Τρίτη, 11 Δεκεμβρίου 2012

«Πέντε σελίδες» ακίνητα για την Άννα Νταλάρα!


Η πρώην υφυπουργός Εργασίας στην κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ, Άννα Νταλάρα είναι μια εκ των πρωταθλητριών στην κατοχή ακινήτων. Μάλιστα η ακίνητη περιουσία της είναι τόσο μεγάλη που χρειάστηκαν πέντε σελίδες του «πόθεν έσχες» για να καταγραφούν! Πρόκειται για συνολικά για 59 ακίνητα, τα περισσότερα εκ των οποίων είναι οικίες στις Κυκλάδες και... δασικές εκτάσεις στη Μαγνησία!

Αναλυτικά, το σύνολο της ακίνητης περιουσίας: 7 πάρκινγκ, 4 οικόπεδα, 8 αγροτεμάχια, 4 δασικές εκτάσεις, 4 διαμερισμάτα, 27 οικίες(!), 2 αποθήκες και 3 ακίνητα χαρακτηρισμένα ως «άλλες περιπτώσεις»....
Μαζί με το σύζυγο της (και την κόρη της): Στη Σύρο 7 οικίες, 1 πάρκινγκ, 2 αγροτεμάχιο / 1 αγροτεμάχιο στην Αντίπαρο / 1 οικία και ένα οικόπεδο στην Πάρο / 3 οικίες στη Βορ. Κυνουρία στην Αρκαδία / 4 δασικές εκτάσεις στη Μαγνησία /4 διαμερίσματα στην Αττική!


ΟΜΟΛΟΓΑ (ΔΙΚΑ ΤΗΣ): 432.000 ευρώ

ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΜΟΙΒΑΙΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ (ΔΙΚΑ ΤΗΣ): 1,17 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ
ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ (ΔΙΚΕΣ ΤΗΣ): 980.000 ΕΥΡΩ
Ο ΣΥΖΥΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ 3779 Κ.Ε. ΥΨΟΥΣ 99.830 ΕΥΡΩ
ΣΚΑΦΟΣ ΑΝΑΨΥΧΗΣ ΑΠΟ 2008

Ο άνθρωπος που έφαγε τον Γιώργο ΚαρατζαφέρηΗΑΑΡΕΤΖ 1Ποιος είναι ο εβραίος χρηματιστής, που εμπλέκεται στην υπόθεση της κ. Μαργαρίτας Παπανδρέου;
Σε ποιον Έλληνα πολιτικό επιτέθηκε με σφοδρότητα, μέσα από άρθρα του στα διεθνη ΜΜΕ, λίγο πριν τις εθνικές εκλογές;

Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση της εμπλοκής ή μη της κ. Μαργαρίτας Παπανδρέου στη λίστα Λαγκάρντ, με αντικρουόμενες μαρτυρίες και διαψεύσεις.
Και ξαφνικά, εμφανίστηκε από το πουθενά ο κ. Σάμπι Μιονίς, ο οποίος σε ανακοίνωσή του διαψεύδει ότι η κ. Μαργαρίτα Παπανδρέου έχει οποιαδήποτε σχέση με το λογαριασμό των 550 εκ. Δολαρίων, και πως ο δικαιούχος ήταν αμοιβαίο κεφάλαιο, που διαπραγματεύται στο χρηματιστήριο της Ιρλανδίας.
Ποιος είναι όμως ο Σάμπι Μιονίς και τι σχέση μπορεί να έχει με τη χώρα μας;

Ορθόδοξοι Κορυτσάς:Το Αλβανικο κράτος προετοιμάζει την ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ των Ορθοδόξων.


  Μας μείωσαν στην απογραφή-δεν μπορούσαν να αφήσουν ανικανοποίητη την Ιταλία όπως και περισσότερο το Βατικανό  
Πριν από μερικές μέρες σ’ όλα τα μέσα ενημέρωσης δημοσιευτήκαν τα πρώτα αποτελέσματα της Αλβανικής Στατιστικής Υπηρεσίας για την απογραφή.
 Καθ’ όλο τον καιρό όλοι το είχαμε καταλάβει ότι αυτά «επεξεργάζονταν» για τρείς βασικούς λόγους. Ο πρώτος είναι για να ικανοποιήσουν όλες τις εθνικιστικές δυνάμεις μέσα και έξω από την κυβέρνηση η το κράτος, το δεύτερο είναι ώστε το αποτέλεσμα έπρεπε να ήταν αρνητικό όσο το δυνατόν πιο ακραία για τους ορθοδόξους και για τις διάφορες μειονότητες και το τρίτο είχε ως σκοπό την ικανοποίηση των μεγάλων χρηματοδοτών,
που συγχρόνως είναι και οι μεγαλύτεροι εχθροί και της ορθοδοξίας, που δεν είναι τίποτε άλλο από τους σκοτεινότερους ισλαμικούς και βενετικούς κύκλους.
Ο μεγαλύτερος «Δημοκράτης» αυτής της χώρας κ. Πρωθυπουργός (ο Θεός να τον κάνει τέτοιων γιατί περισσότερο μοιάζει με έναν άγριο τύραννο παρά ένας πρωθυπουργός μίας δημοκρατικής κυβέρνησης) αφού πήρε στα χέρια τους την Αλβανική Στατιστική Υπηρεσία, αποφάσισε ώστε αυτή η απογραφή να είναι εκτός κάθε λογικής σκέψης και να μικρύνει των αριθμό των ορθοδόξων σ’ αυτά τα επίπεδα που ούτε καν ο ίδιος ο Ζώγκου δεν τόλμησε να το κάνει, μάλιστα μπορεί να πούμε ότι ούτε καν ο Ε Χότζα δεν θα το έκανε. Το ίδιο έκανε και με κάποιες άλλες θρησκείες αλλά και με τις βασικές εθνικές μειονότητες όπως η ελληνική που μείωσε τον αριθμό της με τρόπο ακραίο και άγριο.
Αλλά ας δούμε λίγο στα γρήγορα πόσοι μπορεί να είμαστε εμείς οι ορθόδοξοι, στρογγυλεύοντας τα νούμερα:

Το νέο είδος κατώτερου θηλαστικού που ονομάζεται νεοέλληνας


Τίποτα δεν έχουν αφήσει όρθιο τα χαζοκάναλα των χαζοκουτιών που μας προσφέρουν σερβιρισμένα κάθε ανωμαλία και κάθε διαστροφή.

Πρώτα πρώτα για να βγεις σε κανάλι και να πεις τη γνώμη σου σε μια εκπομπή πρέπει να έχεις περάσει από κρεβάτια παραγωγών και λοιπών υπευθύνων, τόσα κρεβάτια που ούτε στα 120 ενωμένα εργοστάσια επίπλων δεν υπάρχουν.Δεύτερον αν δεν είσαι "αδερφή" ξυρισμένη και δηλωμένη με χρόνιες αναπηρικές διακοπές στη Μύκονο και στη Σαντορίνη για να γνωρίσεις τον "καλό τον κόσμο" δεν θα δεις ποτέ προβολέα στουντίου.....
Τρίτον αν δεν είσαι από διαλυμένη οικογένεια πλουσίων που χώρισαν επειδή δεν πίστεψαν ποτέ αυτό που έκαναν και δεν έχεις σνιφάρει κόκα για να κοιμηθείς με τον κάθε βρωμιάρη που θα βγάλει επάνω σου τα ανώμαλα γούστα του, δεν είσαι άξιο τέκνο της τηλεόρασης και δεν είσαι καν εντός εποχής.
Μιας εποχής που θέλει η θρησκεία να είναι ένα event λίγων λεπτών το Πάσχα και πάντα με τη συνοδεία κάμερας, καθώς και άντε το πολύ ενός γάμου που θα τηρήσει την παράδοση και θα γίνει στον ναό παραδοσιακά όχι λόγω πίστης αλλά έτσι απλά για να τηρήσουμε το έθιμο.
Μιας εποχής που θέλει η πατρίδα να είναι μόνο τα πετρέλαια και τα αέρια που θα μας φέρουν πλούτο και άλλο πλούτο και άλλο πλούτο που θα μας κάνει ακόμα πιό μπουχέσες από ότι έχουμε καταντήσει και θα μας προσφέρει όχι πλέον δάνεια αλλά ζεστό χρήμα.
Μια οικογένεια που υπάρχει μόνο στην οικογενειακή μερίδα του Δημαρχείου.
Γονείς να τραβάνε όποιο δρόμο επιθυμούν και να πηγαίνουν σε ραντεβού με τον φίλο γιατί είναι της μόδας ή να παίρνουν μέρος σε όργια, αλλά και οργιάκη να μην κάνουμε έχουμε την κόρη μας και τον γιό μας για τα ...δύσκολα.
Παιδιά που δεν έχουν ζήσει την αθώα παιδική ηλικία γιατί έβλεπαν ξεβράκωτους γονείς να χουφτώνονται μέσα στο σπίτι και να κάθονται να βλέπουν τσόντες όλα τα μέλη της οικογένειας μαζί.
Παιδιά που δεν έμαθαν να σηκώνονται το πρωί για δουλειά αλλά το μεσημέρι με το χαρτζηλίκι του μπαμπά- γκόμενου και της μαμάς - φιλενάδας να πηγαίνουν στην αρχή για το καθιερωμένο φρέντο εσπρέσσο και μετά στο ψωνιστήρι με τον ηλικιωμένο και την γριά πλούσια πατσαβούρα για να βγάλουν το κάτι έξτρα και να αγοράσουν το νέο IPOD και IPAD και ότι άλλο τους σερβίρει το βρωμοσύστημα των σύγχρονων τηλεπικοινωνιών.
Τα παιδιά έγιναν μέλη μιας κοινωνίας που θέλει το αγόρι να είναι γκόμενος από τα 13 και το κορίτσι να είναι η πόρνη της επόμενης γωνίας από τα 12 χρόνια της.
Βλέπουμε ακόμα και στα χωριά και στην επαρχεία, τον πατέρα να πηγαίνει -τιμώντας τα έθιμα- το γιό στην πόρνη της πιό κοντινής πόλης για να γίνει "άντλας".

Το σχέδιο κάθαρσης προσεχώς θα κορυφωθεί – Η Ελλάδα αλλάζει, οι ισχυροί θα συγκαλύψουν ανομήματα αλλά κάποιοι θα καταλήξουν στην φυλακή – Το Reuters εντείνει τον πόλεμο κατά τραπεζιτών και επιχειρηματιών - Το ξεκαθάρισμα λογαριασμών συνεχίζεται


Το σχέδιο κάθαρσης προσεχώς θα κορυφωθεί  – Η Ελλάδα αλλάζει, οι ισχυροί θα συγκαλύψουν  ανομήματα  αλλά κάποιοι θα καταλήξουν στην φυλακή – Το Reuters εντείνει τον πόλεμο κατά τραπεζιτών και επιχειρηματιών - Το ξεκαθάρισμα λογαριασμών συνεχίζεται
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται το σχέδιο εξαγνισμού και καθαγιασμού των ανομημάτων του πολιτικού και οικονομικού συστήματος.
Το σχέδιο αυτό ωστόσο έχει δύο όψεις είναι ένα νόμισμα με δύο όψεις.
Κάποιοι ισχυροί παράγοντες του τόπου θα καταφέρουν να εξαγνιστούν και να συμμετάσχουν στην επόμενη σελίδα της οικονομικής ιστορίας της χώρας και κάποιοι άλλοι θα υποστούν τις συνέπειες του νόμου.
Θα δοθούν στην πυρά για να κοπάσει η μήνις της κοινωνίας.
Η περίπτωση Λαυρεντιάδη ενός επιχειρηματία που βρίσκεται στο επίκεντρο ενός μεγάλου οικονομικού σκανδάλου είναι μόνο η αρχή και όχι το τέλος.
Ο Λαυρεντιάδης χρησιμοποίησε το τραπεζικό σύστημα παράτυπα, αλλά το τραπεζικό σύστημα πολύ αργά κινητοποιήθηκε.
Ο Λαυρεντιάδης χρησιμοποίησε το εκδοτικό σύστημα όντας συμμέτοχος σε πλειάδα εκδοτικών ομίλων.
Ο όμιλος ΝΕΠ του Π Κυριακίδη τον οποίο ο Λαυρεντιάδης χαρακτήριζε πατέρα και με τον οποίο συνεργάστηκαν στενότατα κατείχε το 12,53% του Πήγασου και το 10,14% τής Χ. Κ. Τεγόπουλος, ελέγχει μεταξύ άλλων το 10% στον Skai FΜ, το 10% του Red FΜ, τo 50% του περιοδικού «Επίκαιρα» και το 26,66% της εταιρείας του κ. Γ.Κύρτσου.
Επίσης, με 100% ελέγχει τον ραδιοσταθμό Flash, τους τηλεοπτικούς σταθμούς Κανάλι 10 που μετονομάστηκε σε sunny TV που συνεργάζεται με το οικονομικό κανάλι SBC  και Sport ΤV.
Την αγγλόφωνη εφημερίδα και το portal «Αthens Νews» και τις εφημερίδες «Εspresso» που εν συνεχεία πουλήθηκε ενώ ήταν κάτοχος των εφημερίδων που έκλεισαν  «Χώρα», «Ισοτιμία», «Score» και την εταιρεία Daily Ρress (περιοδικός Τύπος).
Επίσης κρυφός χρηματοδότης της οικονομικής εφημερίδας Αξία  και της εφημερίδας Αυριανής. 

Ο Λαυρεντιάδης με βάση το πόρισμα της ΤτΕ έχει παρατυπώσει σκανδαλωδώς.
Έχουν γίνει σημαντικές παρανομίες.
Προφανώς η δικαιοσύνη θα κρίνει αν είναι ένοχος ή αθώος.
Ωστόσο ο Λαυρεντιάδης είχε χρηματοδοτήσει πλειάδα δραστηριοτήτων και πολιτικών.
Εκ των βασικών χρηματοδοτών του ΠΑΣΟΚ αλλά και της Εκκλησίας της Ελλάδος.

Το ποιο φρικτό που έχετε δει ποτέ: Αποκεφαλισμός με αλυσοπρίονο στα καρτέλ ναρκωτικών του Μεξικού!!! (Προσοχή σκληρές-φρικτές εικόνες. Αυστηρώς ακατάλληλο)

(Α!!! Ο πολιτισμός πάνω απ'όλα...)


Please note that the video is extremely strong. On the tape shows two men, who are identified as Felix Gamez Garcia, who was engaged in drug trafficking in the United States and Barnabas Gamez Castro, uncle of the first. 
Both men appear outside a mud house, they are shirtless, only wearing pants and begin to be questioned by unknown gunmen. The men said to belong to the Sinaloa cartel, the same is a leader Joaquin El Chapo Guzman. Indicated that performing halconeo work. In the recording of nearly six minutes long, shows at least two gunmen, one dressed in military style. The man identified as Barnabas said that the organization did not pay much, because the last time it was only when I have received 300 pesos radii of the opposing group. In addition, one man gives advice to young people "think that if you enter the finger because you think it is not easy being here and never return back. With these people do not play Chapo's people is not like they talk, "he said, his voice cracking. One man is subjected to more violent deaths, and beheaded him with a power saw, the other was beheaded with a knife. At the end of the recording can read a text that says, "This is going to pass all the fingers, turrets".
Translation :
Before you read on they're just basically asking them who they work for like any other execution video involving the cartels. The reason they murder'd them is because apperantly they snitched on someone.

Your name?

Ricky Garcia
I'm dedicated to trafficking drugs in the city of Phoenix. I became a prisoner. I got 2 months and a half here. In (insert name's city here, couldn't really understand)
Since I got here I got connected with Felipe (didnt understand last name) because they confiscated his truck. Ford half cabin. *Then he says something about visiting 'El cholo Ivan', Cholo's brother, and apperantly some attorney.) Then he says he had to receive and take information (his speech slurs alot can't realy understand some parts.)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...