Κυριακή, 18 Νοεμβρίου 2012

Στην επιφάνεια των ωκεανών

Για να επιβιώσουν μετά τον κατακλυσμό, που αναπόφευκτα θα συμβεί στη Γη κατά τα προσεχή έτη θα πρέπει να επικεντρωθούμε στην οικοδόμηση της «κιβωτού», πιστεύουν οι Ιάπωνες και οι βέλγοι μηχανικοί.

Οι φουτουριστικές ιδέες τους περιλαμβάνουν την επανεγκατάσταση της ανθρωπότητας σε τεχνητό νησί, το κέντρο της κάθε μιας πρέπει να είναι ενας .....

μοναδικός ουρανοξύστης. 
Αυτές τις εγκαταστάσεις προσφέρουν μηχανικοί στον κεντρικό Ειρηνικό Ωκεανό, όπου θα μπορούν εύκολα να παρασύρονται σαν ένα γιγάντιο τεχνητό νούφαρο.Από αυτούς τους ουρανοξύστες μπορεί να γίνει  μια ιδανική «πράσινη» πόλη.

Τραπεζίτες προτείνουν τη διαγραφή του χρέους για την Ελλάδα.....Σάμπως είναι πραγματικό;Tι τους νοιάζει;
Την πλήρη διαγραφή του χρέους της Ελλάδας, ώστε να πάψει να αποσταθεροποιεί τις αγορές, προτείνει ξεκάθαρα στέλεχος της Royal Bank of Scotland.

Μάλιστα και άλλοι τραπεζίτες προτείνουν τη διαγραφή χρέους ως μοναδική λύση. Πιο συγκεκριμένα, ο...
επικεφαλής διαχείρισης διαθεσίμων της Royal Bank of Scotland, Moorad Choudhry, δήλωσε: «Τα πράγματα είναι απλά. Μια είναι η λύση για την Ελλάδα. Η πλήρης διαγραφή του ελληνικού χρέους».

Καθώς ο χρόνος των αποφάσεων της τρόϊκας μειώνεται, πολλαπλασιάζονται οι φωνές στην παγκόσμια οικονομική κοινότητα που συμμετέχουν στο δημόσιο διάλογο για την επίλυση της κρίσης χρέους.

«Η Ευρωζώνη βρίσκεται ακόμη στα... μισά του δρόμου όσον αφορά στην αντιμετώπιση του ελληνικού προβλήματος. Από τα αναγκαία μέτρα που πρέπει να ληφθούν για την άρση του αδιεξόδου έχουν ληφθεί μόλις τα μισά», σχολιάζει με έκδηλη ανησυχία στέλεχος της ολλανδικής ABN Amro Bank και προειδοποιεί ότι: «Η Ελλάδα θα συνεχίσει να προκαλεί τριγμούς στις αγορές». «Εάν η Ευρωζώνη επιθυμεί τη σταθεροποίηση της ελληνικής οικονομίας, το ελληνικό χρέος πρέπει να διαγραφεί, να ακυρωθεί. Είναι τόσο απλό...» υπογραμμίζει ο ίδιος.

«Το ΔΝΤ αναμένει τη βούληση των Ευρωπαίων για την επίλυση της ελληνικής κρίσης» διαμηνύει από την πλευρά του ο Marcus Ashworth, κορυφαίο στέλεχος της Espirito Santo Investment Bank, εστιάζοντας στην κρισιμότητα της διαμάχης μεταξύ των πιστωτών της Ελλάδας, όσον αφορά στο μείζον θέμα της βιωσιμότητας του ελληνικού χρέους.

Το διαφημιστικό της ντροπής για την τουριστική μας προώθηση με την υπογραφή της Όλγας Κεφαλογιάννη...!!! Βίντεο!!Τι να πρωτοσχολιάσει κανείς απο αυτή την αηδία... Δείτε το βίντεο -τα υπογλώσσια καλού κακού κοντά...

Οι Σκοπιανοί "κουρεύουν" τα τουρκικά σίριαλ!


ΜΑΣ ΒΑΖΟΥΝ ΤΑ ΓΥΑΛΙΑ!

Στα Σκόπια, βάζουν «ψαλίδι» στα τουρκικά σίριαλ, ανακοινώνοντας το βιαστικό τέλος της σειράς «Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής».
Όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Κοινωνίας της Πληροφορίας Ίβο Ιβανόβσκι, η κυβέρνηση προωθεί νέο νόμο που θα προβλέπει συγκεκριμένους κανονισμούς για την....
προβολή ξένων παραγωγών στο 30% του συνολικού προγράμματος των τηλεοπτικών σταθμών, έως το 2015.
Ο υπουργός κινητοποιήθηκε για να αποτραπεί η προβολή των τουρκικών σίριαλ κατά τις ώρες μεγάλης τηλεθέασης.
Ο Ιβανόφσκι εστίασε στο ότι οι νοικοκυρές κολλάνε καθημερινά στα τουρκικά σίριαλ που εκπέμπονται και είπε ότι "λόγω των τουρκικών σίριαλ, οι δικές μας τηλεοπτικές παραγωγές άρχισαν να εκπέμπονται μεταμεσονύκτια".
«Σέβομαι τις τουρκικές παραγωγές, αλλά ζήσαμε αρκετά 500 χρόνια κάτω από την τουρκική σκλαβιά!» δήλωσε ο κ.Ιβανόβσκι, που επεσήμανε πως στόχος του νέου νόμου θα είναι η τόνωση της ντόπιας παραγωγής.

[Ουδέν περαιτέρω σχόλιον περί της αυξανόμενης αποβλάκωσης των Ελλήνων τηλεθεατών...]

Όλη η αλήθεια που σας κρύβουν για την "Χούντα" του Παπαδόπουλου


ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΡΥΒΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΟΥΝ.....ΟΥΔΕΙΣ πλέον καταφέρεται εναντίον της 21ης Απριλίου.

Μήπως τελικά τα 3 Διαστημόπλοια που πλησιάζουν στην Γη είναι Αλήθεια;;;
Σε προχθεσινο δημοσιευμα του ισοτοπου www.whatdoesitmean.com αναφέρεται οτι σύμφωνα με κύκλους του Κρεμλίνου, στο περιθώριο της συναντησης μεταξυ του πρωθυπουργου Πούτιν και του αντιπροέδρου των ΗΠΑ Μπίντεν, ο αμερικανός αντιπρόεδρος ζήτησε....

ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΝΟΥΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΑ ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΟΥΝ ΤΙΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ
Η Δρ Helen Wallace, διευθύντρια της GeneWatch στο Ηνωμένο Βασίλειο δήλωσε: « Το κοινό θα συγκλονιστεί όταν μάθει ότι τα GM έντομα θα απελευθερωθούν στο περιβάλλον χωρίς οποιαδήποτε κατάλληλη εποπτεία."
Λονδίνο / Μόναχο Πέμπτη 8 Νοέμβριου του 2012: Μια ενημέρωση που δημοσιεύθηκε σήμερα από ομάδες δημοσίου συμφέροντος, τονίζει πως οι ρυθμιστικές αποφάσεις για τα γενετικά τροποποιημένα έντομα στην Ευρώπη και σε όλο τον κόσμο, θα ωθούνται από τα συμφέροντα των εταιρειών.
Η ενημέρωση δείχνει πώς η επιχείρηση Oxitec βρετανικών βιοτεχνολογιών, έχει διεισδύσει στις διαδικασίες λήψης αποφάσεων σε όλο τον κόσμο. Η εταιρεία έχει στενούς δεσμούς με την πολυεθνική εταιρεία φυτοφαρμάκων και σπόρων Syngenta. Η Oxitec έχει ήδη μεγάλης κλίμακας ανοικτές απελευθερώσεις κουνουπιών της GM στα νησιά Κέιμαν, τη Μαλαισία και τη Βραζιλία, και αναπτύσσει τα γεωργικά παράσιτα της GM μαζί με την Syngenta. Τα σχέδια για την εμπορική αξιοποίηση των GM εντόμων θα οδηγούσε σε πολλά εκατομμύρια εντόμων της GM που θα απελευθερωθούν στους τομείς των συγκομιδών, συμπεριλαμβανομένων των ελιών, των ντοματών, των εσπεριδοειδών, των λάχανων και του βαμβακιού. Στο μέλλον, οποιαδήποτε είδη εντόμων θα τροποποιούνται γενετικά.
Η Ευρωπαϊκή Αρχή για την Ασφάλεια των Τροφίμων (EFSA) έχει επισημανθεί ως ένα από τα πολλά παραδείγματα που δείχνουν πώς οργανώνει η βιομηχανία  την επιρροή της. 

OΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ, ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ; Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΑΡΧΗ! TO BINTEO ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣΓενική Ανασκόπηση- Πως φτάσαμε μέχρι εδώ;
Μέχρι το 1789 είχε την εξουσία η Μαύρη Αδελφότητα στον 


Κόσμο,η αλλιώς Μαύρη Αριστοκρατία.Η Αδελφότητα αυτή 

διοικούσε τον κόσμο με...Αριστοκράτες,Βασιλιάδες,Αυτοκράτορες,Πρίγκιπες και ου τω καθ εξής.
Περί το 1760 η Λευκή Αδελφότητα θέλησε να πάρει αυτή την εξουσία στον Πλανήτη από την Μαύρη,έτσι λοιπόν το 1776 ίδρυσε τους Ιlluminati.

Τον ίδιο χρόνο μαζικές επαναστάσεις όλες Στημένες από την Λευκή Αδελφότητα ξεσπούν παντού εναντίων των "κακών" βασιλιάδων.Βλέπετε πάντα υπάρχει ενεά σχέδιο το οποίο έχουν τα αφεντικά..Χρειάζονται όμως τους ανθρώπους πάντοτε για να το φέρουν εις πέρας.Το 1789 έχουμε την  Γαλλική Επανάσταση όπου ουσιαστικά δηλώνει την νίκη της Λευκής Αδελφότητας έναντι της Μαύρης..Η Γαλλική Επανάσταση κατάργησε την απόλυτη μοναρχία στην Γαλλία γκρεμίζοντας το φεουδαρχικό σύστημα τους παλαιού καθεστώτος.Αυτή ήταν και η Παλαιά Τάξη Πραγμάτων της Μαύρης Αδελφότητας.Όλοι σήμερα ακούνε Νέα Τάξη και Νέα Τάξη και δεν αναρωτιούνται..αφού αυτή είναι η νέα..ποια ήταν η παλιά;
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...