Σάββατο, 8 Δεκεμβρίου 2012

Γερμανική “Χρυσή Αυγή”: «Ούτε ένα σεντ για την Ελλάδα!»Ως γνωστόν, το ομόλογο κόμμα της ελληνικής Χρυσής Αυγής στην Γερμανία είναι το NPD (Εθνικοδημοκρατικό Κόμμα Γερμανίας), το οποίο παραμένει νόμιμο αν και συνεχώς τίθεται το ζήτημα της απονομιμοποίησής του λόγω τεκμαρτής σχέσης με τους νεοναζιστές. H… μικρή ασυμφωνία με τα εν Ελλάδι αδέλφια τους έγινε προσφάτως γνωστή με την....
αρνητική θέση τους απέναντι στην βοήθεια της Γερμανίας προς την Ελλάδα, όμως αυτό δεν ήταν ένα «στιγμιαίο λάθος»: οι γερμανοί «δάσκαλοι», για τους οποίους οι χρυσαυγίτες δείχνουν απεριόριστο θαυμασμό και δέος σύμφωνα με την γραπτή μαρτυρία πρώην στελέχους τους, φτύνουν την Ελλάδα και την βοήθεια σ’ αυτήν όπου σταθούν κι όπου βρεθούν.

Ο ιός Έμπολα: Το βιο-όπλο της παγκόσμιας ελίτ για την μείωση του πληθυσμού κατά 90%Ο ιός Έμπολα εμφανίστηκε μυστηριωδώς στη Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό (ΛΔΚ) το 1976 ...

και έχει σποραδικά επανεμφανιστεί στην περιοχή χωρίς εξήγηση από τότε. Οι mainstream επαγγελματίες ιατροί πιστεύουν ότι η κατανάλωση πιθήκων που έχουν μολυνθεί με τον Έμπολα είναι ο αρχικός τρόπος μετάδοσης. Ωστόσο, αυτή είναι μια θεωρία, επειδή η επιστημονική κοινότητα συμφωνεί ότι η φυσική δεξαμενή του ιού είναι άγνωστη και ως εκ τούτου η γνώση της μετάδοσης του ιού αποτελεί μόνο υπόθεση. 

Τον Ιούλιο αυτού του έτους, προέκυψε ένα ξαφνικό ξέσπασμα του ιού Έμπολα, σκοτώνοντας 14 άτομα. Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ), τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC) και το Υπουργείο ​​Υγείας της Ουγκάντας συμμάχησαν σε μια προσπάθεια να ελέγξουν την απρόσμενη έκρηξη.

Ο πρόεδρος της Ουγκάντας Yoweri Museveni προέβη σε μια επίσημη δήλωση προειδοποιώντας τους πολίτες του: "Γι 'αυτό σας απευθύνω έκκληση να είμαστε προσεκτικοί. Αποφύγετε τις χειραψίες. Μην θάβετε κάποιον που έχει πεθάνει από συμπτώματα που μοιάζουν με τον Έμπολα, αλλά καλέστε τους εργαζόμενους στο τομέα της υγείας και θα το κάνουν αυτοί. Και αποφύγετε την ακολασία, επειδή αυτές οι ασθένειες μπορούν επίσης μεταδοθούν μέσω της σεξουαλικής επαφής. "

Η θεραπεία είναι στο χέρι σου
Ο άνθρωπος πεθαίνει για δύο λόγους. Είτε το ταξίδι του στη Γη ολοκληρώνεται επειδή νιώθει πλήρης, αφού έχει βιώσει ό,τι επιθυμούσε και έχει εκπληρώσει την αποστολή του,
είτε αισθάνεται τόσο εγκλωβισμένος σε μια δύσκολη κατάσταση, ώστε θεωρεί ότι μοναδική διέξοδος είναι ο θάνατος.Κάπου μέσα μας, υπάρχει μια κατάσταση της συνειδητότητας στην οποία βιώνουμε την απόλυτη αρμονία σε όλα τα επίπεδα και η υγεία μας είναι άριστη. Ουσιαστικά, αυτή είναι η φυσική μας κατάσταση. 

Σε αυτή την κατάσταση συνειδητότητας, ανταποκρινόμαστε αποτελεσματικά στις προκλήσεις της ζωής και ακούμε την εσωτερική φωνή μας, την διαίσθησή μας. Είμαστε ο εαυτός μας. Και χαίρουμε άκρας υγείας.

Αδειάζουν τον γερμανόδουλο οι …Αμερικανοί;
Με μια ανακοίνωση-βόμβα το Δ.Ν.Τ θέτει ζήτημα συνολικά του ευρωπαϊκού χρέους και διερωτάται κατά πόσον είναι φερέγγυα η ευρωζώνη, αφού υπάρχει κίνδυνος και άλλες χώρες που έχουν πρόβλημα χρέους να ζητήσουν την διαγραφή του!
Στην ανακοίνωσή του το Ινστιτούτο, αναφέρει πως «το νέο σχέδιο επαναγοράς των ελληνικών ομολόγων δεν μπορεί να ελαφρύνει την Ελλάδα από το άμεσο πρόβλημά της, την έλλειψη ρευστότητας και είχε δοθεί η υπόσχεση ότι δεν θα υπάρξει κάτι ανάλογο».
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...