθως εικόνες για να αφαιρέσει τέτοια πράγματα που καταγράφουν δομές και αντικείμενα από φωτογραφίες πριν κυκλοφορήσουν σε δημόσια θέα.Εάν ξέρετε περισσότερα για αυτό το θέμα ενημερώστε μας άμεσα 

Σε όλους εσάς που γνωρίζετε  παραμείνετε ασφαλείς!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...