Πέμπτη, 13 Δεκεμβρίου 2012

ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ.Και τώρα μας έμεινε η χρυσή πεπονόφλουδα. Πόσοι την..πατήσατε;

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΞΑΠΑΤΗΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ..


Έκτακτο : ΄Ματαιώνονται για φέτος τα Χριστούγεννα στην Ελλάδα


 

"Ο Ιωσήφ πρέπει να πληρώσει περαίωση, η Φάτνη να τακτοποιηθεί ως ημιυπαίθριος , η Παναγία δεν παίρνει επίδομα τοκετού , οι άγγελοι δεν πετάνε λόγω απεργίας."

Χάκαραν τη NASA, την Interpol και το FBI και δημοσιοποίησαν τα δεδομένα


Ισχυρό διαδικτυακό χτύπημα δέχτηκαν διεθνείς οργανισμοί και κυβερνητικές υπηρεσίες όπως η NASA, το FBI και η Interpol, αφού η ομάδα ακτιβιστών χάκερς Ghost Shell υπέκλεψε και δημοσιοποίησε ηλεκτρονικά δεδομένα 1,6 εκατομμυρίων λογαριασμών...


Σύμφωνα με το BBC, οι χάκερς γνωστοποίησαν ότι συγκέντρωσαν τα δεδομένα έπειτα από σειρά κυβερνοεπιθέσεων στη NASA, το FBI, την Ιντερπόλ, την Ευρωπαϊκή Διαστημική Υπηρεσία (ESA), καθώς και σε πολλές άλλες κυβερνητικές υπηρεσίες στην Αμερική και την Ευρώπη.

Η μετατόπιση των πόλων και οι καταστροφικές της συνέπειες...Ενα άρθρο με συνταρακτικά στοιχεία που σοκάρει!!


Θα μπορούσε η άνιση κατανομή των πάγων στην Ανταρκτική να πυροδοτήσει μια μετατόπιση των πόλων του πλανήτη, με καταστροφικές συνέπειες για την ζωή όπως την γνωρίζαμε μέχρι σήμερα;

Το άρθρο αυτό, γραμμένο το 1989, από τον συγγραφέα Ρίτσαρντ Νουν είναι ακόμα επίκαιρο, αν αναλογιστούμε τις πρόσφατες και συχνά αλληλοσυγκρουόμενες πληροφορίες γύρω από τις κλιματολογικές αλλαγές, την παγκόσμια άνοδο ή πτώση της θερμοκρασίας, την τήξη ή την επέκταση των πάγων, το φαινόμενο Ελ Νίνιο κ.ο.κ.


Η θεωρία του Ρίτσαρντ Νουν, σύμφωνα με την οποία οι πολικοί πάγοι της Ανταρκτικής αναπτύσσονται με ασταθή τρόπο, ικανό να προκαλέσει μια καταστροφικών διαστάσεων μετατόπιση των πόλων, αξίζει την προσοχή μας. Θα δημοσιεύουμε αυτό το άρθρο σε δύο συνέχειες και το δεύτερο μέρος θα υπάρχει στο επόμενο τεύχος του NEXUS με μια περίληψη των πρόσφατων - και συχνά αντιφατικών - αναφορών για τις κλιματολογικές αλλαγές, με σκοπό να κατανοήσουμε τι συμβαίνει πραγματικά στο κλίμα του πλανήτη μας.
Duncan RoadsΗ ΜΕΤΑΤΟΠΙΣΗ ΤΟΥ ΦΛΟΙΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΗΠΕΙΡΩΝΑραγε..
θα μπορούσαν να εξηγηθούν τα αναπάντητα ερωτήματα σχετικά με την ιστορία της Γης, εάν δεχόμασταν ότι ο εξωτερικός φλοιός της Γης γλίστρησε πάνω από το εσωτερικό της τμήμα, αλλάζοντας την θέση των πόλων σε σχέση με την επιφάνεια της Γης; 

Ναι, λέει ο Τσαρλς Χάπγκουντ (Char les Η. Hapgood) συγγραφέας του βιβλίου "Earth's Shifting Crust" (1958). Την έκδοση αυτού του βιβλίου χαιρέτησαν με ενθουσιασμό οΆλμπερτ Αϊνστάιν και ο καθηγητής γεωλογίας του Χάρβαρντ, Κίρτλεϊ Μάδερ (Kirtley F. Mather).

Κατά την διάρκεια της επταετούς έρευνας για το βιβλίο μου, "5/5/2000 Ice: The Ultimate Disaster" o καθηγητής Χάπγκουντ με παρακινούσε να παρουσιάσω μια σύνθεση των απόψεων μου για αυτά τα θέματα. 

Είχε ένα εξαίρετο μυαλό, που φώτιζε τα σκοτάδια στα οποία κατοικούν οι συνηθισμένοι άνθρωποι. Την περίοδο που προηγήθηκε του θανάτου του, με βοηθούσε, και του είμαι βαθύτατα υπόχρεος για την υπομονή του στην απάντηση των αναρίθμητων ερωτήσεων μου, και για την πρόσβαση στο ανέκδοτο υλικό του.

ΣΟΚ! Διαμέρισμα ανδρικών οργίων στην Πάτρα με κορυφαίο Αθηναίο μάνατζερ!orgiaΔεν είναι πρώτη φορά που ακούμε για αμαρτωλά συμπλέγμετα στο καλλιτεχνικό χώρο...Απλά μερικές φορές ξεπερνούν και κάθε φαντασία.
Οι υποσχέσεις κάποιων μάνατζερ για το επαγγελματικό αύριο, σπρώχνουν ανασφαλείς τραγουδιστές στο κρεβάτι και στις προωθημένες σεξουαλικές επιθυμίες τους.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...