Τετάρτη, 28 Νοεμβρίου 2012

Ψάρεψαν άγνωστο είδος ψαριού στην Κρήτη

Ένα περίεργο όσο και...ευμεγέθες ψάρι εντοπίστηκε το πρωί της Παρασκευής στο λιμάνι του Ηρακλείου, προκαλώντας την περιέργεια των ψαράδων και την κινητοποίηση του λιμενικού, του ΟΛΗ αλλά και ειδικών επιστημόνων ...

Οι Βρυξέλλες αποφάσισαν: Το νερό ανήκει στους λίγους και θα πωλείται ακριβά


Η Ευρωπαϊκή Ένωση αλλάζει την πολιτική διαχείρισης των υδάτινων πόρων και την μέχρι σήμερα τιμολογιακή πολιτική. Η είδηση αυτή δεν είναι κεραυνός εν αιθρία, αφού είχαν ήδη γίνει οι κινήσεις προετοιμασίας (εκ μέρους των κρατών – μελών) της συγκεκριμένης απόφασης.
Αν και αυτές οι κινήσεις, οι οποίες ουσιαστικά αφορούσαν την ιδιωτικοποίηση του νερού, έπεσαν στο κενό (π.χ. Μεγάλη Βρετανία), φαίνεται πως στα γραφεία των Βρυξελλών δεν απελπίστηκαν οι «ιθύνοντες» (γραφειοκράτες μη εκλεγμένοι) και αποφάσισαν με την μέθοδο του «αποφασίζομεν και διατάσσομεν» να ανακοινώσουν πως το νερό δεν αποτελεί αγαθό που ανήκει στους πολίτες των κρατών της Ευρώπης, αλλά είναι ένα εμπόρευμα το οποίο (στο όνομα της περιβαλλοντικής προστασίας – πράσινης πολιτικής) οι Βρυξέλλες εφεξής θα διαχειρίζονται κατά τα δοκούν…!
Η απόφαση αυτή του Ευρωκοινοβουλίου (των γραφειοκρατών των Βρυξελλών) ανακοινώθηκε με τον τίτλο «Μέτρα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Περιβάλλοντος για το νερό» και αφορά την επιβολή μέτρων (λόγω μόλυνσης των ήδη υπαρχόντων υδάτινων πόρων) τόσο στην οικιακή κατανάλωση του νερού, όσο και στην χρήση του νερού στην γεωργικές καλλιέργειες!
Τι γράφει η είδηση, όπως ανακοινώθηκε και δημοσιεύθηκε στο Sky News:

Εντοπίστηκε ζωή σε λίμνη στην ΑνταρκτικήΣε υδάτινη δεξαμενή που βρίσκεται κάτω από στρώματα πάγου στην Ανταρτκτική, για πρώτη φορά εντοπίστηκαν ζωντανοί οργανισμοί. Όπως μεταδίδει η Εθνική Ακαδημία Επιστημών των ΗΠΑ, η ανακάλυψη έγινε από ομάδα ερευνητών του Πανεπιστημίου της Νεβάδα.

Made in Turkey, ήταν η σημαία της Χρυσής Αυγής
Made in Turkey, ήταν η σημαία της Χρυσής Αυγής


Τεράστιο… εθνικό ζήτημα προέκυψε χθές κατά τη διάρκεια της ομιλίας του βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Χρήστου Παππά στην Κρήτη, όταν οι πιο «προσεκτικοί» πρόσεξαν ότι κάτι παράδοξο συνέβειανε με τη σημαία της 21ς Απριλίου.
Στελέχη της Χρυσής Αυγής με σκοπό να αποτίσουν φόρο τιμής στο καθεστώς της 21ης Απριλίου και έχοντας ανα χείρας τη σημαία με τον αναγεννώμενο Φοίνικα, δεν έδωσαν σημασία ούτε στην ετικέτα που έφερε το «ιερό» σύμβολο λόγω του μεγάλου τους ενθουσιασμού!

Όπως αναφέρει το protagon, h ετικέτα που φάνηκε καθαρότατα στο πλάι της σημαίας, δεν αφήνει καμμιά αμφιβολία, ότι το σύμβολο της ακροδεξιάς χουντικής υπερηφάνειας είναι κατασκευασμένο στη χώρα που οι υπερήφανοι εθνικιστές μισούν περισσότερο από όλες: Την Τουρκία!

Η Γη εκτός ελέγχου!
Σας παραθέτω τα παρακάτω γεγονότα για να τα δείτε και να αποφασίσετε για τον εαυτό σας
Ολα τα κομμάτια του παζλ οδηγούν στο συμπέρασμα ότι ο μαγνητικός μας άξονας ακολουθεί τελευταία μια συμπεριφορά έξω απ΄ τα συνηθισμένα. Ποιες μπορεί να είναι οι γεωλογικές επιπτώσεις και ποιον ρόλο παίζει το κινεζικό «Φράγμα των Τριών Φαραγγιών»;


Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, στις 11.00 τη νύχτα, χιλιάδες μαυροπούλια άρχισαν να... πέφτουν βροχή στις στέγες και στους δρόμους της μικρής αμερικανικής πόλης Βeebe του Αρκάνσας. Τις αμέσως επόμενες ημέρες οι
ορνιθολόγοι που εξέτασαν τα πτώματα αποφάνθηκαν ότι
δεν πέθαναν από δηλητηρίαση ή ασθένεια, αλλά συνεπεία της πτώσης τους. Δηλαδή, ότι τα πουλιά αυτά- που πετούν σε σμήνη- στράφηκαν όλα μαζί προς... τη Γη! Γιατί άραγε; Τι ήταν αυτό που τα αποπροσανατόλισε τόσο, και μάλιστα νυχτιάτικα, ώστε να ορμήσουν στο ναδίρ;
Ο απροσδόκητος αυτός θάνατος των πουλιών δεν ήταν ο μόνος. Τις επόμενες ημέρες χιλιάδες νεκρά πουλιά βρέθηκαν στις Πολιτείες του Τενεσί, του Κεντάκι, του Ιλινόι, της Αριζόνας, του Τέξας, της Λουιζιάνας, της Καρολίνας... αλλά και της Ν. Αμερικής, της Αγγλίας, της Σουηδίας και της Ουγγαρίας. Ωστόσο οι μαζικοί αυτοί θάνατοι ήταν απλά οι τελευταίοι σε μια αλυσίδα ανεξήγητων θανατικών σε χιλιάδες ψάρια και καβούρια ανά τον πλανήτη, από το 2009: Ινδιάνα, Λουιζιάνα, Αρκάνσας, Μέριλαντ, Φλόριδα, Αϊτή, Βραζιλία, Ουαλλία, Αγγλία, Ιταλία, Βιετνάμ και Νέα Ζηλανδία ήταν τα «πεδία μαχών» των θαλάσσιων οργανισμών με τον άγνωστο εχθρό τους. Τι να σκεφτεί κανείς, όταν οι ίδιοι οι επιστήμονες σήκωναν τα χέρια ψηλά; Ο μόνος κοινός τόπος των θανατικών που θα αιτιολογούσε τον αποπροσανατολισμό θα μπορούσε να ήταν μια σειρά σημαντικών και αιφνίδιων διαταραχών των γραμμών του «μαγνητικού χάρτη της Γης». 

Με πόσα «τρέχει» ο πόλος; 
Παραξενεμένος ο ίδιος από το φαινόμενο, αναζήτησα τι το σχετικό με το μαγνητικό πεδίο της Γης είχε σημειωθεί πρόσφατα. Εντόπισα ειδήσεις όπως εκείνη για το ότι «η μετατόπιση των πόλων αναγκάζει αεροδρόμιο στη Φλόριδα να επαναριθμήσει τους διαδρόμουςτου». Τι είχε συμβεί; Ο Βόρειος Μαγνητικός Πόλος γνωρίζουμε ότι μετατοπίζεται, με ταχύτητα περίπου 25 μίλια ανά έτος. Τώρα όμως, κατά το Νational Geographic, τρέχει με... 40 μίλια τον χρόνο! 

Προμήθειες «καταστροφής» 
Τι άλλο «συμπτωματικά» απρόσμενο ανακοινώθηκε εκείνες τις ημέρες; Το βρήκα στις ιστοσελίδες κρατικών προμηθειών της αμερικανικής κυβέρνησης (www. fbo. gov): Υπό τον κωδικό προκήρυξης SΡ0600-11-R-0207, το Τμήμα Προμηθειών Ενέργειας για την Αμυνα ζητεί, ως τις 6 Φεβρουαρίου, να βρει ποιοι μπορούν να του προμηθεύσουν εντός 24ώρου 24.000 γαλόνια βενζίνης και 135.000 γαλόνια πετρελαίου για καθεμία από τις... προαναφερθείσες Πολιτείες της δοκιμής GΡS, προκειμένου να αντιμετωπισθεί ενδεχόμενη κατεπείγουσα ανάγκη!

Το εντυπωσιακό αυτό ζητούμενο έλαβε ακόμη πιο δραματικό χαρακτήρα στις 20 Ιανουαρίου: Υπό τον κωδικό ΗSFΕΗQ-11-R-Μeals, το Τμήμα Προμηθειών της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Διαχείρισης Επειγουσών Αναγκών (FΕΜΑ) έψαχνε το ποιοι μπορούν να της παραδώσουν- πάλι άμεσα- συσκευασμένες μερίδες φαγητού για πληθυσμό 7 εκατομμυρίων ανθρώπων, επί 10 ημέρες. Την ίδια ημέρα, υπό τον κωδικό ΗSFΕΗQ-11-R-Ηydro, ζητούσε αντίστοιχες προσφορές για άμεση παράδοση 210 εκατομμυρίων φιαλών ύδατος. Ο προϋπολογισμός αυτών των δύο προμηθειών ξεπερνούσε το μισό δισεκατομμύριο δολάρια! Αμφότερες οι ανακοινώσεις έλεγαν ότι προορίζονταν «για δράσεις ανακούφισης απόκαταστροφικό φαινόμενο εντός της ζώνης του ρήγματος Νew Μadrid».

Ρήγμα Νew Μadrid και Υellowstone Οι δύο εφιάλτες των ΗΠΑ: το υπόγειο ηφαίστειο του Yellowstone στα ΒΔ και το ρήγμα της Νew Μadrid στα ΝΑ (με πορτοκαλί, η ζώνη καταστροφών από σεισμό 6,8 ρίχτερ του 1895)
Οπότε το ερώτημα τώρα στρεφόταν στο τι ήταν το ρήγμα της Νέας Μαδρίτης. Η γνωστή εγκυκλοπαίδεια του Διαδικτύου, Wikipedia, με διαφώτισε: «Νοτιοδυτικά της Νew Μadrid του Μισούρι εκτείνεται μια κύρια σεισμογενής ζώνη,που ήταν υπεύθυνη για τους σεισμούς που εκδηλώθηκαν εκεί στα έτη 1811-1812,μεγέθους ως και 8 ρίχτερ. (...) Η πιο πρόσφατη εκτίμηση της Αμερικανικής Υπηρεσίας ΓεωφυσικώνΜελετών (USGS) κατεβάζει την πιθανότητα σεισμού 8 ρίχτερ στηνπεριοχή στο 10% για τα επόμενα 50 έτη». Αρα... ουδέν το κατεπείγον με βάση τα δημοσιευμένα γεωδυναμικά δεδομένα. Θα έπρεπε ή να εφησυχάσω αποδεχόμενος ότι η αμερικανική κυβέρνηση ξοδεύει τρομακτικά ποσά για το τίποτε- σε καιρό κρίσης- ή να υποκύψω στο σενάριο συνωμοσίας ότι«γνωρίζουν για την αιφνίδια μετατόπιση των πόλων και τις συνέπειέςτης και ετοιμάζονται να σώσουν ό,τι είναι δυνατόν να σωθεί, χωρίςπανικό και αναρχία». 

Δύο λευκά άλογα βρέθηκαν σε αγρογλυφικά (VIDEO)

Δύο λευκά άλογα βρέθηκαν κοντά στο Hill και Cherhill, nr Calne, Wiltshire,στο Ηνωμένο Βασίλειο - 25 Ιουνίου 2012.
Ο Michelle Jennings αναφέρεται στο λευκό άλογο της Αποκάλυψης (Τέσσερις Καβαλάρηδες)
 Θα δούμε τώρα μια ανάλυση από τον Michelle Jennings μέσω του CropcircleConnector.

Αναφερόμενος στα λευκά άλογα είπε: ότι αυτά πραγματοποιήθηκαν από αφύσικες ενέργειες.

Το γεγονός ότι και οι δύο σχηματισμοί των καλλιεργειών αναφέρθηκαν στις 25 Ιουνίου, το ένα στο λόφο nr Alton Barnes, και το άλλο στο Cherhill, nr Calne και ότι εμφανίζονται με σαφή και πλήρη οπτική σχέση αυτά τα λευκά άλογα γύρω από την περιοχή μας,δίνει έναν υπαινιγμό ότι και τα δύο θα μπορούσαν να σχετίζονται όσον αφορά για κάποιο μήνυμα που φέρνουν. Στα Ινδικά ιερά κείμενα, το White Horse (άσπρο άλογο) είναι το άλογο που μεταφέρει το 10 ο Avatar του Βισνού, Kalki .Τα Kalki λέγεται ότι σπέρνουν τον όλεθρο σε κακοπροαίρετα έργα, κοινότητες και άτομα που στο τέλος της περιόδου ονομάζονται Κάλι Γιούγκα, (η περίοδος που ζούμε σήμερα). Το αποτέλεσμα αυτών των πράξεων είναι «καταστροφή» στην πραγματικότητα καθαρισμός, ανανέωση και αναγέννηση της ζωής στη Γη, συμπεριλαμβανόμενης κάθε ανθρώπινης δραστηριότητας.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...