Κυριακή, 9 Δεκεμβρίου 2012

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ: Αυτή είναι η σοβαρότητα του κόμματος σας κύριε Σαμαρά...;


- Το κόμμα του Πρωθυπουργού της Ελλάδας χρωστάει για το τοπικό του Τμήμα στη Νάουσα ένα χρόνο ενοίκια
- Απλήρωτα κοινόχρηστα και πλήρης αναλγησία από τους υπεύθυνους του Τοπικού Τμήματος 
- Παρόλο που ο κος Σαμαράς έλαβε πριν ένα χρόνο επιστολή διαμαρτυρίας δεν έδειξε κανένα ενδιαφέρον
- Αυτή είναι η ευαισθησία και το Κοινωνικό έργο που διαλαλεί στους δακρύβρεχτους λόγους του ο κος Σαμαράς
Δείτε την καταγγελία μαζί με το εξώδικο που εστάλη πριν λίγες μέρες στον κο Σαμαρά από τον κο Τρόμπακα στο tromaktiko πιο κάτω...
Αγανάκτηση... Εγώ και η αδερφή μου είμαστε οι ιδιοκτήτες των γραφείων που νοικιάζει η Ν. Δημοκρατία στην Nάουσα.
Η Ν.Δ. Ναούσης, σε περίοδο οικονομικής κρίσης,αφήνει απλήρωτα τα κοινόχρηστα που της αναλογούν τα τελευταία 2 χρόνια.... με αποτέλεσμα να αναγκαζόμαστε εμείς να εξοφλούμε τους λογαριασμούς, ώστε να μη δημιουργείται πρόβλημα στους υπόλοιπους ενοίκους της πολυκατοικίας. Επιπλέον, έχει αφήσει αρκετά ενοίκια απλήρωτα, λογαριασμούς νερού επίσης απλήρωτους, για τους οποίους θα κληθούμε πάλι εμείς, ως ιδιοκτήτες, να ικανοποιήσουμε.
Πραγματικά είναι δυσβάσταχτα τα χρέη που επιβαρυνόμαστε, αν λάβει κανείς υπόψη του ότι είμαστε υποχρεωμένοι, με δυσκολία πλέον, να ανταποκρινόμαστε κι σε όλα τα υπόλοιπα χαράτσια. Το εντυπωσιακότερο είναι,ότι οι υπεύθυνοι των γραφείων της Ν.Δ. Ναούσης δεν δέχονται να υπογράψουν την ανανέωση του συμβολαίου μισθώματος για το χώρο που νοικιάζουν, αρνούνται να τον εγκαταλείψουν και ορίζουν από μόνοι τους, εντελώς αυθαίρετα, το ποσό του μισθώματος.
Ο καθένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματά του κάνοντας απλές μαθηματικές πράξεις.

ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΩΚΕΤΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ. ΕΛΛΑΣ 2030μχ

Ένας ιερέας κατεβαίνει τα σκαλιά μιας υπόγειας κρύπτης. Δεν φοράει σταυρό και ράσα καθώς στην Ελλάδα έχει απαγορευτεί να δείχνεις φανερά το οποιοδήποτε θρησκευτικό σύμβολο.

Το σκεπτικό του νόμου ήταν ότι σε μια πολυπολιτισμική κοινωνία που συνυπάρχουν πολλές θρησκευτικές ομάδες κανένας δεν πρέπει να δείχνει θρησκευτικά σύμβολα δημοσίως για να μην προσβάλει τον συνάνθρωπο του. Ο Ιερέας βγάζει με τρεμάμενο χέρι μια Αγία Γραφή. Είναι παλιά και κιτρινισμένη από την πάροδο του χρόνου. Πολλές σελίδες της είναι σε κακή κατάσταση και δύσκολα διαβάζονται. Έχει απαγορευτεί η κυκλοφορία της Αγίας Γραφής και οι παραβάτες διώκονται αυστηρά και ο λόγος της απαγόρευσης της ήταν


ότι κρίθηκε ως προπαγανδιστικό κείμενο που σκοπό είχε να διαφθείρει την Ελληνική κοινωνία και να την τάξει εναντίον της παγκόσμιας ειρήνης που πρέσβευε η νέα εποχή. Κυκλοφορούσαν βέβαια ακόμα κάποια «αντίτυπα» αλλά ήταν παραλλαγμένα και είχε αφαιρεθεί από μέσα ότι θεωρήθηκε προσβλητικό για την νέα εποχή και την νέα παν-θρησκεία.

Ο Ιερέας ετοιμάζει την κολυμβήθρα. Είναι να βαφτίσει έναν άνθρωπο εκείνη την ημέρα Χριστιανό. Όμως η κολυμβήθρα δεν είναι όπως την ξέρουμε. Είναι ουσιαστικά μια μεγάλη μεταλλική μπανιέρα και ο λόγος είναι ότι αυτός που θα βαφτιστεί δεν είναι νήπιο αλλά ενήλικας. Έχει καταργηθεί ο νηπιοβαφτισμός προ πολλού. Υπήρχε μεγάλη πολεμική στο ζήτημα αυτό και είχαν γίνει πολλά επεισόδια. Το κύριο επιχείρημα εναντίον του νηπιοβαφτισμού ήταν τα ανθρώπινα δικαιώματα. Δεν ήταν σωστό κατά την νέα-τάξη ο άνθρωπος να βαφτίζεται με το ζόρι όταν είναι νήπιο. Μετά την ενηλικίωση του ας αποφασίσει τι θέλει να κάνει. Έτσι από το 2020 οι Έλληνες δεν μπορούσαν πλέον να βαφτίσουν τα παιδιά τους. Έπρεπε να περιμένουν να αποφασίσει το ίδιο το παιδί.

Το νέο φορολογικό ....εάν το εγκρίνουν οι νταβατζήδες μας.Με παρεμβάσεις της τελευταίας στιγμής έκλεισε τελικά το φορολογικό το οποίο βρίσκεται ήδη προς έγκριση στα χέρια της τρόικας. Οι τελευταίες διορθώσεις στόχο έχουν να μειωθούν τα βάρη σε μισθωτούς και συνταξιούχους και να περιοριστούν οι απώλειες στους τρίτεκνους και ειδικότερα στους πολύτεκνους, αλλά και μέτρα ευνοϊκότερης φορολογικής μεταχείρισης για τους νέους ελεύθερους επαγγελματίες.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα πάντα με το γνωστό   MEGA, οι παρεμβάσεις αφορούν στην αύξηση του πολυτεκνικού επιδόματος από 450 ευρώ σε 500 ευρώ, στην απαλλαγή των εργαζομένων με "μπλοκάκι" από το Τέλος Επιτηδεύματος και στην ευνοϊκότερη μεταχείριση νέων ελευθέρων επαγγελματιών.

Με τις νέες παρεμβάσεις οι μισθωτοί και οι συνταξιούχοι που χάνουν είναι οι εξής:

Τ`αρπάζουν όπου τα βρούν. ΣΟΚ:Αποζημίωση ύψους 25.000 ευρώ στον Κώστα Σημίτη ως… θύμα τρομοκρατίας


Προκλητική ενέργεια σε καιρό κρίσης… Όπως αποκαλύπτει το ρεπορτάζ της Real news ο πρώην πρωθυπουργός διεκδίκησε και πήρε την περασμένη εβδομάδα από το Υπουργείο Οικονομικών 25.000 ευρώ ως άθυμα τρομοκρατικής ενέργειας. Οι ισχυρισμοί του Κώστα Σημίτη βασίστηκαν στο νόμο 1987/90 περί απονομής σύνταξης και παροχής βοήθειας σε θύματα τρομοκρατίας για τις δυο εμπρηστικές επιθέσεις στο πολιτικό του γραφείο στην οδό Ακαδημίας 35 στις 28 Ιανουαρίου 2010 και στις 3 Απριλίου 2012.

Εσύ μπορεί να λέγεσαι Σαμαράς, εμείς όμως δεν είμαστε γαϊδούρια…


Απίστευτα βάρη φόρτωσε στις πλάτες του βασανιζόμενου ελληνικού λαού ο πάλαι ποτέ βασικός εκφραστής της εναλλακτικής πρότασης, της “άλλης” λύσης.

 Άλλωστε πάντα για κάτι άλλο μιλούσε ο κος Σαμαράς.
Η “άλλη” Ελλάδα, ένα “άλλο” αναπτυξιακό σχέδιο, ένα “άλλο” μείγμα πολιτικής και τελικώς ένας “άλλος” Σαμαράς που αναλαμβάνει να αποτελειώσει τους Ελληνες.....

Βέβαια ανάμεσα στα άπειρα προεκλογικά του ψεύδη είχε δηλώσει ξεκάθαρα πως “η χώρα θα τιμήσει τις υπογραφές της” ζητώντας για αυτό “τη δύναμη ενός έθνους”.
Φορτώνει λοιπόν απίστευτα βάρη στα υποζύγια μαζί με το βοηθό του Γιάννη Στουρνάρα που πραγματικά καταβάλλει φιλότιμες προσπάθειες για να μην αποφύγει το Σύνταγμα. Είναι τόσο το μέγεθος των βαρών ώστε πολλά υποζύγια ήδη λύγιισαν ενώ άλλα κατευθύνθηκαν στο γκρεμό αναζητώντας τη λύτρωση.
Ξεσκίζουν τους ελεύθερους επαγγελματίες με μηδενικό αφορολόγητο και συνεταιριλίκι 26% από το πρώτο ευρώ όταν όλοι γνωρίζουν πολύ καλά ποιοι ελεύθεροι επαγγελματίες φοροδιαφεύγουν ενώ η πλειοψηφία φυτοζωεί.
Τιμωρούν τους παντρεμένους οικογενειάρχες και ελαφρύνουν τους ανύπαντρους.
Οδηγούν τους μισθωτούς στην εξαθλίωση μέσω των ουσιαστικών καταργήσεων των κλαδικών συμβάσεων.
Αφήνουν τους ανθρώπους δίχως θέρμανση οδηγώνταςπαράλληλα  ολόκληρους ακμάζοντες κάποτε κλάδους στο μαρασμό.

Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ 4 ΕΤΩΝ ΛΟΓΟΚΡΙΘΗΚΕ. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΜΜΕ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.ΟΥΣΤ!

foto-oplo-astynomikosΔεκεμβριανά 2008  
Τη φωτογραφία τράβηξε ο Κώστας Τσιρώνης ως φωτορεπόρτερ του «Ελεύθερου Τύπου».   
Η φωτογραφία λογοκρίθηκε από την εφημερίδα, στη συνέχεια κυκλοφόρησε ανά την υφήλιο από το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων.   
Ο φωτορεπόρτερ απολύθηκε.  

«ΕΞΑΦΑΝΙΣΑΝ» ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ!

Του Ιωάννη Τάτση, Θεολόγου.
Ούτε μία φορά δεν αναφέρεται το όνομα Θεοτόκος ή Παναγία ή Μητέρα του Θεού στα νέα προγράμματα σπουδών για τα Θρησκευτικά στο Γυμνάσιο. 
Οι «σύγχρονοι» Θεολόγοι που τα συνέταξαν θεωρούν προφανώς αρκετή την αναφορά στο.πρόσωπο της Θεοτόκου στις πρώτες τάξεις του Δημοτικού σχολείου, όπου μεταξύ άλλων εξετάζουν τη θεματική ενότητα «Η Παναγία στο Κοράνι» (Δ΄ τάξη Δημοτικού). 
Και στις τρεις τάξεις του Γυμνασίου, σύμφωνα με το πρόγραμμα σπουδών που το Υπουργείο ετοιμάζεται να εφαρμόσει από την επόμενη σχολική χρονιά, η Θεοτόκος απουσιάζει!
Μέχρι σήμερα η Καινή Διαθήκη διδάσκεται στους μαθητές της Β΄ τάξης του Γυμνασίου. Ξεκινώντας από τον Ευαγγελισμό της Θεοτόκου και φτάνοντας μέχρι την Ανάληψη του Κυρίου μελετώνται όλα τα σημαντικά γεγονότα της Θείας Οικονομίας, η διδασκαλία, οι παραβολές και τα θαύματα του Χριστού με τη χρήση μεταφρασμένων περικοπών της Καινής Διαθήκης...
Το θρησκευτικό μάθημα στην τάξη αυτή δεν είναι μόνο εύληπτο για τους μαθητές αλλά και ουσιαστικό για την θεολογική τους συγκρότηση.
Με το νέο πρόγραμμα σπουδών η σε βάθος μελέτη της Καινής Διαθήκης παύει πλέον να υπάρχει. Διατηρείται μόνο μια μικρή αναφορά σε λίγα θαύματα και διδασκαλίες του Χριστού σε μια ενότητα για την οποία αφιερώνονται μόλις τέσσερα δίωρα.
 

Στην ίδια αυτή ενότητα εξετάζεται και «Ο Ιησούς Χριστός στο Κοράνι και στη λογοτεχνία του Ισλάμ», ενώ στις δραστηριότητες προτείνεται η επεξεργασία των απόψεων «ενός Εβραίου (π.χ. Μπούμπερ), ενός Ινδουϊστή (π.χ. Γκάντι) και ενός αγνωστικιστή (π.χ. Μαρσέλ Μαρσώ) για τον Ιησού».

Οι τελευταίες λέξεις ενός πατέρα έφτασαν 10 χρόνια μετά


Ένα χαρτί που πέταξε ένας άντρας από τους Δίδυμους Πύργους έφτασε στην οικογένειά του…
το 2011 Ο Ράντι Σκοτ στις 11 Σεπτεμβρίου του 2001 βρισκόταν στο γραφείο του, το οποίο βρισκόταν στο World Trade Center. Για δέκα χρόνια η οικογένειά του πίστευε ότι πέθανε ακαριαία όταν το αεροπλάνο που πραγματοποιούσε την πτήση της United Airlines καρφώθηκε στα πατώματα που στεγαζόταν η εταιρία Euro Brokers. Ένα σημείωμα όμως που βρέθηκε το 2011 άλλαξαν τα δεδομένα της οικογένειας. Ένα κομμάτι χαρτί στο οποίο ήταν γραμμένες πέντε λέξεις με το γραφικό χαρακτήρα του άντρα της επιβίωσε πέφτοντας από τον 84ο όροφο στους χαοτικούς δρόμους και βρέθηκε στο εργαστήριο όπου εδώ και δέκα χρόνια αναλύονται τα «θραύσματα» που έχουν συγκεντρωθεί. Οικογένειες που έχουν χάσει κάποιον εκείνη την ημέρα εξακολουθούν να δέχονται τηλεφωνήματα που αναστατώνουν οικογένειες, αλλά το συγκεκριμένο εύρημα θεωρήθηκε αρκετά σημαντικό ώστε να γίνει έκθεμα στο μουσείο που ετοιμάζεται, μετά από τη σύμφωνη γνώμη της οικογένειας. Ο Ράντι Σκοτ πριν πεθάνει έγραψε το εξής:

Η 7χρονη κόρη του Μάκη με το μπουφάν των 2.000 ευρώ!


Ενας στους τέσσερις Ελληνες είναι άνεργος. Οι υπόλοιποι θα πρέπει να θεωρούν τους εαυτούς τους τυχερούς αν βρουν δουλειά με τον βασικό μισθό των 586 ευρώ το μήνα, όπως μας είπε πρόσφατα και ο υπουργός Εργασίας, Γιάννης Βρούτσης. Την τελευταία τριετία, 3.500 Ελληνες αυτοκτόνησαν..
γιατί δεν άντεχαν άλλο την πείνα και τον εξευτελισμό. Την ίδια ώρα, κάποιοι έχουν το θράσος να προκαλούν. Ο πάλαι ποτέ γνωστός δημοσιογράφος Μάκης Τριανταφυλλόπουλος ντύνει την κόρη του με μπουφάν που κοστίζουν πάνω από 2.000 ευρώ! 1Η φωτογραφία που δημοσιεύει σήμερα το newsbomb.gr ξεσκεπάζει την κοροϊδία του αυτοαποκαλούμενου «Ταρζάν» σε όλο της το μεγαλείο. Ο άνθρωπος που έχτισε όλη την -ψευδεπίγραφη- εικόνα του πάνω στον ισχυρισμό ότι είναι ένας απλός πολίτης, σαν όλους μας και κατάφερε να κοροϊδέψει πολύ κόσμο για να ταυτιστεί μαζί του, ξοδεύει για να αγοράσει ένα μπουφάν στην 7χρονη κόρη του, τα χρήματα που ο μέσος εργαζόμενος θέλει σκληρή δουλειά τεσσάρων μηνών για να βγάλει. Είναι Dior θα μου πείτε... Και η σύζυγος του Τριανταφυλλόπουλου είναι γνωστή για τα ακριβά της γούστα... Σιγά μην εμφάνιζε την κόρη της στη γιορτή του ιδιωτικού σχολείου όπου τη στέλνει με κάτι απλώς ακριβό. Πώς θα έμπαινε στο μάτι των άλλων μανάδων του «χρυσού» σχολείου, αν δεν φορούσε η ΔΙΚΗ ΤΗΣ κόρη το πιο ακριβό μπουφάν;

Το μαγικό φρούτο για την καταπολέμηση των λοιμώξεων!


Το Κράνμπερι φυτρώνουν μόνο στη βόρεια Ευρώπη και στη Bόρεια Αμερική. Πρόκειται για μικρά κόκκινα ή ροζ φρούτα, τα οποία χρησιμοποιούνται ως φυσικό φάρμακο για τη θεραπεία της χρόνιας ουρολοίμωξης. Κυρίως οι γυναίκες είναι υπερευαίσθητες σε ασθένειες και λοιμώξεις του ουροποιητικού συστήματος. Στην ουρολοίμωξη το αίσθημα πόνου και καύσου είναι ανυπόφορα και πρέπει να χορηγηθεί άμεσα αντιβίωση προτού προχωρήσει η λοίμωξη στα νεφρά!
Έχει αποδειχτεί από πρόσφατες έρευνες πως η δράση των κράνμπερι στις λοιμώξεις του ουροποιητικού συστήματος οφείλεται σε 3 συστατικά, την φρουκτόζη, τις προανθοκυανιδίνες και τις πολυφαινόλες. Αυτά, δρουν με τρόπο που αποτρέπουν την προσκόλληση των βακτηριδίων στα τοιχώματα της ουροδόχου κύστης και της ουρήθρας και γι’ αυτό το λόγο συνιστάται στις γυναίκες που έχουν χρόνιες ουρολοιμώξεις να καταναλώνουν 1 ποτήρι χυμό κράνμπερι την ημέρα ώστε να μειωθούν οι λοιμώξεις κατά 75%.
Σε σχέση με τις γυναίκες, οι άντρες είναι λιγότερο επιρρεπείς στις ουρολοιμώξεις. Παρ’ όλα αυτά, μπορεί να αναπτύξουν προστατίτιδα (φλεγμονή του αδένα του προστάτη) καθώς και καλοήθη υπερπλασία του προστάτη (κυρίως μετά την ηλικία των 50 ετών).

Το μεγαλύτερο πείραμα στον CERN θα ολοκληρωθεί στις 21 Δεκεμβρρίου του 2012 - Την ίδια μέρα που προέβλεψαν οι Μάγια το τέλος του κόσμου

Αυτό το έτος, το CERN αρχίζει μια άλλη σειρά πειραμάτων με την ελπίδα ότι θα φτάσει πολύ πιο κοντά στην ολοκλήρωση του Καθιερωμένου Μοντέλου της σωματιδιακής φυσικής.
Οι επιστήμονες στο CERN έχουν ανακοινώσει ημερομηνίες για δοκιμές για το υπόλοιπο του έτους, καθώς και κάποιες περίεργες ημερομηνίες που θα βρεθούν στο επερχόμενο πρόγραμμα.

Ρωσοι επιστημονες ανακαλυψαν "κατι πολυ σοβαρο" και εξαφανιστηκαν
Μυστήριο καλύπτει την απώλεια επικοινωνίας  μιας ομάδας Ρώσων επιστημόνων στην Ανταρκτική καθώς αυτοί προσπαθούσαν να πραγματοποιήσουν δοκιμαστική γεώτρηση στη λίμνη Βοστόκ θαμμένη κάτω από τους πάγους εδώ και τουλάχιστον 20 εκατ. χρόνια. Στην τελευταία επικοινωνία που ήταν ιδιαίτερα δυσχερής, οι επιστήμονες είχαν πει ότι "Είχαν ανακαλύψει κάτι πολύ σοβαρό"...
Οι επιστήμονες αντιμετώπιζαν θερμοκρασίες στους -66 βαθμούς Κελσίου, καθώς προσπαθήσουν να πραγματοποιήσουν τη γεώτρηση φτάνοντας στη λίμνη η επιφάνεια της οποίας βρίσκεται κάπου 3,5 χλμ. κάτω από το παχύ στρώμα του πάγου. Ο στόχος ήταν να πάρουν δείγματα νερού από τη λίμνη ηλικίας 20 εκατ. ετών έτσι ώστε να μπορέσουν να αντλήσουν χρήσιμα συμπεράσματα για τη δημιουργία ζωής στον πλανήτη μας.
Η γεώτρηση έπρεπε να ολοκληρωθεί σύντομα πριν επέλθει ο φονικός χειμώνας και οι επιστήμονες παγιδευτούν εκεί. Την αποστολή την παρακολουθούσαν και οι ΗΠΑ, οι οποίες είχαν δηλώσει ότι η ρωσική ομάδα ήταν "καλύτερα προετοιμασμένη" για την εκτέλεσή της από μία αντίστοιχη αμερικανική που ετοιμαζόταν για τον ίδιο σκοπό.
Όμως "Εδώ και έξι ημέρες όμως δεν έχουν δώσει σημεία ζωής" όπως εξηγεί ο Dr. John Priscu καθηγητής της Οικολογίας στο Πανεπιστήμιο της Μοντάνα.
Ο Αμερικανός καθηγητής δήλωσε  στο Fox News πως την τελευταία φορά που είχε επικοινωνήσει μαζί τους, μέσω e-mail, την περασμένοι εβδομάδα, η ρωσική ομάδα του είχε ανακοινώσει ότι βρίσκονταν περί τα 13,5 μέτρα από εκεί που υπολόγιζαν πως βρισκόταν η επιφάνεια της λίμνης η οποία δεν έχει έρθει σε επαφή με τον ατμοσφαιρικό αέρα εδώ και 20 εκατ. χρόνια! Έγινε η τελευταία επικοινωνία στην οποία οι Ρώσοι επιστήμονες είπαν ότι "Ανακαλύψαμε κάτι πολύ σοβαρό" και από τότε χάθηκαν τα ίχνη τους.
Από τότε όπως δήλωσε ο Dr. Priscu δεν έχει λάβει κανένα νέο από την ομάδα αλλά ούτε και κανείς άλλος.    
«Οι θερμοκρασίες είναι πάντα κάτω από τους -50 βαθμούς, και έχουν μόνο μια ή δύο εβδομάδες πριν παγώσουν τα πάντα» είπε ακόμη ο Dr. John Priscu.
«Είναι σαν να δουλεύεις σε ένα ξένο πλανήτη που κανείς δεν έχει πάει πριν και δεν ξέρεις ποιον και τι θα βρεις», εξηγούσε στις 27 Ιανουαρίου ο Valery Lukin επικεφαλής του ρωσικού Ινστιτούτου εξερεύνησης Αρκτικής και Ανταρκτικής AARI (Arctic and Antarctic Research Institute) στην Αγία Πετρούπολη ο οποίος επιβλέπει το πρόγραμμα γεώτρησης «Ειλικρινά δεν ξέρουμε τι μας περιμένει εκεί κάτω. Η ομάδα δουλεύει ακατάπαυστα 24 ώρες το 24ωρο σε βάρδιες για να προλάβει την επέλαση του χειμώνα» συμπλήρωσε.

Πρότυπο της Χρυσής Αυγής τα Χιτλερικά τάγματα εφόδου
Τα τάγματα εφόδου της Χρυσής Αυγής στρατολογούν με πρόσχημα την εύρεση εργασίας και εκπαιδεύονται από πρώην καταδρομείς. 
Sturmabteilung (SA). Προφέρεται Στουρμαπτάιλουνγκ και αναφέρεται στα διαβόητα Τάγματα Εφόδου, το παρακρατικό κομμάτι του...Εθνικοσοσιαλιστικού Κόμματος του Χίτλερ, που είχε αναλάβει όλη τη «βρόμικη δουλειά» κατά τη διάρκεια του περάσματος των ναζί από την ανυποληψία στην καγκελαρία της Γερμανίας και εν συνεχεία στη δημιουργία ενός παγκόσμιου ολέθρου. Επρόκειτο στην ουσία για συμμορίες δολοφόνων με γκρίζες ομοιόμορφες στολές σε φαιό χρώμα (φαιοχίτωνες), με καθαρά αντισημικό και εθνικιστικό χαρακτήρα, που δημιουργήθηκαν για να πολεμήσουν τους κομμουνιστές και να προστατέψουν τα γερμανικά σύνορα... Μετεξέλιξή τους, μετά το 1934, αποτέλεσαν τα τάγματα θανάτου των SS, για τα οποία οποιαδήποτε αναφορά είναι περιττή. 

Ο σοφός λαός αναφέρει συχνά ότι η Ιστορία τις περισσότερες φορές επαναλαμβάνεται σαν φάρσα. Σαν κακόγουστο αστείο εξακολουθεί, δυστυχώς, να αντιμετωπίζει η πολιτική και φυσική ηγεσία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη την ελληνική εκδοχή των ναζιστικών ταγμάτων εφόδου, τις συμμορίες της Χρυσής Αυγής. Την «πολιτοφυλακή» της οργάνωσης, όπως αποκαλούν οι ομοϊδεάτες τους τις μαυροφορεμένες ομάδες 4-5 ατόμων, που μοναδικό σκοπό έχουν να σκορπίσουν τον τρόμο σε όποιον αντιβαίνει στη ρήση «Πας μη Ελλην βάρβαρος». 


Θυμίζουν καταδρομικές ομάδες που έχουν μάθει να κινούνται μουλωχτά στο σκοτάδι, χτυπώντας αιφνιδιαστικά τα ανυποψίαστα θύματά τους, είτε πρόκειται για μετανάστες είτε για… αντιφρονούντες. 

Οι πρόσφατες συλλήψεις των τριών νεαρών ακροδεξιών στον Βόλο και κυρίως το οπλοστάσιο που βρέθηκε στο σπίτι του ενός -σε συνδυασμό με την αποτυχημένη απόπειρα βομβιστικής επίθεσης του 33χρονου μπράβου στη Σπάρτη τον περασμένο Αύγουστο- προκαλούν έντονο προβληματισμό σχετικά με τα «παρακλάδια» που αρχίζει να αναπτύσσει η οργάνωση με το οργανωμένο έγκλημα και την τρομοκρατία...


Η παραδοχή των τριών νεαρών Βολιωτών πως μέλη της Χρυσής Αυγής στον Βόλο ήταν τα μόνα που ενδιαφέρθηκαν και εν τέλει τους βρήκαν δουλειά (σ.σ.: προσωρινή σε αγροτικές καλλιέργειες) ενισχύει την υπόθεση σχετικά με τον παραπλανητικό ρόλο του αυτοαποκαλούμενου «ΟΑΕΔ» της Οργάνωσης. Στην ουσία πρόκειται για το πρώτο στάδιο στρατολόγησης νέων μελών, για την ενίσχυση των ταγμάτων εφόδου. Ακολουθεί η μύηση στον... ανταρτοπόλεμο, με υποτιθέμενες ημέρες και νύχτες εκπαίδευσης -καρικατούρα της εκπαίδευσης των καταδρομέων στον στρατό-, που περιλαμβάνουν σκοποβολή με αληθινά πυρά(!), μαθήματα αυτοάμυνας, διαβίωση και κατασκευή εμπρηστικών και εκρηκτικών μηχανισμών!

Οπως προκύπτει από τη δικογραφία ο ένας εκ των τριών συλληφθέντων στον Βόλο είχε υπηρετήσει στους καταδρομείς και διέθετε γνώσεις κατασκευής εμπρηστικών μηχανισμών. Ηταν αυτός ο οποίος, όπως ομολόγησε στους αστυνομικούς, είχε φτιάξει τις δύο αυτοσχέδιες βόμβες μολότοφ που βρέθηκαν μέσα στο αυτοκίνητο των νεαρών και σύμφωνα με τη δικογραφία θα τις χρησιμοποιούσαν σε καταδρομική επίθεση σε αυτοσχέδιο τζαμί, στη Νέα Ιωνία Βόλου. 
Ανησυχία προκαλεί και το οπλοστάσιο που βρέθηκε από τους αστυνομικούς στις κατ’ οίκον έρευνες, όπου κατασχέθηκαν τρία μαχαίρια πολεμικού τύπου και ένα κυνηγετικό όπλο, για το οποίο δεν είχε εκδοθεί η προβλεπόμενη από τον νόμο άδεια κατοχής.

Ο ξεχασμένος βομβιστής της Σπάρτης

Η σύνδεση των ταγμάτων εφόδου της Χρυσής Αυγής με τις τακτικές που ακολουθούν οι μπράβοι της νύχτας προκύπτει από το γεγονός της έκρηξης βόμβας στα χέρια ενός 33χρονου στη Σπάρτη, στις 31 του περασμένου Αυγούστου. 
Πρόκειται για εξαιρετικά ύποπτη ιστορία, που είχε ως συνέπεια τον θάνατο του επίδοξου βομβιστή, η οποία τρεις μήνες μετά παραμένει ανεξιχνίαστη από την ΕΛ.ΑΣ.

Αποκαλύφθηκε εξωγήινο σήμα ηλικίας 80.000 ετών;Τελικά, δεν είμαστε μόνοι μας; Υπάρχουν κι άλλα όντα στο σύμπαν; Φαίνεται πως ναι, αν πιστέψουμε .... 
τα έγγραφα που διέρρευσαν από το βρετανικό υπουργείο Άμυνας και αναφέρονται σε ένα μήνυμα ηλικίας 80.000 ετών από το διάστημα, που ελήφθη το 1998 και κατάφερε μετά από αρκετά χρόνια να αποκρυπτογραφήσει η NASA. Το βρετανικό υπουργείο Άμυνας (σχετικό άρθρο του περιοδικού Weekly World News), σε φάκελο του που διέρευσε αναφέρει ότι η NASA ανίχνευσε και αποκρυπτογράφησε ένα μαθηματικό σήμα που προήλθε από έναν πολιτισμό κοντινού Γαλαξία. Ένα αγωνιώδες σήμα, που έδειχνε ότι ο πολιτισμός αυτός κινδύνευε με άμεση καταστροφή για άγνωστους λόγους ή για λόγους που δεν δημοσιοποιήθηκαν στον φάκελο που διέρρευσε. Εικάζεται ότι επρόκειτο είτε περί επιδημίας, είτε πολέμου, είτε εισβολής από άλλο πλανήτη!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...