Τετάρτη, 5 Δεκεμβρίου 2012

Το όνομα του τζογαδόρου είναι …ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ!

Εδώ και δέκα μέρες περίπου το "Εκ-κεντρικό" δελτίο έλεγε για τον μεγάλο πολιτικό που έπαιζε στο χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης μετοχές του θείου του.
Η αποκάλυψη - "βόμβα" έρχεται να ταράξει τα πολιτικά νερά του συστήματος...
Μας είχανε προειδοποιήσει εξάλλου, για μεγάλο πολιτικό..." Πιο μεγάλος δεν γίνεται!.." έλεγε χαρακτηριστικά ο Σπύρος Καρατζαφέρης μέσα από το "Εκ-κεντρικό δελτίο" στο ΑΡΤ TV.

Λοιπόν το όνομα αυτού είναι ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ!

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή:

Εάν αυτό δεν είναι υποτέλεια ρε πούστη, τότε ποιο είναι.
Σε μια δημόσια δήλωση υποτέλειας της χώρας αλλά και δήλωση "αυτομαστίγωσης" προχώρησε ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας, την νύχτα μιλώντας σε εκπομπή της τηλεόρασης του Σκάϊ .
Συγκεκριμένα η τελευταία ερώτηση της συνέντευξης από τον Αλέξη Παπαχελά: "Πέστε μια ανθρώπινη στιγμή που απογοητευθήκατε κατά τη διάρκεια της θητείας σας ως υπουργός Οικονομικών;". Αφοπλιστική απάντηση του Στουρνάρα :
"Στενοχωρήθηκα...όταν με πήρε ξαφνικά στο τηλέφωνο ο Σόιμπλε και με μάλωσε επειδή είπα στη Βουλή για την επιμήκυνση του χρέους! Αυτό δεν έπρεπε να το πεις μου είπε. Εκεί λύγισα"!
Δηλαδή δεν συγκλονίστηκε ούτε λύγισε από το 1.300.000 επίσημα ανέργους, ούτε από τα 3.500.000 Ελλήνων στο όριο της φτώχειας (στοιχεία Eurostat).
Ούτε καν από τα υποσιτισμένα παιδιά που θα παραλαμβάνουν συσσίτια από τον Φεβρουάριο, όπως δήλωσε ο συνάδελφός του υπουργός Παιδείας Κ.Αρβανιτόπουλος στην Βουλή, που σημαίνει ότι οι γονείς τους δεν έχουν πόρους να τα ταΐσουν, να τα χορτάσουν.
Γεγονός που συνιστά όνειδος για την πολιτική και οικονομική ελίτ της χώρας. Όνειδος που πρέπει να ξεπλυθεί με κάποιο τρόπο.
Αλλά ούτε και από τις περισσότερες από 3.000 αυτοκτονιες που συνιστούν πραγματική σφαγή, του ελληνικού πληθυσμού.
Αντίθετα "κλαίει" με "μαύρες πλερέζες" γιατί τον "μάλωσε" ο Σόιμπλε! Ήμαρτον τι άλλο θα ακούσουμε απο τους γερμανοτσολιάδες, έλεος!

Οι ομοιότητες ΣΥΡΙΖΑ - ΠΑΣΟΚ !Περίσσεψε... η εσωκομματική δημοκρατία στην πρόσφατη πανελλαδική συνδιάσκεψη του ΣΥΡΙΖΑ. Άλλωστε, υπήρχαν όλες οι απαιτούμενες γι' αυτό προϋποθέσεις. Για παράδειγμα,...


ο... κατάλληλος αριθμός αντιπροσώπων, που ξεπερνούσε τους 3.300 (άραγε, ποιο το ποσοστό όλων όσοι πρόλαβαν να μιλήσουν;). Το αποκορύφωμα, όμως, ήταν ο τρόπος εκλογής του νέου οργάνου, της Πανελλαδικής Συντονιστικής Επιτροπής. Θέμα, για το οποίο αναλώθηκε και μπόλικος χρόνος της συνδιάσκεψης, σε βάρος, μάλιστα, της συζήτησης και ψήφισης άλλων προτάσεων και τροπολογιών.
Η εκλογή του νέου οργάνου, λοιπόν, έγινε ως εξής: Για τις 226 από τις 301 θέσεις (οι 75 θα διοριστούν από τις συνιστώσες...) υπήρξε ένα ψηφοδέλτιο, που ήταν χωρισμένο σε δύο λίστες. Μία, με όλους όσοι ήθελαν να διαφοροποιηθούν (Αριστερό Ρεύμα, κλπ) και μία, με όλους τους υπόλοιπους. Οι δε αντιπρόσωποι έπρεπε πρώτα να επιλέξουν λίστα και κατόπιν να επιλέξουν υποψήφιους. Εκτός αυτού, δεν είχαν δικαίωμα να σταυρώσουν τόσους υποψήφιους, όσες οι θέσεις εκλογής (226), αλλά μέχρι 60 της λίστας επιλογής τους και μέχρι 8 της δεύτερης.
Όπως καταλαβαίνετε, τόσο ο τρόπος εκλογής, όσο και τα συγκεκριμένα νούμερα (εκτός των άλλων), παραπέμπουν σε διαμόρφωση συσχετισμών και παζάρια, παρασκήνια και διάφορα κόλπα (π.χ. η πλειοψηφία μπορεί να καθορίσει σ' ένα βαθμό, πόσοι και ποιοι θα εκλεγούν από τη μειοψηφία). Γεγονός, το οποίο επιβεβαιώθηκε κι από τη λιστομαχία, που συνόδευσε την εκλογή του οργάνου.
Χρειάζεται, άραγε, να σημειώσουμε, ότι όλ' αυτά θυμίζουν παλιότερα συνέδρια του ΠΑΣΟΚ;

Πως θα περασουμε στην πεμπτη διασταση του Ε και μερικες αλλες πληροφοριες!


Η ''τρίτη διάσταση'' στην οποία ευρίσκονταν η Γη μέχρι τον Οκτώβριο του 2006 είναι η καθαρά υλική διάσταση όπως την έχουμε βιώσει μέχρι σήμερα. Στην ''τέταρτη διάσταση'' που είμαστε τώρα, η ύλη έχει γίνει πιο αραιά και δονείται πιο γρήγορα, σαν μια προετοιμασία για την ''πέμπτη διάσταση''.

Στην πέμπτη λοιπόν διάσταση η ύλη γύρω μας και μέσα μας θα έχει μερικώς αϋλοποιηθεί και θα γίνει ακόμη πιο αραιά (αιθερική), (το κενό μεταξύ των ατόμων -
σωματιδίων ύλης θα γίνει πολύ μεγαλύτερο), και θα πάλλεται ακόμη πιο γρήγορα. Επίσης το πνεύμα θα κυριαρχεί επί της ύλης και η σκέψη μας θα δημιουργεί σιγά-σιγά την πραγματικότητα μας, καθοδηγώντας την σε έναν βαθμό όπως π.χ. επετύγχανε στα παραμύθια ο μάγος με το μαγικό ραβδί του. Η κατάσταση της πέμπτης διάστασης θα ξεκινήσει στο τέλος του 2012 και οι αλλαγές που θα προκαλέσει θα ολοκληρωθούν μέχρι το 2017 οπότε θα είμαστε 100% πεμπτοδιάστατοι. Σημειωτέον πάντως ότι μετά το 2012 το ημερολόγιο και ή μορφή του χρόνου που ξέραμε αλλάζει (δείτε για το νέο ημερολόγιο στην σελίδα μου II.2.D4), και συνεπώς το 2017 δίδεται τώρα με βάση το σημερινό (παλαιό για εκείνη την εποχή) ημερολόγιο. Από ότι λένε οι εξωγήινοι (και οι πληροφορίες τους συγκλίνουν) τότε θα γίνονται θαυμαστά πράγματα, τα οποία και αν ακόμη τελικά αποδειχθούν ''ευσεβείς πόθοι'' ή ''ιστορίες για αγρίους'' όπως θα πιστέψουν πολλοί, τουλάχιστον είναι εξαιρετικά αισιόδοξα και θα έκανε καλό στην διάθεσή μας, και κατ' επέκταση και στην υγεία μας, το να τους δίνουμε κάποιο ποσοστό πιθανότητας να συμβούν, πολύ δε περισσότερο αν το πιστεύουμε όπως κάνω ήδη εγώ.

Αίτηση άρνησης δωρητή οργάνων.Η Ελλάδα μετατρέπεται σε τροφοδότη χώρα οργάνων και ανθρωπίνων ιστών για όλο τον πλανήτη...


Θέμα: Ελλάδα : Το παγκόσμιο φυτώριο ανθρωπίνων οργάνων και ιστών, τώρα και με νόμο!

Η Ελλάδα μετατρέπεται σε τροφοδότη χώρα οργάνων
και ανθρωπίνων ιστών για όλο τον πλανήτη...
ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΟΙ ΔΟΤΕΣ ΝΑ ΠΕΙΤΕ, ΟΧΙ ΔΩΡΗΤΕΣ ΟΡΓΑΝΩΝ!


Εχθές κατ' εξαίρεση, άνοιξα τη τηλεόραση και τι είδαν τα μάτια μου;; Διαφήμιση για την δωρεά οργάνων και μάλιστα με δικά μας λεφτά. Αντί δηλαδή η κυβέρνηση να κάνει το χρέος της και να ενημερώνει τον κόσμο για το καινούργιο σχετικό νόμο, έτσι όπως δεσμεύτηκε, κάνει τηλεοπτική εκστρατεία για να παραπλανήσει τους πάντες. Δείτε πιο κάτω τι εννοώ .

Υποσυνείδητα μηνύματα 1956 - 2012. Η ιστορία και η αποτελεσματικότητα τους


Πριν λίγα χρόνια, στην Ελλάδα αποσύρθηκε από την τηλεόραση η διαφήμιση μιας πολύ γνωστής ασφαλιστικής εταιρείας για τον εξής λόγο: παρουσίαζε ένα μικρό κοριτσάκι να τρέχει προς τη μητέρα που ήταν έτοιμη να το αγκαλιάσει σφιχτά. Μετά από την εξέταση του φιλμ ανακαλύφθηκε η ύπαρξη εμβόλιμων καρέ όπου είχαν σκηνές πολέμου με νεκρούς και τραυματίες με πρόσωπα παραμορφωμένα κτλ. Η «Επιτροπή Ελέγχου Διαφημίσεων» αποφάνθηκε πως τα παρεμβαλλόμενα καρέ, δημιουργούσαν ένα αίσθημα ανασφάλειας και
φόβου στο θεατή, προκειμένου να νιώσει την ανάγκη ασφάλισής του από τη συγκεκριμένη ασφαλιστική εταιρεία.
Σήμερα που πλήθυναν τα μέσα επικοινωνίας, πύκνωσαν οι ιδέες και αυξήθηκαν τα κάθε λογής συμφέροντα, έχουμε κυριολεκτικά κατακλυσθεί από ενα συρφετό μηνυμάτων για οτιδήποτε. Άλλα στοχεύουν την τσέπη μας, άλλα το πνεύμα μας. Απευθύνονται στην κάθε ηλικία, μα περισσότερο στη νεολαία.
Για τη μετάδοσή τους χρησιμοποιούνται όλες οι μέθοδοι, κάθε επίτευγμα της τεχνικής. Ωστόσο, η αποτελεσματικότητά τους είναι σχετική. Και αυτό γιατί απευθύνονται στο ενσυνείδητό μας οπότε ο καθένας μπορεί να τα σκεφθεί, να τα κριτικάρει, να τα ερευνήσει σε βάθος και στη συνέχεια να τα δεχθεί ή να τα απορρίψει, ανάλογα με το πόσο σωστά, ενημερωμένος και πληροφορημένος, είναι αυτός. Βέβαια οι απληροφόρητοι και οι μη σωστά σκεπτόμενοι μπορούν να παρασυρθούν.
Αλλά και αυτοί μετά το πάθημά τους, μπορούν να αλλάξουν στάση. Τις περισσότερες φορές τουλάχιστον...
Όμως υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι ή εταιρίες που θέλουν οπωσδήποτε να πετύχουν το σκοπό τους. Θέλουν το μήνυμα τους να έχει το αποτέλεσμα που επιθυμούν πάση θυσία. Ακόμα και αν αυτό είναι σκοτεινό και φοβερό. Και επειδή είναι αδύνατο να επιτευχθεί όταν απευθύνονται στο ενσυνείδητό μας, σκέφτηκαν να απευθυνθούν στο υποσυνείδητό μας. Εκεί πια το αποτέλεσμα του μηνύματός τους θα είναι σίγουρο, βέβαιο και άμεσο. Πως όμως με ποιο τρόπο;
Τι είναι τα υποσυνείδητα μηνύματα;

Nέο επίτευγμα της Νέας Τάξης: Οι φωνές μας πλέον θα αποθηκευτούν σε τεράστια βάση δεδομένων!Με "φακέλωμα" φωνής θα έρθουν αντιμέτωποι οι πολίτες των ΗΠΑ και  σύντομα, και όλου του πλανήτη καθότι οποιαδήποτε υπέροχη ιδέα που εφαρμόζεται στην Εσπερία περνάει αυτόματα και...
στην έτερη ακτή του Ατλαντικού. Προφανώς η 11/9 του 2001 απέφερε πολλαπλά κέρδη στο κατεστημένο της Παγκόσμιας Ελίτ. Οι πολίτες των Η.Π.Α εισέρχονται ξεκάθαρο σε ένα ακόμη στάδιο της μετατροπής της χώρας τους στο απόλυτο κράτος αστυνόμευσης. Τα σώματα ασφαλείας των Η.Π.Α αναμένεται να εφαρμόσουν ένα νέο εργαλείο το οποίο θα έχει την ικανότητα να αποθηκεύει, να αναλύει και να αναγνωρίζει φωνές μέσα σε λίγα μόλις δευτερόλεπτα με σκοπό να ταυτοποιεί τα προσωπικά στοιχεία με φωνές... Το συγκεκριμένο εργαλείο έχει την ονομασία ‘Voice Grid Nation’, και είναι ένα σύστημα που χρησιμοποιεί προχωρημένους αλγόριθμους για να μπορέσει να «ταιριάζει» τρόπον τινά τα στοιχεία της ταυτότητας των πολιτών με τις φωνές τους..

Κάνε σήμερα αυτό που μπορείς για να μην δημιουργήσεις αύριο ψυχικά απόβλητα

Σκεφτόμαστε τι θα γίνει αύριο, άλλοτε με φόβο και άλλοτε με ανυπομονησία. Αναπολούμε τις όμορφες στιγμές του χθες με νοσταλγία. Σκέψεις για το μέλλον… Σκέψεις για το παρελθόν… Σκέψεις.. Σκέψεις…
Το ΣΗΜΕΡΑ πότε θα το ζήσουμε;
Ο άνθρωπος βάσει των δυνατοτήτων του δεν είναι σε θέση να αντιληφθεί τον χρόνο. Επιχείρησε να τον «κατακτήσει», φτιάχνοντας μονάδες μέτρησης χρόνου (ώρα,λεπτό, δευτερόλεπτο), με τις αντίστοιχες συσκευές (ρολόι, ημερολόγιο) αλλά ο Χρόνος ήταν πάντοτε ένα «βήμα» πιο μπροστά..
Η αντίληψη του ανθρώπου στο υψηλότερο βαθμό συνείδησης που εξελίχθηκε κατάφερε να «διαχωρίσει» τον χρόνο σε τρία μέρη: ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΠΑΡΟΝ και ΜΕΛΛΟΝ.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...