Παρασκευή, 30 Νοεμβρίου 2012

ΤΟ «ΛΕΥΚΟ ΑΔΕΛΦΑΤΟ» ΤΟΥ... ΕΚΠΤΩΤΟΥ ΕΩΣΦΟΡΟΥ ... Σχεδιάζει «Αρμαγεδδώνα»; (!)


Πολλά έχουν ειπωθεί κατά καιρούς – και από το μακρινό παρελθόν – για το μυστηριώδες «Λευκό Αδελφάτο» (ή αλλιώς: «Λευκή Αδελφότητα»).
Εδώ θα συνδυάσουμε το καθαρά μεταφυσικό-παραθρησκευτικό αυτό ρεύμα με τις σύγχρονες γεωπολιτικές εξελίξεις και θα δούμε πώς είναι δυνατόν μία ομάδα παραφυσικών «προβληματισμών» να σχεδιάζει ή και να επηρεάζει ακόμα τα τεκταινόμενα επί του πλανήτη.
Για εμάς κάτι τέτοιο δεν είναι καθόλου αφύσικο, αφού είναι γεγονός η διείσδυση τέτοιων στοιχείων σε μεγάλους πολιτικούς οργανισμούς, όπως και η επιρροή «ειδικών μυστικοσυμβούλων» σε πολιτικούς ηγέτες κτλ. Δεν μπορεί να λησμονηθεί εύκολα ότι πρώην πρωθυπουργός της Ελλάδας πριν από κάποια χρόνια έκανε τον πρόλογο σε... συνέδριο των Σαηεντολόγων!
Για το θέμα της βουλγαρικής «Λευκής Αδελφότητας» του Πέταρ Ντένοφ γράφτηκαν τα εξής κατατοπιστικά – ύστερα από εντατικές μελέτες του ερευνητικού μας κύκλου – στο μοναδικό έργο μας (εξαντληθέν προ πολλού) «Μυστική Βουλγαρία» [των Ησαΐα Κωνσταντινίδη και Βερόνικα Βασίλεβα]:
«Ο Ντένοφ αποκλήθηκε από τους οπαδούς του «Διδάσκαλος». Στη λέξη αυτή προσδιορίζεται η έννοια του «γκουρού», του πνευματικού δηλ. ηγέτη, που με τη δραστηριότητά του πάνω στη Γη αποδεικνύεται ως ο απεσταλμένος του θεού. Ο ίδιος ο ηγέτης της «Λευκής Αδελφότητας» πολλές φορές επαναλάμβανε ότι δεν είναι γήινη προσωπικότητα, αλλά ον που έχει έρθει από τον θεϊκό κόσμο!
Ο θεοσοφισμός του Ντένοφ, με την φοβερά έντονη επιρροή που είχε πάνω στους οπαδούς του, οδήγησε αυτούς τους τελευταίους να τον θεωρούν σαν τον ίδιο το θεό!... Πρόκειται περί λατρείας, που μπορεί να καταταχθεί ανάμεσα σε παρόμοια φαινόμενα, που εμφανίστηκαν πιο πριν, αλλά και πιο μετά, σε διάφορες χώρες του κόσμου, με επίκεντρο πάντα μια χαρισματική προσωπικότητα-ηγέτη, που αναλαμβάνει το ρόλο του «μεσσία» και του μεσολαβητή ανάμεσα στη Γη και τον ουρανό.
Ο Ντένοφ κι οι οπαδοί του αυτοονομάζονταν «λευκά αδέλφια» από την ονομασία της οργάνωσής τους. Ως «Λευκή Αδελφότητα» όλοι αυτοί εννοούσαν μια κοινότητα ανθρώπων, οι οποίοι είχαν ολοκληρώσει την πνευματική τους εξέλιξη και είχαν φτάσει στην «τελειότητα», που τους επέτρεπε να τείνουν προς την οικοδόμηση ενός νέου κόσμου. Την ιδέα τους περί της έκτης φυλής τη θεωρούσαν ως μια μετεξέλιξη των ιδεών των Βογόμιλων και πίστευαν ακράδαντα πως δεν ήταν παρά άμεσοι κληρονόμοι εκείνης της παλιάς αίρεσης. Ένα κοινό σημείο, που οι οπαδοί του Ντένοφ προωθούσαν όπως και παλαιότερα οι Βογόμιλοι, ήταν αυτό του πολύ σημαντικού ρόλου που η Βουλγαρία και οι Σλάβοι έχουν στον κόσμο».

Τι υπάρχει μέσα στη σελήνη; Τι μας κρύβει η Nasa;


Ποιοι κρύβονται μέσα στη Σελήνη;

Υπάρχουν ενδείξεις πως από άποψη σεισμικής και ηφαιστειογενή η Σελήνη αντιπροσωπεύει πραγματικά ένα νεκρό κόσμο. Όταν το διαστημόπλοιο Απόλλων 14 έριξε τον τρίτο όροφο του με ορμή στη Σεληνιακή επιφάνεια, η Σελήνη αντέδρασε σαν μια μεγάλη καμπάνα.

Πώς εφευρέθηκε ο εβραϊκός λαός – Βιβλικές αλήθειες και το άλλοθι του «περιούσιου» λαού


Του Shlomo Sand (Ιστορικός, καθηγητής στο Πανεπιστήμιο του Τελ Αβίβ, συγγραφέας του βιβλίου «Πώς εφευρέθηκε ο εβραϊκός λαός»).
Κάθε Ισραηλινός γνωρίζει, πέραν πάσης αμφιβολίας, ότι η ύπαρξη του εβραϊκού λαού χρονολογείται από τη στιγμή που παρέλαβε την Τορά (1) στο όρος Σινά, καθώς και ότι είναι ο απευθείας και αποκλειστικός απόγονος του λαού αυτού.
Όλοι πιστεύουν ότι ο εν λόγω λαός, μετά την έξοδό του από την Αίγυπτο, εγκαταστάθηκε στη «Γη της Επαγγελίας», όπου οικοδόμησε το ένδοξο βασίλειο του Δαβίδ και του Σολομώντα, το οποίο εν συνεχεία χωρίστηκε στα βασίλεια του Ιούδα και του Ισραήλ.
Επίσης, κανένας δεν αγνοεί το γεγονός ότι αυτός ο λαός γνώρισε δύο φορές την εξορία: αρχικά μετά την καταστροφή του πρώτου ναού, τον 6ο αιώνα π.Χ., και, αργότερα, μετά την καταστροφή του δεύτερου ναού, το έτος 70 μ.Χ.
Ακολούθησε μια περιπλάνηση που διήρκησε σχεδόν δύο χιλιάδες χρόνια: οι μετακινήσεις αυτές οδήγησαν τον εβραϊκό λαό στην Υεμένη, στο Μαρόκο, στην Ισπανία, στη Γερμανία, στην Πολωνία και στα πέρατα της Ρωσίας, αλλά, παρ’ όλα αυτά, κατόρθωνε πάντα να διατηρεί τους δεσμούς του αίματος ανάμεσα στις σκορπισμένες κοινότητές του.
Η δικαίωση του αγώνα

Ο Νοστράδαμος και η εποχή μας


Αρχιμ. Γρηγόριος Κωνσταντίνου
Το τελευταίο χρονικό διάστημα επειδή πολύς λόγος γίνεται για τα «μέλλοντα συμβαίνει» και προβάλλονται από διαφόρους κινδυνολόγους ποικίλες απόψεις πνευματικών αγίων γερόντων, πολλές φορές μάλιστα παραποιημένες, που αναφέρονται στο τι θα συμβεί στο προσεχές διάστημα στην πατρίδα μας και όχι μόνο, σκεφτήκαμε να φέρουμε στην επιφάνεια κάποιο γνωστό «προφητικό» πρόσωπο στο πολύ κόσμο, διαλύοντας τις όποιες ψευδείς αντιλήψεις βοηθώντας συνάμα τον προβληματισμό των ανθρώπων.

Ο Μισέλ Ντε Νοστρεντάμ (1503–1566), γνωστός και ως Νοστράδαμος, γεννήθηκε στην Γαλλία από εβραϊκή οικογένεια, η οποία ασπάστηκε τον Ρωμαιοκαθολικισμό. Μελέτησε τις κλασσικές γλώσσες και μαθηματικά, έχοντας ως δάσκαλο τον παππού του, και ασχολήθηκε με την ιατρική. Αργότερα λόγω των αναζητήσεων που είχε εγκατέλειψε την ιατρική και ασχολήθηκε με τον αποκρυφισμό και την αστρολογία. Παρ’ όλα αυτά έκανε λαμπρή πορεία στην ιατρική θεραπεύοντας πλήθος ανθρώπων από ασθένειες και ιδιαίτερα από την πανούκλα.

Δυστυχώς όμως δεν κατάφερε να θεραπεύσει την ίδια τη γυναίκα του και τα παιδιά του, οδηγώντας τον σε βαθιά κατάθλιψη. Την εποχή εκείνη της ασθένειάς του δέχονταν κατά την άποψή του διάφορα οράματα. Μέσα από αυτά τα οράματα αναγνώρισε πως είχε καταληφθεί από τον πειρασμό. Με τη δύναμη που διέθετε αποσύρθηκε με τη θέλησή του να μονάσει στο αβαείο του Ορβάς.

Εκεί μετά από κάποια παραμονή και αγώνα που έκανε πείστηκε πως είχε λάβει προφητικό χάρισμα απ’ το Θεό. Εγκατέλειψε λοιπόν το μοναστήρι για να ξεκινήσει το συγγραφικό του έργο. Συχνά πυκνά υπνωτιζόταν από μόνος του και έβλεπε πράγματα που επρόκειτο να συμβούν στο μέλλον.

Ο Νοστράδαμος χρησιμοποίησε τις μεθόδους του νεοπλατωνικού Ιάμβλιχου για την μαντική του τέχνη. Πάνω σ’ ένα χάλκινο τρίποδα ήταν μια κούπα γεμάτη με νερό, μέσα στην οποία κοιτούσε ο μάντης, μέχρι να δημιουργηθεί ατμός, οπότε εμφανίζονταν εικόνες από το μέλλον, και άρχιζε να «προφητεύει». Με το ραβδί του άγγιζε το μέσο του τρίποδα και ύγραινε τα πόδια του με το νερό που είχε τοποθετήσει επάνω. Την ίδια μέθοδο χρησιμοποιούσαν και οι Απολλώνιοι μάντεις. Ο Νοστράδαμος παρότι φοβόταν τη δύναμη του πειρασμού που προκαλούσε, όμως όταν αυτή έρχονταν κοντά του γαλήνευε, και άρχιζε να μιλάει μαζί της.

Αρέσκονταν να βλέπει το μέλλον του κόσμου υπό την επιρροή των άστρων, που εμπνευστής του ήταν οι μεταφυσικές δυνάμεις ή δαιμονικές που καλούσε για να μάθει και να συγγράψει τις «προφητείες» του. Το συγγραφικό του έργο θεωρείται «προφητικό», και κάποιοι πιστεύουν ότι καθόρισε τον 20ο αιώνα. Μέσα από τα συγγράμματά του «προφητεύει» τον ερχομό του Αντίχριστου, και τη συντέλεια του κόσμου.

Στα γραπτά του ισχυρίζεται ότι όταν ο πλανήτης γη θα έλθει στην ίδια ευθεία με τον ήλιο, θα συμβεί μία απότομη ανατροπή της ισορροπίας του φυσικού περιβάλλοντος, και θα διαταράξει τις κανονικές συνθήκες ζωής των ανθρώπων σημαίνοντας το τέλος του πλανήτη μας. Η εποχή αυτή -κατά τον Νοστράδαμο ως αστρολόγο- ονομάζεται εποχή του Υδροχόου, ενώ η προηγούμενη της ελεύσεως του Χριστού εποχή του Ιχθύος. Σε πολλές θρησκείες έχουν διατυπωθεί θεωρίες ή «προφητείες» για τη συντέλεια του κόσμου.

Τις περισσότερες φορές, στοχεύουν να κατευθύνουν τις μάζες των ανθρώπινων ψυχών στους κόλπους τους μέσα από καταστροφολογίες και κινδυνολογίες, παρουσιάζοντάς τες ως εσχατολογικές και αποκαλυπτικές παρουσίες του Θεού. Η Ορθόδοξη θεολογία μιλάει για τη συντέλεια του κόσμου μέσα από την Αποκάλυψη του Ιωάννη που παρουσιάζει τις καταστροφές και τα έσχατα του κόσμου. Αυτά όλα όμως δεν έχουνε μεγάλη σημασία, διότι το κεντρικό πρόσωπο, που δεν είναι άλλο από τον Ιησού Χριστό, ο οποίος έρχεται για δεύτερη φορά προσφέροντας την αμοιβή στους δικαίους και την τιμωρία στους αδίκους. Το ευαγγέλιο μας καλεί να είμαστε έτοιμοι υποδεχόμενοι εν μετανοία το Σωτήρα Χριστό οδηγώντας όλους μας στη βασιλεία του.

Μπλόκο από το ΔΝΤ:Η δόση μετά την επαναγορά Το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο θα περιμένει την υλοποίηση της διαδικασίας επαναγοράς ομολόγων και στη συνέχεια θα προχωρήσει στις εσωτερικές διαδικασίες για τη λήψη απόφασης σχετικά με την εκταμίευση της επόμενης δόσης στην Ελλάδα.
Ο εκπρόσωπος του ΔΝΤ, Τζέρι Ράις, κατά τη σημερινή καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου στα γραφεία του Ταμείου στην Ουάσιγκτον, απέφυγε να απαντήσει στην ερώτηση αν εξετάζεται "σχέδιο Β" σε περίπτωση που δεν επιτύχει το πρόγραμμα επαναγοράς ομολόγων.

Έχετε φανταστεί ποτέ τη ζωή σας πως θα είναι στην εποχή του «χαράγματος»; Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε...


Έχετε φανταστεί ποτέ τη ζωή σας πως θα είναι στην εποχή του «χαράγματος»; Τότε που ποια θα είναι αργά να διαμαρτυρηθείτε και να αρνηθείτε την ηλεκτρονική σκλαβιά. Η ταινία αυτή θα σας βοηθήσει να πάρετε μια πολύ μικρή γεύση από όλα αυτά που πρόκειται να συμβούν τα αμέσως επόμενα χρόνια.

Ολοι στη συγκέντρωσης διαμαρτυρίας το ΣΑΒΒΑΤΟ 1 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2012, στις 9.00 το πρωί, στην είσοδο των εγκαταστάσεων του MEGA CHANNELΟλοι στη συγκέντρωσης διαμαρτυρίας το ΣΑΒΒΑΤΟ 1 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2012, στις 9.00 το πρωί, στην είσοδο των εγκαταστάσεων του MEGA CHANNEL (Λεωφόρος Μεσογείων 117-Αθήνα), προκειμένου να δώσουμε τη δική μας απάντηση στις αθλιότητες των δημοσιογράφων της εκπομπής MEGA Σαββατοκύριακο (Ι. Χασαπόπουλος - Μ. Αναγνωστάκης), οι οποίοι προκειμένου να συκοφαντήσουν το...
δίκαιο και έντιμο αγώνα μας είπαν πως έδωσαν 10,00 ευρώ «γρηγορόσημο» για να μαζέψουμε τα σκουπίδια τους… τα πραγματικά και όχι τα τηλεοπτικά. Οι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση αν και κακοπληρωμένοι τους πληροφορούμε πως έχουν ήθος και αξιοπρέπεια, αρχές που δυστυχώς σπανίζουν στις μέρες μας!!!

Financial Times: Η αποτυχία συμφέρει την Ελλάδα!!!«H αποτυχία του προγράμματος συμφέρει την Ελλάδα», είναι ο τίτλος του δημοσιεύματος των «Financial Times».

Μεγάλη ανακάλυψη στον Άρη διαψεύδει η ΝASAΗ NASA διέψευσε χθες Πέμπτη ότι το αμερικανικό ρομπότ Curiosity έκανε μια μεγάλη ανακάλυψη στον Άρη, απαντώντας σε πρόσφατες δηλώσεις ενός επιστήμονα της αποστολής, ο οποίος έκανε λόγο σε συνέντευξή του για μια ανακοίνωση που «θα μπει στα βιβλία της ιστορίας».

Μετά τον Τατσόπουλο και η Δούρου σε ατόπημαΤουλάχιστον δύο βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ έχουν ατυχήσει τελευταία με τη φρασεολογία που χρησιμοποιούν δημοσίως. Ο Πέτρος Τατσόπουλος έγινε ανέκδοτο με τη δήλωσή του «έχω πηδήξει τη μισή Αθήνα», ενώ αίσθηση προκαλεί δήλωση της βουλευτή Ρένας Δούρου που χρησιμοποιεί την ίδια λέξη. Η ξανθιά βουλευτής του...
ΣΥΡΙΖΑ σε συνέντευξή της στο αμερικανικό περιοδικό «GQ» με θέμα την ελληνική κρίση και την κινδυνολογία που αναπτύχθηκε γύρω από το πρόσωπο του Αλέξη Τσίπρα και την εκλογική του άνοδο, δηλώνει: «Τα πράγματα έφτασαν να είναι πολύ γελοία.

Περισσότερα έξοδα από έσοδα δηλώνει στην εφορία ο Μιχαλολιάκος


Μπορεί να τάσεται κατά του «βρώμικου συστήματος» και να μιλάει για «καθαρά χέρια»... , ο Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος, πάντως φαίνεται να την έχει λερωμένη τη φωλιά του...
Σύμφωνα με το Έθνος της Κυριακής, τόσο ο ίδιος όσο και η γυναίκα του αλλά και συγγενικά τους πρόσωπα έχουν αρκετά «κενά» σημεία στα φορολογικά τους... Πρώτο και καλύτερο το ξενοδοχείο που διατηρεί στην πλατεία Αττικής, που υποβάλλει μηδενικές δηλώσεις ΦΠΑ αν και οι υπηρεσίες που παρέχει υπόκεινται σε ΦΠΑ και συνεπώς εισπράττει ΦΠΑ από τους πελάτες του. Ο κ. Μιχαλολιάκος για να μειώσει το καθαρό εισόδημα και συνεπώς το φόρο που θα έπρεπε να καταβάλει παρουσίασε υψηλές δαπάνες για την άσκηση της επαγγελματικής του δραστηριότητας και έτσι το φορολογητέο εισόδημά του μειώθηκε περίπου στο ένα τέταρτο των εσόδων που εισέπραξε.
Για παράδειγμα, ενώ το 2011 κατά δήλωσή του τα ακαθάριστα έσοδα ανήλθαν σε 103.000 ευρώ, φορολογήθηκε για 23.000 ευρώ. Κι αυτό, γιατί σύμφωνα με το νόμο, όταν κάποιος ασκεί ελεύθερο επάγγελμα αφαιρεί από τα ακαθάριστα έσοδα συγκεκριμένες κατηγορίες δαπανών που αναγνωρίζει η Εφορία για την άσκηση της επαγγελματικής του δραστηριότητας.

Γεμάτος νερό ο κρατήρας Σάκλετον στη Σελήνη
Η νέα εξερεύνηση του κρατήρα Σάκλετον έδειξε ότι είναι γεμάτος νερό.
Αποτελεί ιδανικό σημείο προσεδάφισης και δημιουργίας βάσης.

Ενας από τους μεγαλύτερους κρατήρες της Σελήνης, ο οποίος αποτελεί εδώ και καιρό αντικείμενο μελέτης, διαθέτει σύμφωνα με την τελευταία έρευνα που έγινε σε αυτόν μεγάλα αποθέματα παγωμένου νερού.

Η ανακάλυψη είναι ιδιαίτερα σημαντική αφού ο κρατήρας Σάκλετον, ο οποίος βρίσκεται στον Νότιο Πόλο του δορυφόρου μας, αποτελούσε έτσι και αλλιώς ένα από τα πιθανά σημεία προσεδάφισης μιας επανδρωμένης αποστολής αλλά και της δημιουργίας μιας βάσης. Η ύπαρξη νερού εκεί δείχνει ότι ο Σάκλετον αποτελεί πλέον ιδανικό σημείο προσεδάφισης και δημιουργίας βάσης.

Ο κρατήρας-ωκεανός

Ο Σάκλετον έχει διάμετρο 19 χλμ και βάθος 3 χλμ - παρόμοιοι με το βάθος των ωκεανών στη Γη. Οι κρατήρες των πόλων της Σελήνης βρίσκονται σχεδόν μόνιμα σε πλήρες σκότος κάτι το οποίο, όπως αναφέρουν οι ειδικοί, τους μετατρέπει σε «παγίδες ψύχους». Οι επιστήμονες εκτιμούν ότι πολλοί εξ αυτών διαθέτουν μεγάλα αποθέματα παγωμένου νερού στο υπέδαφος τους.

Η αποστολή LCROSS έχει αποκαλύψει ότι το 5% της μάζας του γειτονικού κρατήρα Cabeus αποτελείται από παγωμένο νερό, μέχρι τώρα όμως δεν είχε γίνει ανάλογη διαπίστωση στον κρατήρα Σάκλετον. Μάλιστα η ιαπωνική αποστολή Kaguya που τον επισκέφτηκε δεν είχε εντοοπίσει ίχνη πάγου σε αυτόν.

Η ανακάλυψη
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...