Δευτέρα, 10 Δεκεμβρίου 2012

ΠΡΟΣΟΧΗ !!! Η 12η Δεκεμβρίου είναι η τελευταία ημέρα άρνησης δωρητού οργάνων


Προσοχή! Είναι απολύτως έγκυρο και διασταυρωμένο! Φροντίστε να το κάνετε για σας και για τα παιδιά σας (αν είναι ανήλικα - αν όχι, να το κάνουν μόνα τους)! Η Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου είναι η τελευταία ημέρα της προθεσμίας για όσους ΔΕΝ επιθυμούν να γίνουν δωρητές οργάνων, ώστε να το δηλώσουν! Σε περίπτωση που ΔΕΝ το δηλώσουμε, θα είμαστε (θέλουμε-δεν θέλουμε) εν δυνάμει δωρητές σε περίπτωση -χτύπα ξύλο- πλήρους ή εγκεφαλικού έστω θανάτου μας! Κάντε λοιπόν αμέσως τη δήλωση, έστω και ως απλή πράξη αντίδρασης στο φασιστοκράτος που θέλει να μας παίρνει τα όργανα, χωρίς καν να μας ρωτάει!

- Πιο συγκεκριμένα, γράφετε τα στοιχεία σας σε μια υπεύθυνη δήλωση και προσθέτετε τα εξής:
"Δηλώνω πως σε καμία περίπτωση δεν επιθυμώ να ληφθούν τα όργανά μου προς μεταμόσχευση κατόπιν ενδεχόμενου "εγκεφαλικού θανάτου" μου, καθότι δεν αποδέχομαι την κατάσταση που ονομάζεται "εγκεφαλικός θάνατος" ως πραγματικό θάνατο. Ως εκ τούτου, αρνούμαι εξίσου να λάβω όργανα από "εγκεφαλικά νεκρό" δότη. 

- Το υπογράφετε, το επικυρώνετε στο πλησιέστερο ΚΕΠ και το στέλνετε εδώ:
ΠΡΟΣ: Εθνικό Οργανισμό Μεταμοσχεύσεων
Τμήμα Προώθησης Δωρεάς Ιστών & Οργάνων
Αν. Τσόχα 5, 11521 Αθήνα

Μήπως πρέπει να κινηθεί Εισαγγελέας εναντίον του πολλά βαρύ κυρίου Στουρνάρα...;


Όλοι ακούσαμε τον ορισμό του "Εθνικού Συμφέροντος" δια στόματος του κυρίου Στουρνάρα,τον οποίο συνέδεσε με την είσπραξη του "χαρατσιού". Ας δούμε όμως τι προβλέπεται για την ανεξαρτησία της Δικαιοσύνης αλλά και τι γίνεται όταν κάποιος προσπαθεί να παρεμποδίσει τη Δικαιοσύνη.
Aπό εργασία στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών:
Το άρθρο 87 § 2 Σ ορίζει ρητά ότι «οι δικαστές κατά την άσκηση των καθηκόντων τους υπόκεινται μόνο στο Σύνταγμα και στους νόμους και σε καμία περίπτωση δεν υποχρεούνται να συμμορφώνονται με διατάξεις που έχουν τεθεί κατά κατάλυση του Συντάγματος». Από την απόλυτη αυτή συνταγματική επιταγή προκύπτει (εξ αντιδιαστολής μεν, αλλά με περισσή ενάργεια) ότι αποκλείονται οποιεσδήποτε παρεμβάσεις παραγόντων της εκτελεστικής εξουσίας στο δικαστικό έργο.... Είναι αυτονόητο δε ότι από το Σύνταγμα απαγορεύονται και οι άτυπες παρεμβάσεις στην άσκηση του δικαιοδοτικού έργου . Επομένως, είναι ανεπίτρεπτες κυβερνητικές δηλώσεις για την πορεία μιας δίκης ή την πιθανολόγηση της έκβασής της, καθώς τέτοιες αξιολογήσεις εμπεριέχουν τον κίνδυνο παρέμβασης στη διαμόρφωση της δικανικής πεποίθησης. Ομοίως πρέπει να αποφεύγεται η εκ μέρους της Κυβέρνησης δημόσια επίκριση ή ο δημόσιος εγκωμιασμός συγκεκριμένης απόφασης επί συγκεκριμένης υποθέσεως, καθώς θα μπορούσε κατ’ αντικειμενική κρίση να εκληφθεί ως απόπειρα επηρεασμού των δικαστών στη διαμόρφωση της δικαιοδοτικής τους κρίσης στην υπόθεση αυτή.

Έξυπνο τρικ για να βρείτε ποιο πρατήριο έχει πειραγμένη αντλίαΟι επιτήδειοι πάντα υπάρχουν και ορισμένοι βενζινοπώλες δεν θα μπορούσαν να αποτελούν εξαίρεση...

Όπως διαβάσαμε πρόσφατα στο Έθνος, μια μειοψηφία βενζινοπωλών επεμβαίνει στο λογισμικό των αντλιών με σκοπό να «κερδίσουν» μέχρι και 12 λεπτό το λίτρο στην αμόλυβδη βενζίνη από τους οδηγούς. Μάλιστα οι πειραγμένες αντλίες μπορούν να αποδώσουν σε κάποιον κέρδος μέχρι και 18.000 ευρώ το μήνα.

Η απουσία ελέγχου και η μεγάλη πτώση της ζήτησης λόγω ακρίβειας, βοηθούν τους επιτήδειους με αποτέλεσμα να χρεώνουν τους οδηγούς από 3,5% έως και 7% επιπλέον από την πραγματική τιμή, οι οποίοι χάνουν -χωρίς να το καταλάβουν- 12 λεπτά το λίτρο.

Κάτι τρέχει με τον Μάκη: Τι κρύβει για την χθεσινή μάχη με τους αλβανούς ο "Ταρζάν" Τριανταφυλλόπουλος; (Τίποτα δεν μας εκπλήσσει με αυτόν τον τσόγλανο...)Έμείς (με τη βοήθεια ειδικού) παρατηρώντας τις φωτογραφίες, αλλά και γνωρίζοντας μία σειρά από ειδικές πληροφορίες σχετικά με τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο, θα καταθέσουμε μία σειρά από απορίες που προκύπτουν και ο καθένας ας βγάλει τα δικά του συμπεράσματα…

O Σαμαράς χρηματοδότησε με 11,5 εκατ. ευρώ τον… αδελφό του!!! (Όχι με δικά του λεφτά...)


O Αντώνης Σαμαράς χρηματοδότησε με 11,5 εκατ. ευρώ τον… αδελφό του!
Η πείνα, η εξαθλίωση, η αδικία, οι περικοπές και η απόγνωση είναι τα σημερινά «προνόμια» των Ελλήνων, αυτά που τους κληροδότησαν οι κυβερνήσεις των τελευταίων ετών.
Μόνος τρόπος να ξεφύγεις από τη γενίκευση και να αποτελέσεις εξαίρεση, κατά πως φαίνεται, είναι να σε λένε «Σαμαρά»!
Αυτό αποδεικνύει η αποκάλυψη – βόμβα που κάνει σήμερα το newsbomb.gr, η οποία κλονίζει τα θεμέλια του πολιτικού συστήματος και της κυβέρνησης.
Η χρονική… σύμπτωση μιας επιχορήγησης!
Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή…
Ελάχιστοι γνωρίζουν ότι στην Ελλάδα υπάρχει το «Μπενάκειο Φυτοπαθολογικό Ινστιτούτο (ΜΦΙ)».
Το συγκεκριμένο ινστιτούτο ξεκίνησε την λειτουργία του το 1931 με σκοπό να ερευνά φυτοπαθολογικά θέματα (ασθένειες των φυτών) και να προτείνει μέτρα προστασίας της πρωτογενούς αγροτικής παραγωγής. Να είναι δηλαδή ένας πολύτιμος συνεργάτης του Έλληνα αγρότη. Βέβαια ελάχιστοι αγρότες γνωρίζουν την ύπαρξη του, άρα είναι ένα ζητούμενο πώς ακριβώς βοηθά, αλλά δεν είναι αυτό το θέμα μας…
Το «Μπενάκειο Φυτοπαθολογικό Ινστιτούτο» μόλις 22 ημέρες (!) αφού ορκίστηκε πρωθυπουργός της Ελλάδας ο Αντώνης Σαμαράς πήρε επιχορήγηση 11,5 εκατ. ευρώ από την Περιφέρεια Αττικής για τις κτιριακές του ανάγκες.
«Και τι έγινε;,» θα πει κάποιος; Σύμπτωση!

Washington Post: Tα παιδάκια στην Καβάλα θα ζούσαν αν είχαν καλοριφέρΤο γύρω του κόσμου έχει κάνει η τραγωδία της Καβάλας, όπου τρία παιδιά έχασαν τη ζωή τους όταν το σπίτι τους τυλίχθηκε στις φλόγες, μετά από έκρηξη στην ξυλόσομπα που είχαν για να προστατευθούν από το κρύο και να ζεσταθούν. Η Washington Post, φιλοξενεί έχει ρεπορτάζ για το θέμα, το οποίο συνδέει με την οικονομική κρίση που έχει χτυπήσει την Ελλάδα. Ο τίτλος που έχει το άρθρο είναι: «Τρία αδέρφια νεκρά σε μία τραγωδία που σχετίζεται με την οικονομική κρίση στην Ελλάδα».
Ο συντάκτης αναφέρει αναλυτικά τα γεγονότα που οδήγησαν στην τραγωδία, τονίζοντας πως η οικογένεια λόγω οικονομικής δυσχέρειας, δεν μπορούσε να πληρώσει πετρέλαιο και γι αυτό χρησιμοποιούσε ξυλόσομπα. Τονίζει μάλιστα πως τα παιδάκια θα ζούσαν ακόμα αν η οικογένεια χρησιμοποιούσε τα καλοριφέρ.


Πηγή: iefimerida.gr

Ο κρυμμένος θησαυρός ύψους 427 δισεκατομμυρίων ευρώ νότια της Κρήτης!Σε 427 δισ. ευρώ ανέρχεται η αποτίμηση των υποθαλασσίων κοιτασμάτων φυσικού αερίου νοτίως της Κρήτης, σύμφωνα με υπολογισμούς της Deutsche Bank, η οποία ταυτόχρονα ανοίγει και επίσημα συζήτηση στις διεθνείς αγορές για τα συγκεκριμένα αποθέματα υδρογονανθράκων που ελέγχει η Ελλάδα.

Μάλιστα, με την επιφύλαξη ότι οι διαθέσιμες γεωλογικές μελέτες θα αποδειχθούν αληθινές γερμανική τράπεζα μιλά για καθαρό όφελος για το δημόσιο της τάξης των 214 δισ. ευρώ , δηλαδή 107% του σημερινού Ακαθάριστου Εγχώριου Προϊόντος και, παράλληλα, εξετάζει τους «κανόνες εμπλοκής» των ξένων επενδυτών στην εκμετάλλευσή τους....

....

Την ποινική δίωξη του Πρωθυπουργού ζητά ο τ. Πρόεδρος του Αρείου ΠάγουΈνα πολύ ενδιαφέρον άρθρο του πρώην Προέδρου του Αρείου Πάγου Βασίλειου Κόκκινου, αναδημοσιεύουμε από την εφημερίδα «Αξία»:

…Έχει καταλυθεί η Δημοκρατία και το Σύνταγμα από την παρούσα Κυβέρνηση

Υπογραφές 30 βουλευτών της.....

αντιπολίτευσης είναι αρκετές, για την ποινική δίωξη του Πρωθυπουργού βάσει του Συντάγματος

Οι ευθύνες του Προέδρου της Δημοκρατίας…
Κατά τον Ποινικό Κώδικα (άρθρο 162), όποιος εξαπατά εκλογέα, με οποιονδήποτε τρόπο, για να μεταβάλει το εκλογικό του φρόνημα, τιμωρείται με φυλάκιση μέχρι δύο ετών και με χρηματική ποινή. Ο πρωθυπουργός μας υποσχέθηκε στον ελληνικό λαό προεκλογικώς, κατά την ομιλία του στη Θεσσαλονίκη, στις αρχές Σεπτεμβρίου του 2009, ότι υπάρχουν χρήματα και θα δώσει αυξήσεις σε μισθούς και συντάξεις, ανώτερες του πληθωρισμού.

Όμως αμέσως μετά τις εκλογές μείωσε μισθούς και συντάξεις, έπραξε δηλαδή το αντίθετο εκείνου που είχε υποσχεθεί. Ο αντιπρόεδρος του, για να δικαιολογήσει την εξαπάτηση του ελληνικού λαού, είπε ότι όλα τα κόμματα δεν τηρούν τις προεκλογικές τους υποσχέσεις. Άλλο είναι να προσπαθήσει ένα κόμμα να εκτελέσει το προεκλογικό του πρόγραμμα και να μην επιτύχει, και άλλο να μην επιχειρήσει καν την εφαρμογή του και από την πρώτη στιγμή να εφαρμόσει πολιτική αντίθετη του προγράμματος του.

Μετά τις εκλογές, προς δικαιολόγηση της καταφανούς εξαπατήσεως των Ελλήνων, ο πρωθυπουργός μας ισχυρίστηκε ότι δήθεν αγνοούσε την πραγματική οικονομική κατάσταση της χώρας. Ψεύδεται. Ένας πολιτικός που ήταν υπουργός όλων των κυβερνήσεων του πατρός του, εμπνευστού της υπερχρεώσεως της χώρας, όπως και των κυβερνήσεων του κ. Σημίτη, είναι αδύνατον να αγνοεί την οικονομική κατάσταση της χώρας.

"Κόπηκε" ο Σουλεϊμάν από τις πτήσεις των τουρκικών αερογραμμών!Δεν θα προβάλλεται τελικά η σειρά «Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής» στις πτήσεις  των Τουρκικών Αερογραμμών ( THY).

Το ψαλίδι έπεσε μετά τις πρόσφατες δηλώσεις του κ. Ταγίπ Ερντογάν. «Ήμασταν έτοιμοι να αρχίσουμε την προβολή της σειράς, αλλά αλλάξαμε γνώμη μετά τις αρνητικές δηλώσεις του Πρωθυπουργού» δήλωσε στέλεχος της εταιρίας THY επισημαίνοντας ότι το περιοδικό που διανέμεται κατά τη διάρκεια των πτήσεων περιλαμβάνει διαφήμιση της σειράς διότι είχε εκδοθεί πριν τις δηλώσεις τουκ Ερντογάν.
 
Στο μεταξύ με  δικής του ...κοπής  διαστρευλώσεις αλλά και γνωστές οθωμανικές εμμονές ο Τούρκος Πρωθυπουργός κ.Τ. Ερντογάν ασκεί κριτική για ...διαστεύλωση της Ιστορίας  από τον παραγωγό του σήριαλ «Σουλείμάν τον Μεγαλοπρεπή»
 

Η ΔΕΗ αποδέχεται την πληρωμή των λογαριασμών χωρίς το τέλος ακινήτων


Σιωπηρή εντολή στα καταστήματά της να μπορούν να δέχονται την πληρωμή λογαριασμών χωρίς την επιβάρυνση του τέλους ακινήτων για όσους καταναλωτές το επιθυμούν, έδωσε η ΔΕΗ, μετά την απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου της Αθήνας που έκρινε παράνομη την είσπραξη του τέλους μέσω των λογαριασμών ρεύματος. Στελέχη της επιχείρησης ανέφεραν, πάντως, στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων ότι γίνονται συνεννοήσεις με το υπουργείο Οικονομικών για να βρεθεί λύση στο πρόβλημα καθώς (όπως υποστηρίζουν) ο διαχωρισμός του τέλους από τους λογαριασμούς ρεύματος δεν σημαίνει και την κατάργησή του.

Εγκω ντεν καταλαμπαίνει..Καρατζαπαίρνει.
Υπεράνω όλων η κονόμα και οι ….γκόμενες.
Νέα ξεφτίλα για τον υπέρβαρο Αρχηγό του Λάος Γιώργο Καρατζαφέρη: Όπως μάθαμε πρίν από λίγο από άνθρωπό μας που δουλεύει στο «ΑΡΤ» (πρώην "Τηλεάστυ") ο καφετζής που εμφανίζεται στις οθόνες μας κάθε απόγευμα στις 4.15 μ.μ. να σερβίρει...καφέ στον Καρατζαφέρη και στους καλεσμένους του στο στούντιο του «ΑΡΤ» είναι Αιγύπτιος Λαθρομετανάστης, Μουσουλμάνος στο θρήσκευμα!..
Μέχρι πρότινος, ο καφετζής που εμφανιζόταν στην εκπομπή του Καρατζαφέρη ήταν Έλληνας, αλλά ο μέγας πατριώτης Αρχηγός του Λάος τον αντικατέστησε με Λάθρο, γιατί δεν τα βρήκαν στα οικονομικά!.. Όσοι παρακολουθείτε καθημερινά την εκπομπή του Προέδρου στο «Άρτ», θα έχετε παρατηρήσει ότι ο νέος καφετζής μιλάει άθλια ελληνικά και λέει μία και μόνο ατάκα την οποία την έχει κάνει μισή ώρα πρόβα προηγουμένως με προσωπική φροντίδα του Καρατζαφέρη!.. Μάλιστα, ο Πρόεδρας, ποτέ δεν έχει τολμήσει να αποκαλέσει τον καινούργιο καφετζή με το όνομά του, για να μή μάθουν οι χαχόλοι οι τηλεθεατές του "ΑΡΤ" ότι το όνομά του είναι καθαρά μουσουλμανικό!..

ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΟ ΦΩΤΟ-ΤΥΠΙΚΟ & Ο ΤΖΕΦΡΥ ΤΟ ΤΥΡΟΠΙΤ-ΑΔΙΚΟ....


Στο Χάρβαρντ και η Άννα Διαμαντοπούλου


Στις ΗΠΑ και στο πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ μεταβαίνει η Άννα Διαμαντοπούλου προκειμένου να διδάξει Ευρωπαϊκή πολιτική.nbsp;
Φυσικά δεν κέρδισε τη θέση επειδή είναι πρώην υπουργός, ούτε επειδή τη «βόλεψε» ο Γ. Παπανδρέου. Ως επισκέπτρια στο Kennedy School η κ. Διαμαντοπούλου θα διδάξει ευρωπαϊκή πολιτική, μεταλαμπαδεύοντας τις γνώσεις τις στους φοιτητές του πανεπιστημίου.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...