Δευτέρα, 3 Δεκεμβρίου 2012

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΡΟΤΑΡΥ


                               Ετσι για να μαθαινουμε και τα παρακλαδια της μασωνιας ...

Οι σοκαριστικές προβλέψεις της τυφλής Βουλγάρας μέντιουμ VangaΗ σύγκρουση μεταξύ Νότιας και Βόρειας Κορέας που σημειώθηκε την προηγούμενη εβδομάδα σήμανε την αρχή του τρίτου παγκόσμιου πολέμου, που θα διαρκέσει μέχρι το 2014 και θα περιλαμβάνει τη χρήση πυρηνικών και χημικών όπλων.Έτσι ερμηνεύουν τα γεγονότα που συνέβησαν στην Κορεάτικη χερσόνησο χρήστες της ρωσικής διαδικτυακής κοινότητας, επηρεασμένοι από τις προβλέψεις μίας τυφλής Βουλγάρας μέντιουμ ονόματι Vanga, η οποία πέθανε το 1996 σε ηλικία 85 ετών.

Η μάντισσα είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στη Ρωσία και οι προφητείες τις αναφέρονται συχνά σε ρωσικά ταμπλόιντ έπειτα από μεγάλες καταστροφές.

Μεγάλες αλλαγές στο πλανητικό μας σύστημα.. νέα δεδομένα εμφανίζονται στον πλανήτη Κρόνο...


Στις 27 Νοέμβριου τράβηξαν τις πρώτες φωτογραφίες από το διαστημικό σκάφος Cassini της NASA και οι λεπτομέρειες που μπορούν να παρατηρηθούν από τους αστρονόμους είναι πολλές...

Ένα μεγάλο σύστημα καταιγίδας φαίνεται να περιβάλλει την ατμόσφαιρα του Κρόνου σαν ασπίδα. Ο βόρειος πόλος του πλανήτη Κρόνου καταπίνει τα σύννεφα… της καταιγίδας που στροβιλίζονται σαν ένας τεράστιος τυφώνας….

Ἀπαγορεύεται ἡ Ἑλληνική Σημαία, ἐπιτρέπεται οἱ μαῦροι νά «ἁπλώνουν» μπουγάδα


Ναί. Μή σᾶς κάνει καθόλου ἐντύπωση ὁ τίτλος τοῦ ἄρθρου.

 Ἡ Ἑλληνική Σημαία, καθώς καί ὁποιοδήποτε Ἑλληνικό σύμβολο ἀπαγορεύεται νά ἀναρτᾶται, σέ μνημεῖα, ἀγάλματα καί ἀρχαιολογικούς χώρους κλπ. !!!

Ἡ ἀπαγόρευσις τῆς ἀναρτήσεως τοῦ ἐθνικοῦ μας συμβόλου σέ ἀρχαιολογικούς χώρους (ἔβαλαν καί μερικές ἄλλες περιπτώσεις, ἔτσι γιά νά μᾶς χρυσώσουν τό χάπι) ἔγινε νόμος τοῦ κράτους τό 1981. Ποιός ἐθνομηδενιστής κυβερνοῦσε τότε, τό Ἑλληνικό προτεκτορᾶτο, ὅλοι γνωρίζουμε. Βεβαίως, ἄν δέν εἶχε γίνει τότε, θά ἐγίνετο μετά. Δέν ἔχει καί μεγάλη σημασία...

--> H τέλεσις τέτοιου εἴδους πράξεων, ἐπισύρει ποινή φυλακίσεως μέχρι τριῶν μηνῶν χωρίς ἐξαγοράν.
Ἡ τροποποίησις τοῦ νόμου τό 1984 ὡδήγησε στήν περαιτέρω αὐστηροποίησι τῶν κυρώσεων, μέ τήν ποινή φυλακίσεως νά φτάνῃ τό ἕνα ἔτος γιά ἀνάλογες πράξεις, ἐνῶ ἀπό τό 2001 ἡ ἀπαγόρευσις κυματισμοῦ τοῦ ἐθνικοῦ συμβόλου ἀπό ἐπισκέπτες ἀρχαιολογικῶν χώρων ἀποδίδεται ἀπό ὑπαλλήλους τοῦ ὑπουργείου στόν νόμο περί ὑπαιθρίας διαφημίσεως.
 
Στήν εἰκόνα τοῦ ἄρθρου, βλέπετε τό συγκεκριμένο ΦΕΚ, διά τοῦ λόγου τό ἀληθές.
 
Τίς παρακάτω φωτογραφίες τίς βρῆκα στό facebook.
 
Εἶναι ἀπό τό πρῶτο τεῦχος τοῦ περιοδικοῦ 01!
! 

ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΡΑΒΗΓΜΕΝΟ ΜΕ ΚΡΥΦΗ ΚΑΜΕΡΑ ΣΕ ΣΤΟΑ, ΞΕΣΚΕΠΑΖΕΙ ΤΙΣ ΤΕΛΕΤΕΣ ΤΩΝ ΜΑΣΩΝΩΝ!


ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ!!!

Τα λόγια είναι περιττά...Το παραπάνω βίντεο, που τραβήχτηκε με κρυφή κάμερα εντός μασωνικής στοάς της Κωνσταντινούπολης, αποδεικνύει περίτρανα τα όσα γράφουμε εδώ και καιρό για τους
ΣΑΤΑΝΟΛΑΤΡΕΣ ΤΕΚΤΟΝΕΣ!

Στο πρώτο μέρος, βλέπουμε την μύηση μασώνων, η οποία γίνεται σύμφωνα με τα "τελετουργικά" που έχουμε περιγράψει, δηλαδή με φοβερούς όρκους θανάτου!

Στο δεύτερο και ανατριχιαστικότερο, βλέπουμε μασώνους 33ου βαθμού ΝΑ ΕΠΙΔΙΔΟΝΤΑΙ ΣΕ Σ@Τ@ΝΟΛΑΤΡΕΙΑ, ΠΙΝΟΝΤΑΣ @ΙΜΑ ΑΠΟ ΣΦ@ΓΜΕΝΑ ΖΩΑ!!!

Όχι, δεν είναι αστείο! Δυστυχώς! Τέτοιοι είναι οι υψηλόβαθμοι (τουλάχιστον) μασώνοι, που κατά 99% είναι και οι υψηλά ιστάμενοι πολιτικοί που κυβερνούν τον πλανήτη!

Αυτή είναι η αλήθεια για τις τεκτονικές στοές: Ούτε "απλές συγκεντρώσεις" κάνουν εκεί, ούτε πρόκειται για φιλανθρωπικά ιδρύματα, ούτε φυσικά είναι Χριστιανοί!

Αλλά - ΦΡΙΚΗ!!! - λατρεύουν τον προαιώνιο εχθρό του Ανθρώπου, τον Σατανά!

Βρέθηκαν αρχαίες πόλεις και μηχάνημα τεχνολογίας ελέγχου της βαρύτητας στη Σελήνη???


Η ΝΑΣΑ απέκρυβε σαράντα χρόνια τα σεληνιακά ευρήματα

Ο πρώην διευθυντής του τμήματος ελέγχου δεδομένων και φωτογραφιών, στο εργαστήριο επεξεργασίας σεληνιακών φωτογραφιών της ΝΑΣΑ, Κεν Τζόνστον, που ήταν υπεύθυνος στη διάρκεια του επανδρωμένου σεληνιακού προγράμματος Απόλλων, έχει αποκαλύψει αρκετά συγκλονιστικά πράγματα τον τελευταίο καιρό στις ΗΠΑ.


Ο εξειδικευμένος αυτός επιστήμονας αποκάλυψε ότι οι Αμερικανοί αστροναύτες βρήκαν απαρχαιωμένα μηχανήματα άγνωστης προέλευσης στο έδαφος της Σελήνης
Εντόπισαν ακόμη κάποιο μηχάνημα τεχνολογίας ελέγχου της βαρύτητας.
 

Εργαζόμενος σε παιδότοπο ασέλγησε σε 9χρονο αγοράκι - Αποζημίωση επιδίκασε το δικαστήριο στους γονείς!!! (Τι αποζημίωση και μαλακίες...Κόψτε τον κομμάτια τον πούστη!)Ιδιοκτήτες παιδότοπου υποχρεώθηκαν από τη Δικαιοσύνη να καταβάλουν το ποσό των 44.000 ευρώ σε γονείς 9χρονου αγοριού, ως αποζημίωση για ηθική βλάβη, καθώς ο παιδοψυχαγωγός που είχαν στην επιχείρησή τους, κατηγορείται ότι ασέλγησε στον ανήλικο.
Το περιστατικό συνέβη τον Ιούνιο του 2003, όταν οι γονείς συνόδευσαν το 9χρονο παιδί τους σε παιδικό πάρτι, που γινόταν σε παιδότοπο εκτός των Αθηνών.

Φρίκη: Στον Καναδά σκοτώνουν μωρά που γεννιούνται ζωντανά ύστερα από αποτυχημένες εκτρώσεις!!!Σοκαρισμένοι και εξοργισμένοι νιώθουμε στο άκουσμα της ακόλουθης είδησης: Σύμφωνα με ρεπορτάζ του του blog Run with Life από το 2000 έως το 2009, 491 μωρά που γεννήθηκαν ζωντανά έπειτα από «αποτυχημένη» διαδικασία έκτρωσης αφέθηκαν να πεθάνουν. Και αυτό είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου: είναι τα μόνα περιστατικά τα οποία έχουν καταγραφεί από τη Στατιστική Υπηρεσία του Καναδά (Statistics Canada).
Το blog επεξηγεί αναλυτικά: “σημειώθηκαν 491 εκτρώσεις, έπειτα από τη παρέλευση 20 εβδομάδων κύησης οι οποίες είχαν ως αποτέλεσμα τη γέννηση ζώντων μωρών. Αυτό πολύ απλά σημαίνει ότι τα μωρά πέθαναν - η καλύτερα αφέθηκαν να πεθάνουν- μετά τη γέννησή τους’’.
Ένα πολύ απλό και άμεσο ερώτημα που θα έπρεπε να απασχολεί την Καναδική κοινωνία είναι: για ποιό λόγο δεν έχουν υπάρξει ήδη 491 έρευνες ανθρωποκτονιών ή 491 ποινικές διώξεις που να σχετίζονται με αυτούς τους θανάτους;

Η NASA προειδοποιεί για τεράστια διαστημική καταιγίδα...που θα προκαλέσει 20 φορές μεγαλύτερη οικονομική καταστροφή από αυτή του τυφώνα Κατρίνα!!!
Η NASA προειδοποιεί για μία άνευ προηγουμένου «διαστημική καταιγίδα», καθώς ο ήλιος θα ξυπνήσει από έναν «βαθύ ύπνο» γύρω στο... 2013, προκαλώντας 20 φορές μεγαλύτερη οικονομική καταστροφή από αυτή του τυφώνα Κατρίνα.»

Μειωση του πληθυσμού θέλει η Νέα Τάξη Πραγμάτων


Σε ένα κρατικό νοσοκομείο της Μανίλα, πρωτεύουσας των Φιλιππίνων ήρθε στο φως το βρέφος που ανεβάζει τον ανθρώπινο πληθυσμό του πλανήτη στα επτά δισεκατομμύρια. («», ΕΘΝΟΣ, 31 Οκτωβρίου 2011).Βρέφος υπ' αριθμόν 7 δισεκατομμύρια
Ο Οργανισμός Ηνωμένων Εθνών όρισε επίσημα την 31η Οκτωβρίου ως Ημέρα των 7 δισεκατομμυρίων (‘7 Billion Day’). Την ημέρα αυτή, τα Ηνωμένα Έθνη εκτιμούν ότι ο πληθυσμός της γης έφτασε τα 7 δισεκατομμύρια για την πρώτη φορά.
Όμως, αντί να γιορτάζουμε το ορόσημο που οι 7.000.000.000 άνθρωποι αντιπροσωπεύουν, η UNPF αντίθετα εστιάζει στην χρήση της 31ης του Οκτώβρη για να ευαισθητοποιήσει σχετικά με τη «βιωσιμότητα» και την «αειφόρο ανάπτυξη». Με άλλα λόγια, τα Ηνωμένα Έθνη για άλλη μια φορά δηλώνουν ότι υπάρχουν πάρα πολλοί άνθρωποι στον πλανήτη και ότι πρέπει να ληφθούν πιο άμεσα μέτρα για τη μείωση της γονιμότητας.
Τα τελευταία χρόνια, τα Ηνωμένα Έθνη και άλλοι διεθνείς οργανισμοί έχουν γίνει πιο τολμηροί στην προσπάθεια να προωθήσουν την αρρωστημένη ατζέντα ελέγχου του πληθυσμού της παγκόσμιας ελίτ.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...