Τρίτη, 20 Νοεμβρίου 2012

«Γάμος» Τσίπρα – Καμμένου με…Αμερικανό κουμπάρο


Τελικά πίσω από τις λέξεις κρύβεται ο… Πάνος κι όχι μόνο ο Αλέξης. Μέσα σε λίγες ώρες αρχικά ο Δ. Παπαδημούλης και στη συνέχεια ο Αλέξης Τσίπρας επιβεβαίωσαν τις φήμες ότι υπάρχουν συζητήσεις με άλλα κόμματα για συνεργασία ώστε να… δημιουργηθεί κυβέρνηση κοινωνικής σωτηρίας, όπως λέει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Να κρεμαστεί πάραυτα ο δοσίλογος Γλέζος που συναντήθηκε στο σπίτι του με τον γκαουλάιτερ Ράιχενμπαχ!Αίσθηση προκαλεί η είδηση ότι ο επικεφαλής της Task Force στην Ελλάδα Γερμανός Χορστ Ράϊχενμπαχ ζήτησε και συναντήθηκε μυστικά με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Μανώλη Γλέζο, με σκοπό να ενημερωθεί διεξοδικά για το ζήτημα των πολεμικών αποζημιώσεων της Γερμανίας προς την Ελλάδα.


Η είδηση έγινε γνωστή από ολιγόλογο Δελτίο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ το οποίο ανφέρει ότι «η συνάντηση έγινε στο σπίτι του Μανώλη Γλέζου παρουσία του επικεφαλής της αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα, Πάνου Καρβούνη, Γιάννη Μηλιού, και της Λη Σαράφη» χωρίς να διευκρινίζει το περιεχόμενο της συνάντησης.

Πρωτοστατεί ο Γλέζος

Το ιστορικό στέλεχος της Αριστεράς Μανώλης Γλέζος πρωτοστατεί στο θέμα των πολεμικών αποζημιώσεων. Πρόσφατα είχε αντιδράσει οργισμένα στην προσπάθεια της Γερμανίας να κλείσει το θέμα των πολεμικών αποζημιώσεων, μετά τη δήλωση του γερμανικού υπουργείου Εξωτερικών ότι «δεν τίθεται θέμα αποζημιώσεων στην Ελλάδα».

Ο κ. Γλέζος απαντώντας στους ισχυρισμούς του Βερολίνου εξήγησε ότι η δήλωση του γερμανικού υπουργείου Εξωτερικών, είναι ανιστόρητη, διότι αγνοεί την απόφαση της 19μελούς Διασυμμαχικής Επιτροπής των Παρισίων του 1946, η οποία καταλόγισε στη Γερμανία ότι οφείλει να καταβάλλει στην Ελλάδα 7 δισεκατομμύρια δολάρια, αγοραστικής αξίας 1938, δηλαδή 108 δισ. ευρώ χωρίς τους τόκους.

Ο Έλληνας ευρωβουλευτής που ζήτησε να σταματήσουν οι έρευνες για το πετρέλαιο στο Αιγαίο γιατί ενοχλούνται τα...ψάρια!!!
Τον αποκαλούν «Ταρζάν των Βρυξελλών». Επειδή η μαμά του Μαρία Αρσένη ήταν στο ΠΑΣΟΚ διορισμένη 30 χρόνια ο Γιώργος Παπανδρέου διόρισε και τον γιό ευρωβουλευτή το 2009. Ο Κρίτων Αρσένης εκπροσωπεί όλες τις...

«λόξες» του Παπανδρέου για την πράσινη ανάπτυξη.


ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΕΠΙ ΘΕΜΑΤΩΝ ΜΑΣΩΝΙΑΣ

 
Η ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΙΑ ΞΕΣΚΕΠΑΖΕΤΑΙ!
Αρχιμ. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ Δ.ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ
ΕΚΔΟΣΗ ΕΚΤΗ - ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΤΥΠΟΥ ΚΑΝΙΓΓΟΣ 10,106 77 ΑΘΗΝΑ 1999
ΚΕΦΑΛΑΙΟΝ Η'
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΕΠΙ ΘΕΜΑΤΩΝ ΜΑΣΩΝΙΑΣ
 
       Το θέμα της Μασωνίας είναι τόσον τεράστιον, που ασφαλώς δεν θα επαρκούσαν εκατοντάδες ογκωδών τόμων, δια να περιγράψη κανείς σε πλήρη έκτασι. Το θέμα είναι σοβαρόν, σοβαρώτατον, διότι δεν αφορά απλώς μια μικρή ομάδα παρανοϊκών ή ανοήτων ανθρώπων, αλλά κάτι βαθύτερο... Αφορά ολόκληρη την Εωσφορική Συνωμοσία κατά του Θεού και της Χριστιανοσύνης... Τι μπορεί λοιπόν κανείς να πρωτογράψη σ' αυτό το μικρό μήνυμα προς τον Ορθόδοξον Ελληνικόν Λαόν; Αυτός λοιπόν είναι ο λόγος δια τον οποίον παρουσιάζω αυτό το τελευταίο κεφάλαιο, υπό μορφήν δημοσιογραφικής συνεντεύξεως με τους εν Χριστώ αδελφούς μας. Έτσι ίσως τους υποβοηθήσωμεν καλλίτερα να χρησιμοποιούν το υπερόπλον το οποίον κατέχομεν δια την συντριβήν των εχθρών της Ορθοδοξίας: ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ.
ΕΡ. Πόσα είδη Μασωνίας έχομεν;
ΑΠ. Κυρίως Τρία. Την λεγομένην Φραμασωνίαν (Ελευθεροτεκτονισμός), την Μαύρην Μασωνίαν, η οποία καμουφλάρεται από την ταμπέλαν των Ροδοσταυρίων και τους θεοσοφιστάς.
ΕΡ. Υπάρχουν και άλλοι Μασώνοι;
ΑΠ. Μάλιστα. Υπάρχουν πολλές μικρές ομάδες διαφόρων Μασωνιών, αι οποίαι διαφέρουν εις τους Βαθμούς και τυπικά, δηλαδή άλλοι έχουν 33ο , άλλοι ολιγωτέρους και άλλοι περισσοτέρους. Βασικά όμως όλοι έχουν τον αυτόν σκοπόν: Κατάργησιν όλων των θρησκειών και επιβολήν ενιαίας θρησκείας: του Εωσφορισμού.
ΕΡ.   Υπάρχουν προστριβαί μεταξύ αυτών των ομάδων των Μασώνων;
ΑΠ. Όχι, δεν υπάρχουν. Όλοι θεωρούν τους συναδέλφους των, ως εν Εωσφόρω... αδελφούς.
ΕΡ. Ποίοι είναι περισσότερον δυναμικοί και άρα πλέον επικίνδυνοι;
ΑΠ. Ασφαλώς οι Μαύροι και οι θεοσοφισταί, διότι είναι περισσότερον προκεχωρημένοι εις τον Εωσφορισμόν και εις την Μαύρην Μαγείαν. Στην Ελλάδα παρουσιάζουν πολύ σοβαράν δράσιν οι τελευταίοι εξ αυτών, κατευθυνόμενοι εξ Ινδιών.

Βρέθηκε άνθρωπος με 3 έλικες DNA!!


«Πρέπει να κατανοήσουμε ότι η εξέλιξη είναι κάτι που συμβαίνει απότομα, όχι σταδιακά», παρατηρεί ο Αμερικανός ερευνητής και συγγραφέας David Wilcock.«Όταν από τα οστρακόδερμα εμφανίστηκαν έμβια όντα με σκελετό στο εσωτερικό τους, δεν μεσολάβησε κάποιο ενδιάμεσο στάδιο, κατά το οποίο ο σκελετός βρισκόταν μισός μέσα - μισός έξω», αναφέρει και προσθέτει:

«Πριν από δυο δισεκατομμύρια χρόνια, με κάποιον εντελώς ακατανόητο για μας τρόπο, ένα συμπαντικό κύμα εξέλιξης μετέτρεψε την χημεία στον πλανήτη μας σε βιολογία, δημιουργώντας ζωή. Είναι πολύ πιθανό, αυτό που παρατηρούμε να συμβαίνει σήμερα να είναι ένα αντίστοιχο βήμα εξέλιξης»!

Σαν σε επιβεβαίωση των παραπάνω, τον Απρίλη του 2011 ανακαλύφθηκε και η πρώτη περίπτωση ανθρώπου στην παγκόσμια ιστορία με τρεις έλικες στο DNAτου (πρόκειται για το μόλις δυο ετών βρέφος, AlfieClamp), με τους επιστήμονες για μια ακόμη φορά να μην μπορούν να κρύψουν την αμηχανία τους ...

ΓΙΓΑΝΤΙΑ ΕΞΩΓΗΙΝΑ ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΑ ΠΕΡΙΤΡΙΓΥΡΙΖΟΥΝ ΤΗ ΓΗ;Από τις αρχές του 2010 μέχρι και σήμερα, κυκλοφορεί η φήμη στο διαδίκτυο ότι διάφορα εξωγήινα μητρικά διαστημόπλοια πλησιάζουν τον πλανήτη μας ενώ άλλα μικρότερα περιτριγυρίζουν την περιοχή. Ερασιτέχνες αστρονόμοι, ufo-believers, δημοσιογράφοι και επιστήμονες αποκαλύπτουν όσο περνάει ο καιρός όλο και περισσότερα εξωγήινα σκάφη, πολλές ιστοσελίδες παρουσιάζουν τη Γη σε ομηρία, αλλά οι επίσημες αρχές δεν βλέπουν κάτι παράξενο ακόμα στο διάστημα, έχοντας όμως και τις αμφιβολίες τους!
Στις 29 Ιανουαρίου του 2010, το Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια εντόπισε το Αντικείμενο P/2010-A2 να περιστρέφεται σε απόσταση περίπου 144 εκατομμύριων χιλιομέτρων από τη Γη, στην κύρια ζώνη αστεροειδών μεταξύ Άρη και Δία. Ο Ντέιβιντ Τζούιτ από το Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια δήλωσε στο πρακτορείο Reuters: "Είναι πιθανότατα το αποτέλεσμα της πρόσφατης σύγκρουσης μεταξύ δύο αστεροειδών. Τον πυρήνα ακολουθεί μια ουρά με πολύ περίεργη εμφάνιση, που ποτέ δεν είχαμε δει στο παρελθόν. Η ινώδης εμφάνιση του αστεροειδούς διαφέρει από οτιδήποτε έχει καταγραφεί μέχρι σήμερα σε εικόνες συνηθισμένων κομητών από το τηλεσκόπιο Χαμπλ.’’ Ακόμα και σήμερα οι επιστήμονες της NASA, της ESA και της UCLA, δεν είναι σίγουροι για τη ταυτότητα του αντικειμένου. Μήπως όμως αποκρύπτουν την ύπαρξη εξωγήινου διαστημοπλοίου;
Από τις 18 έως τις 23 Ιανουαρίου και από τις 22 έως τις 28 Νοεμβρίου του 2010, το τηλεσκόπιο SOHO κατέγραφε αρκετά γιγάντια αντικείμενα μπροστά από τον ήλιο. Οι τολμηροί μιλούν για στόλο γιγαντιαίων διαστημοπλοίων στο μέγεθος του πλανήτη Δία που κρύβονται στο φως του Ήλιου και το συνδυάζουν με την ταυτόχρονη έξαρση εμφανίσεων ufo, σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του πλανήτη μας. Οι κινήσεις των τεράστιων αντικειμένων είναι ακανόνιστες και δεν μπορούν να χαρακτηριστούν ως άγνωστοι πλανήτες. Διάφοροι επιστήμονες μιλούν για μετεωρίτες που περνούν πολύ κοντά στη Γη και μπροστά από τον Ήλιο, ενώ η NASA μιλάει άλλοτε για δυσλειτουργίες του τηλεσκόπιου και άλλοτε για κατασκευασμένες φωτογραφίες.

ΝΟΜΙΖΕΣ ΠΩΣ ΗΣΟΥΝ ΚΑΤΙ ΑΝΩΤΕΡΟ ΚΑΘΟΤΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΣ? ΛΑΘΟΣ...Όταν μεταχειριζόντουσαν το τρίτο κόσμο (και τον μεταχειρίζονται ακόμα) τόσο αισχρά που ακόμα κι οι χειρότερες συνθήκες που ζούμε εμείς σήμερα, μοιάζουν να είναι ένας επίγειος παράδεισος, όταν ξεζούμιζαν τις χώρες τις Λατινικής Αμερικής , άρπαζαν τους πόρους και τη δυνατότητα από τους
λαούς τους να ζήσουν έστω και με ελάχιστη αξιοπρέπεια, εμείς είχαμε δημιουργήσει τη ψευδαίσθηση πως .. δεν ξέρω είμαστε παιδιά, ( έστω και της προσκολλήσεως στους ισχυρούς), κάποιου άλλου Θεού. Ανώτερου. Ξεχωριστού. Που έχει ανεξάντλητα τα ελέη κι ανεξάντλητη επιθυμία να μας κάνει ευτυχισμένους.

Κι εκτός από το Θεό με τα πλούσια ελέη κάποιοι είχαν επαναπαυθεί στις δάφνες της δόξας όσων έδωσαν το αίμα τους για να μπορούμε να ζήσουμε ελεύθεροι. Είχαν επαναπαυθεί στις μάχες που κάποιοι άλλοι έδωσαν, στους ήρωες που έδωσαν τη δική τους ζωή όχι τη δική μας, στα εκατομμύρια θυμάτων που στην ιστορία της ανθρωπότητας , σε διάφορες χρονικές στιγμές, και με ποικίλους τρόπους , θυσιάστηκαν για να δουν οι επόμενοι ένα καλύτερο αύριο.

Είχαμε δημιουργήσει μια αντίληψη πως η ευημερία, το κοινωνικό κράτος, τα εργατικά δικαιώματα, η ελευθερία, η αξιοπρέπεια είναι κάτι που μας δωρήθηκε για τα όμορφα μας μάτια, από κάποιους προηγούμενους που ήταν υποχρεωμένοι να το κάνουν , κι είναι κάτι σαν κληρονομικό δικαίωμα που κανένας κερατάς δεν θα μας το πάρει πλέον. Νομίζαμε πως σαν θαμώνες κάποιου ρωμαϊκού χαμάμ, θα μπορούσαμε να είμαστε στη ξάπλα, με τις γνωστές ρόγες από σταφύλι να κρέμονται δροσερές πάνω από το διψασμένο στόμα μας κι ένα δούλο να μας κάνει αέρα όταν ζεσταινόμασταν.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...