Παρασκευή, 23 Νοεμβρίου 2012

Λεβεντομαλάκ@@ κατ' αξαίρεση για την πολιτική: Θα δεχθούμε ψήφο ανοχής από τον Καμμένο-Στον ΣΥΡΙΖΑ έρχονται και λαμόγια του ΠΑΣΟΚ


Η φράση του Πέτρου Τατσόπουλου «έχω πηδήξει τη μισή Αθήνα και κάποιοι φασίστες με φωνάζουν αδελφή»... σκέπασε τις πολιτικές δηλώσεις του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρου Τατσόπουλου. Δηλώσεις εξίσου αποκαλυπτικές καθώς ο κατά δήλωσή του- συνεργαζόμενος και όχι ενταγμένος στο ΣΥΡΙΖΑ συγγραφέας λέει πολλά για τις επερχόμενες πολιτικές εξελίξεις.

Τι είπε ο Πάγκαλος για τον Τατσόπουλο;


Δείτε τι δήλωσε για την ατάκα του Τατσόπουλου ότι έχει πηδήξει τη μισή Αθήνα και τον λένε "αδερφή":

Σε επίσημη τροχιά θανάτου η Ελλάδα και ο λαός τηςΚι όμως είχαμε μια ακόμη επιτυχία. Αυτό μας διαβεβαίωσε ο υπουργός οικονομικών κ. Στουρνάρας με το γνωστό χαμόγελό του, που σε κανονικές συνθήκες θα απασχολούσε μόνο τους ειδικούς. Είχαμε μια ακόμη επιτυχία. Η Ευρωομάδα (Eurogroup) μας έκανε πατ-πατ-πατ στο κεφάλι όπως κάνουν όλα τα καλά αφεντικά με τα σκυλάκια λουλού όταν νιώθουν ικανοποίηση από την πίστη και αφοσίωση του κατοικίδιου. Όμως, την δόση δεν έχει ξεκαθαριστεί πότε θα την δώσουν. Κοκό λοιπόν όχι ακόμη. Κι όσο αργεί, τόσο καθυστερεί η απογείωση που μας έταξε, μέσα σε μια παράκρουση ανειλικρίνειας, ο κ. Σαμαράς.
ΤΟ ΠΟΛΥΠΟΘΗΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝ

Οι Ανθρώπινοι Κλώνοι είναι Πραγματικοί λέει το περιοδικό TIME


Ξέρετε βέβαια το ότι φτάνει στην δημοσιότητα είναι δεκαετίες παλιό στην πραγματικότητα. Δείτε τους celebrities και τους πολιτικούς που εμφανίζονται ξαφνικά 20 χρόνια νεώτεροι. Εσείς βέβαια τους ψηφίζεται να σας «σώσουν» ! Πόση βλακεία υπάρχει στο ανθρώπινο είδος επιτέλους; «H βλακεία οδηγεί στην κακία και η κακία οδηγεί στην βλακεία.» και «Δοκίμιο Περί Ανθρώπινης Βλακείας του CIPOLLA CARLO»
Δείτε τα εξώφυλλα του περιοδικού Time στις 8 Νοεμβρίου 1993 και στις 19 Φεβρουαρίου 2001 τόμος 157 τεύχος 7 και βγάλτε συμπεράσματα., αν μπορείτε !

Εάν υποθέσουμε ότι κάποιος ήθελε να ΣΑΣ αντικαταστήσει, ούτε καν θα το ξέρατε γιατί με τις μνήμες σας υπάρχει

δυνατότητα download! Μήπως έχουμε περάσει στην φάση της χονδρικής πωλήσεως αυτών των υπηρεσιών; Που οδηγούμαστε; μα στην «Η Γκρίζα Φυλή … Ένα Φανταστικό Σενάριο»

Περαστικά σας όσοι ετοιμάζεστε να σας σώσουν !!! Οι γνωστοί …
Ολόκληρη η δημιουργία, είναι βασισμένη στα έμψυχα όντα, χωρίς την δυναμική της ψυχής δεν νοείται ύπαρξη δημιουργίας. Δίνουμε επομένως προσοχή και περιγράφουμε τα άψυχα όντα, στην προσπάθεια μας να προστατέψουμε τα έμψυχα όντα από την ολέθρια και καταστροφική επιρροή τους. Επιγραμματικά μπορούμε να πούμε πως αντεστραμμένα τα χαρακτηριστικά των ΟΠ είναι τα χαρακτηριστικά των Έμψυχων ανθρώπων αν και οφείλουμε να τα δούμε αναλυτικά και αυτό κάνουμε.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ;;; (ΓΙΑ ΝΑ ΤΑΡΑΚΟΥΝΗΘΕΙΤΕ, ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ!)


Τι είναι στ’ αλήθεια το χρήμα; Γιατί όλοι ασχολούνται μ’ αυτό;

Γιατί το ποθούν όλοι οι άνθρωποι απ’ αιώνων τώρα και γιατί ονομάστηκε «άδικος μαμμωνάς» από τον Ιησού Χριστό;


Τι «κρύβεται» στ’ αλήθεια πίσω του και γιατί όλο το σύγχρονο οικοδόμημα των κοινωνιών και κρατών στηρίζεται σ’ αυτό, αν θα υπάρχει, αν θα ....

στερέψει, αν θα τελειώσει, αν θα εξαφανιστεί;

«Γιατί» τρέμουν τα χρηματιστήρια και ανεβοκατεβαίνουν οι τιμές σε κάθε τράνταγμα, φήμη, πληροφορία, θεομηνία, μείωση τιμών καυσίμων κλπ;Γιατί όλοι αναφέρονται στις τράπεζες, ιδιαίτερα δε στις Κεντρικές Τράπεζες, ως οι θεμέλιοι λίθοι όλης της οικονομίας;Γιατί είναι έμμονη ιδέα σε δισεκατομμύρια ανθρώπους όλων των εποχών και κοινωνιών;Μια περιεκτική και απλουστευμένη -για όλους- εξήγηση και ανάλυση, πλην όμως εκ βάθους, του «άδικου μαμμωνά», ίσως ρίξει φως στο θέμα που ταλανίζει την ανθρωπότητα αιώνες τώρα!

«Ούτε παλαιοναζί ούτε νεοναζί είναι, αλλά καραναζί του κερατά είναι!»


Διαβάστε τη συνέντευξη του Π. Τατσόπουλου που δήλωσε το: «Έχω πη…ξει τη μισή Αθήνα» Ο συγγραφέας, σεναριογράφος και πλέον βουλευτής, Πέτρος Τατσόπουλος, ανοίγει τα χαρτιά του.

Μια ανθελληνική αφήγηση Αλβανού στην εφημερίδα Shqiop.Η εφημερίδα Shqiop κάνει λόγο για ταδικαιώματα των μειονοτήτων στην Ελλάδακαι αναφέρεται σε μια συγκεκριμένη περίπτωση, που από ότι διαπιστώνουμε το μόνο που θέλει είναι να δυσφημίσει την Ελλάδα.
Ο ρεπόρτερ της εν λόγω εφημερίδας έκανε συνέντευξη στον Αλβανό πολίτη Miklovan Shehu που όπως είπε «λόγω των εγγράφων αναγκάστηκε να αλλάξει το όνομά του». Και δεν σταμάτησε εδώ…
Ο εν λόγω Αλβανός που διαμένει στη Ρόδο, καταγγέλλει πως του απαγορεύθηκε από το Ελληνικό κράτος να δώσει το μουσουλμανικό όνομα στην κόρη του, Φατμέ!
Τονίζει πως δεν ήθελε να βαφτιστεί η κόρη του με χριστιανικό όνομα αλλά αναγκάστηκε… .
Η αλήθεια είναι ότι το παιδί πράγματι δεν μπορεί να βαφτιστεί ορθόδοξο με το όνομα Φατμέ από την Ελληνορθόδοξη εκκλησία, στα ληξιαρχεία όμως μπορεί να γραφτεί κανονικότατα με την βεβαίωση του μαιευτηρίου με ότι όνομα επιθυμεί ο ενδιαφερόμενος.
Κλείνοντας το ρεπορτάζ λέει ότι ο Miklovan πως έλυσε το πρόβλημά του δίνοντας (εξαναγκασμένος) το όνομα Μπέμπης (Bebi) στο παιδί του. Λες και το όνομα Μπέμπης (Μωρό δηλαδή) είναι κάποιου είδους ελληνορθόδοξο όνομα και ως δια μαγείας έλυσε το πρόβλημα….
Θα μας τρελάνουν;

Προκλητικό βρετανικό δημοσίευμα αναφέρει την Κω ως τουρκικό νησί! Βρετανική εφημερίδα αποκαλεί σε δημοσίευμά της την Κω τουρκικό νησί. Συγκεκριμένα, ο συντάκτης του άρθρου αναφέρεται στην εμμονή ενός κυνηγού να ταξιδέψει 2.500 μίλια για να κυνηγήσει μία σερβιτόρα.
Κατά την περιγραφή της ιστορίας του τούρκου ο δημοσιογράφος υποκύπτει- είτε από άγνοια είτε από πρόθεση- σε ένα τεράστιο λάθος: ότι δηλαδή ένα ελληνικό νησί (η Κως) έγινε ξαφνικά τουρκικό.

Αυτή του η αναφορά σε δημοσίευμα της εφημερίδας «Metro» έχει προκαλέσει την αίσθηση και την οργή τόσο των ντόπιων όσο και των υπόλοιπων Ελλήνων που προασπίζονται τα σύνορα της πατρίδας μας.

Πάει και το βρόχινο ύδωρ!!! Θα πούμε το νερό νεράκι…. Mην δηλώνετε τα πηγάδια & τις στέρνες που σας ζητούν οι “αλήτες”…


Παει και το βροχινο νερο! Θα πουμε το νερο νερακι, αλλα εχουμε τον αερα ακομη δικο μας!

Παραχωρούνται ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΡΑ (ΠΗΓΕΣ, ΠΟΤΑΜΙΑ, ΛΙΜΝΕΣ ) από τις Περιφέρειες ΣΤΗΝ ΕΥΔΑΠ, η οποία με τη σειρά τα ΠΟΥΛΑΕΙ σε ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ, που πλέον θα έχουν το απόλυτο μονοπώλιο, με ότι αυτό σημαίνει: 

 

Όσο αυτός ο νεοπολύπαθος -γιατί και παλιά έχει περάσει από λογής τσελιγκάδες ουκ ολίγα- λαός θυμίζει την ωραία κοιμωμένη (τώρα πόσο ωραία με τόση ανεργία, πείνα, δυστυχία, αυτόχειρες κτλ…) τόσο η μέγγενη γύρω απ’το λαιμό του θα σφίγγει μέχρι το μοιραίο…
Έρχεται και δίψα…
Και αργότερα ίσως και ειδικός φόρος αναπνοής! (αφού το νερό θα κοστολογείται ήδη σαν χρυσάφι και με άθλια παροχή υπηρεσιών, όπως έχει αποδειχτεί ανά τον κόσμο, όπου ανέλαβαν τα νερά οι βαμπιρικές αυτές εταιρείες: Παρίσι και άλλες γαλλικές πόλεις, Νότια Αμερική, Φιλιππίνες κ.ά.)

Και μη ξεχνάτε τις επίκαιρες ευχές των καιρών:
για όσους είναι χριστιανοί η ελληνική ψυχοπαθητική – πινοκιόμορφη συγκυβέρνηση εύχεται προκαταβολικά: “χαιρετισμούς στον Άγιο Πέτρο όταν κάποια στιγμή, σύντομα σχετικά, τον συναντήσετε!” Και για τους άθεους: “ευχόμαστε εκεί που σας στέλνουμε, για τη σωτηρία πάντα της χώρας, να ανακαλύψετε-σχετικά σύντομα πάλι-το Θεό!”

Υπέγραψε συμβόλαιο η κυβέρνηση, για να δράσουν δυνάμεις αμερικανών μισθοφόρων στην Ελλάδα;


Μόνο καὶ μόνο ποὺ τὸ ἀκοῦς, σὲ πιάνει κρύος ἱδρώτας! Σὲ πρώτη σκέψη λές, δὲν εἶναι δυνατόν, θὰ πρόκειται περὶ ὑπερβολῆς! Περὶ δημοσιογραφικῆς νοσηρῆς φαντασίας ἢ περὶ συκοφαντίας. Δὲν δέχεσαι δηλαδὴ ἀμέσως, ὅτι μπορεῖ νὰ συμβῆ στὴν Ἑλλάδα αὐτὸ τὸ ἐντελῶς, μὰ ἐντελῶς ἐξωφρενικὸ ἐνδεχόμενο!

Νὰ ὑπάρχη, δηλαδή, ἑλληνικὴ κυβέρνησις, ποὺ θὰ ἀποφασίση, ποιός μπορεῖ νὰ καταλάβη μὲ τί εἴδους σκεπτικὸ καὶ κυρίως μὲ τί τύπου σχεδιασμό, ὅτι γιὰ νὰ διατηρήση τὴν δημόσια τάξι στὴν χώρα μας, θὰ ἐμπιστευθῆ τὴν ὑπόθεσι σὲ … Ἀμερικανοὺς μισθοφόρους!!! Θεέ μου, βάλε τὸ χέρι σου! Σίγουρα δὲν εἶναι στὰ καλά του ὁ Ἀντωνάκης, ἐκτὸς καὶ ἂν μεσολαβῆ κάτι «ἄλλο»… (Καὶ ἐπειδὴ «Οὐδὲν κρυπτὸν ὑπὸ τὸν ἥλιον», ὁσονούπω θὰ μαθευθῆ!)   


ΚΟΡΙΤΣΙΑ  ΤΡΕΞΤΕ Ο........τατσο.....ΠΟΥΛΟΣ........ Δ

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΕΦΑΤΗ, ΓΥΡΙΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥ ΤΑΤΣΟΠΟΥΛΟΥ! ΠΙΟ ΚΑΛΗ Η ΜΟΝΑΞΙΑ!


  • Τώρα ξέρεις γιατί γέμισε η Αθήνα πούστηδες.
  • Πάτησες τα 30 και είσαι ακόμα παρθένα; Φοβάσαι ότι δεν θα γνωρίσεις ποτέ το σεξ; ΕΛΑ στην Αθήνα! 50% πιθανότητα επιτυχίας!

Ὅποιος γνωρίζει νὰ χειρίζεται τὸν Λόγο… ἐλέγχει συνειδήσεις!
Θὰ προσέθετα καὶ κάτι ἄλλο στὸν τίτλο, ἀλλὰ μᾶλλον θὰ ἦταν κάπως ..φορτωμένος.
Δὲν θεωρῶ πὼς οἱ πολιτικοί μας, καθῶς ἐπίσης καὶ ὅλοι οἱ πολιτικοὶ παγκοσμίως, διαθέτουν καλλίτερον Λόγο ἀπὸ πολλούς, ποὺ δὲν ἀσχολοῦνται μὲ τὴν πολιτική.
Γιὰ παράδειγμα, ὁ δημαγωγὸς Ἀνδρέας Παπανδρέου, ἤλεγχε πράγματι τὶς συνειδήσεις αὐτῶν ποὺ τὸν ἀκολουθοῦσαν. Ἀλλὰ τὶς ἤλεγχε μὲ ψεύδη καὶ παραπληροφορίες. Ὄχι μὲ Λόγο.
Αὐτὸ ποὺ οὐσιαστικῶς εἶναι ὁ μέγιστος τρόπος ἐλέγχου δὲν εἶναι πλέον ὁ Λόγος, διότι δὲν τὸν διαθέτουν, ἀλλὰ ὁ συναισθηματικὸς ἐκβιασμός.

Κατὰ τὰ ἄλλα συμφωνῶ μὲ τὸ κείμενον τοῦ Νικόλα. Ἁπλῶς προσέθεσα κάτι…

Τα λόγια μένουν ίδια… οι ηθοποιοί αλλάζουν. Αυτό που θα πρέπει να εντοπίσει ένας ερευνητής που “τριγυρνά” στο Παρασκήνιο δεν είναι το ΠΟΙΟΣ λέει κάτι… αλλά ΠΟΙΟΣ το γράφει.
Ας κάνουμε μια βόλτα στην σύγχρονη μαγικοπολιτική, συγγνώμη, πολιτική σκηνή ήθελα να γράψω.

Γιώργος Παπανδρέου

Η ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΦΥΤΟΦΑΡΜΑΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΒΕΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΩΡΑ - ΤΡΩΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!
Για πρώτη φορά, η αμερικανική Ακαδημία Παιδιατρικής (ΑΑΡ), έχει έρθει μπροστά με μια επίσημη θέση για τα βιολογικά τρόφιμα και το Για πρώτη φορά, η αμερικανική Ακαδημία Παιδιατρικής (ΑΑΡ), έχει έρθει μπροστά με μια επίσημη θέση για τα βιολογικά τρόφιμα και το ρόλο τους στην παιδική ηλικία για την υγεία και την ανάπτυξη. Αλλά αντί να ενθαρρύνουν τους γονείς να αποφεύγουν την αγορά φυτοφαρμάκων-φορτωμένα με συμβατικά τρόφιμα, η ομάδα, η οποία παραδέχεται ανοικτά ότι η συμβατική παραγωγή είναι φορτωμένη με τοξικά φυτοφάρμακα, μας λέει ότι οι γονείς θα πρέπει να τηρούν για τη διατροφή των παιδιών τους συμβατικά προϊόντα, παρά τους κινδύνους που εμπλέκονται. 

Οι παράξενοι μύθοι και τα μυστήρια πίσω από τα εκ γενετής σημάδια!!!
Σας έπιασε ποτέ άγχος μια μέρα σαν τη σημερινή (Τρίτη και 13); Ή φορέσατε ποτέ το "τυχερό" σας μπλουζάκι σε κάποιον αγώνα της αγαπημένη σας...

ομάδας; Ο Stuart Vyse, PhD και συγγραφέας του "Believing in Magic: The Psychology of Superstition" (Πιστεύοντας στη Μαγεία: η Ψυχολογία της Δεισιδαιμονίας), λέει πως μια από τις κινητήριες δυνάμεις πίσω από τις δεισιδαιμονίες είναι η επιθυμία για περισσότερο έλεγχο. Θέλουμε να μπορούμε να εξηγήσουμε τα αίτια και να χειριστούμε τα αποτελέσματα.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...