Πέμπτη, 6 Δεκεμβρίου 2012

Νίκο η Στοά της Ελλάδας σου εύχεται χρόνια πολλά … κι εμείς καληνύχτα ! Βίντεο

Στη συνέντευξή του , ο ‘αρχηγός’ της Χρυσής Αυγής Νικόλαος Μιχαλολιάκος αναφέρει χαρακτηριστικά : ‘υπάρχουν και πολλοί Μασόνοι που είναι καλοί Έλληνες πράγματι’. Μετά από αυτή τη δήλωση μετανοίας στη Στοά αποκαλύπτεται για άλλη μια φορά η εξάρτηση της Ελληνικής ακροδεξιάς από τον Σιωνισμό και το Τεκτονισμό ή τουλάχιστον η δειλία της μπροστά στο τέρας !

Οριστική λύση νομιμοποίησης αυθαιρέτων προωθεί το ΥΠΕΚΑ


Τι είναι η "Τράπεζα Γης"
Τη δυνατότητα οριστικής νομιμοποίησης της πλειονότητας των αυθαιρέτων της χώρας άλλα και την ενεργοποίηση της μεταφοράς συντελεστή δόμησης ως άυλου τίτλου, απεγκλωβίζοντας έτσι χιλιάδες «μπλοκαρισμένους» για δεκαετίες ιδιοκτήτες...
δημιουργεί η «τράπεζα γης» που σχεδιάζει να θεσμοθετήσει η κυβέρνηση.

Με τον τρόπο αυτό, εκτιμούν στην κυβέρνηση ότι θα αναζωογονήσουν την οικοδομική δραστηριότητα και θα δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις και για την αξιοποίηση δημόσιας γης, αλλάζοντας ριζικά το πολεοδομικό μοντέλο που ισχύει στην Ελλάδα.

Με απλά λόγια, με την τράπεζα γης, μεταξύ άλλων, θα μπορεί κάποιος που διαθέτει ένα οικόπεδο να πουλάει το δικαίωμα να χτίσει στη Τράπεζα Γης, η οποία με τη σειρά της θα το πουλάει σε όσους χρειάζονται επιπλέον συντελεστή. Για παράδειγμα, αν κάποιος έχει χτίσει 4 ορόφους, ενώ θα μπορούσε να χτίσει 5, μπορεί να πουλήσει το δικαίωμα του επιπλέον ορόφου και κάποιος άλλος που έχει χτίσει αυθαίρετα να αγοράσει αυτό το δικαίωμα. Με τον τρόπο αυτό εκτιμάται ότι εξασφαλίζεται το περιβαλλοντικό ισοζύγιο, ενώ ανοίγει και μια αγορά που θα έχει οφέλη για τους πολίτες άλλα κυρίως για το Δημόσιο. Με την «Τράπεζα Γης», θεσμό που υφίσταται εδώ και δεκαετίες σε άλλες χώρες της Ε.Ε.:

Χωρίς χριστουγεννιάτικο δέντρο οι Βρυξέλλες λόγω Μουσουλμάνων


Ο δήμος των Βρυξελλών αποφάσισε να μην στολίσει φέτος με χριστουγεννιάτικο δέντρο την κεντρική πλατεία (Grand Place), αλλά αντ’ αυτού να τοποθετήσει μία ηλεκτρονική εγκατάσταση, προκειμένου να μην προσβληθεί ο τοπικός μουσουλμανικός πληθυσμός! 


Η απόφαση αυτή προκάλεσε την έντονη αντίδραση των κατοίκων των Βρυξελλών, οι οποίοι έχουν 
ήδη συγκεντρώσει 10.000 υπογραφές ζητώντας την άρση της απόφασης. Μάλιστα, μια δημοτικός σύμβουλος, υποστηρίζει ότι «το δέντρο ως σύμβολο των χριστιανικών Χριστουγέννων μπορεί να προσβάλει τους ανθρώπους των άλλων θρησκειών». 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...