Δευτέρα, 26 Νοεμβρίου 2012

Χωρίς λόγια.....

 

Τα οικονομικά μέτρα έρχονται από το ...1843! Διαβάστε τις απίστευτες ομοιότητες!Η ιστορία είναι πραγματική. Και είναι η ιστορία της χώρας μας. Που όπως όλες οι ιστορίες, όλων των κρατών έχουν κάτι πολύ περιέργες συμπτώσεις . Ίσως επειδή τα κράτη ,όπως και οι άνθρωποι αρνούνται να μάθουν από τα λάθη τους. Κι έτσι τα επαναλαμβάνουν.
Διαβάστε λοιπόν το κείμενο ,που μας υπέδειξε ένας πολύ σοβαρός καθηγητής στρατιωτικής Σχολής για το τι είχε συμβεί στην Ελλάδα το 1843! Θα βρείτε πιστέψτε μας πάρα πολλές …συμπτώσεις και ομοιότητες με το σήμερα: 
“Το καλοκαίρι του 1843, η Ελλάδα έπρεπε να καταβάλει στις τράπεζες της Ευρώπης τα τοκοχρεολύσια παλιότερων δανείων που είχε πάρει η χώρα. Δυστυχώς τα λεφτά δεν είχαν πάει σε υποδομές που θα βοηθούσαν την κατεστραμένη Ελληνική οικονομία, αλλά είχαν σπαταληθεί στους εμφυλίους της επανάστασης και στα λούσα του παλατιού και των Βαυαρών συμβούλων του στέμματος.

Οι τόκοι που έπρεπε να καταβάλλονται κάθε χρόνο ήταν 7 εκατομμύρια δραχμές και ισοδυναμούσαν με το μισό τών συνολικών εσόδων του. ελληνικού κράτους που έφταναν μετά βίας τα 14 εκατομμύρια ετησίως. Στην πραγματικότητα, με την καταβολή των τόκων δεν... περίσσευε τίποτα να επενδυθεί προς όφελος του ελληνικού λαού. (Μήπως κάτι αρχίζει να μας θυμίζει;)
Την άνοιξη του 1843, η κυβέρνηση παίρνει μέτρα λιτότητας, τα οποία όμως δεν αποδίδουν τόσο ώστε να .συγκεντρωθούν τα απαιτούμενα για την ετήσια δόση χρήματα. Έτσι, τον Ιούνιο του 1843, η ελληνική κυβέρνηση ενημερώνει τις ξένες κυβερνήσεις ότι αδυνατεί να καταβάλει το ποσό που χρωστά! ει και ζ ητά νέο δάνειο από τις μεγάλες δυνάμεις, ώστε να αποπληρώσει τα παλιά. Αυτές αρνούνται κατηγορηματικά. (Βρε κοίτα κάτι συμπτώσεις.)
Αντί να εγκρίνουν νέο δάνειο, εκπρόσωποι των τριών μεγάλων δυνάμεων (Αγγλία-Γαλλία-Ρωσία) κάνουν μια διάσκεψη στο Λονδίνο για το ελληνικό χρέος και καταλήγουν σε καταδικαστικό πρωτόκολλο. Οι πρεσβευτές των μεγάλων δυνάμεων με το πρωτόκολλο στο χέρι, παρουσιάζονται στην ελληνική κυβέρνηση και απαιτούν την ικανοποίηση του. Αρχίζουν διαπραγματεύσεις ανάμεσα στα δύο μέρη και μετά από έναν μήνα υπογράφουν μνημόνιο (απ νάτο!), σύμφωνα με το οποίο η Ελλάδα πρέπει να πάρει μέτρα ώστε να εξοικονομήσει μέσα στους επόμενους μήνες το αστρονομικό επιπλέον ποσό των 3,6 εκατομμυρίων δραχμών, που θα δοθούν στους δανειστές της. (Αυτό σίγουρα κάτι μας θυμίζει;)
Για να είναι σίγουροι ότι το μνημόνιο θα εφαρμοστεί κατά γράμμα, οι πρεσβευτές απαιτούν να παραβρίσκονται στις συνεδριάσεις του Υπουργικού Συμβουλίου που θα εγκρίνει τα μέτρα και να παίρνουν ανά μήνα λεπτομερή κατάσταση της πορείας εφαρμογής τους, αλλά και των ποσών που εισπράττονται. (Ε όχι, δεν γίνεται, πλάκα μας κάνουν.)

Βιβλίο Δημοτικού προτρέπει τα Ελληνόπουλα να επισκεφθούν το...τζαμί της περιοχής τους.


  • Η συγκεκριμένη εικόνα αποτελεί απόσπασμα από το ανθολόγιο της δ’ τάξης του δημοτικού, σύμφωνα με τον αναγνώστη που μας έστειλε το θέμα.
  • Προσπαθούν να μυήσουν στον ισλαμισμό 9χρονα παιδιά…;


Ναι, καλά διαβάζετε, το ψευτοπροοδευτικό σύστημα «ελληνικής»παιδείας προτρέπει τα 9χρονα ελληνόπουλα να επισκεφθούν το τζαμί της περιοχής τους για να αντλήσουν πληροφορίες για αυτό…!

Ότι μπορεί κάνει η Χρυσή Αυγή για να ρίξει τα ποσοστά της


Δεν θέλουν παραπάνω ποσοστά οι άνθρωποι. Αυτό φαίνεται ξεκάθαρα από τις τελευταίες κινήσεις τους. Αυτό που δεν υπολογίζουν όμως είναι ότι θα χάσουν κι αυτά που έχουν έτσι όπως το πάνε.

Ένα είναι βέβαιο. Ότι υπερασπιζόμενοι τη...Χούντα και πουλώντας γελοίο αντικομουνισμό δεν έχουν καμιά τύχη να κερδίσουν τις μεγάλες μάζες του Ελληνικού λαού.

Ξεδίπλωσε το έμβλημα της χούντας

Από μια… βλαμμένη πολιτικά Όλγα, τι να περιμένεις.

Το μόνο καλό που έχει είναι τα… βυζιά της.
Η κόρη του γνωστού …απο τις σχεσεις του με χασισέμπορους Κεφαλογιάννη ΟΛΓΑ, που έγινε υπουργίνα κατόπιν επιθυμίας του …θειου Βαρδινογιάννη, πέταξε 75.000 ευρώ για να κάνει ένα αποτυχημένο Flashmob στο Λονδίνο, διαφημίζοντας τον… Τάμεση, σε μόλις μερικές εκατοντάδες άτομα. Το Γραφείο ΕΟΤ Μ. Βρετανίας και Ιρλανδίας διοργάνωσε και πραγματοποίησε στις 6 Νοέμβρη, εκδήλωση Flash Mob στην περιοχή South Bank του Λονδίνου, η οποία βιντεοσκοπήθηκε με σκοπό την παραγωγή δύο βίντεο ταινιών για διαφημιστικούς λόγους. Εν συνεχεία, παρατέθηκε δεξίωση σε παράπλευρο χώρο. Το συνολικό κόστος της εκδήλωσης ανήλθε στα 75.000 ευρώ, εκ των οποίων τα 15.000 δαπανήθηκαν μόνο για τις ανάγκες της δεξίωσης» .προσελήφθησαν 200 χορευτές, οι οποίοι πήγαν στην περιοχή Southbank, δίπλα στον Τάμεση. Και, μια μέρα με πολύ κρύο, άρχισαν να χορεύουν συρτάκι που, μετά από λίγα δευτερόλεπτα έγινε… ποπ (και μάλιστα κακής ποιότητας). Φυσικά, κανείς δεν συμμετείχε στον χορό και ελάχιστοι έκαναν τον κόπο να σταματήσουν για να δουν τι συνέβαινε. Συνηθισμένα πράγματα στο Λονδίνο, άλλωστε.
Στο βίντεο κλιπ που ανέβηκε στο YouTube, εμφανίζονται οι χορευτές. Οι οποίοι στο τέλος δείχνουν τα μπλουζάκια τους, που γράφουν “Greece Welcomes You”. «Η Ελλάδα σε καλωσορίζει», στο Λονδίνο, χορεύοντας δυτικοευρωπαϊκούς χορούς, σε μια εκδήλωση που καμία απολύτως σχέση δεν έχει με την Ελλάδα. Αλλά να ήταν μόνο αυτό το «στραβό»…
Το βίντεο «ανέβηκε» στο YouTube, από το λογαριασμό του ΕΟΤ, visitgreece.gr. Και αμέσως έκανε… τρομακτική επιτυχία. Είχε περίπου 500 θεάσεις, εκ των οποίων οι μισές είχαν αρνητικά σχόλια! Αναγκάστηκε, εκ των υστέρων, να το αποσύρει και να το «τοποθετήσει» στη σελίδα του (όπου δεν υπάρχει η δυνατότητα σχολιασμού, ή αρνητικής κριτικής). Και, παρά το γεγονός ότι η σελίδα έχει περίπου 2.500 συνδρομητές και 3,5 εκατομμύρια views, το αποτέλεσμα ήταν… θεαματικό: Το παρακολούθησαν περίπου 2.500 άτομα. Αυτό πάει να πει εκδήλωση που απευθύνεται σε… μαζικά κοινά.
Αφού το ναυάγιο του ελληνικού flashmob κατευθυνόταν ήδη προς το βυθό, πήρε –αυθαίρετα- την πρωτοβουλία ένας Ρουμάνος φιλέλληνας (!!!), ο οποίος ανέλαβε να κάνει τη δουλειά για την οποία οι Έλληνες πλήρωσαν 75.000 ευρώ. Και τα κατάφερε! Μέσα σε λίγες μόνο ημέρες, μάζεψε 8.245 θεατές που είδαν το συγκεκριμένο βίντεο, αν και η συντριπτική πλειοψηφία τους το «έκραζαν» και ρώταγαν γιατί η Ελλάδα επέλεξε να διαφημιστεί στον… Τάμεση, όταν έχει τόσες ομορφιές. Αυτό, είναι η αλήθεια, είναι ένα ερώτημα που θα μας μείνει και εμάς…

Χρεοκοπεί η Ελληνική κλεπτοκρατία.
H αλλαγή στάσης και οι …συνήθειες ενός κλεπτοκράτη  είναι τόσο δύσκολο όσο η αλλαγή στις κηλίδες μιας  λεοπάρδαλης. Έχουν κάνει …πολιτισμό τους τη διαφθορά, και ο κανόνας τους παίρνει διαστάσεις  εθνικού χαρακτήρα στην Ελλάδα. Ο εξευτελισμός της Ελληνικής ψυχής οφείλεται στην τεράστια πολιτική διαφθορά, την κρατικιστική προπαγάνδα των Μ.Μ.Ε , και την καθημερινή πλύση εγκεφάλου από αυτά για λογαριασμό των κλεπτοκρατών. .
 Ο Πλάτων και ο Αριστοτέλης υποστήριξαν ότι τα διαφορετικά καθεστώτα παράγουν διαφορετικούς τύπους ανθρώπων, και πρέπει να κριθούν από το χαρακτήρα των πολιτών τους. Στο Τέταρτο Ράιχ, η αύξηση των κρατικών παρεμβάσεων  του δήθεν κράτους πρόνοιας έχει καταστρέψει την προσωπική ευθύνη και την ακεραιότητα, που αντικαταστήθηκε, από την εξάρτηση, υπονόμευσε τις οικογένειες, απέρριψε την ελευθερία, και  προώθησε  τη διαφθορά.

Στην Ελλάδα, την  πιο διεφθαρμένη ευρωπαϊκή χώρα η πολιτική διαφθορά είναι αποδεκτή ως φυσιολογικό πράγμα, και οι περισσότεροι Έλληνες στηρίζονται πλέον σε δωροδοκίες, μίζες , εξαπάτηση, αγένεια,  νεποτισμό, την αναξιοκρατία, τον καρκίνο του σοσιαλισμού, σωβινισμό, Εικονολατρία, ψευδορκία. Ο χαρακτήρας της σύγχρονης Ελλάδας είναι το αντίθετο αυτού  που είχε στην αρχαία Ελλάδα του Πλάτωνα και του Αριστοτέλη.

Φόβοι για πτώχευση στις 6 Δεκεμβρίου .....

Η κατάργηση των εφόρων σε όλη τη χώρα βγάζει είδηση ή διάδοση. Πέντε τουλάχιστον απερχόμενοι διευθυντές μεγάλων εφοριών είπαν ότι: Η ανεξήγητη αιφνίδια κατάργηση όλων των διευθυντών, υποδιευθυντών και τμηματαρχών σε όλες τις εφορίες της χώρας, προαναγγέλλει «πτώχευση της Ελλάδας εντός Ευρώ», η οποία «θα γίνει πράξη στις 6 Δεκεμβρίου του 2012». Και προσθέτουν ότι για να....
δικαιολογηθεί η πτώχευση πρέπει το επίμαχο διάστημα να μην υπάρχουν έσοδα. Οι έφοροι αυτοί τονίζουν ότι με την αντικατάσταση των διευθυντών, των υποδιευθυντών και των τμηματαρχών σε όλες τις εφορίες πάνω στους παραγωγικούς μήνες είσπραξης εσόδων επιτυγχάνουν να μείνουν άδεια τα ταμεία του δημοσίου.
 Το σχέδιο της πτώχευσης, λένε οι ίδιοι οι απερχόμενοι έφοροι ήταν γνωστό σε πολυεθνικές και μεγάλες ελληνικές επιχειρήσεις που φρόντισαν και φροντίζουν να φύγουν από την Ελλάδα. Υποστηρίζουν ότι από το Δεκέμβριο του 2012 ως το Μάρτη του 2013 θα διαλυθεί ο κρατικός ιστός, θα γίνει κόλαση στη χώρα και θα υποστηρίξουν ότι είναι μοναδική ευκαιρία να επανιδρύσουν το κράτος. Η μαύρη αυτή «είδηση» προέρχεται από αγανακτισμένους διευθυντές εφοριών οι οποίοι καταργήθηκαν σε μηδέν χρόνο και ίσως η πληροφόρησή τους να είναι παραπλανητική. Εμείς καταγράφουμε πάντως, τα όσα λένε και το άμεσο μέλλον θα δείξει… 

Ξεκινάει ο πόλεμος του νερού ! Απαγόρευση χρήσης βρόχινου - Σε πολυεθνικές η διαχείριση του.Παραχωρούνται ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΡΑ (πήγες, ποτάμια, λίμνες) από τις Περιφέρειες στην ΕΥΔΑΠ, η οποία με τη σειρά τα ΠΟΥΛΑΕΙ σε ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ, που πλέον θα έχουν το απόλυτο μονοπώλιο, με ότι αυτό σημαίνει:
 Με την παρούσα ΚΥΑ, προχωράει ένα βήμα περισσότερο, ο έλεγχος του νερού. Το κράτος, θεωρεί το νερό.... δικό του αγαθό. Η δικαιολογία είναι πως ‘πρέπει να προστατευθεί το περιβάλλον και η δημόσια υγεία’. Η πραγματικότητα είναι πως θέλουν να ελέγχουν το πόσοι και ποιοι από μας, θα έχουν νερό (άρα θα μπορούν να ζουν). 

ΟΙ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΕΞΕΛΙΣΣΟΥΝ
Για να επιλύσουμε ένα πρόβλημα που μας βασανίζει και που θέλουμε να το ξεπεράσουμε πρέπει αρχικά να διακρίνουμε την λύση. Αυτό δεν είναι απλώς θέμα μόρφωσης, ενημέρωσης, ή συμβουλών που θα δεχθούμε, αλλά και θέμα συναισθήματος. Ποιότητας συναισθήματος, που θα εξασφαλίσει την συνειδητοποίηση της λύσης. Δηλαδή η επίλυση ενός προβλήματος απαιτεί την άνοδό μας σε ένα υψηλότερο επίπεδο...εξέλιξης. Απαιτεί την βελτίωσή μας ως ανθρώπων.

Ελεύθερο νερό μέχρι τις 17/12! Μετά…;

Παραχωρούνται ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΡΑ (πήγες, ποτάμια, λίμνες) από τις Περιφέρειες στην ΕΥΔΑΠ, η οποία με τη σειρά τα ΠΟΥΛΑΕΙ σε ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ, που πλέον θα έχουν το απόλυτο μονοπώλιο, με ότι αυτό σημαίνει:
Με την παρούσα ΚΥΑ, προχωράει ένα βήμα περισσότερο, ο έλεγχος του νερού. Το κράτος, θεωρεί το νερό δικό του αγαθό. Η δικαιολογία είναι πως...‘πρέπει να προστατευθεί το περιβάλλον και η δημόσια υγεία’. Η πραγματικότητα είναι πως θέλουν να ελέγχουν το πόσοι και ποιοι από μας, θα έχουν νερό (άρα θα μπορούν να ζουν).
Αν πάμε στην αίτηση- δήλωση που προτείνει η ΚΥΑ, βλέπουμε πως στην προέλευση του νερού, αναφέρεται ‘μεταβατικά ύδατα, παράκτια ύδατα, άλλο’. Το νερό της βροχής, άνετα μπορεί να θεωρηθεί ότι ‘μεταβαίνει’ από τις ψηλότερες στις χαμηλότερες περιοχές. Αν λοιπόν φτιάξουμε μια δεξαμενή και το μαζεύουμε, θα πρέπει να το δηλώσουμε και να πάρουμε άδεια χρήσης, αφού ανήκει στα ‘μεταβατικά’.
Τροποποίηση της αριθ. οικ. 150559/10.6.2011 απόφασης (ΦΕΚ Β’ 1440/16.6.2011) 1.

Deja Vu: Γιατί ο Χρόνος Επαναλαμβάνεται;


Τι είναι Deja vu και τι δεν είναι;

Ο όρος deja vu είναι γαλλικός και σημαίνει «αυτό το έχω ξαναδεί». Πιο σπάνια, για το ίδιο φαινόμενο χρησιμοποιείται ο αγγλικός όρος paramnesia που σαφώς προέρχεται από την ελληνική λέξη «παραμνησία».

Ως λέξη πρωτοεμφανίστηκε από τον Emile Boirac(1851- 1917), έναν Γάλλο ερευνητή με έντονο ενδιαφέρον για τις ψυχικές έρευνες, στο βιβλίο του L’ Avenir des sciences psychiques (Το Μέλλον των Ψυχικών Ερευνών). Το σύγγραμμα του αποτελούσε επέκταση μίας εργασίας που είχε ολοκληρώσει όταν ακόμα ήταν προπτυχιακός φοιτητής στο Πανεπιστήμιο του Chicago.

Τι ακριβώς όμως είναι μία deja vu εμπειρία; Είναι η αίσθηση ενός ανθρώπου ότι ένα γεγονός που τώρα βλέπει/ βιώνει/ ακούει έχει επαναληφθεί στο παρελθόν. Έτσι, η εν λόγω εμπειρία συνοδεύεται συχνά από ένα έντονο αίσθημα οικειότητας, αλλά κυρίως από ένα δεύτερο- και συχνά πιο έντονο- αίσθημα παραδοξότητας.

Η ιδιαιτερότητα όμως της εν λόγω εμπειρίας ώστε να οριστεί ως παραφυσικό φαινόμενο, δεν είναι ότι ένα γεγονός μοιάζει να επαναλαμβάνεται, αλλά το ιδιαίτερο αίσθημα που συνοδεύει την αίσθηση αυτή: είναι η έντονη πεποίθηση ότι «κάτι δεν πάει καλά», ότι αυτό που αισθάνομαι είναι αδύνατο να συμβαίνει. Κατά τη βίωση ενός deja vu συχνά αισθανόμαστε ότι δεν είναι δυνατόν να έχουμε ξαναζήσει την εν λόγω στιγμή, όσο έντονα και να νιώθουμε οικειότητα.

Δηλαδή, αρκετές φορές μπορεί να αισθανόμαστε έντονη σύγχυση με ερωτήσεις του τύπου: «Έχω ξαναδιαβάσει το εν λόγω βιβλίο;» ή «Έχω ξαναδεί την εν λόγω ταινία;». Η σύγχυση όμως αυτή δεν εμπεριέχει την αίσθηση της παραδοξότητας. Άλλωστε, είναι φυσικό ένας άνθρωπος που έχει διαβάσει εκατοντάδες βιβλία ή κάποιο βιβλίο πριν αρκετά χρόνια, να μην θυμάται τίποτα από αυτό.

Η σύγχυση όμως αυτή σε καμία περίπτωση δεν είναι deja vu.

Οι σαμαράδες και τα υποζύγια !


-Μας φόρτωσες κε σαμαρά, εμάς τα υποζύγια, με υπέρβαρα φορτία-οικονομικά βάρη, που δεν μπορούνε ν' αντέξουνε ούτε τα μεγαλόσωμα κυπριακά, στην ράτσα.

-Χαράτσια, αυξήσεις στο φόρο εισοδήματος, νέες φορολογίες, μειώσεις στους μισθούς, στις συντάξεις, τις κοινωνικές παροχές, κλπ.

-Διέλυσες τα ταμεία μας, εσύ παρέα με τους άλλους, τους ομοίους σου!

-Δημιούργησες ανεργία τέτοια, που οι άνθρωποι δεν έχουν στην -κυριολεξία- να φάνε και ζητιανεύουν στις πλατείες και τους δρόμους της πόλης ή στην καλύτερη περίπτωση στα δημόσια συσσίτια.

-Και το χειρότερο, αύξησες μέσα στο χειμώνα την φορολογία στο πετρέλαιο και πολλοί γαιϊδαράκοι -συγγνώμην πολίτες ήθελα να πω- θα χάσουν την ζωή τους από το ψύχος, δηλαδή οι ηλικιωμένοι, τα μικρά παιδιά, οι ευπαθείς ομάδες, κλπ.

-Σε λίγο θα συζητάμε ανοιχτά, για πολιτικές εγκληματικές πράξεις και βαριές νομικές ευθύνες, λόγω της άδικης, αλλοπρόσαλλης και "περίεργης" κρατικής διακυβέρνησης, ως απαρχής της γενοκτονίας των Ελλήνων!

-Θα σου τα πω λίγο λαϊκά κε σαμαρά μου, μπας και αντιληφθείς το μέγεθος των επιπτώσεων της ανόητης -λίαν επιεικώς- πλην εν μέρει και εκδικητικής, πολιτικής της κυβέρνησής σου.

-Θα βρομίσουμε όλοι σαμαρά, από την απλυσιά, γιατί με θερμοκρασίες κοντά ή υπό το μηδέν, ποιος θα εχει την "τόλμη" να μπαίνει στο μπάνιο του, αφού θα κινδυνεύει μετά ή να σπάσει τα δόντια του από το τουρτούρισμα στο παγωμένο σπίτι ή χειρότερα, ν' αρπάξει καμιά πνευμονία. Θα μπαίνεις στο λεωφορείο -τι σε νοιάζει εσένα- και δεν θ' αντέχεις την βρώμα της απλυσιάς !

-Κι' όλα αυτά για να μην πειράξεις τα λαμόγια τους φοροκλέφτες και τους φίλους σου τους μαφιόζους που κάνουν λαθρεμπόριο καυσίμων.

-Χθες πήγα να δω την θεία μου την Μαριγούλα και την βρήκα στο σαλόνι να βλέπει τον τουρκοαρμένη τον Σουλεϊμαν, έχοντας "ριχτάρι" δυο κουβέρτες !

ΕΡΧΕΤΑΙ "ΛΙΣΤΑ-ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ" ΠΟΥ ΘΑ...ΤΙΝΑΞΕΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...Μπροστά σε αυτά που έρχονται, η ''Λίστα Λαγκάρντ'' θα είναι...
ανέκδοτο.

Ο υπερατλαντικός ''Θείος Σαμ'' θα ''βοηθήσει'' την χώρα και τον λαό της, να βρουν τον... δρόμο τους προς τις... ''λίστες των ληστών'', επειδή οι ''μικρές'', παλαιές, ανώδυνες αλα Λαγκάρντ, ''χάνονται'' σε γραφεία επίορκων εξευτελισμένων υπουργών και λοιπών ''λαμόγιων'' του σάπιου κράτους.

'Ερευνες σε offShore ανά την υφήλιο, ''ξέπλυμα μαύρου χρήματος'', καταθέσεις και διαχρονικές...μίζες από αμερικάνικες εταιρίες, βασικά αμυντικού- στρατιωτικού και ιατρικού ενδιαφέροντος. Ο ''Θείος Σαμ'' αποφάσισε ν' ασχοληθεί επίσημα (με τις οικονομικές παρανομίες ανεπίσημα, ασχολείται χρόνια) με την χώρα της διαφθοράς, παρανομίας-κρατικής απάτης, φοροδιαφυγής και το ''μαύρο χρήμα'' στα ''κόμματα εξουσίας'' από φοροδιαφεύγοντες εφοπλιστές- μεγαλοεπιχειρηματίες και λοιπούς. Με τα αδήλωτα -στην Ελλάδα- ακίνητα (Ελλήνων) πολιτικών στις ΗΠΑ (αγορασμένα και μέσω offShore) και τις αδήλωτες (στην Ελλάδα) καταθέσεις τους σε αμερικάνικες Τράπεζες κ.ά. Σύντομα πολιτικοί (ενεργοί, ενεργούμενοι ή μη, πρώην) ''υπεράνω υποψίας'' (ΠΑΣΟΚ και ΝΔ), μιντιάρχες- δημοσιογράφοι,   μεγαλοεπιχειρηματίες κ.ά. στην Ελλάδα ή θα αλλάξουν όνομα ή χώρα, φεύγοντας νύχτα. Η έρευνα έγινε, επειδή οι Αμερικανοί πολίτες συμμετέχουν με τους φόρους τους στα δάνεια που χορηγεί το ΔΝΤ.

Αλλάζει το ανθρώπινο είδος(VIDEO)

 Έρχονται τα μεταλλαγμένα ανθρωποειδή, υποστηρίζει ο Χουάν Ενρίκεζ σε ομιλία του στο TEDxSummit

 http://4.bp.blogspot.com/-xrG6hq5NsXI/T_B5d6avx9I/AAAAAAAARl8/NkL0Psje794/s1600/allazei-to-antrwpino-eidos.png

Στη διάρκεια της ανθρώπινης εξέλιξης, υπήρξαν πολλαπλές εκδοχές του ανθρώπινου είδους. Στο TEDxSummit, ο Χουάν Ενρίκεζ υπογραμμίζει ότι η «Η διαφορά μας από το ανθρωποειδές του Νεάντερνταλ απέχει λιγότερο από 0,004% του DNA». «Πριν 10.000 χρόνια μια μετάλλαξη σε ένα γονίδιο είχε σαν αποτέλεσμα τα πρώτα μπλε μάτια στον άνθρωπο».

Στα ανθρωποειδή, έχουν γίνει τουλάχιστον 29 αναβαθμίσεις, σημειώνει ο συγγραφέας το “Homo Evolutis”, ο οποίος εκτιμά ότι πλέον γινόμαστε ο “Homo Evolutis”, δηλαδή το ανθρωποειδές που «όχι μόνο ξέρει το περιβάλλον του αλλά αρχίζει εσκεμμένα και ευθέως να ελέγχει τη δική του εξέλιξη» καθώς και την εξέλιξη των βακτηρίων, των φυτών, των ζώων. Ο εγκέφαλος μας εξελίσσεται, μαζί με την αύξηση των πληροφοριών που δεχόμαστε, η επιστήμη προχωράει: σύντομα θα μπορούμε να δημιουργήσουμε ακριβές αντίγραφο ενός οργανισμού από ένα και μόνο κύτταρο του.

"Oι αρχαίοι Έλληνες, έφτασαν στην Αμερική πριν τον Κολόμβο"


 
Σίγουρα η υπόθεση αυτή μας κάνει υπερήφανους για την τεχνολογία και την τεχνογνωσία που είχαν οι αρχαίοι πρόγονοί μας και για την οποία ακόμη και οι επιστήμονες παραδέχονται ότι ελάχιστα γνωρίζουμε εμείς σήμερα, και που ενδέχεται να ήταν πολύ πιο προηγμένη από την σημερινή εποχή.
  Βέβαια, οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι τέτοιες εκφράσεις τις ακούμε συχνά, διατηρούμε όμως πάντα μια μικρή αμφιβολία μήπως δεν είναι έτσι ακριβώς τα πράγματα, και πως απλώς κάποιοι σύγχρονοι Έλληνες ίσως υπερβάλλουν για τις δυνατότητες του αρχαίου προηγμένου πολιτισμού μας.

  Όταν όμως ένας Βρετανός, τέως Ναύαρχος Υποβρυχίων και μελετητής της αρχαίας ναυπηγικής, βγαίνει ανοικτά στο κοινό και λέει ότι έχει στη διάθεσή του στοιχεία που αποδεικνύουν ότι οι Μινωίτες κατάφεραν να φτάσουν μέχρι την Αμερική, τότε και εμείς θα πρέπει να είμαστε πραγματικά υπερήφανοι για όσα κατάφεραν χιλιάδες χρόνια πριν από εμάς.

Ποιος είναι ο υποστηρικτής αυτής της ιδέας;
  Ο Gavin Menzies, ο οποίος έχει στρέψει επάνω του τα βλέμματα της επιστημονικής κοινότητας που εξετάζει με ενδιαφέρον την έρευνά του. Οι επίσημες ανακοινώσεις των ευρημάτων του θα γίνουν στις 16 Απριλίου στη  διάλεξη που θα παραχωρήσει στο Λονδίνο στη Βασιλική Γεωγραφική Ακαδημία της Βρετανίας. Ο Gavin Menzies, μίλησε στο Pyles.tv και την Όλγα Τάντου για την έρευνά του.

"Τα ελληνικά πλοία διέσχιζαν την Μεσόγειο 4.500 χρόνια πριν"

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...